VERBEEMEN IMMOBILIEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VERBEEMEN IMMOBILIEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 407.815.120

Publication

23/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 03.05.2014, NGL 22.07.2014 14320-0538-011
12/04/2013
ÿþ Mal 2.0

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHf8ANK VAN KUOPNAr 1&L

0 3 -O4- 2813

jELT

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr : 0407.815.120

Benaming

(voluit) : VERBEEMEN IMMOBILIËN

Rechtsvond : Naamloze vennootschap

Zetel : 3500 Hasselt, Boomkensstraat 259 (bus 1)

Onderwerp akte : Omvorming

Uit een akte verleden voor Reginald HAGE GOETSBLOETS, notaris te Hasselt, op 27 maart 2013, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "VERBEEMEN IMMOBILIËN", met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Boomkensstraat 259 bus 1 onder` meer volgende besluiten genomen heeft:

Eerste besluit :

Met eenparigheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van de verplichting lezing te geven van het verslag de dato 15 maart 2013 van Roland Vos, Bedrijfsrevisor, te 3511 Hasselt, Galgebergstraat 42 en van het verslag de dato 20 maart 2013 van de raad van bestuur opgemaakt overeenkomstig de artikelen 777 en 778 van het Wetboek van Vennootschappen over het voorstel tot omvorming van de vennootschap. Bij het, verslag van de raad van bestuur is overeenkomstig de artikelen 776 en 778 van het Wetboek van, Vennootschappen een staat van activa en passiva van de vennootschap gevoegd, afgesloten op 31 december 2012. Alle aandeelhouders verklaren op de hoogte te zijn van de huidige boekhoudkundige en financiele; toestand van de vennootschap en geen recentere staat te eisen.

Elke aandeelhouder erkent vóór deze vergadering en binnen de door de wet en/of de statuten voorziene termijn een afschrift van deze verslagen ontvangen te hebben, alsook een ontwerp van de statutenwijziging en derhalve kennis te hebben van de inhoud ervan. Deze verslagen geven geen aanleiding tot opmerkingen vanwege de leden van de vergadering, die allen verklaren de erin verwoorde conclusies zonder enig voorbehoud bij te treden.

Voormeld verslag van de bedrijfsrevisor besluit als volgt (letterlijk):

"Ondergetekende, de heer Vos Roland, Bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 3511 Hasselt, Galgebergstraat 42 verklaart in overeenstemming met de bepalingen van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen op grond van zijn onderzoek, uitgevoerd conform de normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren ter zake dat

Besluit

"Zijn werkzaamheden er enkel op gericht zijn na te gaan of er enige overwaardering van het netto actief' heeft plaats gehad, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 december 2012 die het' bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld. Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige` overwaardering heeft plaatsgehad",

Het verslag van de raad van bestuur en het verslag van de bedrijfsrevisor worden door de leden van het bureau en door de ondergetekende notaris getekend en zullen samen met een uitgifte van onderhavig procesverbaal, neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Tweede besluit : Omvorming in een BVBA.

De vergadering besluit de vennootschap, overeenkomstig artikel 774 en volgende van het Wetboek van' Vennootschappen, om te vormen in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zodat deze omzetting geen verandering brengt in de rechtspersoonlijkheid van de vennootschap, die onder de nieuwe vorm blijft bestaan.

De activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en waardevermeerderingen blijven dezelfde en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding, die door de naamloze vennootschap werden gehouden of gevoerd werd voortzetten en de bestaande contracten overnemen,

De omvorming geschiedt op basis van het actief en het passief van de vennootschap, weergegeven in bovenvermelde staat van activa en passiva, afgesloten op 31 december 2012.

Alle verrichtingen die sedert voormelde datum gedaan werden door de naamloze vennootschap geacht verricht te zijn door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de maatschappelijke bescheiden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering besluit de rechtsvorm van de vennootschap te wijzigen in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de opschortende voorwaarde van de goedkeuring, overeenkomstig artikel 782 van het Wetboek van Vennootschappen, door de vergadering van de statuten van de vennootschap in haar nieuwe rechtsvorm.

Derde besluit : de statuten (bij uittreksel)

"Naam : De vennootschap is een handelsvennootschap. Zij neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "Verbeernen Immobiliën".

Zetel : De zetel is gevestigd te 3500 Hasselt, Boomkensstraat 259 (bus 1).

Doel :

Het doel van de vennootschap, te verwezenlijken, hetzij voor haar rekening, hetzij voor rekeningen van derden, of in deelneming met anderen is

a)De aankoop, de verkoop, het beheer van gronden, gebouwen en alle onroerende goederen in het algemeen;

b)Algemene bouwonderneming, inhoudende het optrekken van gebouwen en onder dak brengen alsmede de coördinatie van de andere aan onderaannemers toevertrouwde en door deze uitgevoerde vol-tooiingenswerken van gebouwen; restauratiewerken van gebouwen en monumenten; slopingswerken van gebouwen en kunstwerken; bouwen van stellingen alsmede het invoegen en reinigen van gevels; bouwen van niet metalen kunstwerken; optrekken van niet metalen uitneembare paviljoenen en barakken; waterdicht maken en bedekken van gebouwen met asfalt en teer; droogmaken van gebouwen anders dan met teer en asfalt; leggen van tegelvloeren en mozaïek; warmte- en geluidisolering; plafoneer-, cementeer- en alle andere pleisterwerken, plaatsen van chapes; leggen van parketvloer en het plaatsen van alle houten wand-, vloer- en plafondbekledingen; timmer- en schrijnwerk voor gebouwen en het plaatsen van houten vensterluiken, bedekken van gebouwen; plaatsen van ijzerwerk, metalen luiken en metalen schrijnwerk; grond- en rioleringswerken; aanleggen van speelpleinen, sportvelden, parken en tuinen; aanplantingswerken; kleinhandel in alle bouwmaterialen, cement- en betonproducten.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële of financiële verrichtingen, zo roerende als onroerende, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks met voornoemd doel verband houden, of welke van aard met voornoemd doel verband houden, of welke van aard zijn de uitbreiding of verwezenlijking ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België ais in het buitenland, op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten.

De vennootschap zal zich mogen interesseren door middel van inbreng, fusie, deelname, of anderszins, en alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen, die zowel in België ais in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in verband met de hare staat.

Duur ; De duur van de vennootschap is onbepaald.

Kapitaal: Het kapitaal bedraagt tweeënzestigduizend (62.000) euro. Het is verdeeld in zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Deze aandelen zijn voorzien van een volgnummer van 1 tot en met 750.

Bestuur.

Artikel 10: De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoot, benoemd door de algemene vergadering. De algemene vergadering bepaalt de duur van hun opdracht. Artikel 11 ; (Interne) bestuursbevoegdheden van de zaakvoerder.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die door de wet of door onderhavige statuten aan de algemene vergadering voorbehouden zijn.

Iedere zaakvoerder mag, voor een door hem bepaalde termijn, bepaalde bevoegdheden opdragen aan bijzondere lasthebbers, al dan niet vennoten.

Artikel 14 : (Externe) vertegenwoordigingsbevoegdheid,

De vennootschap wordt rechtsgeldig vertegenwoordigd jegens derden en in rechte (als eiser en als verweerder), alsook bij akten waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, door één zaakvoerder, die in geen geval ten aanzien van derden blijk moet geven van een voorafgaand besluit of een voorafgaande goedkeuring van de algemene vergadering of van de andere zaakvoerder, noch, in voorkomend geval, van het college van zaakvoerders.

Lasthebbers verbinden de vennootschap slechts binnen de grenzen van hun mandaat,

Algemene vergadering : De jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel op de eerste zaterdag van de maand mei om 14 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Boekjaar: Het boekjaar vangt aan op 01 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

Artikel 24 : Bestemming van de winst.

Jaarlijks wordt van de nettowinst vijf procent voorafgenornen tot vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht, wanneer dit reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de wettelijke beperkingen terzake.

De uitbetaling van dividenden geschiedt op de plaats en op het tijdstip, vastgesteld door de zaakvoerder. Artikel 27 : Verdeling.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief bij voorkeur aangewend om het volgestorte, niet afgeloste bedrag van de aandelen in geld of in aandelen terug te betalen.

Va`se-

:iëhouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Indien alle aandelen niet in gelijke mate volgestort werden, moeten de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, dit evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te steilen, hetzij door opvraging van bijkomende stortingen op de aandelen die niet in voldoende mate volgestort werden, hetzij door voorafgaande terugbetaling ten bate van de in een hogere mate volgestorte aandelen.

Het gebeurlijk saldo wordt gelijkelijk over alle aandelen verdeeld."

Vierde besluit ; Ontslag bestuurders - Benoeming zaakvoerder(s)

De vergadering neemt kennis van het ontslag, te rekenen vanaf heden en als gevolg van de omzetting van de vennootschap, van alle bestuurders (VERBEEMEN Dirk en VAN NIJLEN Dirk). Worden voor onbepaalde duur tot niet-statutaire zaakvoeders benoemd:

VERBEEMEN Dirk, geboren te Hasselt op 13 december 1962 (Nationaal nr. 62.12.13/279-38)

-VAN NIJLEN Hilde, geboren te Diest op 27 mei 1963 (Rijksregister nr. 63.05.271342-12),

beiden wonende te 3500 Hasselt, Boomkensstraat 259 (bus 1). Zij verklaren hun opdracht te aanvaarden. Vijfde besluit : Kapitaalvermindering.

De vergadering besluit het kapitaal te verminderen ten belope van tweeënveertig duizend (42.000) euro, om het van 62.000 euro terug te brengen op 20.000 euro door terugbetaling in speciën aan de aandeelhouders.

De vergadering besluit dat deze kapitaalvermindering zal doorgevoerd worden zonder reductie of vernietiging van bestaande aandelen : de fractiewaarde van de bestaande aandelen zal verhoudingsgewijze verminderd worden,

De kapitaalvermindering zal geschieden door terugbetaling en uitkering in speciën van een bedrag gelijk aan het bedrag van de kapitaalvermindering aan de aandeelhouders naar evenredigheid van hun aandelenbezit.

Aan de aandeelhouders zef echter geen enkele uitkering of terugbetaling mogen gedaan worden zolang gebeurlijke schuldeisers van de vennootschap, die binnen de in artikel 613 van het Wetboek van Vennootschappen bedoelde termijn en onder de in zelfde artikel gestelde voorwaarden, hun rechten zullen hebben doen gelden, geen voldoening zullen hebben gekregen, tenzij de aanspraak van die schuldeiser(s) om zekerheid te verkrijgen bij een uitvoerbare rechterlijke beslissing is afgewezen.

De vergadering verklaart dat de kapitaalvermindering bij voorrang en ten belope van achttien duizend vijfhonderd tweeënnegentig komma nul één (18.592,01 euro) zal aangerekend worden op het werkelijk gestorte (fiscaal) kapitaal van de vennootschap (gevormd door externe inbrengen) en (vervolgens) ten belope van het saldo op het deel van het kapitaal gevormd door incorporatie van reserves, herwaarderingsmeerwaarden of nog overgedragen winsten.

De terugbetaling aan de aandeelhouders zal geschieden in de zetel van de vennootschap op de data die de raad van bestuur aan de aandeelhouders zal bekendmaken,

De vergadering stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris bij akte vast te stellen dat de kapitaalvermindering ten befope van tweeënveertig duizend (42.000) euro daadwerkelijk verwezenlijkt is en dat het kapitaal van de vennootschap hierdoor teruggebracht werd tot twintig duizend (20.000) euro.

Ingevolge dit besluit dient het artikel 5 van de hiervoor opgenomen statuten aangepast te worden als volgt de eerste zin van het artikel wordt vervangen door de volgende tekst ; "Het kapitaal van de vennootschap bedraagt twintigduizend (20.000) euro."

Laatste besluit ; Bevoegdheden - Diversen

De vergadering verleent aile bevoegdheden aan de zaakvoerders voor de uitvoering van de hierboven opgenomen besluiten.

De vergadering verleent bovendien aan de ondergetekende notaris de machtiging om de bijgewerkte volledige tekst van de statuten op te stellen en deze tekst overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Stemming

Deze besluiten werden achtereenvolgens met eenparigheid van stemmen genomen.

Voor eensluidend analytisch UITTREKSEL

Samen neergelegd : uitgifte van de akte dd. 27 maart 2013, verslag raad van bestuur dd. 20 maart 2013 en , verslag van de bedrijfsrevisor dd. 15 maart 2013

Getekend notaris Reginald Hage Goetsbloets, te Hasselt

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 05.05.2012, NGL 30.08.2012 12483-0010-011
31/08/2011
ÿþVoorbehoud{

aan he Belgisc 5taatsbi

INod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IVV 111V 11111111111111111111111V JuIl II! 1V

*11133719*

Ondernemingsnr : 0407815120

Benaming

(voluit) : Verbeemen Immobiliën

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Boomkensstraat 259 bus 1, 3500 Hasselt

Onderwerp akte : Benoemingen bestuurders

Krachtens besluit van de algemene vergadering dd. 7 mei 2011, worden volgende benoemingen gedaan, vervallend na de algemene vergadering 2017

- Dirk Verbeemen, Boomkensstraat 257 bus 2, 3500 Hasselt Voorzitter-Afgevaardigd bestuurder

- Hilde Van Nylen, Boomkensstraat 257 bus 2, 3500 Hasselt Bestuurder

De afgevaardigde bestuurder wordt belast met het dagelijks bestuur. De mandaten zijn onbezoldigd.

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

9 d08o 20t1

Dirk Verbeemen

Afgevaardigd Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 07.05.2011, NGL 28.07.2011 11340-0035-010
10/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 03.05.2010, NGL 31.08.2010 10530-0414-010
02/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.05.2009, NGL 31.08.2009 09654-0104-010
25/09/2008 : HA042858
27/08/2008 : HA042858
27/07/2007 : HA042858
06/07/2006 : HA042858
06/09/2005 : HA042858
20/06/2005 : HA042858
15/06/2004 : HA042858
26/06/2003 : HA042858
26/07/2002 : HA042858
01/07/1999 : HA042858
15/06/1999 : HA042858
01/01/1993 : HA42858
01/01/1992 : HA42858
01/01/1989 : HA42858
23/01/1988 : HA42858
01/01/1988 : HA42858
01/01/1986 : HA42858

Coordonnées
VERBEEMEN IMMOBILIEN

Adresse
BOOMKENSSTRAAT 259, BUS 1 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande