VANDEPAER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VANDEPAER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.490.177

Publication

29/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 20.03.2014, NGL 17.04.2014 14095-0159-011
26/05/2014
ÿþ"iî 4 Mad Ward 11.1

(Pn' In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

111111,111.1),11.11!q111111

Ondomemingsnr : 0848.490.177

Benaming

(voluit) : Vandepaer

(verkort) :

Rechts vorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Lichtveld 25, 3980 Tessenderlo

(volledig adres)

Onderwerp akte; Zetelwijziging

De zaakvoerder beslist op basis van de hem toegewezen bevoegdheid in artikel 2 van de státuten, om niet ingang van vandaag, 6 april 2014, de maatschappelijke zetel te verplaatsen

Van: Lichtveld 26  3980 Tessenderlo Naar: Wetsberg 9 3980 Tessenderlo

Roel Vandepaer Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vol behor aan Belg Staat

Relit-MI« van rzeklegkp, te AN1WERPEM

15 MEI 201t

aftSlitiffieSErf

18/09/2012
ÿþMod Word 11.1

l~.ti,~t Î ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

06-09--2012

OMM

Ortdernemingsnr: ,e=, ¬ Lçg *

Benaming } 1

(voluit) : VANDEPAER

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Lichtveld 25 te 3980 Tessenderlo

Onderwerp akte : Oprichting

Tekst:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor- *iaiss3~e*

behouder

aan het

Belgisch

Staatsblai

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Michel VRONINKS te Ham op vier september twee duizend en twaalf, dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door de hiernavolgende personen en met de volgende kenmerken:

1. VENNOTEN-OPRICHTERS:

a) De Heer VANDEPAER Roel, geboren te Beringen op vijf oktober negentienhonderd vierentachtig, ongehuwd, wonende te 3980 Tessenderlo, Lichtveld 25;

b) De Heer VANDEPAER Koen, geboren te Beringen op twintig oktober negentienhonderd achtentachtig, ongehuwd, wonende te 3980 Tessenderlo, Lichtveld 25,

2. NAAM: VANDEPAER;

3, ZETEL: Lichtveld 25 te 3980 Tessenderlo; kan naar om het even welke andere plaats ln België binnen het nederlandstalig gebied of het tweetalige gebied Brussel-Hoofdstad overgebracht worden bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

4, DOEL: De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, voor eigen rekening of voor

rekening van derden of voor gemeenschappelijke rekening met derden:

- de verkoop, levering en plaatsing van omheiningsmaterialen, poorten, bijhorende deuren, carports en

tuinartikelen in meest brede zin;

- de aan- en verkoop, huur en verhuur van aanhangwagens en bedrijfsvoertuigen;

- het aanleggen en onderhouden van parken en tuinen;

- het telen van zaai- en plantgoed zoals struiken, sierbomen, enzovoort;

- installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerken, hekken en dergelijke in metaal, kunststof

of hout;

- graven, ophogen, egaliseren en nivelleren van bouwterreinen, graven van sleuven en geulen;

- aanleggen/afwerken/verharden van parkings;

- bestratingswerken;

- exploitatie van bossen: houthakken, houtteelt, aanplanten, verplanten, herplanten;

- huren en verhuren van landbouwmachines en  werktuigen met of zonder bedieningspersoneel;

- toonwerken.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële of financiële verrichtingen, zo roerende als onroerende voor eigen rekening ais voor rekening van derden uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks met voornoemd doel verband houden, Zowel in het binnenland als daarbuiten, heeft de vennootschap tevens tot doel, het beheer en de uitbreiding van een patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen, alsmede alle handelingen die daar rechtstreeks verband mee houden of die van aard zijn de opbrengst van haar goederen en diensten te bevcrderen, zoals de aankoop, de verkoop, de ruiling of in het algemeen de verwerving of overdracht van goederen, zowel roerende als onroerende, het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van goederen.

De vennootschap kan een mandaat van zaakvoerder, bestuurder, volmachtdrager of vereffenaar opnemen in alle soorten vennootschappen of ondernemingen.

Om haar maatschappelijk doel te bereiken, kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

5. KAPITAAL: ACHTTIEN DUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18 600,00), volstort in speciën ten belope van zes duizend tweehonderd euro. Het maatschappelijk kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder vermelding van nominale waarde zodat ieder aandeel een gelijke fractie vertegenwoordigt van het kapitaal.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r~~~

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsbiad

4v/7

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

6. DUUR: onbeperkt vanaf de oprichtingsdatum;

7. BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen, waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. Een zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte, als eiser of verweerder. De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen, welke door een zaakvaarder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat deze handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs. Een zaakvoerder kan aan een of meer personen, al dan niet vennoten, bijzondere volmachten verlenen voor bepaalde rechtshandelingen of voor een bepaalde categorie uitdrukkelijk aan te wijzen rechtshandelingen. De algemene vergadering kan steeds bij maatregel of reglement van inwendige orde bepalen voor welke handelingen haar voorafgaande goedkeuring nodig is opdat de zaakvoerder geldig de vennootschap zou kunnen verbinden. Deze beperkingen zullen tegen derden niet kunnen worden ingeroepen tenzij de vennootschap aantoont dat deze hiervan kennis dragen of hiervan, gezien de omstandigheden niet onkundig konden zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe echter geen voldoende bewijs.

Tot niet-statutaire zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd, de Heer Roel VANDBPAER, voornoemd als vennoot-oprichter onder a); die aanvaardde en bevestigde dat hij niet getroffen werd dcor een maatregel die zich tegen deze benoeming verzet. Zijn mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

8 GEWONE ALGEMENE VERGADERING: de derde donderdag van de maand maart te achttien uur; en voor het eerst in twee duizend veertien.

9. BOEKJAAR: neemt aanvang op één oktober en eindigt op dertig september van het eropvolgende jaar. Het eerste boekjaar loopt uitzonderlijk vanaf de oprichtingsdatum tot dertig september twee duizend dertien.

Voor ontledend uittreksel.

Notaris Michel VRONINKS te Ham

Tegelijk met dit uittreksel werd neergelegd: een eensluidend afschrift van de oprichtingsakte de dato 4 september 2012 dat uitsluitend bestemd is voor de publicatie..

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/05/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 29.03.2017, NGL 27.04.2017 17109-0189-013

Coordonnées
VANDEPAER

Adresse
WETSBERG 9 3980 TESSENDERLO

Code postal : 3980
Localité : TESSENDERLO
Commune : TESSENDERLO
Province : Limbourg
Région : Région flamande