VDB MANAGEMENT SERVICES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VDB MANAGEMENT SERVICES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.782.662

Publication

23/07/2014
ÿþ I h~ LIOd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

11 JULI 2014

Griffie

I 111111111111111 11111 11111 III 11111 II 1111 1111

*14192197*

V beh

aa

Bei Stan

Onder'nemingsnr : 0848782662

Benaming

(voluit) : VDB MANAGEMENT SERVICES

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Balendijk 59, 3920 Lommel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering, gehouden te Balendijk 59, 3920 Lommel d.d. 01 juli 2014, is gebleken dat

Dhr. Francois Vanden Boer, N.N. 52070903758, wonende te Koloniestraat 159A, 3920 Lommel wordt benoemd als zaakvoerder. Zjn mandaat is onbezoldigd en gaat in vanaf 01 juli 2014

Voor VDB MANAGEMENT SERVICES

Vanden Boer Peter

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/09/2012
ÿþMod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr ; oetb`~\ b ~- `T G C .L

Benaming

(voluit) : VDB Management Services

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3920 Lommel, Balendijk 59

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor ANITA 1NDEKEU, notaris met standplaats Neeroeteren (Maaseik), op 06 september 2012, geregistreerd te Maaseik op tien september tweeduizend en twaalf, boek 545 blad 37 vak 13, zes bladen geen verzendingen, ontvangen vijfentwintig euro, de Ea. Inspecteur (get.) J. Haeldermans, blijkt dat:

1) De heer VANDEN BOER Peter, zelfstandige, geboren te Leuven op één april negentienhonderd drieëntachtig, nationaal nummer 83.04.01-347.36, wettelijk samenwonend, wonende te 3920 Lommel, Balendijk

59.

2) Mevrouw LEELO Wallee, bediende, geboren te Bangkok (Indonesië) op vierentwintig maart negentienhonderd zesentachtig, nationaal nummer 86.03.24-500.25, wettelijk samenwonend, wonende te 3920 Lommel, Balendijk 59,

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben OPGERICHT onder de NAAM "VDB Management Services", met maatschappelijke ZETEL te 3920 Lommel, Balendijk 59.

De vennootschap heeft tot DOEL, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van deze:

1) Uitbaten van een pizzeria, frituur, taverne-restaurant, meer bepaald als volgt:

- verkoop aan de toog of via telefoon, fax, internet van eetwaren en dranken: pizzeria's  drive-in restaurants

 frietkramen, hotdogstalletjes, enz.  snelbuffetten (snackbars, sandwichbars, enz.)  tearooms, ijssalons, enz.

 croissanteries, crêperies en "warme wafel"-kramen;

- eetgelegenheden met beperkte bediening;

- cafés en bars;

- overige eetgelegenheden:

- kebabzaak;

- klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels:

- catering;

- restaurant van het traditionele type;

2) Detaithandel in drogisterijartikelen en onderhoudsproducten in gespecialiseerde winkels;

3) Overige kleinhandel in voedings- en genotmiddelen in gespecialiseerde winkels n.e.g.;

4) Kleinhandel in voedingswaren en delicatessen;

5) Drankautomaten;

6) Voedingautomaten;

7) Kleinhandel in alcoholische en andere dranken, inclusief de thuisbezorging daarvan;

8) Kleinhandel in hedendaagse kunst, nieuwe schilderijen, reproducties, kaders, lijsten, enz...;

9) Kleinhandel in antiek, oude kunstvoorwerpen, tweedehandsboeken, overige tweedehandsgoederen zoals meubels, afbraakmateriaal, kleding, rariteiten (brocante), enz.;

10) Decoratie en woninginrichting;

11) Tussenpersoon in de handel, zoals makelarij in goederen, de zelfstandige handelsvertegenwoordiging en commissionair.

12) Het verlenen van technische, administratieve, financiële en commerciële bijstand, in de meest ruime zin genomen aan derden of aanverwante bedrijven, kortom het verlenen van consultanoy aan bedrijven;

13) Ingenieurs en aanverwante technische adviseurs, exclusief landmeters. Overige gespecialiseerde wetenschappelijke en technische activiteiten;

14) De verwerving voor eigen rekening van participaties, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van het om het even welke ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, industriële af andere vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

III IM

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL'

1 8 -09- 2012

HASSELT

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

15) De verwerving voor eigen rekening van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, intekening , plaatsing, waarborg, koop, aankoopoptie, verhandeling of op iedere andere wijze.

16) Onderneming In onroerende goederen, welke onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het doen bouwen en het verbouwen, de procuratie. Tussenhandelaar, de makelarij evenals welkdanige onroerende verhandeling in de meest ruime zin, met inbegrip van onroerende leasing.

17) Het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, commercieel, administratief of op het vlak van algemeen beheer, hetzij financieel, met inbegrip van de borgstelling, hypotheek verlenen, avalgeving en in pandgeving van onroerende goederen.

Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap mag belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

Algemene bepaling: In de mate dat voor de voormelde activiteiten bijzondere erkenningen, machtigingen en/of vergunningen vereist zijn of opgelegd werden door de bevoegde overheid, kunnen deze door de vennootschap slechts uitgeoefend worden van zodra deze erkenningen, machtigingen en/of vergunningen werden bekomen.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00). Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke ondeelbare aandelen op naam zonder vermelding van waarde en die elk één honderd zesentachtigste (11186e) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen hebben stemrecht.

Op de honderd zesentachtig (186) aandelen werd tegen pari in geld ingeschreven als volgt:

- door voomoemde heer VANDEN BOER Peter voor achttienduizend vijfhonderd euro (¬ 18.500,00);

- door voomoemde mevrouw LEELO Wallee voor honderd euro (¬ 100,00).

De inschrijvers verklaarden dat eik aandeel werd volgestort ten belope van één derde (1/3).

Als vergoeding voor zijn inbreng in speciën werden er honderd vijfentachtig (185) aandelen, elk volstort ten belope van één derde (1/3), toegekend aan voomoemde heer VANDEN BOER Peter, die verklaarde te aanvaarden.

Als vergoeding voor haar inbreng in speciën werd er één (1) aandeel, volstort ten belope van één derde (1/3), toegekend aan voornoemde mevrouw LEELO Wallee, die verklaarde te aanvaarden.

De vennootschap wordt BESTUURD door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Tot statutaire zaakvoerder werd voor onbepaalde duur benoemd: voornoemde heer VANDEN BOER Peter.

ledere zaakvoerder kan aile handelingen van intern bestuur verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens het wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurszaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle rechtshandelingen te verrichten, behoudens die handelingen waarvoor volgens het wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. De onbevoegdheid van de zaakvoer(d)(st)er(s) die uit deze bepaling voortvloeit kan door de vennootschap aan derden worden tegengeworpen.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoer(d)(st)er(s), zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoer(d)(st)er(s) kan (kunnen) gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoer(d)(st)er(s) in geval van overdreven volmacht.

Elk BOEKJAAR valt samen met het kalenderjaar. Het eerste boekjaar zal ingaan op de dag van neerlegging van een afschrift van deze oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. Het zal eindigen op éénendertig december tweeduizend dertien.

De oprichters verklaarden dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van één juli tweeduizend en twaalf. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het wetboek van vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

De GEWONE ALGEMENE VERGADERING van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand juni om negen uur, Indien dit een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend veertien.

..

AANLEG RESERVES - VERDELING WINST - VERDELING VAN MET NA VEREFFENING

OVERBLIJVENDE SALDO

De netto-winst wordt als volgt verdeeld, respectievelijk gereserveerd:

1) tenminste vijf ten honderd wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve, totdat die één tiende (1110) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

2) over de bestemming van het saldo wordt door de jaarvergadering op voorstel van de zaakvoer(d)(st)er(s) beslist met inachtneming van artikel 320 van het wetboek van vennootschappen.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leg(t)(gen) de vereffenaar(s) het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de bevoegde rechtbank van koophandel.

Voor ontledend uittreksel:

(G et.) Anita Indekeu, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift der oprichtingsakte.

Bíjzagen bij fiétliélgisch Staatsblad - 27/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

l

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.06.2015, NGL 31.07.2015 15398-0143-009
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 27.08.2016 16520-0392-009

Coordonnées
VDB MANAGEMENT SERVICES

Adresse
BALENDIJK 59 3920 LOMMEL

Code postal : 3920
Localité : LOMMEL
Commune : LOMMEL
Province : Limbourg
Région : Région flamande