VANDENWIJNGAERDEN INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VANDENWIJNGAERDEN INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.505.871

Publication

10/09/2014
ÿþWord 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*14167599*

be

a

Bi stf

RECHTBANK van KOOPHANDEL te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

0 1 SEP. 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0842.505.871

Benaming

(voluit) : VANDENW1JNGAERDEN INVEST

(verkort)

Rechtsvorm Besloten Vennootschap met Beperke Aansprakelijkheid

Zetel Kuringersteenweg 519 bus 1 3511 KURINGEN (volledig adres)

Onderwerp akte: Benoeming nieuwe zaakvoerder.

Op de Bijzondere Algemene Vergadering D1) 09/07/2014 werd beslist:

Benoeming nieuwe zaakvoerder Natascha Lili Frans Vandenwijngaerden, wonende te 3500 Hasselt - Panoramastraat 9 Bus 01 vanaf 09/07/2014.

Voor echt verklaard,

Alex Vandenwijngaerden

Zaakvoerder

Bijlagen billet Belgisch Staatsblad - 10/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

_

Op d tste btz van Luik )3 vermelden Recta " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nie.n)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa " Naam en handtekening

12/11/2012
ÿþ3,

Mod Word 1t1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

u Il 111111 IVIIIII

~iaies7is~

RECHTSANK VAN KOOPHANDEL

3 0 -10- 7012

qÏesELT

A

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0842.505.871

Benaming

(voluit) : Vandenwijngaerden Invest

(verkort)

Rechtsvorm ; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3511 Hasselt, Kuringersteenweg 619 bus '1

(volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging - kapitaalverhoging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Tom Wilsens, te Leuven, op acht oktober tweeduizend en twaalf, geregistreerd vijf bladen twee renvooien te Leuven, 2` e kantoor der registrtaie, op 17 oktober 2012, boek 1373, blad 10, vak 20, ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 EUR). De ontvanger: (getekend) De Clercq G., dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Vandenwijngaerden Invest, met maatschappelijke zetel te 3511 Hasselt, Kuringersteenweg 519 bus 1, de volgende beslissingen heeft genomen met éénparigheid van stemmen:

1. Voorafgaande verslagen

De voorzitter leest de in de agenda aangekondigde verslagen voor en de aandeelhouders, aanwezig of vertegenwoordigd zoals hierboven gezegd, verklaren sinds meer dan vijftien dagen een exemplaar van deze' verslagen te hebben ontvangen, met name:

 het verslag opgesteld door de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 313 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen door de raad van bestuur aangesteld,

De conclusies van het verslag van VAN HAVERMAET GROENWEGHE BEDRIJFSREVISOREN BURG. VENN. O.V.V. CVBA, met maatschappelijke zetel te B - 3500 Hasselt, Gouverneur Roppesingel 83, vertegenwoordigd door de heer Didier CORTHOUTS worden hierna letterlijk weergegeven:

Ondergetekende, VAN HAVERMAET GROENWEGHE BEDRIJFSREVISOREN BURG. VENN, O.V.V. CVBA, met maatschappelijke zetel te B - 3500 Hasselt, Gouverneur Roppesingel 83, vertegenwoordigd door de' heer Didier CORTHOUTS, bedrijfsrevisor, heeft een onderzoek uitgevoerd omtrent de inbreng in natura door de naamloze vennootschap VDW Projects ter gelegenheid van de geplande kapitaalverhoging in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Vandenwijngaerden Invest, met maatschappelijke zetel te B

3500 Hasselt, Breughellaan 4. "

De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Vandenwijngaerden Invest bestaat uit een onroerend goed omvattende een perceel grond, gelegen te 3012 Wilsele, bij het kadaster gekend te Wilsele, Ede afdeling, sectie B, nummer 207/A/3 met een oppervlakte. volgens meting van 46a24ca zoals afgebeeld op een plan opgemaakt door de heer Raf Schoonvliet d,d. 9 juli 2012, met vermelding "Lot 1", voor een bedrag van E 324.000,00.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat

De verrichting werd nagezien in overeenstemming met de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren betreffende inbreng in natura. Het bestuursorgaan van de vennootschap heeft onder haar verantwoordelijkheid de waardering gedaan van de inbreng in natura en heeft de als tegenprestatie verstrekte vergoeding bepaald.

De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en. nauwkeurigheid,

De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering, in het geheel genomen en onder normale omstandigheden, bedrijfseconomisch verantwoord is. De waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt, komt tenminste overeen met de als tegenprestatie verstrekte vergoeding. De inbreng in natura is bijgevolg niet overgewaardeerd.

De zaakvoerders stellen voor om als vergoeding voor de inbreng in natura voor een bedrag van 324.000,00 EUR een uitgifte te doen van 81 nieuwe aandelen, met een fractiewaarde van 4.000,00 EUR per aandeel, van: de naamloze vennootschap Vandenwijngaerden Invest toe te kennen aan de naamloze vennootschap VDW' Projects.

Ondergetekende wenst te benadrukken dat hij geen uitspraak doet over de rechtmatigheid en billijkheid van: de verrichting of met andere woorden, dat het verslag geen "fairness opinion" is,

Gedaan te goeder trouw,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

te Hasselt, op 2 oktober 2012

 het verslag opgesteld door de zaakvoerders overeenkomstig het genoemde wetboek.

2. Kapitaalverhoging

a) Besluiten:

Op basis van voornoemde verslagen beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal te verhogen met driehonderd vierentwintigduizend euro (324.000,00 EUR) om het maatschappelijk kapitaal van vierhonderdduizend euro (400.000,00 EUR) te brengen op zevenhonderd vierentwintigduizend euro (724.000,00 EUR) door de uitgifte van 81 nieuwe aandelen op naam zonder nominale waarde van hetzelfde type als de reeds bestaande.

Inbreng

Vervolgens verschijnt de naamloze vennootschap "VDW PROJECTS", met maatschappelijke zetel te 3511 Hasselt, Kuringersteenweg 519/1, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Hasselt met nummer 0462.571.224.

Voormeld vennootschap verklaart uitdrukkelijk het hierna beschreven goed in te brengen:

Beschrijving van het goed:

Stad Leuven 1 Wilsele -- 6de afdeling: een perceel grond gelegen aan de Brugveldstraat, ter plaatste genaamd "Broeckveld", gekadastreerd sectie B, nummer 207/N3 met een oppervlakte van vijftig aren (50a) en met een oppervlakte volgens meting van zesenveertig aren vierentwintig centiaren (46a24ca) zoals afgebeeld op een plan opgemaakt door de heer Raf Schoonvliet d.d. 9 juli 2012, welk gehecht is gebleven aan een akte verleden voor ondergetekende notaris op heden.

Waardering

" Het onroerend goed wordt door de inbrenger gewaardeerd op afgerond driehonderd vierentwintigduizend euro (324.000,00 EUR).

Hypothecaire situatie: het goed is vrij en onbelast.

Algemene voorwaarden van de inbreng:

Staat van het goed: Het hierboven beschreven goed wordt ingebracht in de staat waarin het zich thans bevindt met alle zichtbare en verborgen gebreken, zonder waarborg voor wat betreft de aard en hoedanigheid van de grand en ondergrond of de toestand van de gebouwen, met alle heersende en lijdende, zichtbare en onzichtbare, voortdurende en niet voortdurende erfdienstbaarheden, ook al zijn ze niet bekend, en niet alle gemeenschappen, zonder waarborg betreffende de uitgedrukte oppervlakte, al was het verschil één/twintigste of meer, dit alles zonder verhaal tegen de inbrengende partij.

Het wordt tevens ingebracht met alle rechten en verplichtingen inzake eventuele gemene muren, hagen of andere afsluitingen, die de scheiding uitmaken tussen het verkochte goed en de aanpalende eigendommen.

Overdracht van eigendom en belastingen: De vennootschap verkrijgt de eigendom van het goed op heden. De vennootschap zal vanaf haar ingenottreding zoals hierna bepaald, de onroerende voorheffing, belastingen en andere kosten die op het goed rusten, pro rata temporis ten hare laste nemen.

Bijzondere voorwaarden - erfdienstbaarheden: Er zijn geen bijzondere voorwaarden noch erfdienstbaarheden opgenomen in vorige titels.

Ingenottreding - huurvoorwaarden: -- _ ----- -

De inbrengende partij verklaart dat het ingebrachte goed thans vrij van gebruik is.

Vergoeding en storting van de inbrengen in natura

Ais vergoeding voor deze inbreng, waarvan alle verschenen partijen verklaren volledig kennis te hebben,

worden er aan de vennoot VDW Projects, voormeld, 81 aandelen toegekend die zijn volgestort en vanaf heden

deelnemen in de winst.

Stemming: De vergadering keurt dit besluit eenparig goed.

b) Verwezenlijking van de inbreng en vaststelling van de daadwerkelijke verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voomoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op zevenhonderd vierentwintigduizend euro (724.000,00 EUR) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door 181 identieke en volledig volgestorte aandelen, zonder nominale waarde.

Stemming: De vergadering keurt dit besluit eenparig goed.

3. aanpassing van artikel 5 der statuten

De vergadering beslist om artikel 5 der statuten als volgt aan te passerie "Het kapitaal is vastgesteld op zevenhonderd vierentwintigduizend euro (724.000,00 EUR) en is verdeeld in honderd eenentachtig (181) aandelen zonder vermelding van de nominale waarde, die elk 11181 ste vertegenwoordigen van het maatschappelijk kapitaal'

4. Toekenning van bevoegdheden aan de raad van bestuur.

De vergadering verleent de raad van bestuur alle bevoegdheden om de voorgaande besluiten uit te voeren,

met inbegrip van de coördinatie van de statuten,

Voor ontledend uittreksel.

Notaris Tom Wilsens,

Tevens mee neergelegd: een uitgifte van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheld van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-ehoudpn aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

18/01/2012
ÿþ "

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerleg.jing ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Vaar-

behouder aan het Belgisch

5taatsbla

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 9 -01- 2017, C iiiiwELT

11,11t111q11111i!I

J

Benaming : Vandenwijngaerden Invest

Rechtsvoren : Handelsvennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3511 Hasselt, Kuringersteenweg 519 bus 1

Ondernemingsar :

Voorwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Reginald RAGE GOETSBLOETS, notaris te Hasselt, op 28 december 2011, blijkt dat de burgerlijke maatschap "Vandenwijngaerden", met zetel te 3500 Hasselt, Breughellaan 4. Opgericht bij, onderhandse akte op 03 januari 2010. Met als vennoten VANDENWIJNGAERDEN Valère, Alex en Natascha en JACQUEMIN Joëlle, allen wonende te 3500 Hasselt, Breughellaan 4. Hierbij overeenkomstig artikel 10 van de statuten vertegenwoordigd door zijn zaakvoerder (tevens vennoot en aangesteld in voormelde onderhandse oprichtingsakte) VANDENWIJNGAERDEN Valère Joseph, geboren te Kortenaken op 01 oktober 1949, echtgenoot JACQUEMIN Joëlle, wonende te 3500 Hasselt, Breughellaan 4 een handelsvennootschap onder der vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht heeft onder de naam "Vandenwijngaerden Invest", en met maatschappelijke zetel te 3511 Hasselt, Kuringersteenweg 519 bus 1.

Voormelde oprichtingsakte bevat ondermeer volgende bepalingen :

De vennootschap heeft tot doel:

-Algemene bouwonderneming inhoudende het optrekken van gebouwen, ruwbouw en onder dak zetten en, de coördinatie van de andere aan onderaannemers toevertrouwde en door deze uitgevoerde voltooiingswerken van gebouwen, restauratiewerken van gebouwen, afbraakwerk van gebouwen en kunstwerken, onderneming

" voor het optrekken van niet-metalen uiteenneembare paviljoenen en barakken, grondwerken, riolerings- en

draineringswerken, aanleggen van parkings en toegangswegen, leggen van klinkers en stoepdallen.

-De promotie, valorisatie en urbanisatie van alle bebouwde en onbebouwde onroerende goederen;

-Het aankopen, verkopen en ruilen, de exploitatie, het beheer, huren en verhuren van aile bebouwde en onbebouwde onroerende goederen;

-De aankoop en verkoop, de handel, zowel klein- als groothandel, de distributie en fabricatie van alle bouwproducten, bouwmaterialen, grondstoffen en aanverwante producten of fabrikanten, evenals van alle machines, gereedschappen, onderdelen van machines en bijhorigheden welke betrekking hebben op voorgaande opsomming.

-zowel voor eigen rekening als van derden en zowel in België als in het buitenland: het verkrijgen, behouden, beheren en uitbreiden van een vermogen, hoofdzakelijk bestaande uit onroerende goederen en, roerende goederen.

-de aan- en verkoop, huur en verhuur van goederen- en personenvervoer.

Binnen het kader hiervan kan de vennootschap overgaan tot het verwerven, vervreemden, ruilen, verhuren en andere verrichtingen betreffende roerende en onroerende goederen onder het voorbehoud dat vervreemdingen slechts plaats zullen hebben wanneer gebiedende omstandigheden zoals onteigening voor openbaar nut dit noodzakelijk maken of wanneer in het kader van een oordeelkundig vermogensbeheer het behoud van één of ander goed in het vennootschapspatrimonium niet meer als verantwoord kan beschouwd war-den.

De vennootschap mag voor eigen rekening of voor rekening van derden alle commerciële, industriële, financiële, burgerlijke roerende en onroerende handelingen of verrichtingen doen die haar het best lijken om rechtstreeks of onrechtstreeks haar maatschappelijk doel te realiseren of de realisatie hiervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

Zij mag onder om het even welke vorm samenwerken of samensmelten in België of in het buitenland met bestaande of nog op te richten vennootschappen waarvan het doel gelijkaardig of verwant is of van aard is de realisatie van haar eigen doel te bevorderen of te vergemakkelijken.

Deze deelneming kan geschieden door inschrijving op of overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Zij kan zich borg stellen voor alle verrichtingen van roerende of onroerende aard.

Bedoelde opsomming is aanwijzend en niet beperkend.

Duur : onbepaald

Op de laatste biz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

4\s/7

Luik B - Vervolg

Kapitaal : 400.000 euro, verdeeld in 100 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Op deze 100 aandelen wordt door de burgerlijke maatschap Vandenwijngaerden a pari in geld ingeschreven tegen 4.000 euro per aandeel.

Volstorting : alle aandelen waarop aldus werd ingeschreven, werden volledig volstort, zodat de vennootschap thans uit dien hoofde over een bedrag van vierhonderdduizend (400.000,00) euro beschikt. Het bedrag van het in geld volgestorte kapitaal werd neergelegd op een bijzondere rekening geopend bij BNP Paribas Fortis (bewijs deponering afgeleverd door voormelde bank op 27 december 2011).

Bestuur Art 10 De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoot, benoemd door de algemene vergadering. De algemene vergadering bepaalt de duur van hun opdracht.

Artikel 11 : (Interne) bestuursbevoegdheden van de zaakvoerder. Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die door de wet of door onderhavige statuten aan de algemene vergadering voorbehouden zijn. Iedere zaakvoerder mag, voor een door hem bepaalde termijn, bepaalde bevoegdheden opdragen aan bijzondere lasthebbers, al dan niet vennoten. Art. 12: Vergoedingen. De opdracht van de zaakvoerder(s) is onbezoldigd, behoudens uitdrukkelijk andersluidend besluit van de algemene vergadering. Art 14 : (Externe) vertegenwoordigingsbevoegdheid. De vennootschap wordt rechtsgeldig vertegenwoordigd jegens derden en in rechte (als eiser en als verweerder), alsook bij akten waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, door één zaakvoerder, die in geen geval ten aanzien van derden blijk moet geven van een voorafgaand besluit of een voorafgaande goedkeuring van de algemene vergadering of van de andere zaakvoerder, noch, in voorkomend geval, van het college van zaakvoerders. Lasthebbers verbinden de vennootschap slechts binnen de grenzen van hun mandaat.

Jaarvergadering : De jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel op de eerste vrijdag van juni om 20 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Elk aandeel geeft recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke beperkingen terzake.

Boekjaar : het boekjaar vangt aan op 01 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar. Het eerste . boekjaar zal afgesloten worden op 31 december 2012.

Reserves, verdeling winst en vereffeningssaldo. Art 24 : Jaarlijks wordt van de nettowinst vijf procent voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht, wanneer dit reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de wettelijke beperkingen terzake. De uitbetaling van dividenden geschiedt op de plaats en op het tijdstip, vastgesteld door de zaakvoerder. Art 27 : Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-aktief bij voorkeur aangewend om het volgestorte, niet afgeloste bedrag van de aandelen in geld of in aandelen terug te betalen. Indien alle aandelen niet in gelijke mate volgestort werden, moeten de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, dit evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door opvraging van bijkomende stortingen op de aandelen die niet in voldoende mate volgestort werden, hetzij door voorafgaande terugbetaling ten bate van de in een hogere mate volgestorte aandelen. Het gebeurlijk saldo wordt gelijkelijk over alle aandelen verdeeld.

Zaakvoerders: worden voor een onbepaalde duur tot (enige en niet-statutaire) zaakvoerders benoemd : voornoemde VANDENWIJNGAERDEN Valère en VANDENWIJNGAERDEN Alex, geboren te Hasselt op 12 september 1983, wonende te 3500 Hasselt, Breughellaan 4

Commissaris : nihil.

Voor eensluidend UITTREKSEL

Samen neergelegd : uitgifte van de oprichtingsakte

Getekend notaris Reginald Hage Goetsbloets, te Hasselt

Coordonnées
VANDENWIJNGAERDEN INVEST

Adresse
KURINGERSTEENWEG 519, BUS 1 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande