VERDIS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VERDIS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 823.933.935

Publication

10/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.04.2013, GGK 31.10.2013, NGL 29.11.2013 13676-0572-015
01/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.04.2014, GGK 30.10.2014, NGL 19.11.2014 14675-0470-014
20/07/2012 : ME. - JAARREKENING 30.04.2012, GGK 15.06.2012, NGL 13.07.2012 12304-0421-014
30/08/2011
ÿþ4 Moa 2.1

L,L lint c3 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad







" iiisza33



Ondernemingsar : 0823.933.935 Benaming

(voluit) : VERDIS

Neergelegd ter griffie der

rechtbank y. te TONGEREN

Po Hoofdgriffier, Griffie

Bij lagen br, j het Bulgiscii Staatsblad - 30f08/2011- Amnrexes dir Monittrrbe1ge-

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Merrenhofstraat 30 - 3640 Kinrooi

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGINGEN

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Dirk Vanderstraeten, te Opglabbeek, op 29 juli 2011, en nadien geregistreerd te Bree, op 01 augustus 2011, boek 338, blad 57, vak 7, bladen : acht, verz. : geen. Ontvangen : vijfentwintig euro (25 EUR), de e.a. inspecteur (getekend) Johan Engels, blijkt dat door de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de de besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid VERDIS, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3640 Kinrooi, Merrenhofstraat; 30, ingeschreven in de Kruispuntbank der Ondernemingen onder het ondememingsnummer 0823.933.935,1 RPR Tongeren, onder meer volgende besluiten genomen werden (analytisch uittreksel).

EERSTE BESLUIT KENNISNAME EN BESPREKING FUSIEVOORSTEL

De algemene vergaderingen van de overnemende vennootschap en van de over te nemen vennootschap erkennen kennis te hebben gekregen van het in de agenda vermelde fusievoorstel en verklaren de voorzitter uitdrukkelijk te ontslaan van het voorlezen van dit fusievoorstel.

TWEEDE BESLUIT  FUSIE

Al VOORAFGAANDELIJKE UITEENZETTING

Voorafgaandelijk aan het besluit tot fusie zetten de hier aanwezige bestuurders van de over te nemen vennootschap HOLDING PORCO en de zaakvoerder van de overnemende vennootschap VERDIS de economische verantwoording van de fusie uiteen.

B/ FUSIEVERRICHTINGEN

1/De algemene vergaderingen van de over te nemen naamloze vennootschap HOLDING PORCO en de ovememende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VERDIS besluiten over te gaan tot de' met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting en keuren het fusievoorstel goed zoals het werd' neergelegd door de over te nemen naamloze vennootschap HOLDING PORCO op de griffie van de rechtbank: van koophandel te Hasselt op 16 juni 2011 en door de overnemende vennootschap VERDIS op de griffie vang de rechtbank van koophandel te Tongeren op 15 juni 2011, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch; Staatsblad van 28 juni 2011, onder het nummer 11096240 (voor de over te nemen vennootschap) en het' ' nummer 11096499 (voor de overnemende vennootschap).

2/...

3/De algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VERDIS besluit: over te gaan tot fusie door overneming van het vermogen van de naamloze vennootschap HOLDING PORCO.

Tengevolge van de fusie door overneming gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap; HOLDING PORCO, zoals blijkt uit de jaarrekening per 31 december 2010, met alle rechten en plichten, onder algemene titel over op de overnemende vennootschap VERDIS.

4Nermits de overnemende vennootschap VERDIS houdster is van alle aandelen van de overgenomen vennootschap HOLDING PORCO, worden er in toepassing van artikel 726 van het Wetboek van. vennootschappen geen nieuwe aandelen uitgegeven in de ovememende vennootschap naar aanleiding van de. fusie en worden de aandelen van de overgenomen vennootschap HOLDING PORCO ingetrokken en vernietigd; overeenkomstig artikel 78 § 6 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van' vennootschappen.

" Tevens zal de zaakvoerder van de overnemende vennootschap in het aandelenregister van de overgenomen vennootschap HOLDING PORCO de nodige vermeldingen aanbrengen inzake de vernietiging van de aandelen ingevolge de fusie, met vermelding van het fusiebesluit.

5/ Alle rechten, plichten en verbintenissen van de overgenomen vennootschap, ontstaan vanaf 01 januari 2011, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap ' VERDIS.

C/ VASTSTELLING VAN DE EIGENDOMSOVERGANG VAN HET VERMOGEN VAN DE OVERGENOMEN, VENNOOTSCHAP OP DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/08/2011- Annexes du Moniteur belge

De voorzitter van de algemene vergaderingen van de bij de fusie betrokken vennootschappen verzoekt mij, notaris, de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap vast te stellen en akte te verlenen van de samenvattende omschrijving van het overgegane vermogen en de wijze waarop het overgaat.

1.Beschrijving van de over te dragen activa en passiva van de overgenomen vennootschap HOLDING PORCO

2.Algemene voorwaarden van de overgang

1/ De ovememende vennootschap verkrijgt de volle eigendom en het genot van de ingebrachte activa en passivabestanddelen vanaf heden. De hiervoor genoemde activa- en passivabestanddelen van de overgenomen vennootschap HOLDING PORCO gaan boekhoudkundig met al hun rechten en plichten per 01 januari 2011 over op de overnemende vennootschap VERDIS. Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 01 januari 2011 met betrekking tot de overgenomen activa- en passivabestanddelen, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de ovememende vennootschap. Aangezien de jaarrekening van de overnemende vennootschap VERDIS reeds is afgesloten per 30 april 2011 zullen alle verrichtingen en resultaten van de over te nemen vennootschap HOLDING PORCO met betrekking tot de periode vanaf 01 januari 2011 tot en met heden worden verwerkt in de jaarrekening van de overnemende vennootschap VERDIS vanaf 01 mei 2011.

2/ De overgang van geheel het vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap geschiedt onder algemene titel en omvat naast voormelde activa en passivabestanddeien tevens hun activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de handelsnaam van de overgenomen vennootschap te gebruiken, het voordeel van de bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, haar cliënteel, kortom alle immateriële bestanddelen eigen aan haar ondememing en verbonden met haar handelszaak.

3/Tenslotte omvat de vermogensovergang, die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel, alle lopende overeenkomsten die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan. Deze verbintenissen ongeacht met wie zij zijn gesloten, ook deze aangegaan met de overheid, hun werknemers en aangestelden en jegens hun eigen organen en hun aandeelhouder, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van het fusiebesluit om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken.

4/ De archieven van de overgenomen vennootschap HOLDING PORCO, omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht zijn te houden en te bewaren, worden vanaf heden door de overnemende vennootschap op haar zetel bewaard.

5/ De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap HOLDING PORCO opgenomen verbintenissen, blijven onverkort behouden.

6/ De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap HOLDING PORCO verbonden aan haar handelszaak.

D/ VERWERKING VAN DE VERMOGENSOVERGANG 1N DE BOEKHOUDING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De diverse vermogensbestanddelen van de overgenomen vennootschap HOLDING PORCO zoals hiervoor omschreven, worden in de boekhouding van de overnemende vennootschap opgenomen in vervanging van de aandelen van de overgenomen vennootschap HOLDING PORCO die naar aanleiding van deze fusie worden ingetrokken en vernietigd.

E/ VASTSTELLING VAN DE VERDWIJNING VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

De voorzitter van de algemene vergaderingen van de bij de fusie betrokken vennootschappen verzoekt mij, notaris, vast te stellen dat aangezien zowel de algemene vergadering van de overgenomen vennootschap HOLDING PORCO, als de algemene vergadering van de overnemende vennootschap VERDIS voomoemd fusievoorstel hebben goedgekeurd, de overgenomen vennootschap HOLDING PORCO op heden ophoudt te bestaan.

DERDE BESLUIT ONTSLAG EN KWIJTING

De vergadering stelt het ontslag vast van de bestuurders van de overgenomen vennootschap HOLDING PORCO ingevolge de fusie, te weten van :

1)voomoemde heer VERSTRATEN Wim

2)de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VERDIS, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer VERSTRATEN Wim.

De goedkeuring door de algemene vergadering van de vennoten van de ovememende vennootschap van de eerste jaarrekening die zal worden opgemaakt na de verwezenlijking van de fusie, zal gelden als kwijting voor de bestuurders van de overgenomen vennootschap voor hun opdracht uitgeoefend gedurende de periode tussen 01 januari 2011 en de dag van de verwezenlijking van de fusie.

VIERDE BESLUIT  MACHTIGINGEN

De vergadering machtigt de zaakvoerder van de overnemende vennootschap om de genomen beslissingen uit te voeren, met name:

- de nodige vermeldingen aan te brengen in het aandelenregister van de overgenomen vennootschap aangaande de intrekking en de vernietiging van de aandelen ingevolge de fusie.

De vergadering machtigt de notaris om:

t

- de formaliteiten van de openbaarmaking van de fusie met betrekking tot alle aan de verrichting deelnemende vennootschappen te verrichten; inclusief de openbaarmaking van de verdwijning van de overgenomen vennootschap.

De vergadering besluit te benoemen tot bijzondere gemachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingsioket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de B.T.W. te vervullen en te dien einde ook alle hoe genaamde stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Detoitte die woonstkeuze doen op het kantoor te 3500 Hasselt, Gouverneur Roppesingel 13:

Al mejuffrouw Marion DREESEN;

Bl mejuffrouw Jolien VAN AERSCHOT.

Voor eensluidend verklaard uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

' uitgifte akte;

de gecoördineerde statuten.

Getekend, notaris Dirk Vanderstraeten

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/07/2011 : ME. - JAARREKENING 30.04.2011, GGK 07.06.2011, NGL 18.07.2011 11307-0292-013
28/06/2011
ÿþOndernemingsnr : 0823.933.935

Benaming

(voluit) : VERDIS

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3640 Kinrooi, Merrenhofstraat 30 "

Onderwerp akte : Fusievoorstel

Neerlegging van het fusievoorstel in toepassing van artikel 719 Wb.Venn., opgemaakt door de bestuursorganen van:

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Verdis (overnemende vennootschap), met zetel te 3640 Kinrooi, Merrenhofstraat 30, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0823.933.935 en gekend bij de BTW-administratie onder het nummer BE 0823.933.935, gerechtelijk arrondissement Tongeren

- de naamloze vennootschap Holding Porco (over te nemen vennootschap), met zetel te 3530 Houthalen-Helchteren, Vredelaan 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0449.025.965 en gekend bij de BTW-administratie onder het nummer BE 0449.025.965, gerechtelijk arrondissement Hasselt

De heer Wim Verstraten

Zaakvoerder

Mai 2.1

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

De Hooidgrittier, Griffie

Neergetega ter yrilfte-der

rechtbank v . koophandel te TONGEREN

" 130966998

Vo beha aan Belç Staat

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2011- Annexes du Moniteur belge

14/08/2015
ÿþVoor-behoude

aan het

Belgiscl

5taatsblt

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111

is ins3*

v. koophandel Antwerpen, afd. Tongeren

Ondernemingsnr : 0823.933.935

Benaming

(voluit) : VERDIS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3640 Kinrooi, Merrenhofstraat 30

(volledig adres)

Onderwerp akte : Bevestiging benoeming zaakvoerder

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE ALGEMENE VERGADERING DD. 30/07/2015:

De enige vennoot bevestigt de benoeming van mevrouw Leen Schaekers, wonende te 3640 Kinrooi, Men-enhofstraat 30 tot zaakvoerder van de vennootschap voor onbepaalde duur met ingang van 11712015.

Mevrouw Leen Schaekers verklaarde niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor de uitoefening van haar mandaat.

In deze hoedanigheid zal de zaakvoerder individueel over de bevoegdheden en machten beschikken zoals vermeld in artikel 11 van de statuten van de vennootschap.

Tot slot zal de zaakvoerder, afzonderlijk optredend, de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigen overeenkomstig artikel 11 van de statuten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De heer Wim Verstraten

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

05/11/2015 : ME. - JAARREKENING 30.04.2015, GGK 30.10.2015, NGL 30.10.2015 15660-0448-014
05/12/2016 : ME. - JAARREKENING 30.04.2016, GGK 30.10.2016, NGL 30.11.2016 16689-0397-015

Coordonnées
VERDIS

Adresse
MERRENHOFSTRAAT 30 3640 KINROOI

Code postal : 3640
Localité : KINROOI
Commune : KINROOI
Province : Limbourg
Région : Région flamande