VERBIEST E.T.I.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VERBIEST E.T.I.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 439.298.647

Publication

02/04/2014
ÿþ Mod Ward 11 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

werileloriq for aille or v, ft9q~ i2dtilf le Lorefit*íV

2 0 .03., 2014

De Hoofdgrifferdif-Fie

111111!1,11,11111,1,11,1,111111

V

beh aa Bel

Stag

Qndernernuzgsnr , 0439.298.647 Benaming

.oh,un : VERBIEST E.T.I. ,r.:" :.zrt

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel , 3600 Genk, Eikelaarstraat 17A

(volledig adres)

Onderwerp akte Kapitaalsverhoging - Statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VERBIEST E.T.I.", met maatschappelijke zetel te 3600 Genk, Eikelaarstraat 17A, ingeschreven in de Kruispuntbank der ondernemingen onder het nummer 0439.298.647, gehouden voor Meester Bram VUYLSTEKE, Notaris ter standplaats Riemst (Zichen-Zussen-Bolder), op 19 maart 2014, nog te registreren, dat de regelmatig samengestelde vergadering met eenparigheid van stemmen onder andere volgende beslissingen heeft genomen;

EERSTE BESLISSING

Ingevolge de invoering van de euro, uitdrukking van het maatschappelijk kapitaal van één miljoen tweehonderd duizend Belgische Frank (1.200.000,00 BEF), in negenentwintig duizend zevenhonderdzevenenveertig euro en tweeëntwintig cent (29.747,22 EUR).

De vergadering beslist dan ook artikel 5 van de statuten aan te passen.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist de verwijzing van de nominale waarde van de aandelen af te schaffen en dan ook artikel 5 van de statuten aan te passen.

DERDE BESLISSING

De vergadering verwijst naar de bijzondere algemene vergadering van de vennootschap, gehouden op 28 december 2013, waarbij beslist werd om, gebruik makende van de overgangsmaatregels, zoals bepaald in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen 1992 (WIB 1992), ingevoerd door de programmawet van 28 juni 2013, een tussentijds dividend uit te keren ten belope van vijfhonderd duizend tweehonderdtachtig euro en zevenentachtig cent (500.280,87 EUR).

Gelet op gezegd artikel 537 van het Wetboek van de inkomstenbelastingen 1992 (WIB 92), beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal te verhogen met vierhonderdvijftig duizend tweehonderdtweeënvijftig euro en achtenzeventig cent (450.252,78 EUR), om het te brengen van negenentwintig duizend zevenhonderdzevenenveertig euro en tweeëntwintig cent (29.747,22 EUR) op vierhonderdtachtig duizend euro (480.000,00 EUR), door inbreng in geld, zijnde het voormeld ontvangen brutodividend door voornoemde aandeelhouder  verminderd met de tien komma nul ten honderd (10%) roerende voorheffing, zonder creatie van nieuwe aandelen, maar door een verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

VIERDE BESLISSING

Op dit ogenblik is tussengekomen de enige aandeelhouder (en zijn echtgenote) van de vennootschap,

tegenwoordig of vertegenwoordigd als gezegd, vermeld in de samenstelling van de algemene vergadering.

Mevrouw LENAERTS Madeleine, voornoemd, hier voor zoveel als nodig vertegenwoordigd door haar echtgenoot, de heer VERBIEST Léonard, voornoemd, voor de vermogenswaarde van voormelde aandelen, ingevolge wettelijke vertegenwoordiging.

Die, na lezing gehoord te hebben van wat voorafgaat, verklaart volledig kennis te hebben van de statuten, de financiële toestand van de betreffende vennootschap en bevestigt dat de notaris hem volledig heeft ingelicht over de rechten, verplichtingen en lasten die voortvloeien uit de rechtshandelingen, dewelke hij bij huidige akte heeft gesteld en dat hij hem op onpartijdige wijze raad heeft gegeven. Hij verlangt van ondergetekende notaris geen enkel fiscaal advies, temeer daar hij in dit verband beroep heeft gedaan op andere personen en van deze laatsten specifiek advies in dit verband heeft bekomen, hetgeen voor hem volstaat, zo verklaart hij,

Hij verklaart vervolgens in geld in te schrijven op de kapitaalverhoging, dit In verhouding tot zijn kapitaalparticipatie, als volgt te weten:

De heer VERBIEST Léonard, voornoemd, verklaart in te schrijven ten belope van vierhonderdvijftig duizend tweehonderdtweeënvijftig euro en achtenzeventig cent, hetgeen volledig volstort wordt.

LAO". .~~,~?i:.t0 ,''1~$~7l vi~ Ib^e~,.~9r~{3~'°fá .~3;~ ~8' ~_`i4.ï'18'17,.'_i'~' i'r,f3il: ~ .. "'l' .. . 1r_ r1e..~+C.

i7c'l~d~G ~.c r8cfi,sCars'7..r.. dar12ier; " t_ i3f'ca=i- '.4" 01 ~1~1`-.

Verso :,.Aan} " , 'l,ndtE~~'l r'y

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

TOTAAL: geplaatst bedrag kapitaalsverhoging: vierhonderdvijftig duizend tweehonderdtweeënvijftig euro en achtenzeventig cent

Bewijs volstorting

De vergadering stelt vast en erkent dat deze kapitaalsverhoging volledig volstort is, zoals hoger uiteengezet, zodat een totaal bedrag van vierhonderdvijftig duizend tweehonderdtweeënvijftig euro en achtenzeventig cent (450.252,78 EUR) onmiddellijk ter beschikking gesteld wordt van de vennootschap.

Dit bedrag werd gestort op een bijzondere bankrekening geopend bij de Bank J. Van Breda & C°, naamloze vennootschap, agentschap te Antwerpen, op naam van de vennootschap en waarvoor een bewijs van storting werd afgeleverd, rekening nummer BE71 6451 0266 8269.

Het bewijs van deponering werd door voornoemde bank afgeleverd op 12 maart 2014,

De voormelde inschrijvers, tevens bestaande aandeelhouders van de vennootschap bevestigen, voor zoveel als nodig, dat zij door voormelde procedure geldig hun voorkeurrecht hebben uitgeoefend.

Na voornoemde kapitaalverhoging, zal de voornoemde aandeelhouder, eigenaar zijn van volgende aandelen:

De heer VERBIEST Léonard, voornoemd, duizend tweehonderd aandelen:

TOTAAL: duizend tweehonderd aandelen

Na voornoemde kapitaalverhoging, zal de voornoemde aandeelhouder, eigenaar blijven van het totaal van de stemrechten van de bestaande aandelen van de vennootschap (cfr. artikel 1401§5 van het Burgerlijk Wetboek). Voornoemde aandeelhouder verklaart op de hoogte te zijn dat de vermogenswaarde valt in het gemeenschappelijk vermogen bestaande tussen hem en zijn echtgenote, mevrouw LENAERTS Madeleine, voornoemd.

De kapitaalverhoging door inbreng in geld ten belope van vierhonderdvijftig duizend tweehonderdtweeënvijftig euro en achtenzeventig cent (450.252,78 EUR) wordt volledig onderschreven en volstort door de heer VERBIEST Léonard, voornoemd, zonder toebedeling van nieuwe aandelen, maar door een verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

VIJFDE BESLISSING

De aanwezige zaakvoerder en de leden van de algemene vergadering verzoeken de instrumenterende notaris vast te stellen dat op de kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven en volstort.

Het maatschappelijk kapitaal werd aldus daadwerkelijk gebracht op vierhonderdtachtig duizend euro (480.000,00 EUR), vertegenwoordigd door duizend tweehonderd (1.200) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één/duizend tweehonderdste (1/1.200ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen,

De vergadering beslist dan ook artikel 5 van de statuten aan te passen.

ZESDE BESLISSING

De vergadering beslist tot wijziging van aile artikels van de statuten waarin naar (artikelnummers van) de Vennootschappenwet wordt verwezen in deze zin dat (de artikelsgewijze verwijzing komt te vervallen en telkens) wordt verwezen naar de toepassing van het Wetboek van Vennootschappen, te weten in artikels 9, 10, 11, 22, 28, 29, 30, 35 en 37.

ZEVENDE BESLISSING

De vergadering beslist bijzonder volmacht te verlenen aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BRUNINX" te 3700 Tongeren, Bolleberg 24, gekend met ondernemingsnummer 0421.230.913, alsmede aan haar vertegenwoordigers en aangestelden om de nodige inschrijvingen in de Kruispuntbank der Ondernemingen (KBO) te verrichten, met inbegrip van eventuele verbeteringen, wijzigingen en/of schrappingen van die inschrijving alsmede alle formaliteiten te vervullen die zouden nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, onder meer met betrekking tot de btw, de sociale kas, de formaliteiten inzake douane en accijnzen, de aanvraag van vergunningen, de aanvraag registraties en erkenningen als aannemer enz. met inbegrip van alle latere mogelijke wijzigingen dienaangaande.

ACHTSTE BESLISSING

De vergadering beslist volgende wijzigingen aan te brengen in de tekst van de statuten;

-wijziging van de eerste alinea van artikel 2 door vervanging door volgende tekst:

"De vennootschap is gevestigd te 3600 Genk, Eikelaarstraat 17A."

-Wijziging van artikel 5 van de statuten door hetgeen volgt:

"Het geplaatste kapitaal is vastgesteld op vierhonderdtachtig duizend euro (480.000,00 EUR) en is vertegenwoordigd door duizend tweehonderd (1.200) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één! duizend tweehonderdste (1/1.200ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen."

-wijziging van artikel 6 door toevoeging van een nieuwe alinea, na de eerste alinea, als volgt:

"Bij een kapitaalsverhoging in twee fasen, dienen twee notariële akten te worden opgesteld."

-wijziging van artikel 6 door toevoeging van een nieuwe alinea, na de laatste alinea, als volgt:

°Wanneer effecten (aandelen en andere) in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten warden geschorst totdat een enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit."

-wijziging in de tekst van artikel 6, vierde en zevende alinea, worden de woorden "register van de vennoten" vervangen door de woorden "register van aandelen".

-wijziging van de eerste alinea van artikel 9, door vervanging door volgende tekst:

"De vennootschap mag haar eigen aandelen niet verkrijgen noch in pand nemen dan na vervulling van de formaliteiten en de voorwaarden voorgeschreven door het Wetboek van Vennootschappen."

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

-wijziging van de tweede alinea van artikel 10, door vervanging door volgende tekst:

"Bij elke verhoging van het kapitaal moeten de formaliteiten en voorwaarden vervuld zijn die voorgeschreven zijn door het Wetboek van Vennootschappen betreffende de oprichting."

-wijziging van artikel 11, door vervanging door volgende tekst:

"Behoudens hetgeen bepaald is in artikel 31 ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt moeten de aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, eerst aangeboden worden aan de vennoten, volgens de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen."

-wijziging van artikel 12 door toevoeging van een nieuwe alinea:

"Een natuurlijke persoon kan de enige vennoot zijn en blijft beperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap. Hij kan de enige vennoot zijn van meerdere B.V.B.A.'s. Hij verliest evenwel het voordeel van de beperkte aansprakelijkheid voor de tweede en derde B.V.B.A., behalve wanneer de aandelen in zulke vennootschap wegens overlijden aan hem zijn overgegaan."

-wijziging van artikel 18 doorvervanging door volgende tekst:

"De algemene vergaderingen zullen gehouden worden in de maatschappelijke zetel of in een andere plaats, vernield in de oproepingsberichten.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij brief (al dan niet aangetekend), fax, email, elektronisch aangetekende zending, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen vóér de vergadering, niet opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder en eventuele commissaris, alsook aan de andere personen, die erom verzoeken."

- wijziging van artikel 19 door vervanging door volgende tekst;

"Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De vennoten mogen zich doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, die zelf stemrecht heeft.

Elk maatschappelijk aandeel geeft recht op één stem, binnen de door de wet bepaalde perken.

Welke ook de op de algemene vergadering vertegenwoordigde aandelen weze, de besluiten worden genomen bij volstrekte meerderheid van stemmen behoudens toepassing der wetsbepalingen inzake wijziging van de statuten.

-wijziging van artikel 20 door toevoeging van een nieuwe alinea:

"De zaakvoerder en de eventuele commissaris geven antwoord op de vragen die door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

De zaakvoerder heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen beslissingen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen."

-wijziging artikel 22 door vervanging door volgende tekst:

"Op het einde van elk boekjaar sluiten de zaakvoerder(s) de boeken en geschriften af en maken zij de inventaris en de jaarrekening op, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

Vijftien dagen voor de algemene vergadering leggen zij de documenten, waarover sprake in het Wetboek van Vennootschappen, ter beschikking van de vennoten op de zetel van de vennootschap."

-wijziging van artikel 23 door toevoeging van een vierde alinea als volgt:

"Geen uitkering mag geschieden, indien op de dag van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen."

-wijziging van de eerste alinea van artikel 24 door vervanging door volgende tekst:

"Ingeval van ontbinding zal de vereffening der vennootschap plaats hebben op de wijze door de algemene vergadering aangeduid, en rekening houdende met het Wetboek van Vennootschappen. Deze zal de vereffenaar of vereffenaars aanstellen, alsmede hun vergoedingen zo nodig."

-wijziging van artikel 28 door vervanging door volgende tekst;

"Indien de enige vennoot overlijdt en zijn aandelen op geen enkele gerechtigde overgaan, is de vennootschap van rechtswege ontbonden en worden de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen toegepast."

-wijziging van de tweede alinea van artikel 29 door vervanging door volgende tekst:

"Indien de enige vennoot erfgenamen of legatarissen nalaat zijn de beperkingen van de overgang van aandelen in eigendom bepaald of toegestaan overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen of in deze statuten niet van toepassing."

-wijziging van de eerste alinea van artikel 30 door vervanging door volgende tekst:

"De overgang van het vruchtgebruik op aandelen na overlijden van de enige vennoot is niet beperkt door de voorschriften die bepaald zijn door of krachtens het Wetboek van Vennootschappen."

-wijziging van de derde alinea van artikel 34 door vervanging door volgende tekst:

"Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor die tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst die bedoeld wordt in het Wetboek van Vennootschappen, kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd. Hij

%focri-

! ` aan hot

Belgisch

Staatsblad

I 4

is gehouden, ten aanzien van zowel de vennootschap als van derden, tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben verkregen. Indien de zaakvoerder de enige vennoot is, worden de tussen hem en de vennootschap gesloten overeenkomsten, tenzij het courante verrichtingen betreft die onder normale omstandigheden plaatsvinden, opgenomen in het stuk bedoeld in het eerste lid."

-wijziging van de eerste alinea van artikel 35 door vervanging door volgende tekst:

"Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde zaakvoerder is, oefent de enige vennoot alle bevoegdheden van de commissaris uit zoals bepaald in het Wetboek van Vennootschappen."

-wijziging van artikel 37 door vervanging door volgende tekst:

"Zelfs wanneer de zaakvoerder de enige vennoot is kan hem kwijting verleend worden volgens het Wetboek van Vennootschappen."

NEGENDE BESLISSING

De vergadering verleent alle machten aan de zaakvoerder om de getroffen beslissingen uit te voeren en aan de instrumenterende notaris om de coördinatie uit te voeren.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: Uitgifte akte - Gecoördineerde statuten

Bram VUYLSTEKE, notaris.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

" JC r1c°vtG _LArrG i`LC?~ 3' :~' S31'4ii  , "

;;? Len a3^z.a., ,,af, as: :e,1 1/ac3o i ia~rr ~r, " ~r,~t- , ',nn

03/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.06.2012, NGL 31.07.2012 12367-0468-016
05/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 30.08.2011 11484-0499-017
18/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.06.2010, NGL 13.08.2010 10411-0039-017
23/09/2009 : TG067301
31/08/2009 : TG067301
22/08/2008 : TG067301
30/08/2007 : TG067301
16/08/2006 : TG067301
30/08/2005 : TG067301
06/06/2005 : TG067301
04/10/2004 : TG067301
18/08/2003 : TG067301
01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 23.06.2015, NGL 25.08.2015 15479-0524-017
04/11/2002 : TG067301
03/10/2000 : TG067301
29/09/1999 : TG067301
01/01/1995 : TG67301

Coordonnées
VERBIEST E.T.I.

Adresse
EIKELAARSTRAAT 17A 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande