VESPAROUTE.COM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VESPAROUTE.COM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 876.644.626

Publication

23/05/2014 : ME. - JAARREKENING 31.10.2013, GGK 17.04.2014, NGL 16.05.2014 14129-0058-014
01/08/2014
ÿþmod 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

REGHTRANKaan tcOOPHANC,'.:4.

te ANTWERPEN

2 3 JULI 2O1''

afdeling HASSELT

Griffie

Ondernemingsnr : 0876.644.626

Benaming (voluit) :Vesparoute.com

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : l]lestessteenyieg 238 bus 3

3510 Hasselt (Kermt)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING - ONTBINDINGEN VEREFFENING IN EEN AKTE

Uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Vesparoute.com te 3510 Kermt, Diestersteenweg 238 bus 3, opgemaakt door notaris Natalie Cabes te Houthalen-Helchteren op 18 juli 2014 blijkt het volgende.

1) De enige vennoot heeft besloten, gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de vennootschap en de eenvoud van de vereffening, toepassing te willen maken van de mogelijkheid geboden door artikel 184 §5 van het Wetboek van vennootschappen, zoals gewijzigd door de wet van 19 maart 2012 tot wijziging van het Wetboek van vennootschappen wat de vereffenings-procedure betreft, tot ontbinding en vereffening in één akte.

Na vastgesteld te hebben dat er geen schulden ten aanzien van derden zijn, heeft de enige vennoot besluiten tot de ontbinding van de vennootschap met dadelijke invereffeningstelling zonder benoeming van een vereffenaar,

De enige vennoot heeft eveneens besloten dat het resterend actief door hemzelf zat worden teruggenomen.

2) De besluiten van het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid "BB&B Bedrijfsrevisoren", met zetel te 3020 Herent, Residentie Edelweiss, Half Daghmael 11 bus 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister Leuven onder nummer 0867.710.728, gekend bij de BTW-administratie onder het nummer BE 0867.710.728, vertegenwoordigd door de heer Frank Bloemen, kantoorhoudende te 3020 Herent, Residentie Edelweiss, Half Daghmael 11 bus 1, bedrijfsrevisor, luiden als volgt:

"Uit de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen met betrekking tot de staat van activa en passiva afgesloten per 31 mei 2014, opgesteld door het bestuursorgaan in het kader van de procedure tot vroegtijdige ontbinding en sluiting zonder vereffening van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VESPA-ROUTE. COM , verklaart de ondergetekende, de heer Frank Bloemen, bedrijfsrevisor, optredend als permanent vertegenwoordiger van het bedrijfsrevisorenkantoor "BB&B Bedrijfsrevisoren", met maatschappelijke zetel te 3020 Herent, Residentie Edelweiss, Half Daghmael 11 bus 1, dat:

- De staat van activa en passiva per 31 mei 2014, op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, en die een balanstotaal opgeeft van 157,71 EUR en afsluit met een netto-passief van (-) 47.623, 91 EUR, de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan gerealiseerd zullen worden door het bestuursorgaan of een vereffenaar.

- Er geen schulden ten aanzien van derden blijken uit deze staat van activa en passiva opgemaakt per 31 mei 2014;

- In deze staat geen rekening wordt gehouden met de latente verplichtingen inzake fiscale en sociale wetgeving (bv. Eventuele navorderingen ingevolge controle BTW, RSZ, vennootschapsbelasting, e.d.). Bijgevolg dienen wij voor deze elementen een voorbehoud te maken.

- Deze staat is opgesteld conform de waarderingsregels vastgesteld ter uitvoering van de wet van 17 juli

Op cie laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzq van de persolo)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanren van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-bohouden

aan het

Belgisch Staatsblad

y. .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

1975 met betrekking tot de boekhouding en de jaarrekening van de onderneming, inzonderheid wat

betreft het niet verder zetten van de activiteit van de onderneming, zoals verder omschreven in artikel

28, §2 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van de het Wetboek van

vennootschappen.

Dit verslag werd opgesteld door ondergetekende bedrijfsrevisor en is bestemd voor de Buitengewone

Algemene Vergadering van de BVBA "VESPAROUTE.COM" en kan enkel gebruikt worden voor de

doeleinden van de geplande vereffening die het voorwerp uitmaakt van dit verslag.

Opgemaakt ter goeder trouw.

Herent, 10 julf 2014

(Getekend)

BB&B bedrijfsrevisoren

Burg. Venn. O.v.v.e. BVBA

Vertegenwoordigd door Frank BLOEMEN:

3) De enige vennoot heeft besloten, gezien het voorgaande, de vereffening onmiddellijk te sluiten. Vervolgens heeft de enige vennoot vastgesteld dat de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

De enige vennoot heeft daarenboven besloten dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij de wet verplichte termijn ten huize van de enige vennoot, op het volgende adres: 3680 Maaseik, Houwstraat 43.

De enige vennoot heeft vastgesteld dat er geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van gelden en waarden die toekomen aan schuldeisers en die hen niet konden worden afgegeven.

De enige vennoot heeft volmacht verleend op de bankrekening(en) van de vennootschap aan de heer Baerts Danny, wonende te 3680 Maaseik, Houwstraat 43, teneinde het vereffeningssaldo uit te keren aan de enige vennoot.

4) Ingevolge de ontbinding en sluiting van de vereffening heeft de enige vennoot besloten de heer Baerts Danny, voornoemd, uit zijn functie van zaakvoerder te ontslaan met ingang van 18 juli 2014. De enige vennoot heeft besloten om de zaakvoerder voor de uitoefening van zijn mandaat gedurende het lopende boekjaar tot op heden volledige kwijting zonder voorbehoud noch reserve te verlenen.

5) De enige vennoot heeft de hierna genoemde personen aangesteld tot bijzondere gemachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woonst-keuze doen op het kantoor te 3500 Hasselt, Gouverneur Roppesingel 13:

- Mejuffrouw Leen Petré;

- Mejuffrouw Julie Schaerlaken.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, OPGEMAAKT VOOR REGISTRATIE, UITSLUITEND MET HET OOG OP NEERLEGGING IN HET VENNOOTSCHAPSDOSSIER

Notaris Natalie Cabas

Houthalen-Helchteren

Tegelijk hiermee neergelegd:

° een expeditie van het proces-verbaal van 18 juli 2014, Houdende vervroegde ontbinding en

vereffening in één akte;

° het verslag van de zaakvoerder;

° een exemplaar van het verslag van de bedrijfsrevisor.

Op cie laatste blz. van Luik B vermelden ° Recto Naam en hoedanigheid van de inshomenterende notaris, hetzij van de persotoln(en) bev.igd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naflor en handtekening

30/01/2013
ÿþtf mod 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan hot Belgisch Staatsblad 1111111!E! I,I~J1j0lml11l

Ondememingsnr 6E0876.644.626

Benaming (voluit) : Vesparoute.com

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Diestersteenweg 238 bus 3

3510 Hasselt (Kermt)

On. erwerp akte :VERLENGING BOEKJAAR - WIJZIGING DATUM JAARVERGADERING

Uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Vesparoute.com te 3510 Kermt, Diestersteenweg 238 bus 3, opgemaakt door notaris Natalie Cabes te Houthalen-Helchteren op 21 december 2012, "Geregistreerd twee bladen, geen verzendingen, te Houthalen-Helchteren op 03 jan. 2013, boek 125, blad 39, vak 7. Ontvangen: vijfentwintig euro (25 EUR). De e.a, inspecteur (getekend) L. Vanderhoeydong." blijkt het volgende.

1) De vergadering heeft besloten het maatschappelijk boekjaar te wijzigen om het voortaan te laten beginnen op één november en het te laten eindigen op eenendertig oktober van het volgend jaar, Bij wijze van overgangsbepaling heeft de vergadering besloten het huidige maatschappelijk boekjaar, dat aanving op één januari tweeduizend en twaalf, te verlengen tot eenendertig oktober tweeduizend dertien.

2) De vergadering heeft besloten de jaarvergadering van rechtswege elk jaar samen te roepen op de derde donderdag van de maand april om veertien uur. De eerstvolgende jaarvergadering zal gehouden worden in april tweeduizend veertien.

3) De vergadering heeft besloten de statuten aan te passen aan de genomen besluiten; zo heeft de vergadering besloten:

- de derde zin van artikel 10 te vervangen door de volgende tekst: "De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar gehouden op de derde donderdag van de maand april om veertien uur op de zetel van de vennootschap.';

- de eerste zin van artikel 12 te vervangen door de volgende tekst: "Het boekjaar begint op één november en eindigt op eenendertig oktober van elk jaar".

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Natalie Cabas

Houthalen-Helchteren

Tegelijk hiermee neergelegd:

° een expeditie van het proces-verbaal van 21 december 2012, houdende statutenwijzigingen;

° een exemplaar van de gecoördineerde tekst van de statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto , Naam en hoedanigheid van de mstrwnenteiende notaris. netzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam cri handtekening

18/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 21.06.2012, NGL 16.07.2012 12297-0362-014
09/09/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

LHASSELT

Griffie'

1111111 f1111 111111111111fl! 11111 1111! 111111111111!

" 11137019*

be a

B~ st<

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm :

Zetel :

0876.644.626

VESPAROUTE.COM

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Diestersteenweg 238 bus 3, 3510 Kermt

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING VAN 28 MAART

" 2011 , GEHOUDEN OP DE ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAP

De vergadering neemt kennis van het ontslag als zaakvoerder van de heer Dirk Seks, wonende te 3800, Sint-Truiden, Ridderstraat 30 bus 101, en dit met ingang van 28 november 2010.

De vergadering dankt de gewezen zaakvoerder voor de diensten die hij ten behoeve van de vennootschap heeft bewezen.

Onmiddellijk na de goedkeuring van de jaarrekening over het lopende boekjaar, zal de jaarvergadering; oordelen over het verlenen van kwijting voor de uitoefening van zijn mandaat.

Voor eensluidend uittreksel

De heer Danny Baerts

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2011- Annexes dru MVYóniteur berge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 16.06.2011, NGL 13.07.2011 11289-0058-012
03/01/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 23.12.2010, NGL 23.12.2010 10647-0263-010
16/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 18.06.2009, NGL 09.08.2010 10399-0363-010
10/11/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 19.06.2008, NGL 30.10.2008 08808-0129-010
23/07/2007 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2006, APP 21.06.2007, DPT 16.07.2007 07412-0366-009

Coordonnées
VESPAROUTE.COM

Adresse
DIESTERSTEENWEG 238, BUS 3 3510 KERMT

Code postal : 3510
Localité : Kermt
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande