VERZEKERINGEN VAN EIJGEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VERZEKERINGEN VAN EIJGEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 431.045.135

Publication

13/05/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*1307 610*

ui

Moorgetegd ter griiiie dor rechtbank y. koophandel ie TONGEREN

3 g 2013

0e Naatdgrittiei .

Griffie

Ondernemingsnr : 0431045135

Benaming

(voluit) : Verzekeringen Van Eijgen

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Weertersteenweg 326, 3640 Kinrooi

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Door de buitengewone algemene vergadering van 15 maart 2013 werd navolgende beslissing genomen : De verplaatsing van de maatschappelijke zetel naar Weertersteenweg 348, 3640 Kinrooi.

V.E. Beheer BVBA

Vertegenwoordigd door Van Eijgen Johan

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

11/02/2013
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegu ter grithe der rechtbank y. koophandel te TONGEREN

3 0 -01- 2013

De Hoofdgriffier, Griffie

1 025 54'

im

Vol beho aan Belg Staat;

Benaming ; Verzekeringen Van Eijgen

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Weertersesteenweg 326, 3640 Kinrooi

Ondernemingsnr : 0431045135

Voorwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Door de buitengewone algemene vergadering van 1 januari 2013 werd navolgende beslissing genomen :

De algemene vergadering verleent goedkeuing aan het ontslag als zaakvoerder ingediend door de heer VAN EIJGEN Jan. Dit ontslag gaat in op heden.

V.E. Beheer BVBA

Vertegenwoordigd door Van Eijgen Johan

Zaakvoerder

06/08/2012
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mad 2.7

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter grlt1le der

rechtbank v. koophendel te TONGEREN

2 6 -07- 2012

De Hoofdgriffier, Griffie

Ondernemingsnr : 0431.045.135

Benaming

(voluit) : VERZEKERINGEN VAN EIJGEN

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Weertersteenweg 326, 3640 Kinrooi (Molenbeersel)

Onderwerp akte : Doelswijziging  ontslag zaakvoerder  benoeming statutaire zaakvoerders  wijziging statuten

Uit een akte verleden voor notaris ANITA INDEKEU, met standplaats te Neeroeteren (Maaseik), op 20 juli 2012, geregistreerd te Maaseik op 24 juli 2012, twee bladen, geen verzendingen, boek 5/545, blad 21, vak 17, ontvangen vijfentwintig euro (¬ 25,00), de Ea.lnspecteur (ge» J.1-laeldermans, blijkt dat de enige vennoot in zijn hoedanigheid van buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « VERZEKERINGEN VAN EIJGEN », met zetel te 3640 Kinrooi (Molenbeersel), Weertersteenweg 326, volgende beslissingen genomen heeft :

BESLISSINGEN

1.- Doelswijziging en aanpassing van artikel 4 van de statuten

De enige vennoot besloot in zijn hoedanigheid van algemene vergadering het doel van de vennootschap te wijzigen ais voigt:

Wet beheer van een verzekeringsportefeuille van de NV KBC Verzekeringen met zetel in Leuven en in het

" algemeen alles wat enig verband met dit beheer houdt.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle roerende, onroerende, financiële, commerciële en industriële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel of die de verwezenlijking eivan kunnen bevorderen, onder meer het bemiddelen inzake kredieten, effecten, deposito's of verzekeringen ten behoeve van KBC Bank met zetel te Brussel

Elke wijziging van het doel van de vennootschap wordt vooraf ter goedkeuring aan KBC Verzekeringen meegedeeld."

De enige vennoot besloot in zijn hoedanigheid van algemene vergadering artikel 4 van de statuten in die zin aan te passen, meer bepaald door wijziging van het doel in gemelde activiteiten.

2.-al Ontslaq van en kwiitinq aan de zaakvoerder

De enige vennoot besloot in zijn hoedanigheid van algemene vergadering het ontslag van zichzelf, als zaakvoerder, te aanvaarden en algehele kwijting te verlenen voor de uitoefening van zijn mandaat.

b) Benoeming van statutaire zaakvoerders en aan " assin ! van artikel 15 van de statuten

De enige vennoot besloot in zijn hoedanigheid van algemene vergadering zichzelf alsook de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid V.E. Beheer, aan te stellen tot statutaire zaakvoerders en artikel 15 van de statuten in die zin aan te passen als volgt:

'De vennootschap wordt bestuurd door één of meer al dan niet bezoldigde zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten, benoemd door de algemene vergadering. De zaakvoerders moeten samen rechtstreeks of onrechtstreeks steeds minimum 75% van het stemgerechtigd kapitaal bezitten. Wanneer een rechtspersoon wordt aangewezen als zaakvoerder benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger zoals voorzien in het wetboek van vennootschappen.

