VBI CONSTRUCT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VBI CONSTRUCT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.561.868

Publication

27/12/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13308191*

Neergelegd

23-12-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0543561868

Benaming (voluit): VBI Construct

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3680 Maaseik, Kinrooiersteenweg 76

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Karen Sabbe te Achel op drieëntwintig december tweeduizend dertien, nog ter registratie aan te bieden, dat door de hierna vermelde personen, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt:

Oprichters: 1. De heer VANDERHEYDEN Jozef Mathieu Gertrude, geboren te Neeroeteren op veertien april duizend negenhonderdvijfenvijftig, wonende te 3680 Maaseik Kinrooiersteenweg 76.

2. De heer VANDERHEYDEN Davy Mathieu Elisabeth, geboren te Bree op tien februari duizend negenhonderdzesenzeventig, wonende te 3650 Dilsen-Stokkem Rozenlaan 26 bus A.

Inschrijving-volstorting kapitaal

De comparanten verklaren en erkennen, dat het gehele kapitaal is geplaatst, dat op de honderd (100) aandelen werd ingeschreven door comparanten, als volgt:

- door de heer Vanderheyden Jozef voor negenduizend driehonderd euro, waarvoor hem vijftig (50) aandelen worden toegekend;

- door de heer Vanderheyden Davy voor negenduizend driehonderd euro, waarvoor hem vijftig (50) aandelen worden toegekend;

Op voormelde aandelen hebben de oprichters een storting gedaan ten bedrage van zevenduizend euro, zodat alle aandelen voor meer dan één/derde deel volgestort zijn geworden. De oprichters verklaren dat de volstorting door hen werd uitgevoerd in verhouding tot hun inschrijving op de aandelen.

Overeenkomstig artikel 224 Wetboek van Vennootschappen werd het volstortte deel van de inbrengen in geld vóór de oprichting van de vennootschap gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting bij BNP Paribas Fortis.

Dit blijkt uit een bewijs van deponering dat aan ondergetekende notaris is overhandigd en in diens dossier bewaard blijft.

Naam-rechtsvorm: De vennootschap, die een handelsvennootschap is, is opgericht als Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam :  VBI Construct .

Duur : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur. De vennootschap treedt in werking en verkrijgt rechtspersoonlijkheid met ingang van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Zetel: De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3680 Maaseik, Kinrooiersteenweg 76

Doel: De vennootschap, heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of voor gezamenlijke rekening met derden:

" Het verlenen van diensten in de meest ruime betekenis aan derden, zowel fysische personen, rechtspersonen, verenigingen als overheden door bijvoorbeeld management, bestuursmandaten, publicaties, voordrachten, advies en begeleiding inzake bedrijfsbeheer en bedrijfsadministratie, inzake selectie, rekrutering, opleiding en motivatie van personeel, inzake kwaliteitsbevorderende maatregelen naar personeel, werkgevers en cliënteel toe, inzake organisatie en structurering van verkoopsorganisaties, inzake de studie en planning van publiciteitsbudgetten.

" Onderneming te zijn in roerende en onroerende goederen, welke ondermeer bevat: het aanleggen en uitbreiden van een roerend en onroerend vermogen, de verwerving, de vervreemding, het (oordeelkundig) beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het doen bouwen en verbouwen, de procuratie.

" De studie en de uitvoering van alle mogelijke particuliere en openbare bouwwerken, als algemene aannemer of in onderaanneming en alle operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten en tot alle roerende goederen en rechten welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur en onderhuur, de ruiling, de verkoop, het ontwerp en de bouw van alle mogelijke gebouwen en bouwsels, de studie en de uitvoering van binnen- en buitendecoraties, kortom alle operaties die

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer en het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen.

" Alle mogelijke verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het onderhoud, de renovatie, het herstel, de verfraaiing, de vernieuwing en de modernisering van alle soorten kunstwerken en onroerende goederen en, algemeen genomen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met openbare en particuliere bouwwerken.

" Het verlenen van advies en begeleiding, zowel technisch als administratief en commercieel, aan alle vennootschappen en ondernemingen voor alle mogelijke aangelegenheden met betrekking tot de sector van onroerende goederen.

" Al de werkzaamheden met betrekking tot de verdeling van water, gas, elektriciteit, enzovoort; de vaststelling en exploitatie van alle mogelijke transportmiddelen, havens, kanalen, wegen, enz.

" De aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en van alle roerende goederen en rechten.

" Het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

" De aankoop, de verkoop, de huur, de invoer en de uitvoer van alle mogelijke materialen, goederen, toestellen en materieel, noodzakelijk voor de bouw, het onderhoud, het herstel en de vernieuwing van kunstwerken en gebouwen.

" Algemene bouwonderneming te zijn inhoudende het optrekken van gebouwen alsmede de coördinatie van de andere aan onderaannemers toevertrouwde en door deze uitgevoerde werken aan gebouwen, plaatsing van chapes, plaatsing van scheidingswanden en valse zolderingen in allerhande materialen, afbraakwerken, grondwerken, elektriciteits- en bijhorende werken, rioleringswerken, draineringswerken, bouwen van stellingen alsmede het invoegen en reinigen van gevels.

" De import- en export, de aan- en verkoop, de groot- en kleinhandel, de commissiehandel in:

oMachinaal of handgeknoopte tapijten;

oTweedehandstapijten;

oMeubelen, zowel nieuw, antiek als tweedehands;

oSchilderijen, kunstobjecten, interieuraccessoires en verlichting;

oSchoonmaakproducten, hout(behandelings)producten, verven en bekledingsmaterialen van muren;

oTextielproducten;

oVloeren, parketvloeren, wandtegels en decoratieproducten;

oBouwmaterialen, zowel nieuw als tweedehands;

oAlle producten, benodigdheden en isolatiematerialen;

o(Binnen)deuren, ramen, veranda's en rolluiken;

oDakmaterialen;

oSanitaire materialen;

oElektriciteitsmaterialen;

oKeukens en elektrische materialen;

oVentilatie- en isolatieproducten;

oBedrijfsmachines;

o(Tweedehands) wagens;

ohet opkopen en verkopen van inboedels.

oDe reiniging en reparatie van tapijten en textiel.

" bemiddeling bij de aankoop, verkoop en verhuur van onroerend goed voor een vast bedrag op contract basis;

" schatten en evalueren van onroerend goed voor een vast bedrag of op contractbasis;

" het verlenen, in opdracht van de eigenaar of de mede-eigenaars, van alle diensten die noodzakelijk zijn voor het behoorlijk functioneren van de gebouwen waarvan het beheer wordt waargenomen (residentiële gebouwen);

" het innen van de huur (residentiële en niet-residentiële gebouwen);

" het verlenen, in opdracht van de eigenaar of de mede-eigenaars, van alle diensten die noodzakelijk zijn voor het behoorlijk functioneren van de gebouwen waarvan het beheer wordt waargenomen (niet-residentiële gebouwen);

" uitwerking en realisatie van projecten op het gebied van de elektriciteit en elektronica, mijnbouw, chemie, machine- en werktuigbouw, industriële systeemontwikkeling, veiligheid, enzovoort.

" uitwerking van projecten op het gebied van klimaatbeheersing, koeltechniek, zuivering en voorkomen van polutie, akoestiek, enzovoort;

" uitwerking van projecten op het gebied van de burgerlijke utiliteitsbouw, de weg- en waterbouw en het verkeer;

" testen en analyseren van materialen, producten, installaties enzovoort in verband met hun samenstelling, fysische eigenschappen, prestaties en overeenstemming met vooropgestelde normen of met lastenkohier;

" diverse ondersteunende activiteiten ten behoeve van voorzieningen;

" overige zakelijke dienstverlening, n.e.g.;

" het testen van bouwelementen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

" projectontwikkeling voor de nieuwbouw van individuele woningen of voor renovatiewerken;

" projectontwikkeling voor de bouw van appartementsgebouwen;

" grondverkaveling;

" ruilverkaveling;

" handel in eigen onroerend goed: flatgebouwen, woningen, niet voor bewoning bestemde gebouwen, grond;

" verhuur van al clan niet gemeubelde appartementen en huizen;

" verlenen van bouwkundige adviezen aan de bouwheer;

" tekenen en ontwerpen van gebouwen;

" toezien op bouwwerkzaamheden (ruwbouw, installatie, afwerking, enzovoort);

" uitvoeren van topografische opmetingen en afbakenen van percelen en eigendommen;

" berekenen van het aantal meters van bouwwerken;

" het slopen van gebouwen en andere bouwwerken;

" het ruimen van bouwterreinen;

" de verlaging van het grondwaterpeil en de drainage van bouwterreinen;

" het optrekken van de ruwbouw van gebouwen en de structuur van civieltechnische werken, inclusief het gieten van gewapend beton en het uitvoeren van metselwerken;

" de algemene coördinatie van de werkzaamheden op de bouwwerf;

" het optrekken van de ruwbouw van individuele huizen;

" de bouw van individuele huizen volgens de formule "sleutel op de deur";

" optrekken van andere residentiële gebouwen en van kantoorgebouwen;

" het optrekken van de ruwbouw van gebouwen met celstructuur: appartementsgebouwen, kantoorgebouwen, enzovoort;

" de bouw van appartementen volgens de formule "sleutel op de deur";

" de bouw van daken;

" het plaatsen van dakbedekking van ongeacht welk materiaal;

" het plaatsen van dakgoten en regenafvoerbuizen;

" het waterdicht maken van daken en dakterrassen;

" het bouwen van funderingen, inclusief heien;

" het vlechten van ijzer en aanbrengen van bekisting;

" het uitvoeren van metselwerk;

" het aanbrengen van chape;

" het bouwen van open haarden, stookplaatsen, sierschouwen, enzovoort;

" het uitvoeren van voegwerken;

" installatie van elektrische bedrading en toebehoren;

" installatie van de bedrading voor telefooninstallaties en computersystemen;

" installatie van liften en roltrappen;

" installatie van bewakingsystemen en alarminstallaties tegen diefstal:

" het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van thermische isolatiemateriaal¬isolatiemateriaal tegen geluid en trillingen;

" isolatiewerkzaarnheden aan verwarmingsleidingen en leidingen van koelsystemen;

" installatie van apparatuur (inclusief regelapparatuur) en leidingen voor verwarming, ventilatie, koeling en klimaatregeling;

" installatie van waterleiding, artikelen en apparaten voor sanitair gebruik, sprinkinstallaties, gasaansluitingen, leidingen voor diverse gassen (bijvoorbeeld zuurstof in hospitalen);

" installatie van stores en zonneschermen;

" algemene bouwinstallatie;

" aanbrengen van pleister- en stukadoorswerk (inclusief aanbrengen van hechtgrond) aan de binnen- of buitenzijde van gebouwen en andere bouwwerken;

" plaatsen van tussenwanden en gipsplaten;

" montage van buiten- en binnenschrijnwerk van hout of van kunststof, venster, kozijnen, trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichting, enzovoort;

" installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, bekleding van wanden, plafonds, enzovoort in hout, kunsstof of metaal;

" installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken, enzovoort in hout, kunststof of metaal;

" montage van buiten- en binnenschrijnwerkerij in metaal: deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichting, enzovoort;

" aanbrengen van vloer- of wandtegels van keramische stollen, beton of gehouwen steen, vloerbedekking en wandbekleding van terrazzo marmer, graniet of lei;

" aanbrengen van parket en andere houten vloerbedekking, tapijt en vloerbedekking van linoleum, rubber of kunststof;

" schilderen van binnen- en buitenwerk van gebouwen;

" behandelen van muren met vochtwerende en waterafstotende producten;

" aanbrengen van glas, spiegels, enzovoort;

" installatie van binnendeuren; scheidingswanden, enzovoort van glas;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

" reinigen van nieuwe gebouwen na beëindiging van bouwwerkzaamheden;

" overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen n.e.g.;

Deze opsomming in niet beperkend maar enkel van aanwijzende aard en dit alles in de ruimste zin.

De vennootschap kan haar doel verwezenlijken in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger, op de wijze die haar het meest geschikt lijkt, zowel in Belgie als in het buitenland. De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in ander vennootschappen of ondernemingen.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

Zij kan zich ten gunste van deze vennootschappen of ondernemingen borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Kapitaal : Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen, zonder nominale waarde.

Bestuur en vertegenwoordiging:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerder zal overeenkomstig artikel 257 Wetboek van Vennootschappen, alle handelingen van bestuur verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, en dit in de meest brede zin van het woord, met uitzondering uiteraard van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn verbinden zij ieder afzonderlijk de vennootschap, behalve in zaken die te maken hebben met bepaalde beslissingen die de voorafgaande goedkeuring van alle zaakvoerders behoeven en met bepaalde beslissingen die de voorafgaande goedkeuring van de meerderheid van de zaakvoerders behoeven, zoals hierna bepaald:

Behoeven de instemming van alle zaakvoerders, beslissingen:

" Inzake investeringen in onroerend goed en overdrachten ervan

" Inzake financiële verrichtingen die te maken hebben met investeringen, inzake kredieten en

leasecontracten voor eigen investeringen

Behoeven de instemming van de meerderheid der zaakvoerders, beslissingen:

" Inzake verhuur van onroerend goed

" Inzake investeringen in andere zaken en overdrachten ervan

" Inzake alle beslissingen omtrent personeel

" Inzake samenwerkingen die in principe meerdere jaren blijven duren, zoals op vlak van boekhouding, verzekeringen, bankieren, enzovoort

" Inzake het verlenen van volmachten aan derden

" Inzake maatregelen die de vennootschap op ingrijpende wijze treffen

Zodanige beperkingen kunnen niet aan derden worden tegengeworpen, ook al zijn ze openbaar gemaakt en hebben enkel een interne werking in de vennootschap.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap, al of niet vennoten, aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmachten, onverminderd de verantwoordelijkheid van zaakvoerder, ingeval van overdreven volmacht.

Boekjaar en jaarvergadering: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Elk jaar wordt een algemene vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats.

Deze jaarvergadering vindt plaats op tien juni om 10.00 uur. Indien die dag een zondag of wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

Stemrecht: Elk aandeel geeft recht op één stem.

Winstverdeling: De  te bestemmen winst zoals deze wordt bepaald door het geldend boekhoudrecht, wordt verdeeld door de algemene vergadering, doch steeds met in achtname van het geldend vennootschapsrecht en boekhoudrecht.

Vereffening :

De wijze van vereffening wordt bepaald door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit, onverminderd de verplichtingen opgenomen in artikel 189 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

OVERGANGSBEPALINGEN

De oprichters nemen volgende beslissingen .

Luik B - Vervolg

1. Eerste algemene vergadering - eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van een

uittreksel van de oprichtings-akte en zal eindigen op 31 december 2014.

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend vijftien op tien juni om 10.00

uur.

2. Bekrachtiging verbintenissen.

Onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van rechtspersoonlijkheid, bekrachtigen de comparanten namens de vennootschap hierbij uitdrukkelijk alle opdrachten en verbintenissen die door hen of één van hen zouden aangegaan of aanvaard zijn voor rekening van de vennootschap in oprichting sedert 1 juli 2013

De vennootschap zal via een latere procedure van quasi-inbreng tevens alle verrichtingen overnemen die werden gesteld door de heer Vanderheyden Jozef, voormeld in de exploitatie van de eenmanszaak op zijn naam, gevestigd Breeërsteenweg 275/bus 2 te 3640 Kinrooi onder ondernemingsnummer 0817.881.927 en met BTW-nummer BE0817.881.927 vanaf 1 juli 2013. Ondergetekende notaris verwijst naar de procedure van quasi-inbreng met ondermeer het verplichte verslag van een bedrijfsrevisor.

3. Benoeming zaakvoerder.

a) De heer VANDERHEYDEN Jozef wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaald duur, die

deze benoeming aanvaardt.

De heer VANDERHEYDEN Davy wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaald duur, die

deze benoeming aanvaardt.

4. Commissaris-revisor: De vergadering stelt vast dat de vennootschap niet onderworpen is aan de verplichting één of meer commissarissen aan te stellen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Getekend Notaris Karen Sabbe

Tevens neergelegd:

- afschrift van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

06/05/2015
ÿþ4

MOd FOF 11.1

" I . ra- Lr-" n{',

, r i7 `ri

.

..w" ....10, '---" --

7 3 .r(lw., 71115

;L,c ls1;lkGriffie



11

*15069350*

nl

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : Benaming (voluit) : 0543.561.868

(verkort) : VB1 Construct

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kinrooiersteenweg 76, 3680 Maaseik, België

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :Wijziging maatschappelijke zetel en ontslagen en benoemingen Tekst :

De vergadering kwam bijeen op de maatschappelijke zetel op 24 maart 2015 om 08.30 uur na verwittiging van de aandeelhouders, met als agendapunten: het ontslag van een zaakvoerder en de wijziging van de maatschappelijke zetel.

De Algemene Vergadering besliste op 24 maart 2015 dat het ontslag van de heer Jos VANDERHEYDEN, wonend Kinrooiersteenweg 76 te 3680 MAASEIK aanvaard wordt vanaf 24 maart 2015. De Algemene Vergadering verleent hem kwijting voor het gevoerde beleid.

Tevens wordt beslist om de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 3650 Dilsen-Stokkem, Rozenlaan 26 bus A, eveneens met ingang vanaf 24 maart 2015.

De vergadering verzoekt de zaakvoerder deze wijziging aan de bevoegde instanties kenbaar te maken op de daartoe voorziene wijze.

De vergadering sluit om 08.30 uur.

(get)

Davy Vanderheyden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 10.06.2015, NGL 30.07.2015 15376-0240-010
08/03/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
VBI CONSTRUCT

Adresse
ROZENLAAN 26 BUS A 3650 DILSEN-STOKKEM

Code postal : 3650
Localité : DILSEN-STOKKEM
Commune : DILSEN-STOKKEM
Province : Limbourg
Région : Région flamande