VANDEN BROUCKE AVIATION CONSULTANCY GENK

Société en commandite simple


Dénomination : VANDEN BROUCKE AVIATION CONSULTANCY GENK
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 832.799.735

Publication

26/01/2011
ÿþMod 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter grdle oir rechtbank v. koophandel te TONGEREN

De Hoofdgs ifer,#ffie

11111

" 11013851*

be a

B+ Ste

Ondernemingsnr :

Benaming 0 8 3 2. 7 9 9. 7 3 5

(voluit) : Vanden Broucke Aviation Consultancy Genk

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : 3600 Genk - Bremstraat 6

Onderwerp akte : Oprichting

Tussen de ondergetekende mevrouw Decoene Marie Rose, Bremstraat 6 - 3600 Genk, geboren te Roeselaere met rijksnummer 63.10.08-368-09 stille vennoot en de heer Vanden Broucke Henk, Brem-straat 6 - 3600 Genk, geboren te Nieuwpoort met rijksnummer 61.05.01-309-07 commanditaire vennoot werd op 1 januari 2011 een gewone commanditaire vennootschap opgericht.

De naam van de vennootschap luidt "Vanden Broucke Aviation Consultancy Genk" kortweg "Aviation Consultancy Genk".

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3600 Genk - Bremstraat 6. De zaakvoerder kan zonder statutenwijziging de zetel verplaatsen zoals voorzien is in de wettelijke bepalingen daaromtrent.

De vennootschap heeft tot doel : Vlieg- en vaaronderricht / aile activiteiten ivm luchtfotografie / consultancy, opleiding, technische & logistieke ondersteuning en quality management I het geven van advies en verstrekken van allerlei diensten die verband houden met de luchtvaart.

De vennootschap kan in het algemeen alle bijkomende handelingen treffen die verband houden met haar maatschappelijk doel.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Het kapitaal van de vennootschap dat geheel geplaatst en volstort werd bedraagt E 100,00. Het kapitaal dat vertegenwoordigd wordt door 100 aandelen is voor 80% ingeschreven door Vanden Broucke Henk en voor 20% door mevrouw Decoene Marie Rose.

De leiding van de vennootschap berust bij een of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten. Deze kunnen benoemd of ontslagen worden door de geldende wettelijke regels. Het mandaat zal onbezoldigd worden uitgevoerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

De algemene vergadering wordt jaarlijks gehouden op de laatste vrijdag van de maand mei om 20.00 u. Indien dit een feestdag is zal deze de eerste volgende werkdag houden worden.

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigd op 31 december van elk jaar.

Overgangsbepalingen : Als niet statutair zaakvoerder wordt de heer Vanden Broucke Henk benoemd. Het eerste boekjaar begint op heden en eindigd op 31 december 2012. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand mei van het jaar 2013. Overeenkomstig art 60 van het Wetboek Vennootschappen worden bij deze alle verbintenissen aangegaan door de oprichters bekrachtigd en aanzien als diegene aangegaan door en voor de vennootschap.

Voor eensluitende akte

Vanden Broucke Henk

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris: hetzij van de persa(o)n(er) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26%01/2011- Annexes du Moniteur bete

Coordonnées
VANDEN BROUCKE AVIATION CONSULTANCY GENK

Adresse
BREMSTRAAT 6 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande