VESPAROUTE

Divers


Dénomination : VESPAROUTE
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 896.841.016

Publication

31/10/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoude

aan het

Belgisci

Staatsiela

Idoorgologd tor erffile dor ro htbaolt v, toopbanddl to 1°ONGefieN

1111111w~~u~~u~~u1mi

*12179360

Ondernemingsnr : 0896241.016

Benaming

(voluit) : Vesparoute

(verkort)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid in vereffening

Zetel : 3600 Genk, Vennestraat 32

(volledig adres)

Onderwerp akte : Definitieve sluiting van de vereffening

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING DD 05/10/2012:

De enige vennoot aanhoort het verslag van de vereffenaar de dato 30 mei 2012 met betrekking tot de vereffeningsrekeningen.

De vereffenaar verklaart dat alle schulden inmiddels werden voldaan, met ultzonderiing van de schuld aan de enige vennoot geboekt op R/C en dat tevens nagenoeg alle activa werden gerealiseerd, en dit zoals, uiteengezet in het voornoemde verslag.

De enige vennoot sluit zich aan bij de conclusies van dit verslag, keurt de vereffeningsverrichtingen goed op de wijze zoals voorgesteld in het verslag van de vereffenaar en verklaart zich uitdrukkelijk akkoord met de toebedeling van de overblijvende activa en passiva, en bijgevolg met het feit dat haar vordering ten belope van het bedrag van 31.307,04 EUR niet zal voldaan worden.

Voornoemd verslag van de vereffenaar, inclusief het verdelingsplan, werd goedgekeurd ingevolge vonnis van de rechtbank van koophandel te Tongeren dd. 06/08/2012.

De enige vennoot besluit aan de gewezen bestuurders, zijnde de heer Dirk Selis, wonende te 3800 Sint-Truiden, Ridderstraat 30 bus 101, en de heer Danny Baerts, wonende te 3680 Maaseik, Houwstraat 43,' algehele kwijting te verlenen voor de uitoefening van hun mandaat, en dit zonder enig voorbehoud.

De enige vennoot besluit tevens aan de vereffenaar, mevrouw Julie Peeters, wonende te 3800 Sint-Truiden, Naamsesteenweg 117 bus 2, algehele kwijting te verfenen voor de uitoefening van haar mandaat, onder voorbehoud van effectieve uitkering aan de enige vennoot van de sommen en waarden die haar toekomen ingevolge de sluiting van de vereffening.

De enige vennoot verklaart de vereffening als definitief beëindigd, spreekt de sluiting van de vereffening uit

en stelt vast dat de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

Bijgevolg is het mandaat van de vereffenaar, met name mevrouw Julie Peeters, voornoemd, beëindigd.

Zij besluit dat de boeken en documenten van de ontbonden en vereffende vennootschap gedurende de door de wet vereiste termijn zullen bewaard worden op de woonplaats van de vereffenaar (3800 Sint-Truiden, Naamsesteenweg 117 bus 2), die zich met de bewaring ervan gelast. De sommen en waarden die zouden kunnen toekomen aan de schuldeisers en aan de enige vennoot en waarvan de overdracht hen niet is kunnen, gebeuren, zullen, voor zover hieromtrent geen vrijstelling werd bekomen, worden gestort in de Deposito- en Consignatiekas.

De enige vennoot stelt vast dat alle gelden en waarden van de vennootschap aangewend werden zodat er niets dient gedeponeerd te worden in de Deposito- en Consignatiekas..

De enige vennoot geeft opdracht en volmacht aan de vereffenaar tot uitvoering van de genomen besluiten en stelt de hierna genoemde personen aan ais bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 3500 Hasselt, Gouverneur Roppesingel 13:

1/ Leen PETRÉ;

2/ Jolien VAN AERSCHOT;

3/ Sofie LAMBEENS.

Voor ontledend uittreksel

Julie Peeters

Vereffenaar

0 5 OKT. 2012

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

'Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

05/06/2012
ÿþMotl 21

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Zetel :

i rustan-Dorp 132 bus 101  3800 St.Truiden

Ondernemingsnr : 0896.841.016

Benaming

(voluit) : Vesparoute

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing - Wijziging boekjaar - Kennisname ontslag - Ontbinding

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING DD_ 9 DECEMBER 2011

EERSTE BESLUIT  KENNISNAME ONTSLAG BESTUURDER

De enige vennoot neemt kennis van het schriftelijk aangeboden ontslag van de heer Dirk Selis, wonende te 3800 Sint-Truiden, Brustem-Dorp 132 bus 101, met ingang van 1 januari 2011.

De enige vennoot dankt de ontslagnemende bestuurder voor de diensten die hij ten behoeve van de vennootschap heeft bewezen.

TWEEDE BESLUIT  ZETELVERPLAATSING

De enige vennoot besluit de zetel van de vennootschap te verplaatsen van 3800 Sint-Truiden, Brustem-Dorp 132, bus 101 naar 3600 Genk, Vennestraat 32.

Artikel 3 van de statuten wordt dus vervangen ais volgt: "De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3600 Genk, Vennestraat 32."

DERDE BESLUIT  WIJZIGING BOEKJAAR

De enige vennoot besluit in het kader van de geplande vereffening van de vennootschap het lopende boekjaar uitzonderlijk te verlengen tot dertig december tweeduizend en twaalf.

De jaarvergadering over het lopende boekjaar zal bijgevolg gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand juni van het jaar tweeduizend dertien om negen uur. Behoudens indien de vereffening voorafgaandelijk zal worden gesloten

Voor zover de vereffening niet kan gesloten worden váór dertig december tweeduizend en twaalf, zullen de daaropvolgende boekjaren telkens lopen van eenendertig december tot en met dertig december van het daaropvolgende jaar.

Artikel 29 van de statuten van de vennootschap wordt vervangen als volgt: "Het bcekjaar begint op 31 december en eindigt op 30 december van het daarop volgende jaar."

VIERDE BESLUIT --ONTBINDING

De enige vennoot besluit om de vennootschap te ontbinden en dit met ingang van heden, met het oog op haar invereffeningstelling.

VIJFDE BESLUIT BENOEMING VEREFFENAAR

De enige vennoot benoemt ais vereffenaar mevrouw Julie PEETERS, wonende te 3800 Sint-Truiden,

.Naa_mseste_Enviceg.117 bte2,. die _aaevaardt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

IllitH1111,11(1,111M1g1101

Vo beho aan Belg Staat

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 h -05- 2012

HASSELT

Griffie

t'

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



De vereffenaar is bevoegd om zelfstandig en zonder machtiging van de enige vennoot alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de vereffening van de vennootschap, met inbegrip van, maar niet beperkt tot de handelingen bedoeld in de artikelen 186, 187, 188 en 190 van het Wetboek van vennootschappen.

De enige vennoot machtigt de vereffenaar tevens om bij de bevoegde rechtbank van koophandel een verzoekschrift in te dienen tot bevestiging van de benoeming tot vereffenaar.

Het mandaat van vereffenaar zal onbezoldigd uitgeoefend worden.

ZESDE BESLUIT  ONTSLAG - KWIJTING BESTUURDERS

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap wordt een einde gesteld aan het mandaat van de in functie zijnde bestuurder, de heer Danny Baerts, voornoemd.

De vergadering besluit om over de kwijting van de bestuurders te beraadslagen en te besluiten ter gelegenheid van de eerst volgende jaarvergadering die zal samengeroepen worden door de vereffenaar of bij de sluiting van de vereffening.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2012 - Annexes du Moniteur belge Voor eensluidend uittreksel

Julie Peeters

Vereffenaar



Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VESPAROUTE

Adresse
VENNESTRAAT 32 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande