VAN LIT ROBERT THUISVERPLEGING

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VAN LIT ROBERT THUISVERPLEGING
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 507.796.186

Publication

31/12/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

nodig hebben, indien wettelijk vereist op voorschrift van daartoe bevoegde personen

" Het innen van erelonen door en voor rekening van de vennootschap

" Het verschaffen van de nodige middelen voor het oprichten en het beheren van een medische praktijk

" Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder nuttig of nodig voor de uitoefening van voormelde disciplines

" Het leveren van diensten en goederen aan medici en paramedici

" De aankoop en verkoop, het ter beschikking stellen van gebruiksgoederen, onderhoudsproductetn, randapparatuur, en materieel dienstig in de medische sector

" Het leveren van medische goederen en diensten aan patiënten, zieken en verbruikers, alsmede het uitbouwen van diensten van dagopvang, permanente dagopvang

" Het organiseren van lessen, opleidingen, symposia, congressen inverband met deze vakgebieden

" Het uitgeven van boeken en publicaties in verband met de bovenvermelde disciplines op alle vormen van informatiedragers en via alle publicatiemedia

" Het verstrekken van diensten aan uitgevers van (para)medische wetenschappelijke werken, publicaties en producties in alle media en op alle informatiedragers

" Handel in eigen onroerend goed

" Verhuur en exploitatie van eigen onroerend goed

" holding

" Managementactiviteiten binnen de (para)medische sector

" het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enz.

" Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of ander­zins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of waarvan het doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

" het kopen en verkopen, alsook het optreden als tussenpersoon, hetzij als concessionaris, hetzij als agent, hetzij als commissionair, hetzij als consignatiehouder, bij aankoop en/of verkoop van handelsgoederen, dit alles in de meest ruime zin van het woord.

" De aankoop, ver verkoop, de verhuur, het beheer, de bewaring en de valorisatie van roerende en onroerende goederen , voor eigen rekening

" Het beleggen of het herbeleggen in aandelen, obigaties en andere roerende beleidsinstrumenten van welke aard ook, voor eigen rekening

" De vennootschap mag elke activiteit die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houdt uiroefenen, voor zover die verenigbaar is met de hoedanigheid van verpleegster.

" De vennootschap mag participeren op welke wijze ook, een bestuursmandaat of een directiemandaat opnemen in vennootschappen met een gelijkaardig doel.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of belangen nemen in andere ondernemingen, rechtstreeks of onrechtstreeks op gelijk welke wijze.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken. Artikel 5 Kapitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen, zonder nominale waarde.

Artikel 13 Benoeming - Ontslag.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor bepaalde of onbepaalde duur. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze rechtspersoon verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger natuurlijke persoon aan te duiden die belast wordt met uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De opdracht van de zaakvoerder wordt kosteloos vervuld, zolang de algemene vergadering, daartoe uitsluitend bevoegd, niet uitdrukkelijk een salaris heeft toegekend.

Artikel 14 - Bestuur.

De zaakvoerder zal overeenkomstig artikel 257 Wetboek van Vennootschappen, alle handelingen van bestuur verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, en dit in de meest brede zin van het woord, met uitzondering uiteraard van die

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Indien er verschillende zaakvoerders zijn aangesteld, zijn zij ieder afzonderlijk bevoegd, behoudens eventuele beperkingen opgelegd bij hun benoeming. Zodanige beperkingen kunnen niet aan derden worden tegengeworpen, ook al zijn ze openbaar gemaakt en hebben enkel een interne werking in de vennootschap.

Artikel 15 Bijzondere volmachten.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap, al of niet vennoten, aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmachten, onverminderd de verantwoordelijkheid van zaakvoerder, ingeval van overdreven volmacht.

Artikel 16 - Strijdig belang.

De zaakvoerder of het lid van een college van zaakvoerders dat rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat tegenstrijdig is met dat van de vennootschap, is gehouden artikel 259 en artikel 260 Wetboek van Vennootschappen na te leven.

Artikel 18 Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de vierde woensdag van de maand juni om achttien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Artikel 24 Stemrecht.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 29 Boekjaar Jaarrekening.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig artikel 92 of 93 Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 30 Bestemming van de winst Reserve.

De  te bestemmen winst zoals deze wordt bepaald door het geldend boekhoudrecht, wordt verdeeld door de algemene vergadering, doch steeds met in achtname van het geldend vennootschapsrecht en boekhoudrecht.

Artikel 31 Benoeming van vereffenaars.

De wijze van vereffening wordt bepaald door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 32 Bevoegdheden van vereffenaars.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit, onverminderd de verplichtingen opgenomen in artikel 189 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

III. OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste algemene vergadering - eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van

een uittreksel van de oprichtingsakte en zal eindigen op 31 december 2015.

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend zestien op

tweeëntwintig juni om achttien uur.

2. Bekrachtiging verbintenissen.

In toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen, verklaart comparant uitdrukkelijk ter gelegenheid van de oprichting, dat de vennootschap de rechten en verbintenissen overneemt die voortvloeien uit de rechtshandelingen die in haar naam en voor haar rekening werden gesteld voor de oprichting van de vennootschap sedert 1 april 2014.

3. Benoeming zaakvoerder.

a) De heer van Lit Robert, voormeld, wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaald

duur, die deze benoeming aanvaardt.

4. Commissaris-revisor

De vergadering stelt vast dat de vennootschap niet onderworpen is aan de verplichting één of meer

commissarissen aan te stellen, daar zij de bij de wet gestelde criteria niet overschreden heeft.

Zij gaat bijgevolg niet over tot de aanstelling van een commissaris.

5. Volmacht

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

De oprichter geeft bij deze bijzondere volmacht aan Boekhoudkantoor  Ben Peeters BVBA te Hechtel-Eksel, Fazantenstraat 4, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor analytisch uittreksel

Getekend Notaris Karen Sabbe

Tevens neergelegd: afschrift van de akte

08/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 22.06.2016, NGL 02.08.2016 16397-0503-012

Coordonnées
VAN LIT ROBERT THUISVERPLEGING

Adresse
KONING BOUDEWIJNSTRAAT 15 3940 HECHTEL

Code postal : 3940
Localité : Hechtel
Commune : HECHTEL-EKSEL
Province : Limbourg
Région : Région flamande