VAN VENCKENRAY-DECKERS BUREEL- BOEK- EN PAPIERHANDEL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VAN VENCKENRAY-DECKERS BUREEL- BOEK- EN PAPIERHANDEL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 453.155.987

Publication

11/04/2014
ÿþ Md Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Norge* tor firif w der

rechtbank y, koophetndal TONGEREN

_

..

O 1 414- 2014

Griffie

De HoofdgrIffier,

Ondernemingsnr : 453.155.987

Benaming

(voluit) : Van Venckenray-Deckers Bureel-, Boek- en Papierhandel (verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 3680 Maaseik, Bosstraat 16

(volledig adres)

Onderwerp akte: BVBA: buitengewone algemene vergadering

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris Geraldine COPS te Maaseik, Maastrichtersteenweg 85, op 24 maart 2014.

Zijnde een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de' besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Van Venckenray-Deckers Bureel-, Boek- en' Papierhandel", met maatschappelijke zetel te 3680 Maaseik, Bosstraat 16 en ondernemingsnummer: 463.155.987, en op welke buitengewone algemene vergadering alle vennoten aanwezig of vertegenwoordigd waren.

BLIJKT dat volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen:

A. 1 De vergadering NEEMT KENNIS van de hierna vermelde verslagen opgemaakt in verband met de beoogde inbreng van een schuldvordering, zijnde inbreng in nature; de vergadering verklaart deze verslagen zonder voorbehoud GOED TE KEUREN:

- Revisoraal verslag: de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'VMB Bedrijfsrevisoren', vertegenwoordigd door bedrijfsrevisor mevrouw Vosch Ingrid, aangeduid overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, heeft een verslag opgesteld betreffende de inbreng in natura en de waardering ervan, gedateerd op elf maart tweeduizend veertien, waarvan het besluit luidt als volgt:

"De inbreng in nature tot kapitaalverhoging van de vennootschap Van Venckenray Deckers Bureel-, Boeken Papierhandel bvba op 24 maart 2014 bestaat tilt de inbreng van een schuldvordering door de vennoot die ontstaan is uit de winstuitkering bij wijze van een tussentijds dividend op 10 maart 2014 voor een bedrag van 346.246,83 EUR na aftrek van de in artikel 537 W1B 92 bedoelde roerende voorheffing van 10%, indien de vennoot akkoord gaat met de voorgenomen inbreng. Als gevolg zal het kapitaal van de vennootschap verhoogd worden met 311.622,15 EUR van 25.000,00 EUR naar 336.622,15 EUR.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat:

" de beschrijving van de inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

-de voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is;

-dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Gezien het voorafgaandelijk akkoord van de enige vennoot met een vergoeding van de inbreng op basis van de fractiewaarde van één aandeel bestaat de vergoeding van de inbreng in natura in 6.232 nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen tenslotte de aandacht vestigen op het feit dat conform de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en, billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness opinion" is.

Neerpelt, 11 maart 2014

De bedrijfsrevisor

VMB Bedrijfsrevisoren cvba

Verte_gpnvvoordtgd door

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor- 1111111 J1111,ijlï1111, j1!111 111

behoude

aan het

Belgiscl

Staatsbla





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

l"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ingrid Vosch"

- Bijzonder verslag van de zaakvoerder: overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen heeft de zaakvoerder een bijzonder verslag, gedateerd twaalf maart tweeduizend veertien, opgesteld waarin zij uiteenzet waarom de inbreng in nature van belang is voor de vennootschap. In dit bijzonder verslag wordt niet afgeweken van de conclusies van het voormelde verslag van de Bedrijfsrevisor.

- Aanhechting en neerlegging: een exemplaar van het verslag van de bedrijfsrevisor alsmede een exemplaar van het bijzonder verslag van de zaakvoerder zullen aan deze akte worden gehecht en met dezer ter registratie aangeboden worden na door de comparant en mij notaris "ne varietur" getekend te zijn; zij zullen bovendien ter griffie van de rechtbank van koophandel neergelegd worden samen met een expeditie van onderhavig proces-verbaal.

2. De vergadering VERWIJST naar de notulen van de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders, gehouden op tien maart tweeduizend veertien, in verband met de beoogde inbreng van de schuldvordering, zijnde inbreng in natura. Blijkens voormeld proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering werden de volgende besluiten genomen:

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging volgende besluiten:

Eerste beslissing  vaststelling van de belaste reserves

De algemene vergadering stelt vast dat de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, driehonderdachtenvijftigduizend zeshonderdeenenveertig euro eenenvijftig eurocent (358.641,51 EUR) bedragen, zoals blijkt uit de jaarrekening van 31 maart 2012, goedgekeurd door de jaarvergadering van 2 september 2012.

Tweede beslissing: vaststelling van het uitkeerbaar bedrag.

De vergadering stelt vast dat het uitkeerbaar bedrag rekening houdende met de bepalingen van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen driehonderdzesenveertigduizend tweehonderdzesenveertig euro drieëntachtig eurocent (346.246,83 EUR) bedraagt.

Derde beslissing: beslissing tot uitkering van een tussentijds dividend.

De vergadering beslist over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds dividend voor een bedrag van driehonderdzesenveertigduizend tweehonderdzesenveertig euro drieëntachtig eurocent (346.246,83 EUR), De vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing elk van de bestaande aandeelhouders een schuldvordering heeft op de vennootschap ten belope van zijn deel in het tussentijdse dividend.

Elk van de bestaande aandeelhouders, aanwezig of vertegenwoordigd zoals vermeld, afzonderlijk verklaart vervolgens  na behoorlijk te zijn ingelicht over de persooniijke keuzevrijheid omtrent de aanwending van zijn persoonlijk aandeel in dit tussentijds dividend  deze schuldvordering overeenkomstig artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen 1992 onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap door kapitaalsverhoging, na inhouding door het bestuursorgaan van een roerende voorheffing ten bedrag van tien procent (10%) op ieders aandeel in het tussentijdse dividend. Elk van de aandeelhouders verklaart vervolgens nu reeds, voor als dan, op eerste verzoek van het bestuursorgaan samen te komen in Algemene vergadering met het oog op de beslissing tot kapitaalsverhoging, van zodra het verslag van de aangestelde revisor en het bijzonder verslag van het bestuursorgaan beschikbaar zal zijn van de aandeelhouders.

De vergadering verleent voor zoveel als nodig een bijzondere machtiging aan het bestuursorgaan om de

voorgaande beslissingen uit te voeren.

....

De algemene vergadering stelt vast dat de voorgenomen kapitaalverhoging kadert in de toepassing artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, zoals ingevoerd door de Programmawet van achtentwintig juni tweeduizend dertien.

De algemene vergadering stelt verder vast dat de voormelde algemene vergadering heeft beslist tot de uitkering van een dividend ten belope van DRIEHONDERD ZESENVEERTIGDUIZEND TWEEHONDERD ZESENVEERTIG EURO DRIEËNTACHTIG EUROCENT (¬ 346.246,83), welk dividend werd onttrokken aan de beschikbare reserves. Deze reserves bedroegen op datum van eenendertig maart tweeduizend en twaalf DRIEHONDERD ACHTENVIJFTIGDUIZEND ZESHONDERD EENENVEERTIG EURO EENENVIJFTIG EUROCENT (¬ 358.641,51) en werden goedgekeurd door de algemene vergadering van twee september tweeduizend en twaalf, welke plaats heeft gevonden vóôr één april tweeduizend dertien. Na aftrek van de roerende voorheffing ten belope van VIERENDERTIGDUIZEND ZESHONDERD VIERENTWINTIG EURO ACHTENZESTIG EUROCENT (¬ 34.624,68) en in afwachting van onderhavig proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering, werd het netto-dividend ten belope van DRIEHONDERD ELFDUIZEND ZESHONDERD TWEEËNTWINTIG EURO VIJFTIEN EUROCENT (¬ 311.622,15) in de boekhouding van de vennootschap geboekt ais uit te keren dividend. De algemene vergadering besluit dat, gelet op het voorgaande, wordt voldaan aan de toepassingsvoorwaarden van de Programmawet van achtentwintig juni tweeduizend dertien.

3. BESLISSING tot kapitaalverhoging en wijze en verwezenlijking van de inbreng:

De vergadering beslist vervolgens een kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van DRIEHONDERD ELFDUIZEND ZESHONDERD TWEEËNTWINTIG EURO VIJFTIEN EUROCENT (¬ 311.622,15) om het kapitaal te brengen van VIJFENTWINTIGDUIZEND EURO (¬ 25.000,00) op DRIEHONDERD ZESENDERTIGDUIZEND ZESHONDERD TWEEËNTWINTIG EURO VIJFTIEN EUROCENT (¬ 336.622,15), en dit door middel van de hierna beschreven inbreng in natura.

Ter gelegenheid van de inbreng door deze enige vennoot zullen zesduizend tweehonderd tweeëndertig (6.232) nieuwe aandelen ais vergoeding voor de inbreng worden uitgegeven of gecreëerd en met dezelfde rechten en fractiewaarde als de bestaande aandelen.

Is hier tussengekomen, de enige vennoot met name mevrouw VANVENCKENRAY Hilde voornoemd, die verklaart inbreng te doen van de vaststaande, zekere en opeisbare schuldvordering jegens de vennootschap ten bedrage van DRIEHONDERD ELFDUIZEND ZESHONDERD TWEEËNTWINTIG EURO VIJFTIEN EUROCENT (¬ 311.622,15).Deze schuldvordering wordt gevormd zoals hierboven vermeld onder sub 2).

De voornoemde inbrenger geeft voor zoveel als nodig te kennen dat de hoger omschreven dividenden voortkomen uit belaste reserves en zoals die uit de jaarrekening per éénendertig maart tweeduizend en twaalf bleken en uiterlijk éénendertig maart tweeduizend dertien door de algemene vergadering goedgekeurd.

De voornoemde inbrenger verklaart de voormelde inbreng in de vennootschap te hebben verricht, nadat zij heeft verklaard volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven.

4. GOEDKEURING door de algemene vergadering  KWIJTING en VERGOEDING.

De vergadering verklaart uitdrukkelijk de inbreng goed te keuren en te aanvaarden en geeft aan de inbrenger volledig en onherroepelijk kwijting over de inbreng.

De comparant verklaart volkomen kennis te hebben van de aard, de omvang, de werkelijkheid en de waarde van de hoger beschreven schuldvordering lastens de vennootschap, en die zich van nu af ter beschikking van de vennootschap bevinden. Zij verklaart er geen verdere beschrijving van te verlangen en de optredende notaris te ontslaan van elke rechtvaardiging terzake.

De vergadering beslist als vergoeding voor de inbreng zesduizend tweehonderd tweeëndertig (6.232) nieuwe aandelen uit te geven of te creëren en met dezelfde rechten en fractiewaarde ais de bestaande aandelen.

Deze aandelen worden als vergoeding voor de inbreng toegekend aan mevrouw VANVENCKENRAY Hilde, voornoemd, in vergoeding voor diens inbreng.

5. VASTSTELLING VERWEZENLIJKING van de KAPITAALVER-HOGING.

De vergadering stelt vast dal de kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat dit thans DRIEHONDERD ZESENDERTIGDUIZEND ZESHONDERD TWEEËNTWINTIG EURO VIJFTIEN EUROCENT (¬ 336.622,15) bedraagt, vertegenwoordigd door zesduizend zevenhonderd tweeëndertig (6.732) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

6. De vergadering beslist als volgt ARTIKEL 5 van de STATUTEN te WIJZIGEN om deze in overeenstemming te brengen met de huidige kapitaal-verhoging.

Artikel vijf wordt vervangen door de volgende tekst:

"Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt DRIEHONDERD ZESENDERTIGDUIZEND ZESHONDERD TWEEËNTVVINTIG EURO VIJFTIEN EUROCENT (¬ 336.622,15).

Het is verdeeld in zesduizend zevenhonderd tweeëndertig (6.732) aandelen zonder nominale waarde met een breukwaarde van één/zesduizend zevenhonderd tweeëndertigste (1/6.732s1e) ieder."

B. De vergadering machtigt de zaakvoerder om de genomen beslissingen uit te voeren en geeft opdracht aan ondergetekende notaris om, ingevolge huidige statutenwijziging, de gecoördineerde statuten op te stellen en te ondertekenen.

De voorzitter stelt vast dat alle punten van de agenda besproken zijn en hierover telkens een beslissing werd getroffen met éénparigheid van stemmen.

De vergadering wordt afgesloten.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Geraldine Cops te Maaseik.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van het proces-verbaal dd. 24/03/2014;

- verslag van de zaakvoerder;

- verslag van de revisor;

- gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

31/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 02.09.2013, NGL 23.10.2013 13641-0056-015
17/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 03.09.2012, NGL 06.09.2012 12560-0559-014
19/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 05.09.2011, NGL 14.09.2011 11544-0197-014
13/10/2010 : TG076235
06/10/2010 : TG076235
23/02/2010 : TG076235
28/09/2009 : TG076235
18/09/2009 : TG076235
01/10/2008 : TG076235
04/10/2007 : TG076235
13/10/2006 : TG076235
13/10/2006 : TG076235
20/10/2005 : TG076235
15/09/2005 : TG076235
21/09/2004 : TG076235
16/09/2004 : TG076235
23/09/2003 : TG076235
25/09/2002 : TG076235
20/09/2001 : TG076235
23/09/2000 : TG076235
30/11/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 07.09.2015, NGL 27.11.2015 15673-0560-015

Coordonnées
VAN VENCKENRAY-DECKERS BUREEL- BOEK- EN PAPI…

Adresse
BOSSTRAAT 16 3680 MAASEIK

Code postal : 3680
Localité : MAASEIK
Commune : MAASEIK
Province : Limbourg
Région : Région flamande