VEEMARKT SINT-TRUIDEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VEEMARKT SINT-TRUIDEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 894.618.528

Publication

29/11/2012
ÿþOndernemingsnr : 08946'I8528

Benaming

(voluit) : VEEMARKT SINT-TRUIDEN

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Speelhoflaan 2, 3800 SINT-TRUIDEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting vereffening - décharge vereffenaar - Plaats van bewaring der boeken

Het blijkt uit het proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering dd. 05 november 2012 dat ontslag en décharge werd verleend aan de heer Willy Philippaerts, wonende te 3500 Hasselt, Trekschurenstraat 61, als vereffenaar, dat de vereffening van de vennootschap werd gesloten en dat de documenten van de vennootschap gedurende tenminste vijf jaren zullen worden bewaard op het adres van de heer Willy Philippaerts, Trekschurenstraat 61, 3500 Hasselt.

Opgemaakt te Sint-Truiden op 05 november 2012.

De heer Willy Philippaerts,

vereffenaar

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod Word 11.1

RECHTBANK VAN KOOPHANiIEt.

2 U -11- M12

ieti¬ ¬ iïLT

*ixis3sea*

III

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.12.2011, NGL 05.07.2012 12265-0403-009
06/07/2011
ÿþ/



Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



111111111111111111111111i Itl RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

L *11102053* 2 1t -06- 2011





HASSELT

t.:r1 n



Ondernemingsnr: 0894.618.528

Benaming : VEEMARKT SINT-TRUIDEN

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Speelhoflaan 2 - 3800 Sint-Truiden Onderwerp akte : ONTBINDING - INVEREFFENINGSTELLING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste

Uit een akte verleden voor notaris Bart Drieskens met standplaats te Houthalen op dertig maart tweeduizend en elf, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VEEMARKT SINT-TRU1DEN", waarvan de zetel gevestigd is te 3800 Sint-Truiden,

Speelhoflaan 2, ingeschreven in het rechtspersonenregister Hasselt onder nummer 0894.618.528., volgende:

besluiten met eenparigheid van stemmen heeft genomen:

Verslaggeving

Ontslag wordt verleend aan de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door de zaakvoerder,; houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag opgemaakt door voornoemde: bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen. Bij het verslag van de: zaakvoerder is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per eenendertig december tweeduizend en: tien.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en staat van activa en passiva, om, er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen.

Op tien februari tweeduizend en elf heeft bvba ENGELEN & PARTNERS, Bedrijfsrevisoren, met; maatschappelijk zetel te 3500 Hasselt, Ilgatlaan 21, vertegenwoordigd door de heer Luc BECKERS,. Bedrijfsrevisor-zaakvoerder, overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen een verslag, opgesteld.

De conclusies van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"IV. Conclusies

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht hebben de zaakvoerders: van de BVBA VEEMARKT SINT-TRUIDEN" een boekhoudkundige staat afgesloten op 31 december 2010,: opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een; balanstotaal opgeeft van zestienduizend achthonderd vijfendertig Euro één en vijftig Eurocent (16.835, 51 ¬ ) en: een netto  actief van dertienduizend honderd tweeëntachtig Euro zes en zestig Eurocent (13.182,66 E). Uit de: controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen,; blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerders gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

Hasselt, 10 februari 2011

Voor de BVBA ENGELEN & PARTNERS"

Luc BECKERS Bedrijfsrevisor (getekend)"

Ontbinding

De vergadering beslist de ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf heden. Kennisname ontslag zaakvoerders

De vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat de: hiemavolgende zaakvoerders van rechtswege ontslagnemend zijn:

De heer PHILIPPAERTS Willy Georges, geboren te Hasselt op negen mei negentienhonderd achtenvijftig,. wonende te 3500 Hasselt, Trekschurenstraat 61.

De heer REMYSEN Jozef Maria Ludovicus, geboren te Turnhout op drieëntwintig juni negentienhonderd zestig, wonende te 2260 Westerlo, Rendersstraat 83.

De heer VAES Roland Jozef Alfonsina, geboren te Houthalen op vierentwintig oktober negentienhonderd:

tweeënvijftig, wonende te 3520 Zonhoven, Waardstraat 93. "

De heer VAN GALSTER Rudi Louis Maria, geboren te Turnhout op vijf april negentienhonderd zevenenzestig,

wonende te 2340 Beerse, Hei-Ende 65.

Hen wordt kwijting en decharge verleend voor de uitoefening van hun mandaat.

Benoeming vereffenaar - bezoldiging

De vergadering beslist één vereffenaar te benoemen.

Zij benoemt als_vereffenaar___.___

blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - VervnÉn

De heer PI-IILIPPAERTS WillyGeorges, geboren Hlassejt v negen mei negentienhonderd

àchlen

9 9 p 9 9 vijftig,

wonende te 3500 Hasselt, Trekschurenstraat 61.

De vergadering beslist dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

De notaris wijst erop dat de vereffenaar overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen . slechts in functie treedt nadat zijn benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel wordt bevestigd of gehomologeerd.

De vergadering verleent alle machten aan de hiervoor benoemde vereffenaar, hier aanwezig, om het verzoekschrift met het oog op het verkrijgen van de bevestiging of de homologatie van de benoeming van de vereffenaar of van de hierna benoemde plaatsvervangende vereffenaar in te dienen bij de rechtbank van koophandel tezamen met een boekhoudkundige staat van activa en passiva. De vergadering beslist dat desgevallend in dat verzoekschrift ook de bevestiging wordt gevraagd aan de rechtbank van de handelingen die de vereffenaar tussen vandaag en de bevestiging of homologatie door de rechtbank zou hebben gesteld in hoedanigheid van vereffenaar van de vennootschap.

VIJFDE BESLISSING - Machten van de vereffenaar

De vergadering stelt de machten van de vereffenaar als volgt vast : "

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen, met of zonder betaling, van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt. Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar.

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het Wetboek van vennootschappen en bijgevolg in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vernielden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden.

De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 Wetboek van vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen.

Volmachten. ,

: Machtiging wordt verleend aan de zaakvoerders om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan bvba ENGELEN & PARTNERS, Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijk zetel te 3500 Hasselt, Ilgatlaan 21, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

"

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Getekend

Notaris Bart Drieskens

Tegelijk hiermee neergelegd:

expeditie van het verslagschrift van de buitengewone algemene vergadering met aangehechte volmacht;

kopie van het vonnis;

fotografisch afschrift verslag zaakvoerder

fotografisch afschrift verslag revisor

4' 4' * Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2011- Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.12.2010, NGL 30.06.2011 11244-0586-009
12/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 16.06.2010, NGL 07.07.2010 10275-0219-009
06/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 17.06.2009, NGL 30.06.2009 09336-0075-010

Coordonnées
VEEMARKT SINT-TRUIDEN

Adresse
SPEELHOFLAAN 2 3800 SINT-TRUIDEN

Code postal : 3800
Localité : SINT-TRUIDEN
Commune : SINT-TRUIDEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande