VANBILSEN KRISTOF ACCOUNTANT & BELASTINGCONSULENT AFGEKORT VANBILSEN KRISTOF

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VANBILSEN KRISTOF ACCOUNTANT & BELASTINGCONSULENT AFGEKORT VANBILSEN KRISTOF
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.017.451

Publication

24/08/2012
ÿþa

Mod Word 11.1

lil l.~!A81 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : p g U ao. cl)/ q 5

Benaming

(voluit) : KRIVANCO

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3540 Herk-de-Stad/Schulen, Beerbosstraat 2 bus 3

(volledig adres)

Onderwerp akte ; OPRICHTING

Uit een aKte verleden voor notaris Marc JANSEN te Hasselt ter standplaats Kermt op 10 augustus 2012, blijkt dat een vennootschap werd opgericht als volgt:

IDENTITEIT VAN DE OPRICHTERS:

1/De heer VANBILSEN Kristof Peter Jules, geboren te Hasselt op vijf juli negentienhonderd negenenzeventig, ongehuwd en geen verklaring van wettelijke samenwoning afgelegd, wonende te 3540 Herk-de-Stad/Scholen, Beerbosstraat 2 bus 3.

2/De heer VANBILSEN Wim Leo Henri, geboren te Hasselt op elf april negentienhonderd drieëntachtig, ongehuwd en geen verklaring van wettelijke samenwoning afgelegd, wonende te 3560 Lummen, Thiewinkelstraat 61.

RECHTSVORM: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

NAAM: KRIVANCO,

ZETEL: 3540 Herk-de-Stad/Schulen, Beerbosstraat 2 bus 3.

DOEL:

De vennootschap stelt zich tot doel:

Zowel in België ais in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

1)Het verlenen van advies inzake financiële, administratieve, organisatorische, boekhoudkundige, bedrijfseconomische, sociale, fiscale, technische, commerciële & IT gerelateerde zaken.

2)Het optreden en handelen als dienstverlener en/of als tussenpersoon bij alle vormen van adviesverlening, managementsdiensten en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van financiën, administratie, organisatie, boekhouding, sociale aangelegenheden, planning, organisatie, IT, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan bedrijfsleiding en dit in de meest ruime zin, alsook het opnemen van bestuurders-, vereffenaars- of andere mandaten in Belgische en/of buitenlandse vennootschappen.

3)Het beheer in de ruimste zin van het woord van onroerende goederen, daaronder begrepen, het vestigen van zakelijke rechten, onroerende leasing, de huur, verhuring, onderhuur, de uitbating, de herstelling, de verbetering, liet onderhoud, de verbouwing, de aankoop, de oprichting en iedere verwerving en verkoop van onroerende goederen.

4)Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen inzake gehele of gedeeltelijke overname van aandelen, alsook, in de ruimste zin van het woord, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborg, plaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille of kapitaalsbestuur, zowel voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen,

5)Het in de ruimste zin van het woord verlenen van bijstand en diensten, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

6)Zij mag zowel in België als in het buitenland alle verrichtingen doen met betrekking tot het hierboven bepaalde maatschappelijk doel en op alle wijzen die zij het best geschikt acht, en inzonderheid:

11 het verwerven door inschrijving of aankoop, voor eigen rekening of voor rekening van derden van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

2/het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering;

3/ het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handets- en_financiële_operaties.verrichten behalve die welke wetteiijk_voorbehouden.zijn aan depositobanken,

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

1111tI111.Uillj1j11,1111III

Rechtbank van koophandel

1 AUB. 2012

te HASSELT Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

houders van deposito's op korte termijn, spaarbanken, hypotheekmaatschappijen en kap italisatieondernemingen.

7)Zij mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of die nuttig kunnen zijn bij de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

8)Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of waarvan het doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België ais in het buitenland.

Zij kan ook functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. DUUR EN AANVANG: voor onbepaalde tijd. Zij begint te werken vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

GEPLAATSTE KAPITAAL: 18.600,00 EUR, verdeeld in 100 gelijke aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde.

Samenstelling: onderschrijving in geld door de oprichters.

Volstorting: gedeeltelijk t.b.v. 6.200,00 EUR, zodat door de volgende oprichters nog dient volgestort te worden:

-door de Heer VANBILSEN Kristof, een bedrag van 12.276,00 EUR;

-door de Heer VANBILSEN Wim, een bedrag van 124,00 EUR.

JAARVERGADERING: elk jaar op de derde vrijdag van de maand juni om 18.00 uur, in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in België, aangeduid in de bijeenroeping.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden worden,

BOEKJAAR: van 1 januari tot 31 december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar begint op de datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel en eindigt op 31 december 2013.

De vennootschap neemt alle handelingen en verbintenissen over vanaf 1 juli 2012 tot aan de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van koophandel, onder de opschortende voorwaarde van voormelde neerlegging, bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen,

WINSTVERDELING, RESERVERINGEN: Na aanleg van het wettelijk reservefonds, zal de aanwending van het saldo volledig overgelaten worden aan de beslissing van de algemene vergadering.

VERDELING VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVENDE SALDO

Het batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden volgens het aantal van hun respectieve aandelen, zodanig dat ieder aandeel over dezelfde rechten beschikt. In voorkomend geval, zullen eerst alle aandelen op gelijke voet worden geplaatst aangaande hun volstorting.

OMVANG EN WIJZE VAN UITOEFENING VAN BESTUUR:

ARTIKEL VEERTIEN

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, van wie de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks rechtshandelingen.

ARTIKEL VIJFTIEN

De vennootschap wordt jegens derden én in rechte als eiser en als verweerder geldig vertegenwoordigd door de enige zaakvoerder alleen optredend, of, indien er twee of meer zaakvoerders zijn, door deze zaakvoerders gezamenlijk met twee optredend.

BENOEMING

1/Tot niet-statutaire zaakvoerder wordt benoemd voor een onbeperkte duur:

De Heer VANBILSEN Kristof, wonende te 3540 Herk-de-Stad/Schulen, Beerbosstraat 2 bus 3, die verklaart te aanvaarden.

Het mandaat van niet-statutaire zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing genomen door de algemene vergadering,

2/Tot bijzondere lasthebber wordt benoemd, gelast om onmiddellijk na de registratie van deze akte aile formaliteiten te vervullen die nodig of dienstig zijn met betrekking tot het bekomen van de inschrijving en eventuele latere wijzigingen in de Kruispuntbank voor Ondernemingen, bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, onder meer met betrekking tot de B.T.W., de douane en accijnzen, de aanvraag van vergunningen, registraties en erkenningen als aannemer, met de macht van indeplaatsstelling:

BV ovv CVBA FOEDERER DFK ACCOUNTANTS, met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Singelbeekstraat 12, ingeschreven in het RPR te Hasselt en met ondememingsnummer 0466.466.268, vertegenwoordigd door de heer Kelchtermans Ludo, wonende te 3990 Peer, Kruisdijk 3, of een in de plaats gestelde subgedelegeerde, met mogelijkheid van indeplaatsstelling,

AANWIJZING VAN DE COMMISSARISSEN

Op grond van artikel 141 van het Wetboek van Vennootschappen, acht de vergadering zich vrijgesteld van de benoeming van één of meer commissarissen.

Voor beknopt ontledend uittreksel, neergelegd ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel vôôr registratie, met het enige doel om rechtspersoonlijkheid te verkrijgen.

di

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

De Notaris, Marc JANSEN.

Tegelijk hiermee neergelegd;

- eensluidend afschrift;

- bankattest;

- volmacht.

, e º%

. le.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 30.08.2015 15564-0025-012
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 31.08.2016 16574-0377-012

Coordonnées
VANBILSEN KRISTOF ACCOUNTANT & BELASTINGCONS…

Adresse
BEERBOSSTRAAT 2, BUS 3 3540 HERK-DE-STAD

Code postal : 3540
Localité : HERK-DE-STAD
Commune : HERK-DE-STAD
Province : Limbourg
Région : Région flamande