VERKOOP EN FABRIKATIE VAN METAALPRODUKTEN, AFGEKORT : V.F.M.

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VERKOOP EN FABRIKATIE VAN METAALPRODUKTEN, AFGEKORT : V.F.M.
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 407.048.226

Publication

06/05/2014 : Benoeming commissaris-revîsor
Uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering van 13 maart 2014, gehouden op de maatschappelijke zetel blijkt dat de vergadering besloten heeft de bvba Peter Bogaert, ON 0870.626.369 met zetel te 3050 Oud-Heverlee, Fazantenlaan 10, vertegenwoordigd door Peter Bogaert, revisor, te benoemen tot commissaris-revîsor voor een période van 3 jaar tot na de jaarvergadering over het boekjaar 2015-2016.

BALAS Huguette

Gedelegeerd Bestuurder

Op de laatste blz. van LuiK B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nfen)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.
23/10/2014
ÿþMQd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111X1113

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN. afdeling HASSELT

14 OKT. 2014

Griffie

iI





Ondememingsnr : 0407.048.226

Benaming

(voluit) VERKOOP EN FABRICATIE VAN METAALPRODUCTEN

(verkort) VFM

Rechtsvorm: NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel: Fabriekstraat 34, 3800 SINT-TRUIDEN

(volledig adres)

Onderwerp alite Geruisloze fusie via overname

FUSIEVOORSTEL opgesteld door de bestuursorganen van de

NV "VERKOOP EN FABRICATIE VAN METAALPRODUCTEN",Fabriekstraat 34,3800 SINT-TRUIDEN en

van de NV "METAALBEWERKING METTEN", Fabriekstraat 34, 3800 SINT-TRUIDEN

in het kader van de geplande geruisloze fusie via overname

door de NV "VERKOOP EN FABRICATIE VAN METAALPRODUCTEN"

(overnemende vennootschap)

van de NV "METAALBEWERKING METTEN"

(over te nemen vennootschap)

I.Rechtsvorm  Naam - Zetel  Duur  Doel  Kapitaal Aandelen  Boekjaar Algemene vergadering  Bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen

A.De NV "VERKOOP EN FABRICATIE VAN METAALPRODUCTEN"

De vennootschap werd opgericht op 3 maart 1970 onder de vorm van een naamloze vennootschap bij authentieke akte verleden voor Meester Raymond ROOMAN, Notaris te LEVUEN, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad dcf. 14 maart 1970 onder het nummer 638-1.

Haar benaming luidde "VERKOOP EN FABRICATIE VAN METAALPRODUKTEN". Bij beslissing van de Buitengewone Algemene Vergadering van 27 maart 2006, verleden voor meester Jean-Pierre ROOMAN, notaris te Leuven, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 7 april 2006 onder nummer 06063532, werd de benaming gewijzigd in "VERKOOP EN FABRICATIE VAN METAALPRODUCTEN".

De maatschappelijke zetel werd bij oprichting gevestigd te 2490 BALEN, Reisbergdijk 117, doch later Ingevolge beslissing van het bestuursorgaan overgebracht naar 3800 SINT-TRU1DEN, Fabriekstraat 34.

De vennootschap werd opgericht met een duur van dertien jaar. De duur van de vennootschap werd door opeenvolgende Buitengewone Algemene Vergaderingen aangepast, zodat de duur van de vennootschap momenteel onbepaald is.

Het kapitaal werd bij oprichting vastgesteld op vijfhonderdduizend (500.000,-) Belgische frank vertegenwoordigd door vijfhonderd (500) aandelen op naam met een nominale waarde van duizend (1.000,-) Belgische frank elk.

Door opeenvolgende Buitengewone Algemene Vergaderingen werd het kapitaal verhoogd en omgezet in Euro, zodat het kapitaal momenteel zeshonderd zesenvijftig duizend negenhonderd zeventien Euro en vierentachtig Eurocent (656.917,84 ¬ ) bedraagt, Het kapitaal is vertegenwoordigd door tweeduizend achthonderd eenentachtig (2.881) aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde.

Het maatschappelijk boekjaar ving jaarlijks aan op 01 januari om te eindigen op 31 december van elk jaar. Bij wijze van uitzondering liep het eerste boekjaar van 3 maart 1970 tot 31 december 1970. Door opeenvolgende Buitengewone Algemene Vergaderingen werd het maatschappelijk boekjaar aangepast zodat het maatschappelijk boekjaar thans aanvangt op 1 juli van elk jaar en eindigt op 30 juni van het erop volgende jaar«

Jaarlijks werd de gewone algemene vergadering gehouden op de eerste vrijdag van de maand april en dit voor het eerst in 1971. Door opeenvolgende Buitengewone Algemene Vergaderingen werd de datum van de gewone algemene vergadering gewijzigd, zodat de gewone algemene vergadering thans wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand november om zeventien uur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het doel luidde bij de oprichting als volgt:

"De vennootschap heeft tot voorwerp de groot- en de kleinhandel, alsmede de fabrikatie, de verwerking en het assembleren van alle onderdelen en van alle afgewerkte produkten in metaal en in aile andere stoffen die daarmee In verband staan, voor alle hoegenaamde nijverheden.

Zij kan zich interesseren door middel van inbrengsten, van inschrijvingen, van financiële tussenkomsten of op elke andere wijze, in elke maatschappij of onderneming, die hetzij geheel hetzij gedeeltelijk een aan het hare gelijkaardig voorwerp heeft of van aard is om één of andere tak van haar aktiviteit te ontwikkelen.

Over het algemeen kan zij alle verrichtingen doen op gebied van handel, nijverheid, finantie, roerende of onroerende goederen, die rechtstreeks of onrechtstreeks hetzij geheel of gedeeltelijk betrekking hebben op haar maatschappelijk voorwerp, of die van aard zouden zijn hiervan de verwezenlijking te vergemakkelijken of uit te breiden en die niet verboden zijn door de wet."

Door opeenvolgende Buitengewone Algemene Vergaderingen werd het doel uitgebreid en aangepast, zodat het doel thans luidt ais volgt

"De vennootschap heeft tot doel, de groot- en de kleinhandel, alsmede de fabrikatie, de verwerking en het assembleren van alle onderdelen en van alle afgewerkte produkten in metaal en in alle andere stoffen die daarmede in verband staan, voor aile hoegenaamde nijverheden;

Aile activiteiten van het kopen en verkopen, het huren en verhuren, het uitlenen en ontlenen en de uitbating van alle soorten handels- en nijverheidsgoederen en  waarden, bedrijfsmachines, -materialen en  gereedschappen, uitvindingsbrevetten, handels- en nijverheidsmerken, al dan niet gedeponeerd en over het algemeen van alle hoegenaamde handels- en nijverheidswaarden en goederen, van materiële of immateriële aard.

Zij kan deze verrichtingen uitoefenen en uitvoeren, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden, hetzij als commissionaris en zal dienaangaande aile hoegenaamde grens- en douaneformaliteiten kunnen vervullen.

Zij mag aile nijverheids-, handels- en financiële, roerende en onroerende handelingen verrichtingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks haar doel aanbelangen of van aard zijn haar activiteiten, toeleveringsbedrijven en afzetgebieden te ontwikkelen en uit te breiden.

Zij mag ook door middel van inbreng, samenstelling, inschrijving of op om het even welke wijze, deelnemen aan alle ondernemingen en vennoctschappen die een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of van aard zijn haar bedrijf in handel te bevorderen en te vergemakkelijken.

Zij mag haar activiteiten zowel in het binnen- als het buitenland uitoefenen en de verwezenlijking van haar doel door binnenlandse en buitenlandse financiële verrichtingen nastreven."

De tweeduizend achthonderd eenentachtig aandelen (2.881) aandelen op naam zijn als volgt verdeel&

-De NV WARMEWCHTCENTRALE, Ondernemingsnummer 0403.598.588, gevestigd te 3800 SINT-TRUIDEN, Fabriekstraat 34, eigenaar van driehonderd zesentachtig (386) aandelen;

-Mevrouw DR1ESMANS Nancy, wonende te 2800 MECHELEN, Schotten Bosserstraat 1, eigenaar van vijf (5) aandelen;

-De S.A. FENESTRATUS, gevestigd te 8009 STRASSEN (Luxemburg), Route d'Arlon 117, eigenaar van tweeduizend vierhonderd negentig (2.490) aandelen.

De Raad van Bestuur van de NV "VERKOOP EN FABRICATIE VAN METAALPRODUCTEN" is als volgt samengesteld:

-Mevrouw DRIESMANS Nancy, wonende te 2800 MECHELEN, Schotten Bosserstraat 1, bestuurder; -De heer JALON Philippe, wonende te 3370 BOUTERSEM, Nieuwstraat 44, bestuurder;

-Mevrouw BALAS Huguette, wonende te 3800 SINT-TRUIDEN, Diesterstraat 24 bus 101, gedelegeerd bestuurder.

De vennootschap is ingeschreven In het Handelsregister te HASSELT en heeft als ondernemingsnummer BE 0407.048.226,

B.NV "METAALBEWERKING METTEN"

De vennootschap werd opgericht onder de vorm van een naamloze vennootschap bij authentieke akte verleden op 18 oktober 1991 voor Meester Erik LERUT, Notaris te LANDEN, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 9 november 1991 onder nummer 91109-403.

Haar benaming luidde bij oprichting "METAALBEWERKING METTEN".

De maatschappelijke zetel werd bij de oprichting gevestigd te 3300 TIENEN, Leuvenselaan 467. Ingevolge opeenvolgende beslissingen van het bestuursorgaan van de vennootschap is de vennootschap thans gevestigd te 3800 S1NT-TRUIDEN, Fabriekstraat 34.

De vennootschap werd opgericht voor een onbepaalde duur.

Het maatschappelijk kapitaal werd vastgesteld op twee miljoen (2.000.000,-) Belgische frank, vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen met een nominale waarde van tienduizend (10.000,-) Belgische frank elk.

Het maatschappelijk boekjaar ving bij oprichting aan op 1 januari om te eindigen op 31 december van ieder jaar.

Jaarlijks werd de gewone algemene vergadering gehouden op de eerste maandag van de maand juni om 18 uur. Zo deze dag op een wettelijke feestdag valt, zal de vergadering plaats hebben op de eerstvolgende werkdag.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Blijkens beslissing van de buitengewone algemene vergadering dd. 30 augustus 2001 gehouden voor Meester Jean-Pierre ROO MAN, Notaris te LEUVEN, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 22 september 2001 onder nummer 20010922-507 werd:

-Overgegaan tot de geruisloze fusie door overname van de vennootschap "IVIETAK LASER INDUSTRIE', gevestigd te 3300 TIENEN, Konijnenbergstraat 63;

-Het kapitaal verhoogd tot tweeënzestigduizend (62.000,-) Euro. Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door

tweehonderd (200) aandelen zonder vermelding van nominale waarde en is volledig volstort,

De vennootschap heeft tot doel:

"zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden,

De groot- en kleinhandel, de aan- en verkoop, de in- en uitvoer van metaalprodukten;

Het vervaardigen, plaatsen, onderhouden en herstellen van metaalproduckten;

De specialisering in het bewerken van beklede platen ten behoeve van de woning- en utiliteitsbouw;

Het uitvoeren of doen uitvoeren van research In verband met voormelde produkten;

Het verwerken en recycleren van allerlei metaalprodukten en hun derivaten;

De vennootschap kan overgaan tot aile handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiâle en

onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de

verwezenlijking van haar doei rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het

buitenland.

Zij zat door aile middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan ondernemingen of vennootschappen,

die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de

afzet van haar produkten te vergemakkelijken.

Zij kan ook de funkties van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen, waarvan zij

aandeelhouder is, uitoefenen.

Deze opsomming is niet beperkend, doch louter aanwijzend."

De tweehonderd (200) aandelen zijn als volgt verdeeld;

-De Naamloze Vennootschap "VERKOOP EN FABRICATIE VAN METAALPRODUCTEN", met zetel te 3800 SINT-TRUIDEN, Fabriekstraat 34, eigenares van de totaliteit van de aandelen , zijnde tweehonderd (200) aandelenL

De Raad van Bestuur van de NV "METAALBEWERKING METTEN" is als volgt samengesteld:

-De Naamloze Vennootschap "WARMELUCHTCENTRALE", gevestigd te 3800 SINT-TRUIDEN, Fabriekstraat 34, ondememingsnummer 0403.598.588, met als vaste vertegenwoordiger mevrouw Huguette SALAS, wonende te 3800 SINT-TRUIDEN, Diesterstraat 24 bus 101, bestuurder;

-De Naamloze Vennootschap "VERKOOP EN FABRICATIE VAN METAALPRODUCTEN", met zetel te 3800 SINT-TRUIDEN, Fabriekstraat 34, ondernemingsnummer 0407.048.226, met als vaste vertegenwoordiger de heer Philippe JALON, wonende te 3370 BOUTERSEM, Nieuwstraat 44, gedelegeerd bestuurder.

De NV "METAALBEWERKING METTEN" is ingeschreven in het rechtspersonenregister te HASSELT en heeft als ondernemingsnummer BE 0445.510.805.

IL Voorafgaandelijke opmerkingen

De partijen verklaren dat zij kennis hebben van:

1.Artikel 676-1 W. Venn. dat bepaalt dat met fusie door overneming wordt gelijkgesteld de rechtshandeling waarbij het gehele vermogen van één of meer vennootschappen, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op een andere vennootschap die reeds houdster is van al hun aandelen en van de andere effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden.

2.Artikel 682 W.Venn. die de verplichtingen regelt voor de fusie bij vereniging van alle aandelen in één hand.

3.0e verplichting het fusievoorstel door elke vennootschap die bij de fusie betrokken is, zes weken voor de algemene vergadering van elk der vennootschappen die over de fusie moet besluiten ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel neer te leggen (artikel 693 Wetboek van Vennootschappen).

III.Ruilverhouding van de aandelen

Berekening van het aantal als tegenprestatie te verstrekken aandelen

De bestuursorganen van de NV "VERKOOP EN FABRICATIE VAN METAALPRODUCTEN" en van de NV "METAALBEWERKING METTEN" stellen aan de respectievelijke algemene vergaderingen, de overneming door de NV "VERKOOP EN FABRICATIE VAN METAALPRODUCTEN" van de NV "METAALBEWERKING METTEN" voor.

Aangezien de NV "VERKOOP EN FABRICATIE VAN METAALPRODUCTEN" elle aandelen van de NV "METAALBEWERKING METTEN" bezit zal de geplande fusie "geruisloos" gebeuren zodat geen nieuwe aandelen van de NV 'VERKOOP EN FABRICATIE VAN METAALPRODUCTEN" zullen warden uitgegeven.

Bijgevolg dient geen ruilvoet te worden vastgesteld op basis van de waarde van alle bij de fusie betrokken vennootschappen.(Artikel 719 Wetboek van Vennootschappen)

IV. De handelingen van de overgenomen vennootschap NV NETAALBEVVERKING METTEN" worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, de NV "VERKOOP EN FABRICATIE VAN METAALPRODUCTEN", vanaf 1 juli 2014.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

V.Geen bijzondere rechten zullen worden toegekend door de overnemende vennootschap aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap.

VI.Aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

VII.De bestuursorganen van de vennootschappen hebben beslist dit fusievoorstel, opgesteld overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen, voor te leggen aan hun buitengewone algemene vergaderingen en dit overeenkomstig de bepalingen van artikel 719 t.e.m. 727 van het Wetboek van Vennootschappen. De bestuursorganen van vermelde vennootschappen hebben het initiatief genomen een fusie tot stand te brengen tussen de vennootschappen die de overdracht van het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap, zowel de rechten als de verplichtingen, aan de overnemende vennootschap tot gevolg heeft, en dit overeenkomstig de beschikkingen van artikelen 682 van het Wetboek van Vennootschappen. Voornoemde bestuursorganen verbinden zich wederzijds om alles te doen wat in hun macht ligt mat het oog op de verwezenlijking van de fusie, onder de in het voorstel gefonnuleerde voorwaarden, en leggen bij deze het fusievoorstel vast dat zal worden onderworpen aan de goedkeuring van de respectievelijke buitengewone algemene vergaderingen.

VIII.De kosten van de accountant voor de betreffende fusieverrichting worden geschat op 2.500 EUR excl. 21% BTW. De kosten van de fusieverrichting zullen worden gedragen als volgt

-In de veronderstelling dat onderhavig fusievoorstel niet zal worden goedgekeurd, zullen de hieraan verbonden kosten worden gedragen door de overgenomen vennootschappen.

-In de veronderstelling dat onderhavig fusievoorstel zal worden goedgekeurd, zullen de kosten voortspruitend uit de fusie worden gedragen door de overnemende vennootschap.

IX.De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds om alles te doen wat binnen hun macht ligt om de fusie te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier onder voorbehoud van de goedkeuring van dit voorstel door de buitengewone algemene vergadering en met inachtneming van de wettelijke voorschriften van het Wetboek van vennootschappen. De ondergetekenden, eveneens de vennoten, zullen onderling aile nuttige inlichtingen meedelen op de door het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven wijze.

De in het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk. De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds ertoe het vertrouwelijk karakter te respecteren.

X.Het onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van de over te nemen en van de overnemende vennootschap, ten minste zes weken na publicatie in het Belgisch Staatsblad, zoals voorzien bil artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen.

Xl.Huidige fusie beoogt de formele samenvoeging van beide rechtspersonen om, naast de activiteiten, ook de in de overgenomen vennootschap resterende activa en passiva formeel onder te brengen in de overnemende vennootschap.

XII. Neerlegging

De partijen verzoeken de Burgerlijke Vennootschap onder de verni van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Fiskaal Advieskantoor F.A.K.L., kantoorhoudende te 3020 HERENT, Wilselsesteenweg 103, het fusievoorstel neer te leggen op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Hasselt.

Onderhavige tekst werd opgesteld te Sint-Truiden op 10 oktober 2014 in vier (4) exemplaren, waarbij elke partij verklaart één ondertekend exemplaar ontvangen te hebben en de twee andere exemplaren zullen neergelegd worden op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Hasselt.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge





Voor de NV "VERKOOP EN FABRICATIE VAN METAALPRODUCTEN"

Mevrouw Huguette BALAS,

Gedelegeerd bestuurder

Voor de NV "METAALBEWERKING METTEN",

De NV "VERKOOP EN FABRICATIE VAN METAALPRODUCTEN"

Vertegenwoordigd door de heer Philippe JALON,

Gedelegeerd bestuurder.

Sint-Truiden, 10 oktober 2014.

get.

Huguette BALAS,

Gedelegeerd Bestuurder.





Op de laatste bIz van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/02/2014 : HA043202
16/08/2013 : HA043202
15/05/2013 : HA043202
07/03/2013 : HA043202
06/02/2013 : HA043202
03/02/2012 : HA043202
28/06/2011 : HA043202
03/01/2011 : HA043202
04/02/2010 : HA043202
13/01/2009 : HA043202
29/12/2008 : HA043202
08/07/2008 : HA043202
03/01/2008 : HA043202
09/01/2007 : HA043202
07/04/2006 : HA043202
17/03/2006 : HA043202
29/06/2015 : HA043202
01/07/2015
ÿþ , s3 Mod Word 11 i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTQANKvan KOOPHANDEL te ANTWERPEN, afdeFing HASSELT

1 g JUNI 2015

Griffie

i

N

11

Ondernemingsnr 0407.048.226

Benaming

(voluit) : VERKOOP EN FABRICATIE VAN METAALPRODUCTEN

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel " Fabriekstraat 34, 3800 Sint-Truiden

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslagen en benoemingen

De algemene vergadering van de NV VERKOOP EN FABRICATIE VAN METAALPRODUCTEN, naamloze vennootschap naar Belgisch recht met maatschappelijke zetel te 3800 Sint-Truiden, Fabriekstraat 34 en ingeschreven in de kruispuntbank van ondernemingen onder nummer 0407.048.226 (RPR Antwerpen, afdeling Hasselt) (hierna, de "Vennootschap") van 30 maart 2015 heeft beslist het ontslag van dhr. Philippe ,Salon, wonende te Nieuwstraat 44, 3370 Boutersem te aanvaarden met ingang van 30 maart 2015.

De algemene vergadering van de Vennootschap van 30 maart 2015 heeft tevens kennis genomen van het ontslag van mevr. Nancy Driesmans, met woonplaats te 2800 Mechelen, Schotten Bosserstraat 1 d.d. 30 maart 2015 en heeft beslist dit ontslag met ingang van 30 maart 2015 te aanvaarden.

De algemene vergadering van de Vennootschap heeft op 30 maart 2015 tevens beslist te benoemen tot bestuurders van de Vennootschap:

- de CVBA CIM, coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht met maatschappelijke zetel te 3200 Aarschot, Grensstraat 5A en ingeschreven in de kruispuntbank van ondernemingen onder nummer (0536.666.059) (RPR Leuven) met als vaste vertegenwoordiger de heer Marc Van Hool, wonende te Acacialaan 28, 2020 Antwerpen.

- de NV WARMELUCHTCENTRALE, naamloze vennootschap naar Belgisch recht met maatschappelijke zetel te 3800 Sint-Truiden, Fabriekstraat 34 en ingeschreven in de kruispuntbank van ondernemingen onder nummer 0403.598.588 (RPR Antwerpen, afdeling Hassselt), met als vaste vertegenwoordiger mevrouw Huguette Balas, wonende te 3800 Sint-Truiden, Diesterstraat 241101.

Beide worden benoemd tot bestuurder van de Vennootschap voor een termijn die een aanvang neemt op 30 maart 2015 en eindigt onmiddellijk na de algemene vergadering die dient te beraadslagen en te beslissen over de goedkeuring van de jaarrekening afgesloten op 30 juni 2020.

Rekening houdend met voormelde wijzigingen is de raad van bestuur van de Vennootschap sedertdien samengesteld als volgt:

1) mevrouw Huguette Balas, wonende te 3800 Sint-Truiden, Diesterstraat 241101;

2) de CVBA CIM, met als vaste vertegenwoordiger dhr. Marc Van Hooi, wonende te Acacialaan 28, 2020 Antwerpen;

3) de NV WARMELUCHTCENTRALE, met als vaste vertegenwoordiger mevr. Huguette Balas, wonende te 3800 Sint-Truiden, Diesterstraat 24/101.

De Vennnootschap wordt krachtens artikel 14 van de statuten vertegenwoordigd door de raad van bestuur als college, handelend bij de meerderheid van zijn leden, alsook door hetzij een afgevaardigd-bestuurder, hetzij twee bestuurders samen handelend.

De algemene vergadering van de Vennootschap van 30 maart 2015 beslist tot slot ook om het mandaat van commissaris van de BVBA PETER BOGAERT, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht met maatschappelijke zetel te 3001 Leuven, Waversebaan 303 en ingeschreven in de kruispuntbank van ondernemingen onder nummer 0870.626.369 (RPR Leuven), vertegenwoordigt door haar vaste vertegenwoordiger dhr. Peter Bogaert, met onmiddellijke ingang te beëindigen.

Huguette Balas, C1M CVBA,

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instr n enterende i 7ï3re hei' ' an de per solnlne i bevoegd de rechtspersoon ten aanzie wLn derden te verteair,'.,00rchg,en

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2015 = Annexes du Moniteur belge

Afgevaardigd Bestuurder vast vertegenwoordigd door dhr. Marc Van Hool,

Bestuurder

Op de laatste blz. van Fuik B vermelden Recto . Naam en hoedanigheid van de ,nsirumenterende rotans hetzli van de perso(oe,l. bevoegd de rechtspersoon ten aanzren van derden le verteceenveoon4en

Verso Naam en handtekening

02/01/2006 : HA043202
26/01/2005 : HA043202
06/04/2004 : HA043202
07/01/2004 : HA043202
12/03/2003 : HA043202
05/02/2002 : HA043202
10/07/2001 : HA043202
08/02/2001 : HA043202
16/02/2000 : HA043202
26/01/1999 : HA043202
01/01/1997 : HA43202
01/01/1996 : HA43202
01/01/1995 : HA43202
01/01/1993 : HA43202
01/01/1992 : HA43202
01/01/1988 : HA43202
07/03/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 27.11.2015, NGL 25.02.2016 16053-0300-032
22/10/1986 : HA43202
15/01/1986 : HA43202

Coordonnées
VERKOOP EN FABRIKATIE VAN METAALPRODUKTEN, A…

Adresse
FABRIEKSTRAAT 34 3800 SINT-TRUIDEN

Code postal : 3800
Localité : SINT-TRUIDEN
Commune : SINT-TRUIDEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande