VERMONT

Divers


Dénomination : VERMONT
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 558.902.518

Publication

19/08/2014
ÿþ Mad Wozd 71.1

iS= ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Nevrgofagd tor grlKls dor ment( v, koQpItondoI AnIvr4rpo, R{d.1'ongsran

0 6 -08- 2014

De T grltleffie

Voorbehouder aan het Belgisch Staatsblac

in

*14156 93*

Bljlagëffbîj hëf Be1gïsch St àfsb1ad- Tgt0h1Z014 - Annexes du Moniteur belge

Onderneminganr : 0 5 5 8. 9 0 2, 5 1 8

Benaming

(voluit) : Vermont

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap o.v.v.e. Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Wurfelderweg 29, B-3680 Maaseik

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Blijkens onderhandse oprichtingsakte dd. 4 augustus 2014 heeft de heer Kris Antoon Alexander VERHEES, Accountant / Belastingconsulent, wonende te Brusselsesteenweg 48 bus 3.02 en ingeschreven in het rijksregister onder het nummer 80.03.19-101-60, tezamen met een aantal stille vennoten, een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Gewone Commanditaire Vennootschap opgericht.

Analytisch uittreksel uit voormelde oprichtingsakte:

TITEL I -NAAM  ZETEL  DOEL  DUUR

Artikel 1 :Rechtsvorm en naam

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap ("Burg. Comm. V.").

De naam van de vennootschap luidt "Vermont".

De vennootschapsnaam "Vermont" zal gebruikt worden in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken, uitgaand van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd hetzij door de woorden "burgerlijke gewone commanditaire vennootschap" hetzij door de afkorting "Burg. Comm, V." of "Burg. GCV".

Artikel 2: Zetel

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te Wurfelderweg 29, B-3680 Maaseik.

Iedere wijziging van de maatschappelijke zetel zal bekendgemaakt worden in de bijlagen tot het Belgisch

Staatsblad.

Artikel 4: Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur vanaf heden, zij wordt ontbonden, ofwel ingevolge een rechterlijke beschikking die kracht van gewijsde heeft bekomen, ofwel krachtens een besluit van de buitengewone algemene vergadering.

TITEL Il -VENNOOTSCHAPSVERMOGEN  REGISTER VAN DEELNEMINGEN  DEELNEMINGEN  OBLIGATIES EN ANDERE TITELS

Artikel 5 :Het vennootschapsvermogen

Het vermogen van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd Euro (18.600,- ¬ ) en bestaat uit duizend achthonderd zestig (1.860,-) deelnemingen met een fractiewaarde van één! duizend achthonderd zestigste (1/1.860) van het vermogen. Het maatschappelijk vermogen is volledig volstort.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

TITEL III -DE VENNOTEN

Artikel 14 ;De werkend venoot en de stille venno(o)t(en).

De vennootschap telt één werkend vennoot en één of meerdere stille vennoten.

Het ontslag om welke reden ook van de werkend vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap ontbonden wordt. Bij ontslag, overlijden of onbekwaam verklaring van de werkend vennoot wordt deze, indien zulks in huidige statuten is geregeld, van rechtswege opgevolgd door de in deze statuten aangewezen opvolgend werkend vennoot, op de wijze zoals hierna bepaald.

De werkend vennoot van de vennootschap is momenteel de heer Kris Antoon Alexander VERHEES, voornoemde Oprichter sub. 1. Alle overige vennoten van de vennootschap zijn stille vennoten.

In geval van ontslag van de heer Kris Antoon Alexander VERHEES als werkend vennoot of in het geval van zijn overlijden of onbekwaamverklaring zal hij  onder voorbehoud van de aanvaarding van haar mandaat alsdan  als werkend vennoot van rechtswege worden opgevolgd door mevrouw doctor Isabelle Truda Marie Nadine DAISSORMONT.

Elk ontslag, toetreden of opvolgen van een werkend vennoot zal worden neergelegd ten griffie van de Recht van Koophandel van de plaats waar de vennootschap haar zetel heeft en bekendgemaakt worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Artikel 15 :Aansprakelijkheid van de vennoten

Een stille vennoot is slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van het bedrag van zijn inbreng in het kapitaal en heeft bovendien geen enkele verplichting een inbreng te doen bovenop zijn oorspronkelijke inbreng in het kapitaal.

De werkend vennoot is onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap. De werkend vennoot is diegene die in de oprichtingsakte wordt aangeduid als werkend vennoot, of deze zin tot de vennootschap toetreedt.

TITEL 1V -BESTUUR -- CONTROLE

Artikel 16 :Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet werkend vennoot. Stille vennoten kunnen geen zaakvoerder zijn. Een zaakvoerder wordt benoemd door de algemene vergadering der vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Indien de algemene vergadering der vennoten niet overgaat tot het benoemen van één of meerdere zaakvoerders of indien door ontslag, overlijden, onbekwaamheidverkiaring of  ln het geval het een rechtspersoon betreft -- faillissement, ontbinding of vereffening, de vennootschap geen zaakvoerder(s) meer telt, dan wordt het bestuur van de vennootschap waargenomen door de werkend vennoot,

De zaakvoerders kunnen op elk moment ongevraagd worden ontslagen, zonder opgave van reden en zonder dat zulks ontslag aanleiding kan geven tot enige schadevergoeding in hoofde van de betrokken zaakvoerder(s) ingevolge een besluit van de algemene vergadering van vennoten.

Elke zaakvoerder kan te allen tijde vrijwillig ontslag nemen door enkele kennisgeving aan de vennootschap, onder verplichting zijn ambt te blijven vervullen totdat redelijkerwijze in zijn opvolging kan worden voorzien. Uittredende zaakvoerders zijn herkiesbaar.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering van vennoten.

Binnen acht dagen na hun benoeming/ontslag moeten de zaakvoerders het door de wet voorgeschreven uittreksel van hun benoeming- of ontslagakte neerleggen op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Artikel 17 :Volmachten

Het bestuursorgaan kan één of meerdere gevolmachtigde(n) van de vennootschap aanstellen. Deze gevolmachtigde(n) mag/mogen niet de hoedanigheid hebben van stille vennoot. Hun volmacht dient ondertekend te zijn door de werkend vennoot. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. Dusdanige volmachten worden verleend vanaf het moment dat zij gegeven worden tot het moment dat zij herroepen worden ingevolge een beslissing van het bestuursorgaan. Zulke herroeping kan geschieden zonder opgave van redenen en zonder dat deze aanleiding kan geven tot enige vorm van schadevergoeding in hoofde van de gevolmachtigde(n).

Artikel 19 :Externe vertegenwoordigingsbevoegdheid

Onverminderd de eventuele volmachten zoals bepaald in artikel 17 van onderhavige statuten gelden volgende bepalingen inzake externe vertegenwoordigingsbevoegdheid.

Indien er slechts één zaakvoerder is aangesteld, vertegenwoordigt deze individueel handelend de vennootschap in en buiten rechte.

Indien er twee of meer zaakvoerders zijn aangesteld, wordt de vennootschap in en buiten rechte rechtsgeldig verbonden door twee zaakvoerders die gezamenlijk optreden en aan wie volledige collectieve vertegenwoordigingsmacht is toegekend.

In alle akten die de vennootschap verbinden zal de handtekening van de zaakvoerder altijd voorafgegaan zijn of gevolgd worden door de hoedanigheid krachtens welke hij handelt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor zover en zolang de vennootschap geen enkele zaakvoerder telt, zal de vennootschap in en buiten rechte rechtsgeldig verbonden worden door de werkend vennoot.

Artikel 20 :Aansprakelijkheid van de zaakvoerders

De door de algemene vergadering benoemde zaakvoerders die niet de hoedanigheid van werkend vennoot hebben kunnen door derden in geen geval persoonlijk aansprakelijk gehouden worden voor eender welke verbintenis van de vennootschap, hun beslissingen verbinden enkel de vennootschap, Enkel een werkend vennoot is onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

TITEL V -ALGEMENE VERGADERING VAN VENNOTEN

Artikel 22 :Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen.

De algemene vergadering van vennoten, geldig samengesteld, vertegenwoordigt het geheel van de stille venno(o)t(en) en de werkend vennoot. Zij bevat alle vennoten, die allen stemrecht hebben. De vennoten beschikken in het totaal over zoveel stemmen ais de vennootschap deelnemingen heeft uitgegeven, waarbij elke deelneming één stem vertegenwoordigt.

De gewone algemene vergadering van vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op 20 juni om tien uur. Indien deze dag een zondag of een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden op hetzelfde tijdstip.

TITEL VI -JAARREKENING  WINSTVERDELING  RESERVE

Artikel 32 :Boekjaar  jaarrekening -- mededeling van de jaarrekening

Het boekjaar vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar. Op deze datum stelt het bestuursorgaan een inventaris op en wordt de jaarrekening vastgesteld. In de mate waarin dit wettelijk wordt vereist stelt het bestuursorgaan eveneens een jaarverslag op met betrekking tot de activiteiten van de vennootschap gedurende het boekjaar,

De jaarrekening en in voortkomend geval het jaarverslag en het verslag van de commissaris(sen), worden niet later dan de oproeping tot de algemene vergadering overgemaakt aan de vennoten.

Artikel 33 :Goedkeuring van de jaarrekening

De algemene vergadering van vennoten beslist over de goedkeuring van de jaarrekening, overeenkomstig

de bepalingen van titel vijf van de huidige statuten,

Artikel 34 :Resultaat, resultaatsbestemming, eindejaarsdividenden, winstreservering

Het saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, algemene onkosten, de noodzakelijke provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt het resultaat van het boekjaar van de vennootschap uit. leder jaar zal een algemene vergadering van vennoten het te bestemmen resultaat vaststellen. Dit te bestemmen resultaat bestaat uit het resultaat van het afgesloten boekjaar, in voorkomend geval vermeerderd, desgevallend verminderd, met het overgedragen resultaat uit voorgaande boekjaren,

Indien beslist wordt om uit het te bestemmen resultaat over te gaan tot een uitkering van een dividend, heeft elke vennoot recht op een deel van de winst ïn verhouding tot het aantal deelnemingen dat hij bezit. De algemene vergadering kan tevens besluiten dat de volledige winst of een deel daarvan zal worden gereserveerd. Indien er door de algemene vergadering geen overeenstemming wordt bereikt omtrent de aanwending van het te bestemmen resultaat zal dit worden overgedragen naar het volgend boekjaar.

Artikel 35 :Tussentijdse dividenden

De algemene vergadering kan op elk ogenbik een tussentijds dividend toekennen over de overgedragen winsten en/of de beschikbare reserves van de vennootschap zoals deze blijken uit de laatst goedgekeurde jaarrekening van de vennootschap,

Artikel 36 :Voorschotdividenden

Op elk ogenblik kan de algemene vergadering van vennoten beslissen voorschotdividenden uit te keren op de resultaten van het lopende boekjaar. Echter, indien op het moment van de jaarvergadering uit de jaarrekening blijkt dat er onvoldoende uitkeerbaar resultaat in de vennootschap voorhanden is, dan zijn de vennoten gehouden tot terugbetaling van de tijdens het boekjaar reeds ontvangen voorschotdividenden aan de vennootschap en dit ten belope van het positieve verschil tussen de reeds uitgekeerde voorschotten enerzijds en het maximaal uitkeerbaar resultaat zoals dit blijkt uit de jaarrekening en de hierop van toepassing zijnde statutaire beperkingen inzake resultaatuitkering anderzijds. In voortkomend geval dienen de voor terugbetaling in aanmerking komende voorschotdividenden vermeerderd te worden met een marktconforme intrestvoet. Deze marktconforme intrestvoet wordt berekend voor de periode die aanvangt op het moment van uitbetaling van het voorschotdividend en eindigt op het moment van terugbetaling van het positief saldo, zoals bedoeld in onde rhavig artikel, aan de vennootschap.

TITEL VII -ONTBINDING  VEREFFENING

Artikel 38 :Vereffening

De vennootschap wordt ontbonden in de gevallen voorzien door de wet, een in kracht van gewijsde gegane rechterlijke beslissing of bij besluit van een buitengewone algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten,

Artikel 39 :Vereffenaars

Behoudens in het geval van een ontbinding en vereffening van de vennootschap in één akte ingevolge de bepalingen van art. 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen wordt er bij ontbinding één of meerdere vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaar zal pas in functie treden na bevestiging door de Rechtbank van Koophandel van de benoeming door de algemene vergadering overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen. De vereffenaars beschikken over alle bevoegdheden genoemd in hei Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Voor de vereffening van de lopende zaken die een tussenkomst in de uitoefening van het beroep van Accountant en/of Belastingconsulent Impliceren, of die betrekking hebben op het voeren van de titel van accountant en/of belastingconsulent, zal (zullen) de vereffenaar(s) die deze hoedanigheid niet heeft (hebben), beroep doen op een persoon die de vereiste hoedanigheid heeft.

In geval de vennootschap in vereffening gesteld werd en geen vereffenaars benoemd werden, dan is/zijn de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is/zijn, van rechtswege vereffenaar(s). Indien geen enkele zaakvoerder werd benoemd zal de werkende vennoot optreden als vereffenaar. De stille venno(o)t(en) kan (kunnen) geen vereffenaar(s) zijn.

De infunctietreding van de vereffenaars en de wijze waarop zij de vennootschap kunnen vertegenwoordigen, wordt openbaar gemaakt door neerlegging van een uittreksel van de beslissing van hun benoeming in het vennootschapsdossier en bekendmaking ervan in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Artikel 40 ;Verdeling van het liquidatieoverschot

Na betaling van alle schulden en vereffeningskosten of na de consignatie van de bedragen die nodig zijn om hen te betalen, verdelen de vereffenaars het saldo onder de vennoten naar verhouding van het aantal deelnemingen dat zij bezitten.

TITEL IX -SLOTBEPALINGEN

Benoeming nies-statutaire zaakvoerder:

Tot eerste zaakvoerder wordt benoemd, vanaf de oprichting van de vennootschap en tot het ogenblik van de herroeping van zijn mandaat:

Dhr, VERHEES Kris Antoon Alexander, Accountant/I3elastingconsulent, wonende te Brusselsesteenweg 48 bus 3.02, B-3000 Leuven, ingeschreven in het rijksregister onder het nummer 80.03.19-101-60, die aanvaardt en verklaart niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen zijn benoeming als zaakvoerder verzet.

Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd, de grootte van de bezoldiging zal door een latere algemene vergadering worden bepaald.

Afsluiting eerste boekjaar:

Het eerste boekjaar vangt uitzonderlijk aan op de oprichtingsdatum van de vennootschap en zal eindigen op

31 december 2015.

Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in het jaar 2016.

Gedaan te Hasselt, op 4 augustus 2014.

Voor analytisch uittreksel,

Kris Verhees

Zaakvoerder

Werkend vennoot

(gelijktijdig hierbij neergelegd: integrale kopie van de onderhandse oprichtingsakte dd. 04.08.2014)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behbuden aan het Belgisch Staatsblad

10/12/2014
ÿþMai Wald 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111111111111111111fliHu~flii~i

14 0380*

f

~

v. Ezt,nank

koophandel Arriwer~~dFj re~w

~ ~ ~ Tonga-en

g 1 -12- 2e

grifffeeriffie

Ondernemingsnr : 0558.902.518

Benaming

(voluit) : Vermont

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap o.v.v.e. Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Wurfelderweg 29, B-3680 Maaseik

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

NA LEZING VAN HET PROCES VERBAAL VAN DE BESLISSING VAN DE ENIGE ZAAIVOERDER DD, 28 NOVEMBER 2014 BLIJKT HET VOLGENDE BESLUIT;

De zaakvoerder beslist am de maatschappelijke zetel van de Vennootschap met ingang van 1 december 2014 te verplaatsen. Het nieuwe adres luidt als volgt:

Vermont Burg. Comm. V.

Sint-Truidersteenweg 32 bus 8

B-3700 Tongeren

België

Voor analytisch uittreksel,

Dhr. Kris VERHEES

Zaakvoerder

(gelijktijdig hierbij neergelegd: kopij van de beslissing van de zaakvoerder dd. 28 november 2014)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
VERMONT

Adresse
WURFELDERWEG 29 3680 MAASEIK

Code postal : 3680
Localité : MAASEIK
Commune : MAASEIK
Province : Limbourg
Région : Région flamande