VASTGOED VISIE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VASTGOED VISIE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.375.804

Publication

04/12/2014
ÿþLir Mod Word 11.1

- In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B v, rmalden : Recto ' Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

b ea  11 Fhrc

u.de~ *14217526

a

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN

2 5 NOV, 2014

Griffie

afdeling UA5SFJT

Ondernemingsnr : 0843.375.804

Benaming

(voluit) : VASTGOED VISIE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Breendonkstraat 22 - 3800 Sint Truiden

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Ingevolge de buitengewone algemene vergadering van 1 november 2014 wordt beslist om de maatschappelijke zetel vanaf 1/11)2014 te wijzigen van :

oude adres : Breendonkstraat 22 - 3800 Sint truiden

naar

nieuw adres : Windmolenstraat 43 - 3800 Sint Truiden

Opgemaakt te Sint Truiden, op 1 november 2014,

An Van Rossen

Zaakvoerder

16/02/2012
ÿþ Mod Wam 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

T

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

i 11111

*12039609*



RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 3 -02- 2012

HS$E,LT

rrff1C

Ondernemingsnr : ~ `-`\ 3 3 %'

Benaming

(voluit) : VASTGOED VISIE

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Breendonkstraat 22, 3800 Sint-Truiden

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Frank De Wilde te Gingelom op 2 februari 2012, neergelegd op de griffie vóôr registratie blijkt dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door:

Mevrouw VAN ROSSEN An Leonie Gert, geboren te Leuven op 7 mei 1973, NN 73.05.07 234-57, thans ongehuwd, wonende te 3800 Sint-Truiden, Tongersesteenweg 44A bus 004.

- met maatschappelijke benaming: VASTGOED VISIE.

- met maatschappelijke zetel te 3800 Sint-Truiden, Breendonkstraat 22.

- met als doel:

I. De onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat:

- De aan- en verkoop van onroerende goederen, het bouwrijp maken van terreinen, het bebouwen ervan met woningen en appartementen met het oog op de tekoopstelling, het verwerven, verbeteren, inrichten, bezitten en beheren van onroerende goederen van alle aard; het verkavelen, het verhuren en ter beschikking stellen onder alle vormen van alle onroerende goederen van aile bestemmingen;

- Adviesverlening inzake onroerende goederen en onroerende beleggingen;

- Het beheer van onroerende goederen als syndicus;

- Het beleggen van vermogens, het beheer van onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede, alle herstellingen die rechtstreeks met dit doen in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing, de aan- en verkoop, de huur en verhuring van deze goederen, alsmede de borgstelling voor de goede afloop van verbintenissen voor de derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

- Het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaand of nog op te richten vennootschappen;

- Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering;

- Het verlenen van diensten van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

- Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden;

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

II. De uitoefening voor rekening van derden van de activiteit van vastgoedmakelaar

De activiteiten van bemiddelaar met het oog op de verkoop, aankoop, ruil, verhuring of afstand van onroerende gcederen, onroerende rechten of handelsfondsen alsmede de activiteiten van verhuurder van goederen of rechten, ofwel het syndicusschap van onroerende goederen in mede-eigendom.

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de wet en de beginselen van waardigheid en discretie, inherent aan de uitoefening van het beroep van vastgoedmakelaar, zoals vastgelegd door de bevoegde instanties, eerbiedigen.

Projectontwikkeling

Het leveren van diensten van projectmanagement, waaronder het uitvoeren van haalbaarheidsstudies, het opstellen of het laten opstellen van plannen, ontwerpen en beschrijvingen die in bestekken moeten worden ingelast, het voorbereiden van documenten voor offerteaanvragen, met inbegrip van contractvoorwaarden, het geven van adviezen op technisch vlak, het beheer van de uitvoering van werken, het waarmerken van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

71)1111,

betalingsaanvragen, het vaststellen van gebreken, het nemen van maatregelen indien er zich omstandigheden zouden voordoen die de stipte uitvoering van werken in het gedrang brengen, het uitvoeren van inspecties en keuringen, het verlenen van bijstand bij voorlopige en definitieve opleveringen.

Deze opsomming ïs niet beperkend.

De vennootschap mag alle beheers-, commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks met voormelde doelstellingen aansluiten of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België als in het buitenland. Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel,

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen. Zij mag eveneens zich borg stellen voor zulke ondernemingen, voor zover dit in haar voordeel is.

Zij kan eveneens bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen zijn,

- met een onbepaalde duur.

- met een kapitaal van 18.600,00 euro, dat verdeeld is in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, bij wijze van inbreng in geld door mevrouw VAN ROSSEN An ten bedrage van 18.600,00 euro waarvoor zij 100 aandelen verkreeg en waarvan 12.400,00 euro volstort werd.

De gelden zijn overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere bankrekening bij BNP Paribas Fortis met nummer 001-663430364, geopend op de naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling.

Deze aandelen zijn volgestort ten belope van 213.

- met jaarlijkse algemene vergadering op de derde vrijdag van de maand juni om achttien uur (18.00 uur), eerste jaarvergadering in 2013.

- met boekjaar: van 01/01 tot 31/12, eerste boekjaar tot 31/12/2012.

- bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten en al dan niet bezoldigd. Zij worden benoemd door de algemene vergadering voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur, Werd aangesteld als niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur; Mevrouw VAN ROSSEN An, voornoemd. Behoudens uitdrukkelijk andersluidende beslissing van de algemene vergadering is het mandaat van de zaakvoerder onbezoldigd,

Bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ten overstaan van derden zal de vennootschap verbonden zijn door de enkele handtekening van één zaakvoerder.

bestemming van de winst; Het batig slot dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste een/twintigste vooráfgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze een/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over de reservering of uitkering van het saldo beslist de algemene vergadering,

- verdeling netto-actief na ontbinding: Na aanzuivering van alle kosten, lasten en schulden der vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, wordt het netto-actief onder de vennoten verdeeld, Hierbij wordt in voorkomend geval rekening gehouden met de verschillende mate van volstorting van" de verschillende aandelen.

- Partijen geven volmacht aan LIMACCOUNT, Sint-Martinusplein 4C 10, 3500 Hasselt en tevens aan de heer CLABOTS Patrick, Raamstraat 14, 3800 Sint-Truiden, of een in de plaats gestelde, om de vennootschap te vertegenwoordigen bij de verschillende overheidsdiensten, zoals onder meer kamer van ambachten en neringen, handelsregister, diensten van de B.T.W., om de vennootschap na de oprichting in te schrijven en administratieve vergunningen te verkrijgen.

Voor gelijkvormig uittreksel, met het oog op de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Notaris Frank DE WILDE

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van voormelde oprichtingsakte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/02/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
VASTGOED VISIE

Adresse
WINDMOLENSTRAAT 43 3800 SINT-TRUIDEN

Code postal : 3800
Localité : SINT-TRUIDEN
Commune : SINT-TRUIDEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande