VERONIQUE DELILLE, GEASSOCIEERD NOTARIS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VERONIQUE DELILLE, GEASSOCIEERD NOTARIS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.543.422

Publication

10/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 02.12.2013, NGL 04.02.2014 14028-0120-009
11/10/2012
ÿþ< ^ " -..~~ ~ Mvd Word 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : 0838543422

Benaming

(voluit) : VERONIQUE DELILLE, geassocieerd notaris

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Heirstraat 120, 3630 Maasmechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Proces-verbaal buitengewone algemene vergadering

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt voor notaris lise VERDONCK, geassocieerd notaris met standplaats te Maasmechelen, vervangende notaris Véronique DELILLE, geassocieerd notaris te Rekem-Lanaken, vennoot van de burgerlijke vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MERLO & DELILLE, geassocieerde notarissen", met zetel te Rekem-Lanaken, Pater Verboislaan 13 en met ondernemingsnummer BTW BE 0838.588.952, wettelijk belet, op zevenentwintig september tweeduizend en twaalf, ter registratie; aangeboden, dat er een buitengewone algemene vergadering gehouden werd door de aandeelhouders van de; burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid: "VÉRONIQUE DELILLE, geassocieerde notaris", met zetel te 3630 Maasmechelen, Heirstraat 120 en met:' ondememingsnummer BE 0838.543.422.

Dat deze vergadering ondermeer het volgende besloten heeft.

A. De algemene vergadering beslist tot zetelverplaatsing: de zetel van de vennootschap is voortaan: gevestigd te 3630 Maasmechelen, Heirstraat 122,

Artikel twee, eerste alinea van de statuten luidt voortaan als volgt:

"De zetel van de venncotschap is gevestigd te 3630 Maasmechelen, Heirstraat 122."

B, De algemene vergadering beslist de begin- en einddatum van het boekjaar te wijzigen en het maatschappelijk boekjaar te laten aanvangen op één juli en te laten eindigen op dertig juni van ieder jaar,

Bij wijze van overgangsmaatregel zef het thans lopende boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op de datum van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel te Tongeren, zijnde twaalf augustus tweeduizend en elf, eindigen op dertig juni tweeduizend en dertien.

Artikel zeventien van de statuten luidt voortaan als volgt

"Het boekjaar loopt van één juli tot en met dertig juni van ieder jaar,"

C. De algemene vergadering beslist tot aanpassing van de datum en het tijdstip van de jaarvergadering, die normalerwijze plaatsvindt op de eerste maandag van de maand maart om zeventien uur, Voortaan zal de, jaarvergadering gehouden worden op de eerste maandag van de maand december om zeventien uur.

Artikel dertien, eerste alinea van de statuten luidt voortaan als volgt:

"De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste maandag van de maand december om zeventien uur."

D. De vergadering machtigt de statutaire zaakvoerder om de genomen beslissingen uit te voeren en geeft opdracht aan ondergetekende notaris om, ingevolge huidige statutenwijziging, de gecoördineerde statuten op te stellen en te ondertekenen.

De voorzitter stelt vast dat alle punten van de agenda besproken zijn en hierover telkens een beslissing werd getroffen met éénparigheid van stemmen. De beslissing onder D werd eveneens genomen met éénparigheid van stemmen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie proces-verbaal vergadering; gecoordineerde statuten.

iw



*12168289* N





Neergelegd ter griffie der

rechtbank v. koophandel te TQNGEREN

0 2 _10_ 2012

De Hoofdgriffier, Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/08/2011
ÿþ~ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V, beh

aai

Bel Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/08/2011- Annexes du Moniteur belge

IIU iii iii iiii i i11H i iu i

" 11130391"

AI

eg ter gritiie der

rechtbank v. koophandel te TC)NefFrF,,

~ 2 -00- 2Ogp

" *efriffier,Gri t ~

Ondernemingsnr : Q 8 3 8. 5 .4 3, Y, 2 2 Benaming

(voluit) : VÉRONIQUE DELILLE, geassocieerd notaris

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3630 Maasmechelen, Heirstraat 120

Onderwerp akte : Uittreksel uit de oprichtingsakte:

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Tine SMEETS te Eisden-Maasmechelen, op tien augustus tweeduizend en elf, dat door:

Mevrouw DELILLE Véronique Wilhelmina Alice Marie Johanna, geassocieerd notaris, van Belgische nationaliteit, geboren te Genk op éénentwintig april negentienhonderd éénentachtig, echtgenote van de heer LIPKENS Jozef, wonende te 3630 Maasmechelen, Heirstraat 120.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met naam "VÉRONIQUE DELILLE, geassocieerd notaris" en met zetel te 3630 Maasmechelen, Heirstraat 120.

Het kapitaal wordt bepaald op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO  18.600,00 EUR en is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder nominale waarde met een breukwaarde van één/honderdste (1(100ste) ieder. Het is bij de oprichting volstort ten belope van twee/derde.

Doel:

De vennootschap heeft tot doel, het bestuur als zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MERLO & DELILLE," geassocieerde notarissen", met zetel te 3621 Rekem-Lanaken, Pater Verboislaan 13, met uitsluiting van enige activiteit buiten de professionele notarisvennootschap waarvan zij zaakvoerder is.

De vennootschap mag haar roerend en onroerend vermogen rationeel en doelmatig beheren. Binnen de perken van dit beheer, zal de vennootschap voor eigen rekening in de vorm van beleggingen alle roerende en onroerende goederen kunnen verwerven, vervreemden, huren en verhuren, met persoonlijke en zakelijke. rechten bezwaren, op voorwaarde dat het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in gedrang komt.

Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één enkele zaakvoerder, die geen andere persoon kan zijn dan de. enige vennoot.

De zaakvoerder is bevoegd voor alle handelingen, die nuttig of noodzakelijk zijn voor het bereiken van het vennootschapsdoel onder voorbehoud der bevoegdheden die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

Een statutaire zaakvoerder kan niet worden ontslagen dan via een statutenwijziging.

De vennootschap zal geldig verbonden zijn door de handtekening van de zaakvoerder. De rechtsgedingen als eiser en als verweerder, evenals alle gerechtelijk of administratief verhaal worden vervolgd in naam van de vennootschap door de zaakvoerder.

Indien de enige zaakvoerder voor een tegenstrijdigheid van belangen geplaatst is, kan hij de verrichting doen, doch hij moet hierover een bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

De handtekening van de zaakvoerder moet in alle akten waarbij de verantwoordelijkheid van de vennootschap in aanmerking komt, onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd worden door de vermelding van zijn hoedanigheid als zaakvoerder.

Tot statutaire zaakvoerder wordt benoemd voor de duur van de vennootschap, mevrouw DELILLE Véronique Wilhelmina Alice Marie Johanna, geboren te Genk op éénentwintig april negentienhonderd éénentachtig, van Belgische nationaliteit, nationaal nummer: 81.04.21 098-31, ongehuwd, wonende te 3630 Maasmechelen, Heirstraat 120.

Het mandaat van de enige zaakvoerder is bezoldigd.

Jaarvergadering:

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste maandag van de maand maart om zeventien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden telkens een vennoot erom verzoekt. Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

. 

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Maatschappelijk jaar:

Het boekjaar loopt van één oktober tot en met dertig september van ieder jaar. Verdeling winst:

Jaarlijks wordt. van de nettowinst een bedrag van ten minste één twintigste afgenomen voor het oprichten van een reservefonds; deze voorafneming houdt op verplicht te zijn wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt,

De aanwending van het saldo wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

Ieder aandeel geeft recht op een evenredig deel in de eigendom van het maatschappelijk actief en in de verdeling der winsten. Deze winst wordt verdeeld volgens beslissing van de algemene vergadering. Geen uitkering mag geschieden, indien op datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald_ of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van.hetopgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden.uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen. .

Slotverklaringen:"

- Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel, dienst burgerlijke vennootschappen, en eindigt op dertig septem ber tweeduizend en twaalf.

De eerste jaarvergadering (of) (gewone algemene vergadering) zal gehouden worden op de eerste maandag van de maand maart tweeduizend en dertien om zeventien uur.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, om te worden neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel, voor Registratie.

Tegelijk hiermee neergelegd: -expeditie oprichtingsakte.

19/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 07.12.2015, NGL 12.01.2016 16015-0181-010

Coordonnées
VERONIQUE DELILLE, GEASSOCIEERD NOTARIS

Adresse
HEIRSTRAAT 122 3630 MAASMECHELEN

Code postal : 3630
Localité : MAASMECHELEN
Commune : MAASMECHELEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande