VAN POPPEL POSTEL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VAN POPPEL POSTEL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 457.371.925

Publication

01/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 25.06.2014 14218-0028-013
03/10/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iriW~NVI~WINI~YV1WIN

*19180416

beh

Be Staff

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

2 4 SEP. 2014

Griffie

Qndernemingsnr : 0457.371.925

Benaming

(voluit) : van Poppel Postel, in vereffening

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

.Zetel : Schamprood 130, 3920 Lommel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting vereffening.

De bijzondere algemene verdagering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid van Poppel Postel in vereffening, met zetel te 3920 Lommel, Schamprood, gehouden op 18 september 2014 heeft geldig beraadslaagd en met éénparigheid van stemmen de volgende beslissingen genomen:

1. Verslag van de vereffenaar.

De rekeningen en de stukken tot staving werden door de vereffenaar op het bureau neergelegd en hij heeft verslag over het beheer en gebruik van de waarden der vennootschap gegeven. Aangezien de vennootschap geen commissaris heeft, beschikken de vennoten over een individueel onderzoeksrecht. De algemene vergadering erkent te hebben kunnen gebruikmaken van dit onderzoeksrecht.

2. Afstand van de formaliteiten voorgeschreven door artikel 194 W.Venn,

De aandeelhouders erkennen goed op de hoogte te zijn van de toestand van de vennootschap en doen

afstand van de formaliteiten van artikel 194 W. venn..

3, Goedkeuring vereffeningsrekening en kwijting aan de vereffenaar.

De vergadering neemt kennis van de vereffeningsrekening, die door de vereffenaar wordt voorgelegd.

De algemene vergadering keurt de vereffeningsrekening goed en verleent kwijting aan de vereffenaar voor

het uitoefenen van zijn mandaat.

4. Sluiting van de vereffening en bewaring van de boeken van de vennootschap.

De algemene vergadering verklaart de vereffening gesloten.

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en

gedurende ten minste vijf jaar bewaard blijven te 3920 Lommel, Schamprood 130.

van Poppel Alex

Vereffenaar

Tegelijkertijd hierbij neergelegd:

- Notulen van de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders.

- Kopie goedkeuring plan van verdeling door rechtbank.

- Verslag van de vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

25/08/2014
ÿþ Md Won! 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Il JJ1,91,1191111 II

RECHTBANK van KOOF'HAK,,.-t

te ANTWERPEw

13 AUE 2O1if

afdetino.HASSEI"

unifie

Ondernerningsnr : 0457.371.925

Benaming

(voluit) : van Poppel Postel

(verkort) :

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 3920 Lommel, Schamprood 130

(volledig adres)

Onderwerp akte : Vervroegde ontbinding - benoeming vereffenaar

Blijkens akte verleden voor notaris Jean Flemings te Lommel op 6 juni 2014, heeft de buitengewone algemene vergadering van de in hoofd ing genoemde vennootschap het volgende beslist:

1.Voorafgaande verslagen

De voorzitter doet voorlezing van de in de agenda aangekondigde verslagen aan de voor-noemde aanwezige of vertegenwoordigde vennoten.

De conclusies van het verslag van Ingrid Vosch, bedrijfsrevisor, worden hierna letterlijk overgenomen

"In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van vennootschappen, heeft het bestuursorgaan van de vennootschap van Poppel Postel bvba een boekhoudkundige staat afgesloten op 31 mei 2014, opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 70.904,76 EUR een netto-actief van 72.702,68 EUR.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, kunnen wij bevestigen dat de boekhoudkundige staat rechtstreeks voortvloeit uit de boekhouding en dat deze toestand van de vennootschap In het vooruitzicht van de vereffening volledig, getrouw en juist weergeeft, onder voorbehoud van eventuele navorderingen inzake vennootschapsbelasting, BTW, sociale zekerheid en eventuele andere schulden en vorderingen die op heden nog niet werden gevestigd of aan de vennootschap werden betekend maar die wel na de vereffeningsprocedure zouden kunnen ontstaan.

Dit verslag behelst uitsluitend de vereisten van artikel 181 § 1 van het Wetboek van vennootschappen en is niet bestemd voor gebruik in een andere context.

Neerpelt, 2 juni 2014.

De bedrijfsrevisor

VMB Bedrijfsrevisoren cvba

Vertegenwoordigd door

Ingrid Vosch"

De voormelde verslagen zullen samen met onderhavige akte worden neergelegd op de griffie van de bevoegde rechtbank.

2. Ontbinding

De vergadering besluit tot ontbinding van de vennootschap en spreekt vanaf heden haar in vereffening stelling uit. Overeenkomstig artikel 183 §1 van het Wetboek van Vennootschappen wordt de vennootschap geacht voort te bestaan voor haar vereffening. Alle stukken uitgaande van de vennootschap zullen voortaan vermelden dat zij in vereffening is.

3.0ntslag van rechtswege van de zaakvoerder  kwijting

Door de ontbinding wordt van rechtwege een einde gemaakt aan het mandaat van de zaakvoerder. De vergadering beslist om kwijting te verlenen aan de zaakvoerder voor de uitoefening van zijn mandaat tot op heden.

4.Benoeming van één of meer vereffenaars

De notaris geeft voorlezing van artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

Nadien beslist de vergadering om één enkele vereffenaar te benoemen, en zij stelt tot die functie aan : de heer vAN POPPEL Alex voornoemd (hierna de "Vereffenaar" genoemd).

De Vereffenaar is aanwezig. Hij bevestigt voldoende kennis te hebben van de inhoud van artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen; hij verklaart op eer te verkeren in de voorwaarden om de functie van vereffenaar uit te oefenen aangezien hij voldoet aan aile criteria, opgesomd in het voormelde artikel 184 §1 van het Wetboek van Vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : R!co: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Overeenkomstig artikel 184 §1 van het Wetboek van Vennootschappen treedt de Vereffenaar pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van zijn benoeming.

De Vereffenaar verklaart daarom zijn functie te aanvaarden onder de opschortende voorwaarde van de voormelde bevestiging van de benoeming door de rechtbank van koophandel.

5.Bezoldiging en bevoegdheden

Het mandaat van de vereffenaar is kosteloos.

Onder voorbehoud van de voormelde beslissing van de rechtbank van koophandel zal de Vereffe-inaar de meest uitgebreide bevoegdheden hebben, en namelijk deze voorzien bij artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder de machtiging te moeten krijgen van een nieuwe algemene vergadering in de gevallen waarin deze voorzien is doro de wet.

In het bijzonder zal de Vereffenaar de macht hebben alle zakelijke rechten, voorrechten en ontbin-dende vorderingen te verzaken, opheffing te verlenen voor of na betaling, van aile inschrijvingen van voorechten of hypotheken, overschrijvingen, beisag of bevel, verzet en beletsel, en de hypontheekbewaarders vrij te stellen van de verplichting ambshalve inschrijving te nemen.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, één of meer lasthebbers aanstellen en alle algemene en bijzondere machten toekennen, die hij gepast oordeelt.

De Vereffenaar is ontheven van de verplichting om een inventaris te maken en kan verwijzen naar de boeken en boekingen van de vennootschap.

Alle akten die de vennootschap in vereffening verbinden, zelfs de akten waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, zijn geldig ondertekend door de Vereffenaar, die daartoe ten opzichte van derden niet over een voorafgaande machtiging moet beschikken.

Overeenkomstig artikel 189b1s van het Wetboek van Vennootschappen zal de Vereffenaar in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening overmaken aan da griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. Die omstandige staat zal onder meer aangeven: de ontvangsten, de uitgaven, de uitkeringen en wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden.

Overeenkomstig artikel 190 §1 van het Wetboek van Vennootschappen zal de Vereffenaar, voonaleer de vereffening wordt afgesloten, het plan voor de verdeling van de activa onder de verschilnlende schuldeisers voor akkoord voorleggen aan de bevoegde rechtbank van koophandel.

6. Volmacht

Er wordt volmacht gegeven aan accountantskantoor Vanwijn, Norbert Neeclodaan 118 te 3920 Lommel, met recht van indeplaatsstelling, om aile formaliteiten te vervullen die nodig of dienstig zijn inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

STEMMINGEN

Elk van de besluiten werd met eenparigheid van stemmen genomen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(get.) Jean FLEMINGS, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van voornoemde akte uitgereikt voor registratie, uitsluitend voor neeriegging op de rechtbank van koophandel;

- historiek

beschikking van de rechtbank ter bevestiging van de benoeming van de vereffenaar;

- verslag van de bedrijfsrevisor, en verslag van het bestuursorgaan is reeds voorhanden op de rechtbank van koophandel (werd als bijlage meegestuurd bij het verzoekschrift tot homologatie van de benoeming van de vereffenaar).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

t, ir

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

18/11/2013
ÿþ' Mod Word 777

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffi

Ondernemingsnr : 0457.371.925

Benaming

(volrit) : van Poppel Postel

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap beperkte aansprakelijkheid

Zetel " 2400 Mol, Autosnelweg E34 bus 5

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

De zaakvoerder heeft op 28 oktober 2013 beslist om de maatschappelijk zetel, vanaf heden te verplaatsen

naar

Schamprood 130 te 3920 Lommel

a 5 tiav, 2013

KOOPHANDEL. TURNHOUT

Griffie

i i



'13172470*

NE GELEGDN

van Poppel Alex Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persa(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en Handtekening

02/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 26.06.2013 13229-0213-013
10/12/2012 : TU079017
07/06/2012 : TU079017
29/06/2011 : TU079017
14/06/2010 : TU079017
29/06/2009 : TU079017
06/06/2008 : TU079017
27/06/2007 : TU079017
22/06/2007 : TU079017
22/11/2005 : TU079017
10/06/2005 : TU079017
16/06/2004 : TU079017
14/06/2004 : TU079017
18/06/2003 : TU079017
06/10/2001 : TU079017
12/07/2001 : TU079017
26/06/2001 : TU079017
28/02/2001 : TU079017
21/03/1996 : TU79017

Coordonnées
VAN POPPEL POSTEL

Adresse
SCHAMPROOD 130 3920 LOMMEL

Code postal : 3920
Localité : LOMMEL
Commune : LOMMEL
Province : Limbourg
Région : Région flamande