VEDET

Association sans but lucratif


Dénomination : VEDET
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 889.210.975

Publication

26/09/2011
ÿþ1 ,

MOD 2.2

RitrijOlel ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



bel- II1 II II YIII~IYIIIIIII

Be *11144975"

Star





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0889.210.975

Benaming

(voluit) : VEDET

(verkort): Rechtsvorm : Zetel : Onderwerp akte : Vereniging zonder winstoogmerk

Kerkebosstraat 50 te 3550 Heusden-Zolder

Vroegtijdige ontbinding en in-vereffeningstelling-benoeming vereffenaar-Sluiting van vereffening



Uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering van 23 april 2011 blijkt:

De vergadering besluit over te gaan tot de vervroegde ontbinding van de vereniging en haar in vereffening te stellen te rekenen vanaf heden. De vereniging zal nog enkel bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening.

Deze beslissing tot ontbinding/in-vereffeningstelling brengt mee dat de bestuurders worden ontlast van hun mandaat met ingang vanaf heden.

De vergadering beslist het aantal vereffenaars vast te stellen op één. Zij benoemt tot vereffenaar:

-De heer Vereist Johan, bedrijfsleider, geboren te Heist-op-den-berg op 06/02/1960, rijksregistemummer 60.02.06-057-67 wonende te 3550 Heusden-Zolder, Kerkebosstraat 50.

Hij aanvaardt en verklaart dat hij niet werd getroffen door enige maatregel die zich daartegen verzet.

Met algemene stemmen beslist de vergadering dat de vereffenaar de meest uitgebreide macht heeft om alle handelingen te verrichten die nodig zijn voor de vereffening van de vereniging, zonder dat hiervoor een nieuw besluit door de algemene vergadering nodig zal zijn.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich aan de boeken van de vereniging houden.

Hij mag, onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten, die hij zal bepalen, overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt

Behoudens bijzondere delegatie worden alle akten die de vereniging in vereffening verbinden, zelfs deze waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, geldig ondertekend door de vereffenaar die individueel kan optreden, en die tegenover derden zijn machten niet zal moeten verrechtvaardigen.

Het mandaat van de vereffenaar is onbezoldigd.

Uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering van 24 april 2011 blijkt:

De vereffenaar brengt verslag uit over de voortgang van de vereffening en stelt vast dat de vereffening dermate gevorderd is dat deze kan gesloten worden. Na voorziening van de kosten van de ontbinding en vereffening vertoont het netto-actief geen batig saldo. De vergadering keurt het verslag van de vereffenaar goed.

De vereffenaar wordt met ingang vanaf heden ontheven van zijn opdracht en krijgt algehele kwijting voor de uitvoering van zijn mandaat.

Aangezien na de vereffening geen netto-actief rest, blijft dit agendapunt zonder voorwerp.

De vergadering stelt vast dat hiermee de vereffening van de vereniging beëindigd is en dat de vereniging opgehouden heeft te bestaan vanaf heden. Eventuele latenties die later aan het licht zouden komen, worden ten laste genomen van de vereffenaar en er dienen geen maatregelen genomen te worden met het oog op gerechtelijke bewaring van goederen of gelden die zouden toekomen aan derden. De boeken en bescheiden van de vereniging zullen gedurende de wettelijke termijnen bewaard worden door de heer Vereist Johan.

Voor uittreksel,

Vereist Johan Vereffenaar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
VEDET

Adresse
KERKEBOSSTRAAT 50 3550 ZOLDER

Code postal : 3550
Localité : Zolder
Commune : HEUSDEN-ZOLDER
Province : Limbourg
Région : Région flamande