VANDEN BOER K

Société en commandite simple


Dénomination : VANDEN BOER K
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 840.948.329

Publication

23/05/2014
ÿþfj.tffl In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mud PDF 51.1

:Zeteiverplaatsing bij beslissing zaakvoerders

Ondememingsnr Benaming (voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Keizer Karelstraat 36, 3920 Lommel, België

(volledig adres)

Onderwerpen) akte Tekst :

Op 17.02.2014 heeft de zaakvoerder beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar 3920 Lommel - Septakkers 10,

Deze wijziging gaat in op 17.02.2014/

Vanden Boer Kris zaakvoerder

0840.948.329 VANDEN BOER K

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Recto : Naam en hoedanighdid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik e vermelden :

1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

141 5 31

il

RECHTBANKvan KOOPHANDEL te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

14 MEI 2014

Griffie

23/11/2011
ÿþ " I

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken'....:pie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111I111.1ellpil

bel' as Be Stat

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

10 -11- 2011

HASSELT

Griffie

Ondernemingsnr : o 9,` \ 1 3

Benaming VANDEN BOER K

(voluit) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Keizer Karelstraat 36, 3920 Lommel, België

Onderwerp akte : Uittreksel uit oprichtingsakte

Heden 17.10.2011 hebben comparanten,

1) De Heer VANDEN BOER Kris, geboren te Lommel op 2 februari 1975, NN 75.02.02-035-39, uit de echt gescheiden,wonende te 3920 Lommel, Keizer Karelstraat 36.

2) De Heer SCHEPERS ivo Jules, geboren te Lommel op 17 maart 1971, NN 71.03.17-021-11, ongehuwd, wonende te 3920 Lommel, Adelberg 21A

verklaart hierbij een vennootschap gewone commanditaire vennootschap op te richten, waarvan zij de statuten hebben vastgesteld als volgt.

Benaming - zetel - doel - duur

Artikel 1 : De vennootschap is een vennootschap in de rechtsvorm van een gewone commanditaire vennootschap met als vennootschappelijke benaming ' VANDEN BOER K'

Artikel 2 : De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3920 Lommel, Keizer Karelstraat 36. Hij mag bij beslissing van de zaakvoerders naar elke plaats in het land zowel in België als in het buitenland warden overgebracht na goedkeuring van KBC Verzekeringen.

Artikel 3 : De vennootschap heeft tot doel :

Het uitoefenen van een bestuurdersmandaat in het verzekeringsagentschap "Vanden Boer - Vermeersch BVBA", gelegen te Balen en in het algemeen alles wat enig verband met dit beheer houdt.

Het deelnemen in en het besturen van andere vennootschappen die geen rechtstreekse concurrentie betekenen voor Kbc Verzekeringen.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle roerende, onroerende, financiële,

commerciële en industriële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel of die de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Elke wijziging van het doel van de vennootschap wordt vooraf ter goedkeuring aan KBC

Verzekeringen meegedeeld.

Artikel 4 : De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde tijd.

Vennoten

Artikel 5 : Er zijn 2 soorten vennoten: beherende vennoten en stille vennoten. De beherende vennoot is Vanden Boer Kris, eerder vernoemd.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij hef"Belgiseh-S`tautsbfiati 23/11t202r --Annexes du Moniteur"belge

Hij is onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor al de vennootschapsschulden.

De stille vennoot is Schepers Ivo Jules, eerder vernoemd.

Hij is slechts ten belopen van zijn inbreng aansprakelijk voor de vennootschapsschulden.

Artikel 6 : Andere vennoten kunnen slechts na schriftelijke instemming van alle medevennoten toetreden.

Artikel 7 : De vennoten mogen hun rechten in de vennootschap slechts na schriftelijke instemming van alle medevennoten overdragen of afstaan en uitsluitend aan collega's die deelnemen of zullen deelnemen aan de gezamenlijke beroepsuitoefening. Bij overlijden van een vennoot gaan zijn rechten niet over op zijn erfgenamen maar wordt hen een vergoeding toegekend.

Artikel 8 : Iedere vennoot kan zich uit de vennootschap terugtrekken door zijn ontslag aan de overige vennoten bij aangetekende brief aan te bieden. Het ontslag heeft uitwerking zes maanden na de datum van verzending van deze brief.

Artikel 9 : Eventuele wijzigingen aan de lijst van de aandeelhouders, dit mits het respecteren van de bepalingen in de artikelen 6,7 en 8, dienen steeds vooraf ter goedkeuring aan KBC Verzekeringen te worden voorgelegd.

Maatschappelijke kapitaal

Artikel 10 : Bij oprichting van de vennootschap wordt het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op 250,00 euro, door de vennoten, oprichters in geld ingebracht in de maatschappelijke kas.

1) De Heer Vanden Boer Kris, voormeld, brengt in de vennootschap een som ter grootte van 249,00 euro in, die gestort werd in de maatschappelijke kas, hij ontvangt 249 aandelen

2) De Heer Schepers Ivo Jules, voormeld, brengt in de vennootschap een som ter grootte van 1,00 euro in, die gestort werd in de maatschappelijke kas,hij ontvangt 1 aandeel

Bestuur - Vertegenwoordiging - controle

Artikel 11 : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer al dan niet bezoldigde zaakvoerders, natuurlijke personen, vennoten, benoemd door de algemene vergadering. De zaakvoerders moeten samen steeds minimum 75% van het stemgerechtigd kapitaal bezitten. Elke voordracht tot zaakvoerder dient vooraf goedgekeurd te worden door KBC Verzekeringen.

Het bestuur van de vennootschap wordt, voor de duur van de vennootschap toevertrouwd aan de heer Vanden Boer Kris, Keizer Karelstraat 36 te 3920 Lommel.

Artikel 12 : De zaakvoerder handelt in naam van de vennootschap en onder de vennootschapsfirma, vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of als verweerder. De zaakvoerder neemt alle verplichtingen inzake exclusieve samenwerking op zich die voorzien zijn in de samenwerkingsovereenkomst tussen KBC Verzekeringen en het verzekeringsagentschap "Vanden Boer - Vermeersch BVBA".

Artikel 13 : ledere vennoot afzonderlijk heeft alle onderzoeks- en controlebevoegdheid, waardoor hij onder meer het recht heeft te allen tijde ter plaatse inzage te nemen van de boeken, brieven, notulen en in het algemeen alle documenten en geschriften van de vennootschap.

Algemene vergadering

Artikel 14 : De algemene vergadering - rechtsgeldig samengesteld, vertegenwoordigt alle vennoten.

De algemene vergadering beslist onder meer over:

1) goedkeuring van de jaarrekening, aanwending van de winst;

2) wijziging van statuten

Artikel 15 : De beslissingen van de algemene vergadering worden genomen bij gewone meerderheid der aanwezige stemmen. Wijzigingen aan de statuten kunnen evenwel slechts met eenparigheid van de stemmen van de aanwezige vennoten worden goedgekeurd.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Artikel 16 : Iedere vennoot heeft het recht op één stem.

Artike! 17 : De jaarvergadering wordt gehouden op de derde maandag van de maand juni om 17 uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de bijeenroeping aangeduid.

-Indien deze dag geen werkdag is, komt de vergadering de eerstvolgende werkdag bijeen. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2013. De algemene vergadering kan daarenboven in buitengewone zitting worden bijeengeroepen door iedere vennoot die oordeelt dat het belang van de vennootschap zulks vereist.

Boekjaar - jaarrekening - Resultaat

Artikel 18: Het boekjaar loopt van één januari tot eenendertig december van ieder jaar.

Op eenendertig december van ieder jaar, en voor het eerst op eenendertig december 2012, wordt een inventaris opgemaakt en de jaarrekening opgemaakt overeenkomstig de ter zake geldende wettelijke bepalingen. Het eerste boekjaar gaat in op tien oktober 201 1.

Artikel 19: Van de winst van het boekjaar worden, ter vaststelling van de nettowinst, de algemene onkosten de nodige afschrijvingen, de fiscale en andere voorzieningen de waardecorrecties en de gebeurlijke overdragen verliezen afgetrokken. Het saldo geeft de nettowinst aan. De aan de vennoten bij wijze van bezoldiging uitgekeerde bedragen worden onder de algemene onkosten geboekt. De nettowinst kan vervolgens gereserveerd worden met het oog op de verwezenlijking van het vennootschappelijke doel. De vennoten mogen bij enkele meerderheid van stemmen beslissen de winst uit te keren in dezelfde verhouding van de ingebrachte gelden. Gebeurlijke verliezen worden door de vennoten gedragen in dezelfde verhouding als deze waarin ze in de winst gerechtigd zijn.

Ontbinding - terugtrekking van een vennoot

Artikel 20 : De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, het ontslag, de uitsluiting, de werkonbekwaamheid van een vennoot. De vennootschap wordt wel ontbonden indien de algemene vergadering daartoe beslist met een meerderheid van twee derde der aanwezige stemmen. Alle wijzigingen aan de structuur van de vennootschap dienen te gebeuren in overleg met en na goedkeuring door de NV KBC Verzekeringen.

Artikel 21 : In geval van ontbinding wordt de heer Vanden Boer Kris als vereffenaar aangesteld die zal handelen overeenkomstig de bepalingen in het Wetboek van Vennootschappen.

Diverse bepalingen

Artikel 22 : Betwistingen aangaande de interpretatie of de toepassing van deze statuten zullen aan een scheidsrechtelijke uitspraak worden voorgelegd overeenkomstig de bepalingen van het Gerechtelijke Wetboek.

Artikel 23 : Voor al wat niet voorzien is in deze statuten wordt verwezen naar de ter zake geldende wettelijke bepalingen en in het bijzonder naar het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 24 : De vennootschap verbind er zich toe alle bepalingen van de bij de KBC Verzekeringen onderschreven samenwerkingsovereenkomst door het verzekeringsagentschap "Vanden Boer - Vermeersch BVBA" te respecteren, evenals zijn eventuele bijlagen en ondergeschikte

overeenkomsten.

De oprichters,

De Heer Vanden Boer Kris De Heer Schepers Ivo

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

f.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
VANDEN BOER K

Adresse
KEIZER KARELSTRAAT 36 3920 LOMMEL

Code postal : 3920
Localité : LOMMEL
Commune : LOMMEL
Province : Limbourg
Région : Région flamande