VANDEWEERDT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VANDEWEERDT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 864.378.678

Publication

14/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 31.12.2013, NGL 02.01.2014 14003-0559-015
01/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 21.11.2014, NGL 25.11.2014 14676-0541-015
21/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 30.12.2012, NGL 11.01.2013 13009-0110-015
13/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 30.12.2011, NGL 06.01.2012 12005-0405-014
24/08/2011
ÿþVoo behou

aan 1" Belgil Staatst

Moe 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

11I ini uMiaudiiuii~uuu NI

" iiiassse=

Ondernemingsnr : 0864.378.678

Benaming

(voluit) Vandeweerdt

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Hortstraat 23, 3520 Zonhoven

Onderwerp akte : Ontslagen - Benoemingen! Wijziging maatschappelijke zetel

~RECHTBANK VAN KOOPHANDEL ~

~ ~ " ~~- ":'~e Îi

CI

h~SS. wY

_. -Ort ie~ - - -

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/08/2011- Annexes du Moniteur belge

De Algemene Vergadering der Aandeelhouders van 25 juli 2011 benoemt Kaczmarek Magdalena tot zaakvoerder van de onderneming. Dit ingaande vanaf 1 augustus 2011. Het mandaat is bezoldigd tenzij andersluidend besluit van de algemene vergadering.

Verder besluit de Algemene Vergadering der Aandeelhouders de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Halveweg 29 te 3520 Zonhoven. Dit ingaande vanaf 1 augustus 2011.

Peter Vandeweerdt

Zaakvoerder

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/05/2011
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

M.nd 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0864.378.678

Benaming

(voluit) : VANDEWEERDT

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3520 ZONHOVEN, Hortstraat 23

Onderwerp akte : UITBREIDING DOEL - STATUTENWIJZIGIG

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Ivo VRANCKEN te Genk op 3 mei 2011, dragende de melding : "Geregistreerd drie bladen geen verzending te Genk op 6 mei 2011. Boek 5/133 blad 83 vak 6.! Ontvangen : vijfentwintig euro. De e.a_ inspecteur a.i. (getekend) PHILIPSEN M. Fisc. Deskundige" dat met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen werden genomen :

EERSTE BESLUIT : De vergadering keurt het bijzonder verslag van de zaakvoerder de dato 3 mei 2011 betreffende de toelichting bij de uitbreiding van het doel van de vennootschap goed. Aan dit verslag is overeenkomstig artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen een staat van actief en passief van de vennootschap gehecht, afgesloten op 31 maart 2011.

TWEEDE BESLUIT : De vergadering besluit het doel van de vennootschap overeenkomstig het voormeld verslag van de zaakvoerder uit te breiden met volgende activiteiten:

"- Optreden als depothouder voor Lotto, Nationale Loterij en andere kansspelen.

- Detailhandel in geschenken, luxe-artikelen, kunstvoorwerpen, fantasieartikelen, kleding, sjaaltjes, petten,!

mutsen, hoeden, schoenen, slippers, bijouterie, (namaak)juwelen en horloges, handtassen, speelgoed en baby

artikelen.

- Uitbating van copieercenter.

- Elke service voor foto-ontwikkeling.

- Detailhandel in drogisterij en onderhoudsprodukten.

- Detailhandel in rookwaren.

- Detailhandel in kranten en kantoorbehoeften.

- Kleinhandel in kantoorbehoeften, zoals schrijf- en drukpapier, printerpapier, carbonpapier, wenskaarten,

enveloppen, pennen, potloden en andere schrijfgerei, stempels, enz.

- Kleinhandel in levensmiddelen en roomijs.

- De bereiding, verkoop, bedeling, detailhandel van alle mogelijke belegde broodjes, snacks, bereide

spijzen, pizza's, gebak, brood, banket, snoep en alle andere voedingswaren.

- Verhuur, ter beschikkingstelling van alle roerende middelen, in het bijzonder rollend materieel, zoals

minibussen, bestelwagens, wagens voor dubbel gebruik, lichte vrachtwagen, niet beperkend opgesomd.

- Aan- en verkoop, detailhandel van koude en warme dranken.

- Het uitbaten van een frituur met of zonder verbruikszaal.

- De verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en in het algemeen in wegwerpverpakking van papier, karton of kunststof aangeboden worden.

- Het uitbaten, het beheer en de inrichting van drankgelegenheden, cafés, tavernes, tearooms, restaurants, snackbars, traiteurdiensten, alsook het inrichten van banketten, feestelijkheden en de verhuring van feestzalen."

DERDE BESLUIT : De vergadering besluit de statuten aan te passen en te herwerken zodat deze statuten in overeenstemming kunnen gebracht worden met het Wetboek van vennootschappen en in het bijzonder met de hervormingen die aan dit Wetboek werden doorgevoerd (de vereffeningsregeling).

VIERDE BESLUIT : Als gevolg van de voorgaande besluiten, besluit de vergadering de statuten aan te. passen als volgt:

- Artikel 4, wordt aangevuld met volgende tekst:

- Optreden als depothouder voor Lotto, Nationale Loterij en andere kansspelen.

- Detailhandel in geschenken, luxe-artikelen, kunstvoorwerpen, fantasieartikelen, kleding, sjaaltjes, petten,+ mutsen, hoeden, schoenen, slippers, bijouterie, (namaak)juwelen en horloges, handtassen, speelgoed en baby-;: artikelen.

- Uitbating van copieercenter.

- Elke service voor foto-ontwikkeling.

- Detailhandel in drogisterij en onderhoudsprodukten.

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

10 -05- nu

HASSELT

Grifflu

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2011- Annexes du Moniteur belge

1111

*11076397*

Op de laatste blz van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

" Staatsblad

- Detailhandel in rookwaren.

- Detailhandel in kranten en kantoorbehoeften.

- Kleinhandel in kantoorbehoeften, zoals schrijf- en drukpapier, printerpapier, carbonpapier, wenskaarten, enveloppen, pennen, potloden en andere schrijfgerei, stempels, enz.

- Kleinhandel in levensmiddelen en roomijs.

- De bereiding, verkoop, bedeling, detailhandel van alle mogelijke belegde broodjes, snacks, bereide spijzen, pizza's, gebak, brood, banket, snoep en alle andere voedingswaren.

- Verhuur, ter beschikkingstelling van alle roerende middelen, in het bijzonder rollend materieel, zoals `. minibussen, bestelwagens, wagens voor dubbel gebruik, lichte vrachtwagen, niet beperkend opgesomd. - Aan- en verkoop, detailhandel van koude en warme dranken.

- Het uitbaten van een frituur met of zonder verbruikszaal.

- De verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en in het algemeen in wegwerpverpakking van papier, karton of kunststof aangeboden worden.

- Het uitbaten, het beheer en de inrichting van drankgelegenheden, cafés, tavernes, tearooms, restaurants, snackbars, traiteurdiensten, alsook het inrichten van banketten, feestelijkheden en de verhuring van feestzalen. - Artikel 27, 28 en 29, worden vervangen door volgende tekst:

Artikel 27.  Ontbinding - vereffening

De algemene vergadering die uitspraak dient te doen over de ontbinding van de vennootschap, dient zich te schikken naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen en dient alle voorafgaande formaliteiten te vervullen.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering daartoe één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en bezoldigingen vaststelt. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. Zo de rechtbank weigert over te gaan tot bevestiging van hun benoeming, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel heeft gesteld tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan door de rechtbank van koophandel. Zij kan deze handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Indien bewijzen van deelgerechtigheid bestaan komen deze in aanmerking voor hun deel in de te verdelen massa samen met de aandelen doch slechts nadat deze laatste hun inbreng kregen terugbetaald.

De vereffenaar(s) moet(en) in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening overzenden aan de griffie van de rechtbank van Koophandel. Vanaf het tweede vereffeningsjaar moet deze omstandige staat nog slechts jaarlijks aan de griffie worden overgezonden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars of de vereffenaar het plan van verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de bevoegde rechtbank van koophandel.

- Hernummering van de daarop volgende artikelen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd :

-expeditie van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering;

-verslag van de zaakvoerder met staat van actief en passief.

-gecoördineerde statuten.

Notaris Ivo VRANCKEN

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 29.10.2010, NGL 14.01.2011 11009-0033-014
20/01/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 28.12.2009, NGL 28.12.2009 09914-0152-014
30/01/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 30.12.2008, NGL 23.01.2009 09020-0125-014
12/12/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 26.10.2007, NGL 05.12.2007 07822-0154-012
01/12/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 27.10.2006, NGL 27.11.2006 06884-2368-013
03/02/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 28.10.2005, NGL 25.01.2006 06027-1230-013
18/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 30.10.2015, NGL 12.01.2016 16013-0141-019

Coordonnées
VANDEWEERDT

Adresse
HALVEWEG 29 3520 ZONHOVEN

Code postal : 3520
Localité : ZONHOVEN
Commune : ZONHOVEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande