VANDEBURGT INVESTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VANDEBURGT INVESTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.902.178

Publication

26/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 25.08.2014 14452-0091-010
02/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 28.08.2013 13472-0521-010
29/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 28.08.2012 12456-0324-010
28/01/2011
ÿþVooi behoui

aan h Belgi<_ Staatst

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

18 -01- 2011

irg@LT

flhIIfl 5IIIDhIHIiII01"

mod 2.1

IlLucBaC3

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : . (=> . %

Benaming : VANDEBURGT INVESTS

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Teutenweg 56

3920 Lommel

Onderwerp akte :OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMINGEN

Uit een akte verleden voor Meester Paul G E E B E L E N, geassocieerde notaris te Lommel op 12 januari 2011, geregistreerd te Beringen, eerste kantoor, blijkt dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijk werd opgericht door:

Mevrouw van de Buurt. Marion Johanna Casoar, niet gehuwd, geboren te Geldrop (Nederland) op achttien april negentienhonderd zesenzestig, van Nederlandse nationaliteit, jrijksregisternummer: 66.04.18-494.89j, wonende te 3920 Lommel, Teutenweg 56.

STATUTEN

Bx e.. i-ÿ : De vennootschap is opgericht als een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "VANDEBURGT INVESTS".

Zetel: De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3920 Lommel, Teutenweg 56.

Doel : De vennootschap heeft tot doel, dit zowel in België als daarbuiten:

Het verlenen aan ondernemingen waarin zij deelneemt of niet deelneemt, al dan niet bezoldigd van technische, administratieve, financiële en commerciële bijstand, het I verstrekken van adviezen en verlenen van diensten inzake studie, administratie, organisatie i en handels aangelegenheden, het opnemen van bestuurdersmandaten in de meest ruime zin genomen, aan derden. Managementactiviteiten van holdings :

tussenkomen in het dagelijks bestuur, vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal, enz.

Adviesbureaus op het gebied van public relations en communicatie. Verlenen van advies en praktische hulp aan de bedrijven i.v.m. public relations en communicatie Arbitrage en bemiddeling tussen bedrijfsleiding en werknemers.

Lease van intellectuele eigendom en vergelijkbare producten, met uitzondering van werken onder auteursrecht.

Onderneming voor het verstrekken van organisatieontwikkeling - begeleiding en directie coaching.

Onderneming voor het beheer van eigen beleggingen en eigen vermogens.

Onderneming in onroerende goederen, welke ondermeer omvat:

De verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het doen bouwen en verbouwen, de procuratie, bouwpromotie, projectontwikkeling, onroerende leasing en roerende leasing. Tussenhandelaar, de makelar j evenals welk danige onroerende verhandeling in de meest ruime zin, met inbegrip van onroerende leasing.

De participatie, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van alle ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële of andere; de verwerving van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop, aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere :! wijze.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Uitoefenen van bestuursmandaten in binnen en buitenlandse vennootschappen, al dan niet dochtervennootschappen.

De vennootschap mag zich borgstellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen aangegaan.

Zij mag eveneens al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden.

Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen : in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborg, plaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om

het even welke verrichting inzake portefeuille- of kapitaalbeheer.

Dit doel dient zo ruim mogelijk geinterpreteerd te worden.

Duur: De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur vanaf twaalf januari tweeduizend en elf.

Kaaitaal: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt eenenveertigduizend

euro (41.000,00 EUR).

Het is verdeeld in vierhonderd en tien (410) aandelen zonder nominale waarde.

Bestuur - Machten - Toezicht

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, natuurlijke - of rechtspersonen.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. De vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechterlijk aansprakelijk en strafrechterlijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide macht om alleen en ln alle omstandigheden alle handelingen en verrichtingen uit te voeren of toe te iaten, die nodig zijn voor de realisatie van het maatschappelijk doel, behoudens die welke door de wet zijn voorbehouden aan de algemene vergadering.

Derhalve worden alle akten, die de vennootschap verbinden, alsmede alle volmachten betreffende deze akten, geldig ondertekend door de zaakvoerder. ln het bijzonder geldt de naamtekening van de zaakvoerder voor alle verrichtingen van bank, post en postcheque.

De zaakvoerder kan bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, waarvan de volmacht beperkt zal zijn tot een of meer rechtshandelingen of tot een reeks rechtshandelingen.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden en in rechte als etser zowel als verweerder.

Wordt er geen commissaris benoemd dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Boeklaar: Het boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt van twaalf januari tweeduizend en elf tot eenendertig december tweeduizend en elf.

Gewone algemene ver_oaderinq

De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde vrijdag van de maand juni om 20 uur in de maatschappelijke zetel. De eerste gewone algemene vergadering zal plaatshebben in het jaar tweeduizend en twaalf.

Zaakvoerder. Mevrouw van de Burgt Marion, voormeld.

Voor ontledend uittreksel.

Notaris Paul Geebelen.

Werden neergelegd : 1) afschrift van de akte en 2) uittreksel van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aarhhet

J Belgisch

Staatsblad

25/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 20.07.2016 16332-0023-010

Coordonnées
VANDEBURGT INVESTS

Adresse
TEUTENWEG 56 3920 LOMMEL

Code postal : 3920
Localité : LOMMEL
Commune : LOMMEL
Province : Limbourg
Région : Région flamande