VANDRIE BELGIE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VANDRIE BELGIE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 421.608.718

Publication

23/09/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

e

111111i11,1,111111311;111111111

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

12 -09- 2013

Hiregi

Ondernemingsnr : 0421.608,718

Benaming (voluit) : Vandrie België

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Havenstraat, 15

3500 Hasselt

Onderwerp akte :FUSIE DOOR OVERNEMING - (van "JOS THEYS TRANSPORTEN" BVBA) - Vergadering van de overnemende vennootschap

Er blijkt uit notulen opgemaakt door Meester Paul MASELIS, Notaris te Schaarbeek-Brussel, op 2 september; 2013, vóór registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "VANDRIE; BELGIË" heeft besloten

FUSIE DOOR OVERNEMING

De Voorzitter van de vergadering wordt ontslagen van het voorlezen van het fusievoorstel.

De vergadering keurt het haar voorgelegde fusievoorstel goed. Zij besluit aldus tot de fusie door overneming door de naamloze vennootschap "VANDRIE BELGIË", overnemende vennootschap, waarvan de zetel gevestigd is te 3500 Hasselt, Havenstraat 15, ingeschreven in het rechtspersonenregister ter griffie van de rechtbank van koophandel te Hasselt, met ondernemingsnummer ;; 0421.608,718, van het gehele vermogen - zowel de rechten als de verplichtingen - van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JOS THEYS TRANSPORTEN", overgenomen vennootschap, waarvan de zetel gevestigd is te 3500 Hasselt, Havenstraat 15, ingeschreven in het rechtspersonenregister ter griffie van de rechtbank van koophandel te Hasselt met ondernemingsnummer 0439.160.570, door de overgang - onder algemene titel - van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de

overgenomen vennootschap naar de overnemende vennootschap overeenkomstig het voornoemde I

fusievoorstel.

Ingevolge de fusie wordt het maatschappelijk kapitaal van de overnemende vennootschap verhoogd met driehonderd eenenveertig duizend euro (341.000,00¬ ), De overgang van het vermogen van de overgenomen vennootschap in het kader van de fusie en de ; kapitaalverhoging die eruit voortvloeit, wordt vergoed door de uitreiking aan volgende vennoten van de ; overgenomen vennootschap, te weten

(i) de besloten vennootschap naar Nederlands recht "SCHILS HOLDING" BV, met maatschappelijke zetel te De Ronde Venen en vestigingsadres te Nijverheidsweg 11, 3641RP ;

!j Mijdrecht (Nederland), ingeschreven in de Kamer van Koophandel te Utrecht onder nummer

14628161, van eenentwintig duizend negenhonderd negenentachtig (21.989) nieuwe volgestorte aandelen; en

(ii) de besloten vennootschap naar Nederlands recht "SCHILS" BV, met maatschappelijke zetel te 6136GM Sittard (Nederland), Dr. Nolenslaan 121, ingeschreven in de Kamer van Koophandel te Zuid-Limburg onder nummer 14004575, van twee (2) nieuwe volgestorte aandelen van de overnemende vennootschap, zonder aanduiding van nominale waarde, ais vergoeding voor de overgang - onder algemene titel van het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap, zowel de rechten als de verplichtingen aan de overnemende vennootschap. Deze nieuwe aandelen zullen delen in de winst van de overnemende vennootschap vanaf hun uitgifte.

;; De vergadering aanvaardt de voorgestelde ruilverhouding. Voor de berekening van de ruilverhouding sluit de vergadering zich aan bij het fusievoorstel en de verslagen waarvan sprake hierboven,

Er zal geen opleg in geld worden betaald.

KAPITAALVERHOGING  WIJZIGING VAN STATUTEN

dat het maatschappelijk kapitaal ingevolge de fusie verhoogd wordt met driehonderd eenenveertig duizend euro (341.000,00¬ ) door het creëren van eenentwintig duizend negenhonderd eenennegentig (21.991) nieuwe aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde.

Deze eenentwintig duizend negenhonderd eenennegentig (21.991) aandelen hebben dezelfde rechten en

;; voordelen als de bestaande aandelen van de ovememende vennootschap. Deze nieuwe aandelen zullen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor- mod 11.1

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



door het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap uitgereikt worden aan de vennoten van de overgenomen vennootschap tegen de vernietiging van het register van aandelen van de overgenomen vennootschap.

De toekenning van de nieuwe uitgegeven aandelen aan genoemde vennoten van de overgenomen vennootschap zal geschieden door de inschrijving onder hun naam van het aantal hun toekomende aandelen en de datum van het fusiebesluit in het register van aandelen van de overnemende vennootschap.

Als gevolg van de kapitaalverhoging besluit de vergadering artikel 5 van de statuten te wijzigen als volgt:

"Het geplaatst kapitaal bedraagt acht miljoen driehonderd eenenveertig duizend (8.341.000,00) euro, vertegenwoordigd door vierhonderd vierendertig duizend driehonderd zevenentwintig (434.327) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

BIJZONDERE BEPALINGEN

overeenkomstig het fusievoorstel dat:

" De datum vanaf dewelke de handelingen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JOS THEYS TRANSPORTEN", boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de naamloze vennootschap "VANDRIE BELGIË" vastgesteld is op 1 januari 2013 om 00.00 uur.

" De naamloze vennootschap "VANDRIE BELGIË" geen bijzondere rechten toekent aan de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JOS THEYS TRANSPORTEN",

" Er geen bijzondere voordelen toegekend worden aan de leden van de bestuursorganen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JOS THEYS TRANSPORTEN" en van de naamloze vennootschap "VANDRIE BELGIË".

OVERGAN~VAN HET VERMOGEN -- OVERGANG VAN PERSONEEL

de ondergetekende Notaris te verzoeken te notuleren dat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap overgaat TEN ALGEMENEN TITEL naar de overnemende vennootschap.

Te verklaren dat de overgenomen vennootschap geen titularis is van onroerende zakelijke rechten.

de ondergetekende Notaris te verzoeken te notuleren dat het voltallige personeel met ingang van 1 september 2013 wordt overgedragen aan de overnemende vennootschap.

VASTSTEL ING VAN DE VERDWIJNING VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

ondergetekende Notaris te verzoeken vast te stellen dat de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de overgenomen vennootschap in notulen opgesteld op heden voorafgaand aan deze door zijn ambt haar instemming heeft betuigd met deze fusie door overneming. Derhalve houdt de overgenomen vennootschap op te bestaan vanaf heden, gelet op de verwezenlijking van de opschortende voorwaarde waaronder gezegde besluitvorming plaatsvond.

MACHTIGING AAN DE RAAD VAN BESTUUR

elke machtiging te verlenen aan de Raad van Bestuur om de voorgaande besluiten uit te voeren, en in het bijzonder het aanvullen van het register van aandelen van de Vennootschap.

VOLMACH ADMINISTRATIES

een bijzondere volmacht te verlenen aan Véronique Ryckaert, Roeland Vereecken, Catherine Wailly of enige andere medewerker van Mazars Legal Services, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA, allen woonplaats kiezende te 9050 Gent (Ledeberg), Bellevue 51b 1001, en afzonderlijk bevoegd en met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, om aile formaliteiten inzake de genomen besluiten te vervullen en meer in het bijzonder het register van aandelen aan te passen aan de genomen besluiten met uitzondering van de prestaties dewelke opgesomd zijn in het Koninklijk Besluit van 4 april 2003 betreffende de prestaties die de onafhankelijkheid van de commissaris in het gedrang brengen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Paul MASELIS, Notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING :

- de uitgifte van de notulen, volmachten

- de gecoördineerde statuten.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 20.06.2013, NGL 18.07.2013 13322-0081-035
08/07/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voc

behoi

aan

Belgl

StaatE







RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

27-06-u3

HAS

' Ondernemingsnr 0421.608.718

Benaming

(voluit) . VANDRIE BELGIË

(verkort)

Rechtsvorm Naamloze Vennootschap

Zetel : Havenstraat 15, 3500 Hasselt

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

De bestuursorganen van de vennootschappen VanDrie België NV en Jos Theys Transporten BVBA hebben

op 20 juni 2013 beslist het onderhavige fusievoorstel op te maken overeenkomstig artikel 693 en volgende van

het Wetboek van Vennootschappen. Dit fusievoorstel zal worden voorgelegd overeenkomstig de bepalingen

van de artikelen 693 tot en met 704 van het Wetboek van Vennootschappen aan de algemene vergaderingen

van;

-de overnemende vennootschap, VANDRIE BELGIË, naamloze vennootschap met maatschappelijke zetel

te Havenstraat 15, 3500 Hasselt ingeschreven in het rechtspersonenregister te Hasselt onder het nummer

0421.608.718.

-de over te nemen vennootschap, JOS THEYS TRANSPORTEN, besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid met maatschappelijke zetel te Havenstraat 15, 3500 Hasselt, ingeschreven in het

rechtspersonenregister te Hasselt onder het nummer 0439.160.570,

De bestuursorganen van voornoemde vennootschappen hebben het initiatief genomen een fusie tot stand te

brengen tussen de vennootschappen die de overdracht van het gehele vermogen, zowel de rechten als de

verplichtingen, aan de overnemende vennootschap tot gevolg heeft.

Voornoemde bestuursorganen verbinden zich wederzijds om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog

op de verwezenlijking van de fusie onder de hierna gedefinieerde voorwaarden en leggen bij dezen het

volgende fusievoorstel vast dat zal worden onderworpen aan de goedkeuring van de respectievelijke algemene

vergaderingen.

1. Wettelijke vermeldingen

1.1. Identificatie van de betrokken vennootschappen (art. 693, 1° W. Venn.)

1.1.1. Identificatie van de overnemende vennootschap: VANDRIE BELGIË

Oprichting

De vennootschap werd opgericht onder de benaming "THEYS JOS" opgericht bij akte verleden voor notaris

Richard Celfis, op 23 april 1981, waarvan de statuten bekendgemaakt werden in de bijlagen tot het Belgisch

Staatsblad van 21 mei 1981, onder het nummer 959-14.

Statutenwijziging

De statuten werden meerdere malen gewijzigd en een laatste maal bij beslissing van de buitengewone'

algemene vergadering van 27 december 2011, waarvan het proces-verbaal op die datum werd opgemaakt door

geassocieerd notaris Steven Verbist, te Gent (Oostakker) en werd bekendgemaakt in de bijlagen tot het'

Belgisch Staatsblad van 2 februari 2012 onder het nummer 0029773.

Rechtsvorm -- maatschappelijke benaming

De vennootschap werd opgericht onder de vorm van een naamloze vennootschap en heeft als

maatschappelijke benaming "VanDrie België".

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Havenstraat 15, 3500 Hasselt.

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 8.000.000 euro. Het is vertegenwoordigd door 412.336

aandelen zonder vermelding van nominale waarde en dewelke ieder een gelijk deel van het kapitaal

vertegenwoordigen. Het kapitaal werd volledig volstort,

Doel

De vennootschap heeft tot doel :

"A.De groot- en kleinhandel, de invoer- en uitvoerhandel van:

1)Alle soorten vlees en vee;

Op de laatste blz, van Luik B vermelden Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

2)Alle vleesproducten;

3)Levende dieren.

B.Onderneming voor het slachten van dieren;

C.Onderneming voor industriële teelt van alle dieren;

D.Onderneming voor het bereiden van alle meststoffen;

E.Onderneming voor het vervoer van alle voormelde voorwerpen;

F.Tussenpersoon in de handel, als makelaar in goederen, als zelfstandige handelsvertegenwoordiger en

aile commissionair;

G.Onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat: de verwerving, de

vervreemding, het beheer, de borgstelling, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur

en de verhuur, het doen bouwen en verbouwen, de procuratie en het makelen in onroerende goederen,

evenals alle welkdanige onroerende verhandelingen in de meest brede zin, met inbegrip van

onroerende leasing;

H.Onderneming voor het beheer van eigen beleggingen en vermogens;

I.De participatie, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle

van alle ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële of andere; de

verwerving voor eigen rekening van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng,

onderschrijving, koop op vaste levering of aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wijze;

J.Het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt en aan derden, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij financieel, met inbegrip van

borgstelling, avalgeving of inpandgeving van onroerende goederen.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en

onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de

verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België en in het

buitenland.

Zij zal door aile middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of

vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn die

grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen."

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt op heden bestuurd door:

 De heer Marinus Van Drie, wonende te Utrechtsestraatweg 118, 3445 AX Woerden (Nederland), bestuurder;

 De heer Herman Van Drie, wonende te 's Gravensloot 7, 3471 BM Woerden (Nederland), bestuurder.

Rechtspersonenregister

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister van Hasselt onder het nummer

0421.608.718.

Aandeelhouders

De aandelen worden gehouden door:

 Schils Holding B.V., besloten vennootschap naar Nederlands recht, met maatschappelijke zetel te De Ronde Venen (Nederland), ingeschreven in de Kamer van Koophandel te Utrecht onder het nummer 1468161, vertegenwoordigd door de heer Marinus Van Drie, eigenaar van 412.335 aandelen ;

 Schils B.V besloten vennootschap naar Nederlands recht, met maatschappelijke zetel te Sittard

(Nederland), ingeschreven in de Kamer van Koophandel te Zuid-Limburg onder het nummer 14004575,

vertegenwoordigd door de heer Marinus Van Drie, eigenaar van 1 aandeel.

1.1.2.. Identificatie van de over te nemen vennootschap: JOS THEYS TRANSPORTEN

Oprichting

De vennootschap is opgericht als naamloze vennootschap onder de benaming "JOS THEYS

TRANSPORTEN" bij akte verleden voor notaris Louis van Soest te Hasselt, op 1 december 1989

bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 29 december 1989, onder het nummer 891229-

495.

Statutenwijziging

De statuten werden meerdere malen gewijzigd en een laatste maal bij beslissing van de buitengewone

algemene vergadering van 27 augustus 2010 waarvan het proces-verbaal op die datum werd opgemaakt door

geassocieerd notaris Paul Maselis, te Schaarbeek-Brussel en werd bekendgemaakt in de bijlagen tot het

Belgisch Staatsblad van 14 september 2010 onder het nummer 0134547.

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Havenstraat 15, 3500 Hasselt.

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 341.000 EUR. Het is verdeeld in 13.750 aandelen op naam

zonder vermelding van nominale waarde.

Het kapitaal werd volledig volstort.

Doel

De vennootschap heeft tot doel:

"Transport van goederen, nationaal en internationaal zowel voor eigen rekening als voor derden.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle manieren die haar het meest geschikt voorkomen,

zowel in het binnen- als in het buitenland.

ti a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag alle beheers-, commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België als in het buitenland. Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen, die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

Zij mag ook door inbreng, samensmelting, financiële tussenkomst of anderszins deelnemen aan vennootschappen of ondernemingen die een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die van aard zijn haar activiteiten te ontplooien en uit te breiden."

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt op heden bestuurd door;

 De heer Marinus Van Drie, wonende te Utrechtsestraatweg 118, 3445 AX Woerden (Nederland), zaakvoerder;

 De heer Herman Van Drie, wonende te 's Gravensloot 7, 3471 BM Woerden (Nederland), zaakvoerder.

Rechtspersonen register

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister van Hasselt onder het nummer

0439.160.570.

Vennoten

De aandelen worden gehouden door:

--Schils Holding B.V., besloten vennootschap naar Nederlands recht, met maatschappelijke zetel te De

Ronde Venen (Nederland), ingeschreven in de Kamer van Koophandel te Utrecht onder het nummer 1468161,

vertegenwoordigd door de heer Marinus Van Drie, eigenaar van 13.749 aandelen ;

 Schils B,V., besloten vennootschap naar Nederlands recht, met maatschappelijke zetel te Sittard

(Nederland), ingeschreven in de Kamer van Koophandel te Zuid-Limburg onder het nummer 14004575,

vertegenwoordigd door de heer Marinus Van Drie, eigenaar van 1 aandeel.

1.2. Ruilverhouding van de aandelen (art. 693, 2° W. Venn.)

De ruilverhouding van de aandelen werd berekend aan de hand van de boekhoudkundige staten van de

over te nemen vennootschap (Bijlage 1) en de overnemende Vennootschap (Bijlage 2) afgesloten per 31

december 2012.

De ruilverhouding werd berekend aan de hand van de netto boekwaarde van beide vennootschappen

gezien het aandeelhouderschap van beide vennootschappen gelijkaardig is, met name alle aandelen min 1

aandeel wordt gehouden door de vennootschap naar Nederlands recht, Schils Holding B.V. en 1 aandeel wordt

gehouden door de vennootschap naar Nederlands recht, Schils B.V., beiden voornoemd. Zodoende worden de

vermogensrechtelijke belangen van de betrokken vennootschappen gerespecteerd.

Op basis van deze gegevens, wordt de ruilverhouding als volgt berekend:

a.Over te nemen Vennootschap:

i.Netto actiefwaarde : 313.384,46 euro ;

11.Aantal aandelen ; 13.750 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, allen behorende tot dezelfde

categorie ;

iii.Waarde per aandeel : 22,7916 euro.

b.Ovememende Vennootschap :

(.Netto actiefwaarde van de overnemende vennootschap : 5.875.913 euro ;

ii.Aantal aandelen : 412.336 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, allen behorende tot

dezelfde categorie ;

iii.Waarde per aandeel : 14,2503 euro.

Bijgevolg wordt de ruilverhouding van de aandelen als volgt vastgesteld: 21.991 nieuwe aandelen van de

overnemende vennootschap voor 13.750 bestaande aandelen van de over te nemen vennootschap.

Voor de vergoeding van de fusie inbreng zal de overnemende vennootschap derhalve een aantal aandelen

creëren dat gelijk is aan 21.991. Deze nieuw gecreëerde aandelen zullen identiek zijn aan de bestaande

aandelen.

Deze nieuw gecreëerde aandelen zullen worden verdeeld onder de huidige aandeelhouders van de over te

nemen vennootschap, als volgt:

 Schils Holding B.V., voornoemd, 21.989 aandelen;

 Schils B.V., voornoemd, 2 aandelen. Er dient geen opleg in geld betaald te worden.

1.3. Aandelen overnemende vennootschap (art. 693, 3° W, Venn.)

De aandelen in de overnemende vennootschap zijn uitgereikt op naam.

1.4. Modaliteiten aandelen overnemende vennootschap (art. 693, 4° W. Venn.)

De aandelen van de overnemende vennootschap geven recht op winstdeelname vanaf hun uitgifte.

1.5. Boekhoudkundige datum (art, 693, 5° W. Venn.)

De verrichtingen van de over te nemen vennootschap worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor

rekening van de overnemende vennootschap te rekenen vanaf 1 januari 2013 om 00.01 uur.

1.6. Bijzondere rechten (art. 693, 6° W. Venn.)

Aan de vennoten van de over te nemen vennootschap en aan de aandeelhouders van de overnemende

vennootschap zijn geen bijzondere rechten toegekend. in beide betrokken vennootschappen zijn er geen

houders van andere effecten dan aandelen.

1.7. Bezoldigingen (art. 693, 7° W. Venn.)

De bezoldiging van de commissaris voor deze bijzondere opdracht bedraagt 5.000 EUR.

1.8. Bijzondere voordelen (art. 693, 8° W. Venn.)

Aan de bestuurorganen van beide vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

2. Bijkomende vermeldingen

2.1.Kosten van de fusieverrichting

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de verrichting

gedragen door de overnemende vennootschap.

2.2.Verbintenissen

Teneinde de voorgenomen fusie door overneming conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te

voeren, zullen de bestuursorganen van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan hun

respectievelijke vennoten dan wel aandeelhouders alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op

de wijze als voorgeschreven in het Wetboek van Vennootschappen en de statuten.

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk.

De ondergetekenden verbinden zich jegens elkaar dit vertrouwelijk karakter niet te schenden.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle uitgewisselde documenten en inlichtingen aan

de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap alle origineel overgemaakte

bescheiden die haar aanbelangen van de andere vennootschap terugkrijgt.

2.3.Algemene vergadering

De buitengewone algemene vergadering zal gehouden worden voor notaris Paul Maselis.

Aan de aandeelhouders zal uiterlijk een maand voor de algemene vergadering een afschrift van het

fusievoorstel toegezonden worden.

Daarenboven zullen alle aandeelhouders uiterlijk een maand voor de algemene vergadering het recht

hebben om in de zetel van de vennootschap inzage te nemen van:

- Het fusievoorstel;

- De jaarrekening over de laatste drie jaren van de bij de fusie betrokken vennootschappen; - De verslagen van de bestuurorganen der respectievelijke vennootschappen over de laatste drie boekjaren;

- Cijfers omtrent de stand van het vermogen afgesloten op 3111212012.

Marinus Van Drie Herman Van Drie

Bestuurder Bestuurder



Op de laatste biz van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrurnenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Voor-béhouden ' áan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

04/06/2013
ÿþ Mcd Werd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



11111 937* wN





RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 It -05- 2013

HASSELT

Griffie

Ondernemingsnr : 0421 608 718

Benaming

(voluit) : Van Drie België

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Havenstraat 15 3500 Hasselt

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoemingen

Uittreksel uit de notulen van de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van 21 november 2011.

Op deze Algemene Vergadering werd het kantoor Mazars Bedrijfsrevisoren CVBA, vertegenwoordigd

door Dirk STRAGIER herbenoemd als commissaris voor een termijn van 3 jaar, met ais doelstelling de

jaarrekeningen over de boekjaren 2011 tot en met 2013 ter verifiëren.

Bestuurder Bestuurder

MARINUS VAN DRIE HERMAN VAN DRIE

Bijlagen bij liéïBëlgiïël staatsbTád - 647- 06/2-01 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

versa : Naam en handtekening.

24/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 21.06.2012, NGL 19.07.2012 12316-0540-034
27/04/2012
ÿþ Mod Wad

í i , ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsbla

uhI1III aoIII IeIi3NIIIII

" isa"



RECHTBANK VAN KOOPHANDEL\,

1 l -Oh- 'e.312

iu

Ondernemingsnr ; 0421.608.718

Benaming

(voluit) : Van Drie België

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Havenstraat 15, 3500 Hasselt

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging van controle

Neerlegging van de schriftelijke besluitvorming van aandeelhouders d.d. 5 april 2012 houdende de wijziging van controle overeenkomstig artikel 556 Wetboek van vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

02/02/2012
ÿþMod POF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

flECI 1TCANº%( VAN KOOPHANDEL

2 9S'12

GGrr.II~~

HA35~L~

in iniiii ii i ii iiii nu

*12029773*

Voc behoL aan Belgi Staats

Ondernemingsnr : Benaming (voluit):

(verkort):

Rechtsvorm :

Zetel :

Onderwerp(en) akte : 0421.608.718

VAN DRIE BELGIË

Naamloze Vennootschap

3500 Hasselt, Havenstraat 15

Omzetting aandelen aan toonder

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op zevenentwintig december tweeduizend en elf, door Meester Steven VERBIST, geassocieerd notaris te Oostakker, stad Gent

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap "VAN DRIE BELGIË", met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Havenstraat 15, ondernemingsnummer 0421.608.718 RPR

Hasselt, volgende beslissingen genomen heeft:

EERSTE BESLISSING

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten de aard van de aandelen te wijzigen en hiertoe de aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam.

Het bestuursorgaan van de vennootschap heeft voorafgaandelijk een aandelenregister aangemaakt en beslist dit bij te houden op de zetel van de vennootschap : de aandelen, worden ondertussen vernietigd en ingeschreven in dit aandelenregister.

TWEEDE BESLISSING

Als gevolg van de besluiten die voorafgaan, wordt met eenparigheid van stemmen besloten de statuten te wijzigen als volgt:

- de tekst van het artikel 7 wordt vervangen door volgende tekst:

"De aandelen zijn naar keuze van de aandeelhouders op naam of gedenzaterialiseerd' en dit binnen de beperkingen van de wet. De niet-volgestorte aandelen zijn op naam. De eigendom van de aandelen op naam blijkt uitsluitend door de inschrijving in het register van aandelen op naam, dat op de maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt gehouden en waarvan iedere aandeelhouder kennis kan nemen.

Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van aandelen op naam. Elke aandelenoverdracht zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door: de overdrager en de overnemer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen.

De eigendom van gedematerialiseerde aandelen blijkt door een boeking op rekening, op naam van de eigenaar of de houder, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling. De overdracht van gedematerialiseerde aandelen zal slechts effect ressorteren na de boeking van de overschrijving van rekening op rekening." DERDE BESLISSING

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten opdracht en volmacht te geven aan het bestuursorgaan van de vennootschap tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en

Op de laalste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL (opgemaakt voor registratie in toepassing van artikel 173, 1 °bis W.Reg.)

Steven Verbist

Geassocieerd Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van het PV d.d. 27 december 2011.

-lijst van publicaties;

-gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

15/09/2011 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2010, GGK 16.06.2011, NGL 12.09.2011 11542-0026-034
25/08/2011
ÿþ"

Mal 2.1

P In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0421.608.718

Benaming

(voluit) : VAN DRIE BELGIË

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Havenstraat 15, 3500 Hasselt

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders dd. 8 juli 2011: "De vergadering beslist de volgende bestuurders te herbenoemen met ingang van 17 juni 2010:

-De heer Marinus van Drie, wonende te Utrechtsestraatweg 118, 3445 AX Woerden (Nederland); -De heer Herman van Drie, wonende te 's-Gravensloot 7, 3471 BM Woerden (Nederland).

Hun mandaat wordt toegekend voor een periode van 6 jaar en zal dus behoudens herbenoeming' onmiddellijk eindigen na de jaarvergadering van 2016.

Het mandaat van de zopas benoemde bestuurders wordt onbezordigd uitgeoefend. "

Marinus van Drie Herman van Drie

Bestuurder Bestuurder

HYBAN t VAN KOOPHANDEL

i 2 -08- 2011

HASSELT

Griffie

Bij lagen-bij-het-Belgisch Staatsblad _ -25/08/2011-_ Annexesdu-Moniteur-belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsbiad

"11130331+

Op de laatste blz. van t.u.k B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 16.06.2011, NGL 19.07.2011 11314-0110-034
14/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 17.06.2010, NGL 08.07.2010 10285-0060-035
29/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 18.06.2009, NGL 27.07.2009 09473-0263-033
18/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 19.06.2008, NGL 14.07.2008 08407-0379-035
31/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 21.06.2007, NGL 26.07.2007 07472-0392-034
20/04/2007 : HA057150
25/10/2006 : HA057150
18/07/2006 : HA057150
20/09/2005 : HA057150
14/07/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



d i iii



*15101183*



RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN. afdeling HASSELT

0 3 RU 205

Griffie

e Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/07/2015 - Annexes du Moniteur belge Ondernemingsnr : BE 0421 608 718

Benaming

(voluit) : VAN DRIE BELGIE

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Havenstraat 15 3500 HASSELT

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming

Uittreksel uit de notulen van de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van 19/06/2014

Op deze Algemene Vergadering werd het kantoor Mazars Bedrijfsrevisoren CVBA, vertegenwoordigd door Dirk STRAGIER herbenoemd als commissaris voor een termijn van 3 jaar, met als doelstelling de jaarrekeningen over de boekjaren 2014 tot en met 2016 te verifiëren.

Bestuurder Bestuurder

MARINUS VAN DRIE HERMAN VAN DRIE

e

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/05/2005 : HA057150
24/03/2005 : HA057150
25/08/2004 : HA057150
16/07/2004 : HA057150
06/08/2003 : HA057150
20/11/2002 : HA057150
21/06/2002 : HA057150
21/06/2002 : HA057150
26/01/2002 : HA057150
19/12/2001 : HA057150
01/11/2001 : HA057150
03/10/2000 : HA057150
18/05/2000 : HA057150
07/01/1993 : HA57150
14/11/1991 : HA57150
13/12/1990 : HA57150
09/09/1988 : HA57150
21/10/1987 : HA57150
01/01/1986 : HA57150

Coordonnées
VANDRIE BELGIE

Adresse
HAVENSTRAAT 15 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande