VDW PROJECTS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VDW PROJECTS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 462.571.224

Publication

01/04/2014
ÿþ~r

Mod Word 1 t.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111*1.1,111M1.11,1U1II NI

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 9 -03- 2014

HASSBLT.

Griffie

Ondernemingsnr : 0462.571.224

3enaming

(voluit): VDW PROJECTS

(verkort) :

Rechtsvorm . Naamloze vennootschap

Zetel : Kuringersteenweg 519 bus 1 te 3500 Hasselt

(volledig adres)

Onderwerp akte : herbenoeming bestuurders

Op de bijzondere algemene vergadering van 171212014, gehouden ten maatschappelijke zetel, werd het volgende beslist

Herbenoeming van Vandenwijngaerden Alex, wonende te 3500 Hasselt, Bergstraat 59 bus 2, als gedelegeerd bestuurder.

Herbenoeming van Jacquemain Joëlle, wonende te 3500 Hasselt, Breughellaan 4, als bestuurder,

Herbenoeming van Vandenwijngaerden Valère, wonende te 3500 Hasselt, Breughellaan 4, als gedelegeerd bestuurder

De mandaten lopen 6 jaar en eindigen op 31/12/2018

Voor echtverklaard,

Vandenwijngaerden Valère, gedelegeerd bestuurder

Op de laatste b;z van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedenighetid van de instrumenterende notaris, hetzii van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

03/02/2014
ÿþ Mod 2.0

IKilut 1LD_;In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111

*19032571;

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 3 -01- 2014

S+g$eELT

j

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernerningsnr : 0462.571.224

Benaming

(voluit) : VDW Projects

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 3500 Hasselt, Kuringersteenweg 519 bus 1

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor Reginald HAGE GOETSBLOETS, notaris te Hasselt, op 30 december 2013 blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "VDW Projects" met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Kuringersteenweg 519 bus 1 bijeengekomen is en onder meer volgende besluiten heeft genomen :

Eerste besluit: Verslagen

Met eenparigheid van stemmen ontslaat de vergadering de Voorzitter van de verplichting om lezing te geven van het verslag van de bestuurders de dato 23 december 2013 houdende toelichting van het voorstel tot kapitaalverhoging en van het verslag van Bogaerts Nathalie, bedrijfsrevisor, handelend voor de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Van Havermaet, Groenweghe Bedrijfsrevisoren", met zetel te 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 6511, de dato 20 december 2013, opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, met het oog op de hierna vermelde kapitaalsverhoging door inbreng in na-tura.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot voormelde kapitaalverhoging door inbreng in natura luidt letterlijk als volgt

"Ondergetekende VAN HAVERMAET GROENWEGHE BEDRIJFSREVISOREN BURG VENN 0W CVBA, met maatschappelijke zetel te B - 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65 bus 1, vertegenwoordigd door mevrouw Nathalie BOGAERTS, bedrijfsrevisor, heeft een onderzoek uitgevoerd omirent de inbreng in natura ter gelegenheid van de geplande kapitaalverhoging in VDW PROJECTS NV.

De inbreng in natura bestaat uit schuldvorderingen op naam van de Burgerlijke Maatschap VANDENWIJNGAERDEN, de heer Valère VANDENWIJNGAERDEN en mevrouw Joëlle JACQUEMIN ten laste van de vennootschap VDW PROJECTS NV en dit voor een totaal bedrag van zevenhonderd duizend euro (700.0000,00 EUR).

Ons verslag werd opgesteld onder volgende cumulatieve opschortende voorwaarden:

*De Algemene Vergadering van 30 december 2013 heeft vooraf besloten tot de kapitaalverhoging beoogd in onderhavig verslag tot toekenning van een dividend ten belope van 700.000,00 EUR in toepassing van de in artikel 537 WIB 92 bedoelde procedure.

*De Algemene Vergadering heeft besloten om het dividendbedrag, na aftrek van de in artikel 537 WIB 92 bedoelde roerende voorheffing van 10%, op te nemen in de kolom "credit" van een schuldrekening op naam van ieder aandeelhouder.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

*De verrichting werd nagezien in overeenstemming met de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%.

*De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid.

*De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering, in het geheel genomen en onder normale omstandigheden, bedrijfseconomisch verantwoord zijn.

De waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leiden, komen tenminste overeen met de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

*De inbreng in natura is bijgevolg niet overgewaardeerd.

*De inbreng specifiek beperkt is tot de in het verslag vernielde elementen.

Uit het Bijzonder Verslag van de Bestuurders blijkt dat de inbreng in natura door de Burgerlijke maatschap VANDENWIJNGAERDEN, de heer Valère VANDENWIJNGAERDEN en mevrouw Joëlle JACQUEMIN voor een

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

bedrag van 700.000,00 EUR vergoed wordt door uitgifte van 661 nieuwe aandelen, zonder vermelding van nominale waarde dit in toepassing van artikel 1401,5° B.W., als volgt:

*656 aandelen aan de Burgerlijke maatschap VANDENWIJNGAERDEN

*2 aandelen aan de heer Valère VANDENWIJNGAERDEN

*1 aandeel aan mevrouw Joëlle JACQUEMIN.

Ondergetekende wenst te benadrukken dat zij geen uitspraak doet over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of met andere woorden, dat het verslag geen "faimess opinion" is.

Gedaan te goeder trouw, te Hasselt, op 23 december 2013

VAN HAVERMAET GROENWEGHE BEDRIJFSREVISOREN

BURG. VENN, O.V.V. CVBA Vertegenwoordigd door Nathalie BOGAERTS, Bedrijfsrevisor".

De leden van de vergadering erkennen kennis te hebben van voormelde verslagen en verklaren zonder voorbehoud in te stemmen met de inhoud ervan. Een exemplaar van voormelde verslagen wordt door de leden van het bureau en door de ondergetekende notaris ondertekend en zal samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Tweede besluit : Uitkering tussentijds dividend en inhouding roerende voorheffing

De vergadering besluit, in toepassing van artikel 579, eerste lid WIB 92 om een tussentijds dividend, betrekking hebbende op de belaste reserves vermeld in de jaarrekening van het boekjaar 2011, goedgekeurd door de algemene vergadering ten bedrage van zevenhonderd zevenenzeventigduizend zevenhonderd achtenzeventig (777,778,00) euro bruto, uit te keren in toepassing van artikel 537, eerste lid WIB.

Deze dividenden worden heden betaalbaar gesteld door boeking op rekening-courant van de aandeelhouders.

De voorzitter stelt vast dat de dividenden op heden betaalbaar zijn, en verklaart dat, na inhouding van de roerende voorheffing ten bedrage van 10 %, oftewel zevenenzeventigduizend zevenhonderd zevenenzeventig euro tachtig cent (77,777,80 ¬ ), het saldo van de dividenden voor een totaal bedrag van zevenhonderdduizend euro (700.000 ¬ ) toekomende aan de burgerlijke maatschap Vandenwijngaerden, Vandenwijngaerden Valère en Jacquemin Joëlle geboekt wordt op rekening-courant van voornoemden.

Ten slotte verklaart de voorzitter dat men wenst over te gaan tot een kapitaalverhoging door middel van inbreng van de schuldvorderingen (rekening-courant) van voornoemde burgerlijke maatschap "Vandenwijngaerden", Vandenwijngaerden Valère en Jacquemin Joëlle jegens de naamloze vennootschap "VDW Projects".

Derde besluit : Kapitaalverhoging door inbreng in natura ten belope van zevenhonderdduizend (700.000) euro, met toepassing van artikel 537 WIB.

De vergadering besluit het kapitaal te verhogen ten belope van zevenhonderdduizend (700.000) euro om het van driehonderdduizend (300.000,00) euro naar één miljoen (1.000.000) euro te brengen door inbreng in natura (rekening-courant), mits creatie van 661 nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Vierde besluit : Verwezenlijking van de inbreng.

Deze kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng van een vaststaande, zekere en opeisbare schuldvordering (rekening-courant) op naam van de burgerlijke maatschap "Vandenwijngaerden", Vandenwijngaerden Valère en Jacquemin Joëlle lastens de naamloze vennootschap "VDW Projects" met een globale inbrengwaarde van zevenhonderdduizend (700.000) euro, voortkomende van de uitkering van dividenden door de vennootschap (na inhouding roerende voorheffing), met toepassing van artikel 537 WIB92.

De inbreng gebeurt als volgt

-de burgerlijke maatschap "Vandenwijngaerden" brengt een schuldvordering op haar naam met een inbrengwaarde van zeshonderd zesennegentigduizend vijfhonderd (696.500) euro, in ruil waarvoor zij zeshonderd achtenvijftig (658) aandelen bekomt;

-de heer Vandenwijngaerden Valère brengt een schuldvordering op zijn naam met een inbrengwaarde van duizend zevenhonderd vijftig (1.750) euro in ruil waarvoor hij twee (2) aandelen bekomt

-mevrouw Jacquemin Joëlle brengt een schuldvordering op haar naam met een inbrengwaarde van duizend honderd zesenzestig euro zevenenzestig cent (1,166,67) in ruil waarvoor zij een (1) aandeel bekomt.

De burgerlijke maatschap "Vandenwijngaerden" vertegenwoordigd zoals hierboven vermeld, Vandenwijngaerden Valère en Jacquemin Joëlle bevestigen uitdrukkelijk dat de ingebrachte schuldvorderingen (rekening-courant) voortkomen van het door hen ontvangen dividend (na aftrek van de roerende voorheffing), heden besloten.

Ter vergelding van deze inbreng worden aan de burgerlijke maatschap "Vandenwijngaerden", aan Vandenwijngaerden Valère en aan Jacquemin Joëlle, die aanvaarden, in totaal zeshonderd eenenzestig (661) nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde toegekend (zie verhouding hierboven), van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen zullen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving.

Vijfde besluit Verwezenlijking van de kapitaalverhoging.

De vergadering stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris bij akte vast te stellen dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal van de vennootschap thans, als gevolg van deze kapitaalverhoging, één miljoen (1.000.000) euro bedraagt, vertegenwoordigd door en verdeeld in 1.861 aandelen zonder vermelding van nominale waarde. De algemene vergadering beslist de tekst van artikel 5 van de statuten dan ook te veranderen door de volgende tekst

Artikel 5

Het kapitaal is vastgesteld op één miljoen (1.000.000) euro, Het is verdeeld in duizend achthonderd eenenzestig (1.861) aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde.

Zesde besluit : Gelijkschakeling intrinsieke waarde

De vergadering bevestigt hierbij dat de intrinsieke waarde van de aandelen na de kapitaalverhoging dezelfde is gebleven als de intrinsieke waarde van de aandelen voor de kapitaalverhoging.

Laatste besluit : Bevoegdheden - Diversen,

De vergadering verleent alle bevoegdheden aan de raad van bestuur met het oog op de uitvoering van de hierboven opgenomen besluiten.

De vergadering verleent bovendien aan de ondergetekende notaris de machtiging om de bijgewerkte volledige tekst van de statuten op te stellen en deze tekst overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Voor eensluidend analytisch UITTREKSEL

Samen neergelegd : uitgifte van de akte dd. 30 december 2013, de gecoördineerde statuten, revisoraal verslag en verslag bestuurders

Getekend notaris Fteginald Hage Goetsbloets, te Hasselt

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

door. behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

27/11/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 A

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

1 s NOV. 2014

Griffie

II

1

Voorbehouden aan het Belgisch St-1,tsblaz

k14213923+'

Ondernemingsnr : 0462.571.224

Benaming

(voluit) : VDW PROJECTS

(verkort)

Rechtsvorm NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel " Kuringersteenweg 519 BUS 1 3511 KURIi+1GEN fvol1edlg adres]

Onderwerp akte : Benoeming nieuwe bestuurder en gedelegeerd bestuurder. Op de Bijzondere Algemene Vergadering DD 30/09/2014 werd beslist

Benoeming nieuwe bestuurder Natascha Lili Frans

Vandenwijngaerden en benoeming nieuwe gedelegeerd bestuurder Natascha Liii Frans

Vandenwijngaerden, wonende te

3500 Hasselt - Panoramastraat 9 Bus 001 , vanaf 01/10/2014,

Voor echt verklaard,

Alex Vandenwijngaerden

Gedelegeerd Bestuurder

Op dr- laatste biz van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persa(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

22/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 18.06.2012 12186-0332-016
06/10/2011 : HAA014859
22/07/2011 : HAA014859
03/03/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

"%locer-

behoudt? aan he' Bolgis.

Staaisbf

RECH'r6ANKvan KOOPHANDEL te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

19 FEB. 2015

Griffie

1 033940*

Ondernemingsnr : 0462.571.224 Benaming

(voluit} : VDW PROJECTS

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : KURINGERSTEENWEG 519 bus 1 - 3511 KUR1NGEN (volledtg adres)

Onderwerp akte : Ontslag bestuurder en gedelegeerd bestuurder. Op de Bijzondere Algemene Vergadering DO 29/12/2014 werd beslist :

Ontslag bestuurder en gedelegeerd bestuurder Valère Vandenwljngaerden, wonende te 3500 Hasselt - Breughellaan 4 , vanaf 0110112015.

Voor echt verklaard,

Alex Vandenwijngaerden

Gedelegeerd Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch-Staatsblad-031-03/2-015--Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/03/2011 : HAA014859
06/07/2010 : HAA014859
03/11/2009 : HAA014859
26/02/2009 : HAA014859
18/09/2008 : HAA014859
04/06/2008 : HAA014859
16/08/2007 : HAA014859
04/10/2006 : HAA014859
05/10/2005 : HAA014859
09/08/2004 : HAA014859
16/02/2004 : HAA014859
11/07/2003 : HAA014859
08/07/2003 : HAA014859
17/10/2002 : HAA014859
23/09/1999 : HAA014859
04/05/1999 : HAA014859

Coordonnées
VDW PROJECTS

Adresse
KURINGERSTEENWEG 519, BUS 1 3511 KURINGEN

Code postal : 3511
Localité : Kuringen
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande