VAN DEN BROEK KLINKER- EN GRONDWERKEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VAN DEN BROEK KLINKER- EN GRONDWERKEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.282.133

Publication

05/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 19.12.2014, NGL 29.12.2014 14708-0379-016
23/05/2013
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblac

111111

Mod POR 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KUUNntIrltYcl.,

93-05"21a3

euELT

1 7795+

Ondernemingsnr Benaming (voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm : Zetel :

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :Wijziging maatschappelijke zetel Tekst :

0502.282.133

VAN DEN BROEK KLINKER- EN GRONDWERKEN

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Gelderhorsten 212 bus a, 3920 Lommel, België

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder,

" Wouters Maria, St. Lutgardstraat 11 te 3900 Overpelt,

wordt vanaf 01 april 2013 de maatschappelijke zetel verplaatst van Gelderhorsten

212A te 3920 Lommel naar St. Lutgardstraat 11 te 3900 Overpelt,

Lommel, 09 april 2013

Wouters Maria

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste bi.-ven Luik B vérmëldèn.: Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/04/2013
ÿþMad POF 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. vin Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(b)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso `: Naam en handtekening.

Ondememingsnr Benaming (voluit) :

(verkort)

Rechtsvorm :

0502.282.133

VAN DEN BROEK KLINKER- EN GRONDWERKEN

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Gelderhorsten 212 bus a, 3920 Lommel, België

11

*13065770

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Quasi-inbreng Tekst :

Verslag van de zaakvoerder en bedrijfsrevisor bij het verkrijgen van belangrijke vermogensbestanddelen van één van haar vennoten.

Wouters Maria Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

Gtt ELT

21/01/2013
ÿþ mod 11.1

; Luik B 1n de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1111110,1.1111M1!! W

Vo beha aan Belg Staat:

REL'}{' BANK VAN KOOFSIANDEL

0 9 JAN. 2513

I"fASeaff-e

Ondernemingsnr: 502.. ,

Benaming (voluit) :VAN DEN BROEK KLINKER- EN GRONDWERKEN

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gelderhorsten 212A

3920 Lommel

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN

Uit een akte verleden voor Meester Philippe Crolla, geassocieerde notaris, te Lommel op 7 januari 2013, geregistreerd te Beringen, eerste kantoor, blijkt dat er een besloten;, vennootschap met beperkte aansprakelijk werd opgericht door:

1. De Heer van den Broek, Petrus Henricus Jacobus, geboren te Bergeyk (Nederland) op;; zevenentwintig maart negentienhonderd vijfenzestig, van Nederlandse nationaliteit, en zijn';; echtgenote

2. Mevrouw Wouters, Maria Antonia, geboren te Vessem, Wintelre en Knegsel (Nederland) op

tien februari negentienhonderd zevenenzestig, van Nederlandse nationaliteit,

samenwonend te 3920 Lommel, Gelderhorsten 212 A.

STATUTEN

Benaming : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid wordt opgericht;; onder de benaming "VAN DEN BROEK KLINKER- EN GRONDWERKEN". "

Zetel: De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3920 Lommel, Gelderhorsten 212A.

Doel : De vennootschap heeft tot doel:

- Klinker en grondwerken.

- Onderneming voor het aanleggen, onderhouden en herstellen van opritten, grond- eni. rioleringwerken, het aanleggen van speelpleinen, sportvelden, parken en tuinen en groene;; zones, plaatsen van afsluitingen.

- De bouw van autowegen, straten en andere wegen en paden voor voertuigen en;. voetgangers.

- Uitvoeren voor eigen rekening en voor derden alle bouw-, kunst-, grond-, wegenis- en,, waterleidingswerken en constructies, studies en prijsberekeningen.

" Het aankopen, verkopen, verwerken en fabriceren van alle bouwmaterialen en daartoe;, bestemde grondstoffen.

- Het uitbaten, kopen, verkopen van concessies, brevetten en merken in verband met de bouwnijverheid.

- Grond- en kraanwerken; aanleggen van vijvers, snoeien van bomen en heggen, ruimen vang; bouwterreinen, rioleringwerken en draineringwerken; plaatsen van terrassen, afsluitingen ens; omheiningen.

- Onderneming voor de verhuur van containers.

- Onderneming voor het goederenvervoer over de weg.

- De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of om het even.; welke andere wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen of~ vennootschappen die een gelijkvormig of bijhorend doel nastreven of die eenvoudig nuttig;, zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

- De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

- In het algemeen zal de vennootschap, zowel in België als in het buitenland, alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel, of die van aard zouden kunnen zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

Duur: De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen.

Bestuur - Machten van de Zaakvoerder(s) - Vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. De vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechterlijk aansprakelijk en strafrechterlijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

De zaakvoerders kunnen alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, behoudens deze die door de wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

in geval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren, indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Winstuitkering :

Het zuiver overschot der jaarrekening na aftrek der lasten, algemene en uitbatingskosten, vertegenwoordigt de zuivere winst der vennootschap.

Op deze winst zal voorafgenomen worden vijf ten honderd voor de wettelijke reserve. Deze voorafneming zal ophouden verplicht te zijn wanneer de reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het overige wordt verdeeld op de wijze door de algemene vergadering bepaald, ofwel overgedragen.

Geen winstuitkering mag evenwel voorgesteld worden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het gedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 W.Venn.

Boekjaar: Het maatschappelijk jaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar Het eerste boekjaar begint op zeven januari tweeduizend en dertien en eindigt op dertig juni tweeduizend veertien.

Gewone algemene vergadering : Elk jaar op de derde vrijdag van december om 15.00 uur in de maatschappelijke zetel of in alle andere plaatsen in de bijeenroepingen of

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11111a-get bí`j`$et Bëtgisclt t-d ts'b1M =-2-1IÜ1%ZÛ13 - Annexes ciü Moniteur belge

Vaor-

'abehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mad 11.t

bekendmakingen aan te du- uiden; zal de algemene vergadering. 'der deelgenoten worden gehouden. De eerste gewone algemene vergadering zal plaatshebben in tweeduizend veertien i in de maatschappelijke zetel van de vennootschap.

Zaakvoerder: In de functie te benoemen voor onbeperkte duur : Mevrouw Wouters, Maria Antonia, voormeld, die aanvaardt;

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Voor ontledend uittreksel.

Notaris Philippe Crolla.

Werden neergelegd : 1) afschrift van de akte en 2) uittreksel van de akte

Voor-.behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 18.12.2015, NGL 13.01.2016 16013-0319-017

Coordonnées
VAN DEN BROEK KLINKER- EN GRONDWERKEN

Adresse
ST. LUTGARDSTRAAT 11 3900 OVERPELT

Code postal : 3900
Localité : OVERPELT
Commune : OVERPELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande