VANBERGEN ADVOCATENKANTOOR

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VANBERGEN ADVOCATENKANTOOR
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.655.689

Publication

08/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.06.2013, NGL 31.10.2013 13654-0287-010
27/06/2012
ÿþLuik B

Voo behou aan t Belgi! 5taatsl

Mod 51.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter grillie der

rechtbank v. koophandel te TONGEREN

1 8 -06- 2012

De Hoofdgrillier, Griffie

Ondernemingsnr Benaming (voluit) : 0$46.6g- 68t

(verkort): VANBERGEN ADVOCATENKANTOOR

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprekelijkheid





Zetel :

(volledig adres) 3740 Bilzen, Brabantsestraat, 17

Onderwerplenl akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Xavier Voets te Bilzen op veertien juni tweeduizend en twaalf, blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt:

1. OPRICHTER:

Mevrouw VANBERGEN Elisabeth Lucia Huberte, advocate, geboren te Genk op veertien november negentienhonderd drieënzestig, echtgenote van de heer ROGIERS Stefan Pieter Jozef Maria Emma, bediende, geboren te Hasselt op zestien april negentienhonderd vierenzestig, wonende te 3740 Bilzen, Brabantsestraat 17.

2. RECHTSVORM EN BENAMING : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als benaming "VANBERGEN ADVOCATENKANTOOR".

, 3. ZETEL : 3740 Bilzen, Brabantsestraat 17.

4. DOEL : De vennootschap heeft tot doel het uitoefenen door de vennoot of vennoten van het beroep van advocaat, hetzij alleen, hetzij met anderen, en aile aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals (zonder dat deze opsomming beperkend is) het optreden als scheidsrechter, gerechtelijk mandataris, bestuurder, vereffenaar en curator, het uitoefenen van , gerechtelijke opdrachten, het geven van cursussen en voordrachten en het publiceren van artikels en boeken, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit.

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de professionele en deontologische regels en richtlijnen eerbiedigen die opgelegd worden door de Orden van de Vlaamse Balies.

De vennootschap mag als vennoot of aandeelhouder deelnemen aan elke vennootschap, associatie of groepering van natuurlijke en/of rechtspersonen die het beroep van advocaat uitoefenen.

De vennootschap zal zich inspannen om haar patrimonium op zo efficient mogelijk wijze te beheren en haar actiefbestanddelen optimaal te rendebiliseren; daartoe mag zij alle mogelijke investeringen en beleggingen verrichten, zowel roerende ais onroerende. De vennootschap mag ook alle handelingen verrichten van burgerlijke en financiële aard, die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, zelfs indien ze er niet rechtstreeks in verband mee staan.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten ¬ in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

5. DUUR : onbepaalde duur.

6. GEPLAATST KAPITAAL  VOLLEDIGE VOLSTORTING : TWINTIGDUIZEND EURO _LE 20.000,00),

Op de laatste blz. van Lui { B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordiger.

Verso : Naam en handtekening.



Voorbehouden Luik B - vervolg

aan het vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Het I

Staatsblad kapitaal is bij de oprichting volledig volstort door inbreng in natura.

De besluiten van het verslag van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Hubert Vencken", met zetel te Bree, Millenstraat, 34, vertegenwoordigd door de heer Hubert Vencken, bedrijfsrevisor, de dato dertig april tweeduizend en twaalf luiden als volgt :

"Uit mijn onderzoek met betrekking tot de geplande inbreng in natura van bestanddelen van de advocatenpraktijk van mevrouw Elisabeth VANBERGEN ten bedrage van ¬ 232.000, 00 in de op te richten VANBERGEN ADVOCATEN-KANTOOR BVBA, is gebleken dat:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichter van de vennootschap verantwoordelijk is Ivoor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. de beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en I duidelijkheid beantwoordt;

3. de door de partijen toegepaste waarderingswijze in het geheel genomen en onder normale omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en leidt tot een inbrengwaarde van ¬ 232.000,00 die tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

4. de als tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit 200 aandelen van VANBERGEN ADVOCATENKANTOOR BVBA aan mevrouw Liesbeth VANBERGEN; alsook een inschrijving in rekening courant ten bedrage van ¬ 212.000,00, in deze overdracht is een belangrijk bedrag aan immateriële vaste activa begrepen.

Mijn opdracht bestaat er echter niet in een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting."

7, BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, die vennoot moeten zijn, en die bijgevolg ook de hoedanigheid van advocaat, ingeschreven op het tableau, hebben. De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering, die de duur van hun opdracht bepaalt.

De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide macht om te handelen in naam der vennootschap, in' alle omstandigheden en om al de daden te stellen of toe te laten, die betrekking hebben op het doel van de vennootschap, zoals dit bepaald werd in artikel 3 van deze statuten, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te warden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 12 :

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door een l zaakvoerder, die individueel optreedt.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

8. NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER:

Tot niet-statutaire zaakvoerder werd benoemd voor de duur van de vennootschap: mevrouw Elisabeth VANBERGEN voornoemd, die haar mandaat heeft aanvaard.

Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd.

I 9. JAARVERGADERING : jaarlijks op de tweede vrijdag van de maand juni om zeventien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is wordt de jaarvergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

I Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd ! door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering. De algemene vergaderingen zullen gehouden warden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats, vermeld in de oproepingsberichten.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen. Zij worden vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen ! en de zaakvoerders. Deze oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een [ander communicatiemiddel te ontvangen. Elk aandeel geeft recht op één stem.























L_________-__-_~

" a- " 4

Luik B - vervolg

Wanneer één of meer aandelen aan verscheidene personen toebehoren, dan kan de uitoefening van de

daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door één I enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden. Zolang zodanige aanwijzing I niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst. Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede I partij een voorlopige bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden. Wanneer één of meer aandelen tot het gemeenschappelijk vermogen van ' de echtgenoten behoren en tussen de echtgenoten geen overeenstemming bereikt wordt, dan kan de vrederechter, overeenkomstig artikel 1421 van het Burgerlijk Wetboek één der echtgenoten op diens verzoek machtigen om de bedoelde rechten alleen uit te oefenen. Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dat aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens verzet van de blote eigenaar. In dit laatste geval kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de bedoelde rechten uit te oefenen in het gezamenlijk belang van vruchtgebruiker en blote eigenaar.

110. BOEKJAAR : Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

i 11. RESERVES - VERDELING VAN DE WINST EN VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVEND SALDO : het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten en de afschrijvingen, maakt de netto-winst van de vennootschap uit; op deze netto-winst wordt vijf procent voorafgenomen ten bate van het wettelijke reservefonds. De overblijvende winst zal verdeeld worden I volgens de beslissingen van de algemene vergadering. Het batig saldo der vereffening zal tussen al de I vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen dat zij onderscheidelijk zullen bezitten, met dien verstande dat ieder aandeel hetzelfde recht geniet. Nochtans zo alle aandelen niet in gelijke verhouding afbetaald zijn, zullen de vereffenaars, alvorens tot hoger voorziene verdeling over te gaan, met de verscheidenheid van deze toestand moeten rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door geldoproepingen ten laste van de in minder mate afbetaalde aandelen, hetzij door voorafgaande terugbetalingen van de in grotere mate afbetaalde aandelen.

12. OVERGANGSBEPALINGEN : Het eerste boekjaar begint op de dag van de neerlegging van onderhavig uittreksel op de griffie van rechtbank van koophandel en eindigt op eenendertig december tweeduizend en twaalf, met dien verstande dat elke verrichting vanaf één april tweeduizend en twaalf

j geacht wordt voor rekening van de vennootschap in oprichting te zijn gebeurd. De eerste

jaarvergadering wordt gehouden op vrijdag veertien juni tweeduizend dertien om zeventien uur.

Er werd geen commissaris benoemd.

13. VOLMACHT :

Als bijzondere gevolmachtigde met macht van indeplaatsstelling wordt aangesteld, de BVBA E.B.F. te

3600 Genk, Weg naar As, 38, evenals haar zaakvoerder(s), bedienden, aangestelden en lasthebbers, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL, afgeleverd vóór registratie met als enig doel te worden neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Tegelijk hiermede neergelegd : uitgifte van de akte van veertien juni tweeduizend en twaalf, verslag I van de oprichter en verslag van de bedrijfsrevisor.

_ - - - -------------------------~-------------- --- -  - -  - - -

Bijlagen bij het; Belgisch Staatsblad - 27/06/2012 - Annexes du Moniteur belge 1

Voorbehouden

aan het

Staatsblad

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.06.2015, NGL 31.08.2015 15554-0216-012
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.06.2016, NGL 29.08.2016 16524-0250-012

Coordonnées
VANBERGEN ADVOCATENKANTOOR

Adresse
BRABANTSESTRAAT 17 3740 BILZEN

Code postal : 3740
Localité : BILZEN
Commune : BILZEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande