VANHOVE PROJECTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VANHOVE PROJECTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 561.745.806

Publication

10/09/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

08-09-2014

Griffie

*14307935*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0561745806

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

VANHOVE PROJECTS

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Bert Valkeniers met standplaats te Tienen, op 27 augustus 2014 dat de heer TEMMERMAN Edwin Danny Willy, geboren te Tienen op 19 december 1969 (69.12.19-321.60), ongehuwd, wonende te 3290 Diest, Hasseltsebaan 134 en de heer VANHOVE Gerrit Eli Constant, geboren te Brussel op 27 juli 1963 (63.07.27-027.50), echtgenoot van mevrouw Martine Mertens, wonende te 3590 Diepenbeek, Dorpheidestraat 41 een vennootschap hebben opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en met de naam "VANHOVE PROJECTS" en met zetel te 3590 Diepenbeek, Dorpheidestraat 41, voor onbepaalde duur.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

 Het leveren van diensten van alle aard, technisch, bedrijfseconomisch en organisatorisch advies in de meest ruime zin, consulting, managing, human ressources advies, headhuntings, salestrainingen, marketingadvies;

Aan-en verkoop, verhuur en beheer van kantoor en residentiële gebouwen en gronden.

Verhuur van roerende goederen.

Makelaardij, binnen en buiten de Europese Gemeenschap in verkoop, aankoop, ruiling of verhuring van zowel roerende als onroerende goederen.

Transport- en koerierwerkzaamheden.

Algemene bouwonderneming in de meest ruime zin van het woord, ruwbouwwerken, dakwerken, schrijnwerk, elektriciteitswerken, bepleisteringswerken, vloer- en wandbekledingswerken. Onderneming voor rioleringswerken, voor grondwerken, afbraakwerken, het bouwen van stellingen, het invoegen en reinigen van het gevels, het plaatsen van afsluitingen, het plaatsen van chapes, het leggen van klinkers en kasseien, het uitvoeren van alle mogelijke herstellingen en renovatiewerken, het plaatsen van gyproc en sierschouwen.

Het waarnemen van mandaten in andere vennootschappen. Het uitbaten van concessies licenties en andere immateriële rechten en activa.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het is vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen, zonder nominale waarde, die

Onderwerp akte :

Dorpheidestraat 41 3590 Diepenbeek

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

ieder één/honderdzesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen wordt in geld ingeschreven als volgt:

- Door de heer Edwin Temmerman, voornoemd, ten belope van drieënnegentig (93) aandelen. - Door de heer Gerrit Vanhove, voornoemd, ten belope van drieënnegentig (93) aandelen.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat het kapitaal waarop door hen werd ingetekend, volstort is ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Worden benoemd tot niet-statutair zaakvoerder, voor de duur van de vennootschap: de heer Edwin Temmerman en de heer Gerrit Vanhove, beiden voormeld.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de vijftiende van de maand juni om twintig uur op de maatschappelijke zetel.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van het daaropvolgend jaar. Het eerste boekjaar neemt een aanvang op de datum van neerlegging van onderhavige akte op de bevoegde rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend vijftien. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend vijftien. Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt

Een exemplaar van beide verslagen zal worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel samen met een uitgifte van deze akte.

20/04/2015
ÿþ ~ io Mod Werd 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111,11111

i









RECHTEANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdelln9 HASSELT

0 8 APR, 2015

Griffie

Ondernemingsnr : 0561.745.806

Benaming

(voluit) : VANHOVE PROJECTS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Dorpheidestraat 41 te 3590 Diepenbeek

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL.

Blijkens verslag van de buitengewone algemene vergadering van 23 maart 2015 werd met eenparigheid van stemmen beslist om de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar

3290 Deurre-Diest Leuvensesteenweg 192.

Deze wijziging gaat onmiddellijk in voege.

Opgesteld te Diest dd 23 maart 2015

Edwin Temmerman - zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
VANHOVE PROJECTS

Adresse
DORPHEIDESTRAAT 41 3590 DIEPENBEEK

Code postal : 3590
Localité : DIEPENBEEK
Commune : DIEPENBEEK
Province : Limbourg
Région : Région flamande