Tot statutaire zaakvoerders worden voor onbepaalde duur benoemd:

I voornoemde heer VAN EIJGEN Joannes Arnoldus Hubertus.

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid V.E, Beheer, met maatschappelijke zetel te 3640 Kinrooi (Molenbeersel), Weertersteenweg 326, ondernemingsnummer BTW BE 0845.058.258, RPR Tongeren. Opgericht blijkens akte verleden voor ondergetekende notaris, Anita Indekeu, op negenentwintig maart tweeduizend en twaalf, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op achttien april tweeduizend en twaalf, nummer 12075979.

Hier vertegenwoordigd, handelend in zijn hoedanigheid van zaakvoerder, door de heer VAN EiJGEN Johan Gaspard Helena, geboren te Maaseik op Zseptember 1973, nationaal nummer 730902 049-32, echtgenoot van mevrouw PARADIS Inge Jean Thea Ghislaine, geboren te Maaseik op 10 januari 1974, wonende te 3640 Kinrooi (Molenbeersel), Ververstraat 25.

F

II t11 1I lui 1111111 1111 111 II*12138017 *

l

Op dc laatste blz. van Luik B vermclden Recto . Naam cn hoedanigheid van dc instrumenterende notaris, hct?ii van de perso(oln(en) bevoegd de rechtspersoon ten aan7ien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Na te hebben bevestigd niet te zijn getroffen door enige maatregel die zich tegen de benoeming verzet en in het bezit te zijn van de vereiste vestigïngsgetuigschrift(en), verklaren zij de opdracht persoonlijk, of vertegenwoordigd als gezegd, te aanvaarden. Hun mandaat is bezoldigd,

Een statutair zaakvoerder kan slechts ongevraagd worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de betreffende zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is. Betreffende zaakvoerder zijn opdracht kan ook om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Een gewone zaakvoerder wordt door de algemene vergadering benoemd bij meerderheid van stemmen hetzij voor onbepaalde duur, hetzij voor bepaalde duur. In dit laatste geval kan hij slechts ontslagen worden mits een opzegging van drie maanden.

Een zaakvoerder statutair of niet, kan ten alle tijde vrijwillig ontslag nemen door enkele kennisgeving aan de vennootschap, onder verplichting zijn ambt te blijven vervullen totdat redelijkerwijze in zijn opvolging kan voorzien worden.

Bij ontstentenis van enige zaakvoerder is artikel 36 van het wetboek van vennootschappen van overeenkom-sfige toepassing.

De effectieve leiding van het KBC-agentschap dient in handen te zijn van de heer VAN EIJGEN Joannes Arnoldus Hubertus, de heer VAN EiJGEN Johan Gaspard Helena en mevrouw VAN EIJGEN Yolanda Anna Huberta. Voor de overdracht van de effectieve leiding van de vennootschap of voor de vervanging van de zaakvoerders dient vooraf KBC Verzekeringen ingelicht te worden"

c) Kennisname aanduiding vaste vertegenwoordiger

De vergadering nam kennis van het verslag van de zaakvoerders van voornoemde B.V.B.A. V.E. BEHEER, waarin, in overeenstemming met artikel 61 § 2 van het Wetboek van Vennootschappen, voornoemde heer VAN EIJGEN Johan ais vaste vertegenwoordiger wordt aangeduid voor de uitoefening van het bestuurdersmandaat door voornoemde B.V.B.A. V.E. BEHEER als zaakvoerder van onderhavige vennootschap B.V.B.A. VERZEKERINGEN VAN EIJGEN.

3.- Aanpassing van artikel 3 van de statuten

De enige vennoot besloot in zijn hoedanigheid van algemene vergadering artikel 3 van de statuten te

wijzigen door toevoeging van volgende alinea:

"De wijziging van de zetel van de vennootschap wordt vooraf ter goedkeuring aan KBC Verzekeringen

meegedeeld."

4.- Aanpassing van artikel 9 van de statuten

De enige vennoot besloot in zijn hoedanigheid van algemene vergadering artikel 9 van de statuten te wijzigen door toevoeging van volgende alinea:

"Eventuele wijzigingen aan de lijst van de aandeelhouders dienen vooraf ter goedkeuring aan KBC Verzekeringen voorgelegd te worden."

5.-Aanpassingvan artikel 27 van de statuten

De enige vennoot besloot in zijn hoedanigheid van algemene vergadering artikel 27 van de statuten aan te passen aan de wet van twee juni tweeduizend en zes tot wijziging van het wetboek van vennootschappen teneinde de vereffeningsprocedure te verbeteren:

"Wanneer ten gevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke bepalingen had moeten worden vastgesteld om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen. De zaakvoer(d)(st)er(s) verantwoord(t)(en) zijn (haar) (hun) voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering ter beschikking van de vennoten wordt gesteld op de zetel van de vennootschap.

Wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan een vierde van het maatschappelijk kapitaal, kan de ontbinding van de vennootschap uitgesproken worden wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200, 00), kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Ingeval van ontbinding bij beslissing van een buitengewone algemene vergadering, worden er één of meer vereffenaars benoemd. Is daaromtrent niets beslist, dan word(t)(en) de zaakvoer(d)(st)er(s) van rechtswege als vereffenaar(s) beschouwd. De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd,

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan. De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd."

6.- Aanpassing van artikel 28 van de statuten

De enige vennoot besloot in zijn hoedanigheid van algemene vergadering artikel 28 van de statuten te

wijzigen door toevoeging van volgende alinea:

"De verdeling of de overdracht van het beheer van de verzekeringsportefeuille van KBC Verzekeringen dient

te gebeuren in overleg met en na goedkeuring door de NV KBC Verzekeringen."

7.- Toevoeging van een nieuw artikel 32 aan de statuten

De enige vennoot besloot in zijn hoedanigheid van algemene vergadering een nieuw artikel 32 aan de

statuten toe te voegen, luidend als volgt:

"Artikel 32. Samenwerkingsovereenkomst

~ c ~

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De vennootschap verbindt er zich toe alle bepalingen van de bij KBC Verzekeringen onderschreven samenwerkingsovereenkomst te respecteren, evenals zijn eventuele bijlagen en ondergeschikte overeenkomsten."

8;

Coördinatie van de statuten

Tot slot besloot de enige vennoot in zijn hoedanigheid van algemene vergadering opdracht te geven aan ondergetekende notaris, Anita indekeu, om de statuten te coördineren en de gecoördineerde tekst neer te leggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Tongeren.

Voor ontledend uittreksel:

(Get.) Anita indekeu, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: gezegeld afschrift der akte  gecoördineerde statuten  aanduiding vaste vertegenwoordiger V.E.. Beheer BVBA

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Lurk B vermelden : Recto Naam en hoedanighesd van de snstsumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/04/2012
ÿþMod 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neer5eItlpd ter gruge oter roahttAtik v.I<aoAhandflt to YON(~ ~~_

11 -Oct- 2012

De Hoofdgriffier, Griffie

" iao~ei4o~

'Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0431.045.135

Benaming

(voluit) : VERZEKERINGSKANTOOR VAN EIJGEN

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : Weertersteenweg 326, 3640 Kinrooi (Molenbeersel)

Onderwerp akte : Naamswijziging -- Kapitaalverhoging -- Omzetting in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid  Vaststelling uur jaarlijkse Algemene Vergadering  Wijziging statuten  Bevestiging mandaat zaakvoerders

Uit een akte verleden voor notaris ANITA INDEKEU, met standplaats te Neeroeteren (Maaseik), op 29 maart 2012, geregistreerd te Maaseik op 2 april 2012, zeven bladen, geen verzendingen, boek 543, blad 76, vak 17, ontvangen vijfentwintig euro (¬ 25,00), de Ea.inspecteur (get) J.Haeldermans, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de vennootschap onder firma « VERZEKERINGSKANTOOR VAN EIGEN », met zetel te 3640 Kinrooi (Mofenbeersel), Weertersteenweg 326, volgende beslissingen genomen heeft met éénparigheld van stemmen

BESLISSINGEN

fl: amswilziçtinq

De enige vennoot besliste in zijn hoedanigheid van algemene vergadering de naam van de vennootschap te wijzigen in "VERZEKERINGEN VAN EIJGEN".

2) K:pitaalverhoginq

De enige vennoot besliste in zijn hoedanigheid van algemene vergadering tot verhoging van het maatschappelijk kapitaal door incorporatie van reserves ten belope van zestienduizend honderd eenentwintig euro zes cent (16.121,06 EUR) om het te brengen van tweeduizend vierhonderd achtenzeventig euro vierennegentig cent (2.478,94 EUR) op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), zonder uitgifte van nieuwe aandelen, zodat het kapitaal zal vertegenwoordigd blijven door de honderd (100) bestaande aandelen.

3) Kennisname versladen zaakvoerderlbedrijfsrevisor en omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

a) Het is vanzelfsprekend dat de enige vennoot in zijn hoedanigheid van algemene vergadering kennis had van en goedkeurde het door hemzelf in zijn hoedanigheid van zaakvoerder opgestelde bijzonder verslag, opgesteld in toepassing van artikel 778 van het wetboek van vennootschappen, naar aanleiding van de voorgenomen omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Bij dat verslag was een staat van actief en passief gevoegd vastgesteld per eenendertig december tweeduizend en elf.

b) Verder verklaarde hij volkomen kennis te hebben van het verslag van de BVBA HUBERT VENCKEN, met maatschappelijke zetel te 3960 Bree, Bruglaan 31, vertegenwoordigd door de heer VENCKEN Hubert, bedrijfsrevisor, eveneens opgesteld in toepassing van artikel 777 van het wetboek van vennootschappen, naar

aanleiding van de voorgenomen omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, gedagtekend op zesentwintig maart tweeduizend en twaalf.

Het besluit ervan luidt ais volgt:

'Mijn werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dot blijkt uit de staat van activa en passiva per 39.12.2017 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad

Uit rn(jn werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het nettto-actief heeft plaatsgehad.

ijk dien een voorbehoud te formuleren over de inbaarheid van de rekeningen-courant ten bedrage van ¬ 375.500,02 en over de volledigheid van de schulden ten opzichte van de schuldeisers.

Het netto-actief volgens deze staat van ¬ 743.526,09 is voldoende hoog voor de omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Om het minimum kapitaal te bereiken voor een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid worden thans voldoende maatregelen vooropgesteld."

c) Na bespreking van de redenen dewelke daartoe aanleiding hebben gegeven, besliste de enige vennoot in zijn hoedanigheid van algemene vergadering, de Vennootschap onder Firma "VERZEKERINGSKANTOOR

Op de laatste blz. van Luk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

VAN EIJGEN" om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming "VERZEKERINGEN VAN EIJGEN", bij toepassing van artikel 774 en volgende van het wetboek van vennootschappen, zodat deze omzetting geen verandering brengt in de rechtspersoonlijkheid van de vennootschap die onder de nieuwe vorm en nieuwe naam blijft bestaan, met al haar activa en passiva bestanddelen.

Deze omzetting geschiedde op basis van de staat van het actief en passief van de vennootschap die afgesloten werd op eenendertig december tweeduizend en elf, niets uitgezonderd noch voorbehouden. Aile verrichtingen, inzonderheid wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen, die sedert deze datum gedaan werden door de vroegere Vennootschap onder Firma "VERZEKERINGSKANTOOR VAN EIJGEN" worden geacht verricht te zijn voor de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VERZEKERINGEN VAN EIJGEN", die de verderzetting is van bedoelde Vennootschap onder Firma.

4) Vaststelling uur jaarliikse algemene vergadering

De enige vennoot besliste in zijn hoedanigheid van algemene vergadering het uur van de jaarlijkse algemene vergadering die gehouden wordt op de eerste vrijdag van de maand juni vast te stellen op zeventien uur (17u00).

5) Goedkeuring van de statuten

Ingevolge voorgaande beslissingen werd de Vennootschap onder Firma `VERZEKERINGSKANTOOR VAN EIJGEN' omgezet in de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VERZEKERINGEN VAN EIJGEN",

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de eerder genomen beslissingen en met het wetboek van vennootschappen, besliste de enige vennoot in zijn hoedanigheid van algemene vergadering de statuten volledig te herschrijven, te hernummeren en te coördineren als volgt:

A. Naam - Duur - Zetel  Doel

Artikel 1. Naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,

Haar naam luidt: "VERZEKERINGEN VAN EIJGEN",

Artikel 2. Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duurte rekenen vanaf heden.

Artikel 3. Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3640 Kinrooi (Molenbeersel), Weertersteenweg 326. Bij

eenvoudige beslissing van de zaakvoer(d)(st)er(s) kan de zetel naar elke andere plaats in België binnen het

Nederlandse taalgebied of het tweetalige gebied Brussel hoofdstad worden overgebracht zonder dat dit een

statutenwijziging vereist.

De vennootschap kan bijhuizen, administratieve zetels, uitbatingen, agentschappen, kantoren en

bewaarplaatsen oprichten in België en/of in het buitenland.

Artikel 4. Doel

De vennootschap heeft tot doel:

Het beheer van een agentschap van de Naamloze Vennootschap KBC Verzekeringen (voorheen Naamloze

Vennootschap Assurantie van de Belgische Boerenbond) te Leuven en in het algemeen alles wat enig verband

met dat beheer houdt. Het beheer van het ingebracht en ingekocht vermogen, met inbegrip van de

wederbelegging der fondsen die eruit voortvloeien.

De vennootschap is gerechtigd, zowel in België als in het buitenland alle industriële, handels, financiële,

roerende en onroerende handelingen te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het

doel of de verwezenlijking ervan bevorderen.

B. Kapitaal en aandelen

Artikel 5. Kapitaal  aandelen

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00

EUR). Het is verdeeld in honderd (100) gelijke ondeelbare aandelen op naam zonder vermelding van waarde en

die elk één honderdste (1/100e) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen hebben stemrecht,

Artikel 6. Register van aandelen

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden overeenkomstig artikel 233 van

het wetboek van vennootschappen. Naar aanleiding van de inschrijving in het register van aandelen wordt aan

de vennoot een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd, dit in toepassing van artikel 235 van het wetboek van

vennootschappen.

Artikel 7. Enige vennoot - verlies voordeel beperkte aansprakelijkheid

In geval van een éénhoofdige B.V.B.A, zijn artikels 212 en 213 van het wetboek van vennootschappen van

toepassing.

Artikel 8. Niet volgestorte aandelen  Stortingsplicht

(Ingeval van verhoging van het kapitaal door inbreng in speciën.)

Elke inschrijver op aandelen is verbonden voor het totale bedrag van zijn aandelen, niettegenstaande elke

hiermee strijdige bepaling.

Behoudens in geval van geldige vermindering van het kapitaal kan hij niet ontheven worden van zijn

stortingsplicht.

De verbintenis tot volstorting van een aandeel is onvoorwaardelijk en ondeelbaar.

Indien niet volgestorte aandelen aan verscheidene personen in onverdeeldheid toebehoren, staat ieder van

hen in voor de betaling van het gehele bedrag van de opgevraagde opeisbare stortingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijstorting of volstorting worden door de zaakvoer(d)(st)er(s) opgevraagd op een door hem (haar) (hen) te bepalen tijdstip. Aan de vennoot wordt hiervan bij aangetekende brief kennis gegeven met opgave van een girorekening waarop de betaling bij uitsluiting van elke andere wijze van betaling door overschrijving of storting dient te worden gedaan. De vennoot komt in verzuim door het enkel verstrijken van de in de kennisgeving bepaalde termijn en er is rente verschuldigd tegen de op dat tijdstip vastgestelde wettelijke rentevoet. Zolang de opgevraagde opeisbare stortingen op een aandeel niet zijn gedaan volgens deze bepaling, blijft de uitoefening van de daaraan verbonden rechten geschorst.

Vervroegde stortingen op aandelen kunnen niet zonder voorafgaande instemming van de zaakvoer(d)(st)er(s) worden gedaan,

Artikel 9. Overdracht van aandelen onder levenden en overgang van aandelen ten gevolge van overlieden Wat de overdracht van aandelen onder levenden en de overgang van aandelen ten gevolge van overlijden betreft, dienen de voorschriften van artikels 249, 250, 251, 252 en 344 van het wetboek van vennootschappen te worden nageleefd.

Bovendien is de instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie vierde van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld, eveneens vereist wanneer de aandelen overgedragen worden of overgaan aan een vennoot, aan de echtgenoot van de overdrager of van de erflater of aan de bloedverwanten in de rechte opgaande of in de rechte nederdalende lijn,

De vennoot die gebruik maakt van zijn voorkooprecht beschikt over een periode van twaalf maanden om de prijs van de aandelen te betalen en dit zonder interest

Artikel 10. Verplichte vertegenwoordigino van eigenaars van aandelen in onverdeeldheid

Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, is de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst totdat één enkele persoon schriftelijk is aangewezen als eigenaar van het aandeel ten aanzien van de vennootschap.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Artikel 11. Vruchtgebruik op aandelen

indien een aandeel met vruchtgebruik bezwaard is, en tenzij de vruchtgebruiker en de bloot-eigenaar één van beiden bij geschrift aanwijzen, worden de aan het aandeel verbonden rechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker, onverminderd de regel bepaald in artikel 14 van deze statuten omtrent het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging.

De blote eigenaar kan zich verzetten, bij aangetekende brief aan de vennootschap gericht alsmede aan de vruchtgebruiker, tegen de deelneming door de vruchtgebruiker aan de beraadslaging over de door hem aangewezen agendapunten. In dat geval wordt over die punten tweemaal gestemd achtereenvolgens door de vruchtgebruiker en de blote eigenaar. Op verzoek van de meest gerede partij waaronder de vennootschap zelf, met dagvaarding van de andere betrokken partijen, beslist de bevoegde rechter over de uitvoering van het ene of het andere besluit.

Artikel 12. Verkrilginq van eipen aandelen of certificaten

De vennootschap mag haar eigen aandelen of certificaten die daarop betrekking hebben niet verkrijgen noch in pand nemen dan na vervulling van de voorwaarden voorgeschreven door artikels 321, 322 en 330 van het wetboek van vennootschappen.

De vennootschap mag geen middelen voorschieten, leningen toestaan of zekerheden stellen met het oog op de verkrijging van haar aandelen door derden of met het oog op de verkrijging of inschrijving door een derde van certificaten die betrekking hebben op haar aandelen.

Artikel 13. Verlies van het maatschappeliik kapitaal

Ingeval van aanmerkelijke verliezen dienen de voorschriften van artikel 332 van het wetboek van vennootschappen te worden nageleefd.

Artikel 14. Verhoging en vermindering van het kapitaal

Ingeval van een verhoging of een vermindering van het kapitaal dienen de voorschriften van artikels 302 tot en met 318 van het wetboek van vennootschappen te worden nageleefd. Artikel 309 van het wetboek van vennootschappen is evenwel niet van toepassing indien de vennootschap slechts één vennoot telt en waarbij die vennoot besluit tot kapitaalverhoging.

Bovendien gelden volgende regels:

Voorkeurrecht bei kapitaalverhoging met inbreng in geld in geval van vruchtgebruik op aa delen

1. Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het recht van voorkeur toe aan de blote eigenaar, tenzij tussen blote eigenaar en vruchtgebruiker anders is overeengekomen. De nieuwe aandelen die deze met eigen middelen verkrijgt, behoren hem in voile eigendom toe.

Evenwel is hij ertoe gehouden de vruchtgebruiker te vergoeden voor de waarde van het vruchtgebruik waarmee het voorkeurrecht is bezwaard.

2. Laat de blote eigenaar het recht van voorkeur onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen. De

nieuwe aandelen die deze met eigen middelen verkrijgt, behoren hem in volle eigendom toe.

Evenwel is hij ertoe gehouden de blote eigenaar te vergoeden voor de waarde van de blote eigendom van

het voorkeurrecht.

Verhoging van het kapitaal door omzetting van reserves

De buitengewone algemene vergadering kan volgens de regels gesteld voor de wijziging van de statuten

besluiten tot verhoging van het kapitaal door omzetting van reserves.

Verhoging van het kapitaal door omzetting van schulden

e" De buitengewone algemene vergadering kan met instemming van haar schuldeisers die ais vennoot worden toegelaten met toepassing van artikel 9 van deze statuten, besluiten tot verhoging van het kapitaal door omzetting van schulden, met toekenning aan die schuldeisers van nieuwe aandelen naar evenredigheid van de nominale waarde van hun schuldvorderingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2012 - Annexes du Moniteur belge De regels omtrent kapitaalverhoging bij wijze van inbreng in natura, zijn van overeenkomstige toepassing, inzonderheid met betrekking tot de verslagen voorgeschreven door artikel 313 van het wetboek van vennootschappen.

C. =estuur en vertegenwoordiging

Art kel 15. Benoeming en ontslag van een zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. Wanneer een rechtspersoon wordt aangewezen als zaakvoerder benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger zoals voorzien in het wetboek van vennootschappen.

Een zaakvoerder wordt door de algemene vergadering benoemd bij meerderheid van stemmen hetzij voor onbepaalde duur, hetzij voor bepaalde duur. In dit laatste geval kan hij slechts ontslagen worden mits een opzegging van drie maanden.

Een zaakvoerder kan ten alle tijde vrijwillig ontslag nemen door enkele kennisgeving aan de vennootschap, onder verplichting zijn ambt te blijven vervullen totdat redelijkerwijze in zijn opvolging kan voorzien worden.

Bij ontstentenis van enige zaakvoerder is artikel 36 van het Wetboek van Vennootschappen van overeenkomstige toepassing.

Art kel 16. Zaakvoer(d)(st)er Opvolger

Bij ontslag, overlijden, onbekwaamverklaring of kennelijk onvermogen van de enige zaakvoer(d)(st)er zal deze van rechtswege in dezelfde hoedanigheid worden opgevolgd door de zaakvoer(d)(st)er-opvolg(st)er voor zover de algemene vergadering er reeds één heeft aangesteld.

Treedt de opvolg(st)er werkelijk in functie, dan wordt zulks openbaargemaakt door neerlegging van een verklaring van de bevoegde organen in het vennootschapsdossier.

Art kel 17. Werkwijze van de zaakvoer(d)(st)er(s)

De zaakvoer(d)(st)er, indien er slechts één is, maakt notulen op waarin zijn (haar) beslissingen worden aangetekend in de gevallen waarbij dit door de wet vereist is.

Indien er meer zaakvoerders zijn besturen zij in college. Van de besluiten van het college worden notulen gehouden, die worden ingeschreven in een bijzonder register.

Afschriften en uittreksels worden ondertekend door de bevoegde organen van vertegenwoordiging. Artikel 18. Vergoeding zaakvoer(d)(st)er(s)

Ambtshalve wordt voor de uitoefening van de opdracht van zaakvoer(d)(st)er geen bezoldiging toegekend en evenmin voordelen In natura.

De algemene vergadering kan, benevens eventueel toegekende tantièmes aan de zaakvoer(d)(st)er(s) een presentiegeld toekennen, te boeken ais bedrijfskosten. Daarenboven kan, bij beslissing van de algemene vergadering waarbij duidelijk bepaald wordt voor welke periode, onverminderd de vergoeding van zijn (haar) (hun) kosten en/of van speciale opdrachten of taken, aan (een) bepaalde zaakvoer(d)(st)er(s), een (vaste) bezoldiging worden toegekend, waarvan het bedrag door de algemene vergadering wordt vastgesteld en dat bij de bedrijfskosten van de vennootschap wordt geboekt.

Artikel 19. Intern bestuur

Iedere zaakvoerder kan aile handelingen van intern bestuur verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens het wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurszaken onder elkaar verdelen.

Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen.

Artikel 20. Externe vertegenwoordigingsmacht

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle rechtshandelingen te verrichten, behoudens die handelingen waarvoor volgens het wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. De onbevoegdheid van de zaakvoer(d)(st)er(s) die uit deze bepaling voortvloeit kan door de vennootschap aan derden worden tegengeworpen.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoer(d)(st)er(s), zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

Iedere zaakvoer(d)(st)er vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Artikel 21. Bijzondere volmachten

De zaakvoer(d)(st)er(s) kan (kunnen) gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoer(d)(st)er(s) in geval van overdreven volmacht.

Artikel 22. Onderzoeks- en controlebevoegdheid

De onderzoeks- en controlebevoegdheid dient te gebeuren overeenkomstig artikels 130 tot en met 171 van het wetboek van vennootschappen.

Zolang de enige vennoot ook zaakvoer(d)(st)er is en er geen commissaris benoemd werd bestaat geen controle in de vennootschap.

Artikel 23. Tegenstriidig belang



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

De voorschriften van artikels 259, 260 en 261 van het wetboek van vennootschappen dienen te worden nageleefd.

D. Algemene vergadering

Artikel 24. Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden

bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand juni om zeventien uur (17u00). Indien dit een wettelijke

feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Op elke vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Inzake de gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering dienen de voorschriften van artikels

266 tot en met 288 van het wetboek van vennootschappen te worden nageleefd.

E. Maatschappeliike bescheiden

Artikel 25. Boeklaar - Inventaris - Jaarrekening  Jaarverslag

Het boekjaar valt samen met het kalenderjaar.

Op het einde van elk boekjaar wordt door toedoen van de zaakvoer(d)(st)er(s) de inventaris van het vermogen van de vennootschap opgesteld, de jaarrekening opgemaakt over het voorbije boekjaar en de boekhouding afgesloten. De jaarrekening omvat de balans, de resultatenrekening en de toelichting. Zij vormen één geheel. De zaakvoer(d)(st)er(s) schat (schatten) alle bezittingen, roerende en onroerende goederen en waarden, evenals de verbintenissen die in de rekeningen voorkomen. In het belang van de vennootschap en om haar toekomst veilig te stellen legt (leggen) de zaakvoer(d)(st)er(s) de nodige voorzieningen vast voor belastingen, voor eventuele verliezen en voor andere te verwachten uitgaven en bepaalt (bepalen) hij (zij) de

wenselijk geachte afschrijvingen. .

ln het jaarverslag geeft (geven) de zaakvoer(d)(st)er(s) rekenschap over het gevoerde beleid.

Artikel 26. Aanleg reserves - Verdeling winst

De netto-winst wordt als volgt verdeeld, respectievelijk gereserveerd:

1) tenminste vijf ten honderd wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve, totdat die één tiende (1110) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

2) over de bestemming van het saldo wordt door de jaarvergadering op voorstel van de zaakvoer(d)(st)er(s) beslist met inachtneming van artikel 320 van het wetboek van vennootschappen.

F. Ontbinding en vereffening

Artikel 27. Ontbi ndinq

Wanneer ten gevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke bepalingen had moeten worden vastgesteld om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen. De zaakvoer(d)(st)er(s) verantwoord(t)(en) zijn (haar) (hun) voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering ter beschikking van de vennoten wordt gesteld op de zetel van de vennootschap.

Wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan een vierde van het maatschappelijk kapitaal, kan de ontbinding van de vennootschap uitgesproken worden wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00), kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Ingeval van ontbinding bij beslissing van een buitengewone algemene vergadering, worden er één of meer vereffenaars benoemd. Is daaromtrent niets beslist, dan word(t)(en) de zaakvoer(d)(st)er(s) van rechtswege als vereffenaar(s) beschouwd. De vereffenaar(s) tre(e)d(t)(en) pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van zijn (hun) benoeming.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan. De nieuw benoemde vereffenaar(s) tre(e)d(t)(en) pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van zijn (hun) benoeming.

Artikel 28. Vereffening

De vereffenaar(s) is (zijn) bevoegd tot alle verrichtingen door het wetboek van vennootschappen voorzien, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

De vereffenaar(s) moet(en) in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening overzenden aan de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts eens per jaar aan de griffie te worden overgemaakt.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leg(t)(gen) de vereffenaar(s) het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de bevoegde rechtbank van koophandel.

G. Diverse.

Artikel 29. Keuze van woonplaats

Alle zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars, die hun woonplaats in het buitenland hebben, worden

geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun alle dagvaardingen, betekeningen en

kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap.

Artikel 30. Geschillen

t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

"

Voor gehouden aan het Belgisch Staatsblad

Me geschillen terzake van deze vennootschap tussen de vennootschap en haar vennoten, of zaakvoerders en gewezen zaakvoerders, tussen de zaakvoerders en vennoten, tussen vereffenaars en vennoten, zullen definitief beslecht worden door arbitrage. Het geschil wordt geregeld daaromtrent door één enkele scheidsrechter aangewezen door de partijen. Zijn de partijen daaromtrent niet eens dan wijst elke partij één scheidsrechter aan. Reze scheidsrechters kiezen een derde scheidsrechter die als voorzitter zal optreden. Zijn de scheidsrechters het dienaangaande niet eens, dan benoemt de voorzitter van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waarin de zetel van de vennootschap gevestigd is op verzoek van de twee scheidsrechters de derde scheidsrechter.

Artikel 31. Verwi'zing wetgeving

Tekstgedeelten in de statuten die, thans of in de toekomst, tegenstrijdig (zullen) zijn met de inhoud van het wetboek van vennootschappen, zo ook foutieve verwijzingen naar wetsartikels, dienen als niet gelezen te worden. Dienaangaande, zo ook voor alles wat in deze statuten niet uitdrukkelijk is geregeld, blijft de vigerende (vennootschaps)wetgeving van toepassing.

6) Bevestiging mandaat zaakvoerder

De enige vennoot, de heer Van Eijgen Joannes, besliste in zijn hoedanigheid van algemene vergadering dat hij zijn mandaat van zaakvoerder zal blijven verder zetten binnen de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en dit voor onbepaalde duur.

Na te hebben bevestigd niet te zijn getroffen door enige maatregel die zich tegen de benoeming verzet en in het bezit te zijn van de vereiste vestigingsgetuigschriften, verklaarde hij de opdracht te aanvaarden.

Voor ontledend uittreksel:

(Get.) Anita Indekeu, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: gezegeld afschrift der akte  verslag van de zaakvoerder  'verslag bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/10/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 01.06.2007, NGL 28.09.2007 07743-0044-015
01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.06.2015, NGL 26.08.2015 15506-0325-014
29/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 26.08.2016 16469-0393-012

Coordonnées
VERZEKERINGEN VAN EIJGEN

Adresse
WEERTERSTEENWEG 348 3640 KINROOI

Code postal : 3640
Localité : KINROOI
Commune : KINROOI
Province : Limbourg
Région : Région flamande