VESTIUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VESTIUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.736.765

Publication

08/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 03.07.2013 13263-0314-009
21/03/2013
ÿþ11 !MW i

Mod 2.1

" r,r irirF

rechtbank v, i" ,or-i'tdal e TONGEREN

-û3- 2.113

De Hoofdgrift: ;r,

Griffie



LL'ri t In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0834.736.765

Benaming

(voluit) : VEST1UM

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Toekomststraat 68, 3740 Bilzen

Onderwerp akte : ONTSLAG VAN ZAAKVOERDER

Blijkens proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van 28 januari 2013 werd volgend ontslag van zaakvoerder goedgekeurd :

Ontslag en kwijting als zaakvoerder wordt op 28 januari 2013 verleend aan

THIJS Robin, Heesstraat 59, 3740 Bilzen

Voor ontledend uittreksel

MOORS Martijn THIJS Robin

Zaakvoerder Uittredend zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

01/02/2013
ÿþIIIllflllIUlUI Il! IIII

*13019945*

Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

rechtbank v, koophandel te TONGEREN

21 -01- 2013

De I" iooídgriffier,

enfile

~ 11

Ondernemingsnr : 0834.736.765

Benaming (voluit) :VESTIUM

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3740 Bilzen, Toekomststraat 68

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : Kapitaalvermindering - Statutenwijzigingen

Uit een proces-verbaal gesloten door notaris Xavier Voets te Bilzen op negen januari tweeduizend I

Idertien, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten] vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VESTIUM", ondermeer volgende beslissingen bij I eenparigheid van stemmen heeft genomen :

1. het maatschappelijk kapitaal wordt verminderd met een bedrag van vijftigduizend euro (50.000,00 Ï euro) en gebracht op twintigduizend euro (20.000,00 euro) zonder vernietiging van aandelen. Deze kapitaalvermindering zal aangerekend worden op het werkelijk gestort kapitaal en strekt er toe het kapitaal

Ivan de vennootschap in overeenstemming te brengen met de huidige en toekomstige noden van de Ï l vennootschap; zij zal geschieden door terugbetaling in speciën van een bedrag gelijk aan het bedrag van I I de kapitaalvermindering aan de vennoten in evenredigheid tot hun huidig aandelenbezit. 12. artikel 5 der statuten wordt aangepast om het in overeenstemming te brengen met de nieuwe toestand I van het kapitaal en vervangen door

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op twintigduizend euro (20.000, 00 euro) en is Ï vertegenwoordigd door zeventig (70) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk l één/zeventigste van het kapitaal vertegenwoordigen."

3. de zaakvoerders, die ieder afzonderlijk kunnen optreden, worden alle bevoegdheden verleend om de genomen besluiten uit te voeren, inzonderheid de bevoegdheden om de terugbetaling waartoe de I vergadering heeft besloten, na afloop van de wettelijke termijn onder de wettelijke voorwaarden te I verrichten.

4. er wordt volmacht verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Brepoels Accountants", met maatschappelijke zetel te 3740 Bilzen, Zeepstraat 4, vertegenwoordigd Î door haar zaakvoerder, de heer Ludo BREPOELS wonende te 3800 Sint-Truiden, Jan van Xantenlaan Ï 18, haar vertegenwoordigers, werknemers, bedienden of één van haar aangestelden, met de macht I om indeplaats te stellen, teneinde alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor het I Éondernemingsloket, de kruispuntbank voor ondernemingen, de diensten van de B.T.W. en andere I administraties ingevolge onderhavige statutenwijziging(en).

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL, afgeleverd vt ôr registratie met als enig doel te worden neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel. Tegelijk hiermede neergelegd : uitgifte van de akte van gecoflrdineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

negen januari tweeduizend dertien en!

Op de laatste blz. van Luik S vermelden , Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanmen van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/03/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11301998*

Neergelegd

22-03-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): VESTIUM

0834736765

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 3740 Bilzen, Toekomststraat 68

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Xavier Voets te Bilzen op éénentwintig maart tweeduizend en elf, blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt:

1. OPRICHTERS:

a. De heer MOORS Martijn Leo Robert Maria, geboren te Genk op dertig augustus negentienhonderd zevenentachtig, ongehuwd en bevestigend geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 3740 Bilzen, Toekomststraat 68.

b. De heer THIJS Robin Mario, geboren te Tongeren op drieëntwintig juni negentienhonderd zesentachtig, ongehuwd en bevestigend geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 3740 Bilzen, Heesstraat 59.

2. RECHTSVORM EN BENAMING : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam  VESTIUM .

3. ZETEL: 3740 Bilzen, Toekomststraat 68.

4. DOEL: De vennootschap heeft tot doel :

1. De aankoop en verkoop, onderhands of publiek, ruiling, huur en verhuur van alle onroerende goederen als beroepsoprichter. Het bouwen, verbouwen, aannemen, onderaannemen, renoveren, saneren, verkavelen, oprichten of laten oprichten als beroepsoprichter van alle onroerende goederen, grondwerken, ruwbouw, bedrijvigheden met betrekking tot de gehele of gedeeltelijke uitvoering van voltooiingswerkzaamheden of de coördinatie van deze bij de uitvoering door onderaannemers, dit zowel in de particuliere, openbare als industriële sector, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland.

2. Het beheer en de bemiddeling inzake aankoop en verkoop, huur en verhuur, optreden als commissionair of agentuur bij transacties in verband met onroerende goederen. Dit alles in de ruimste zin des woords.

3. Het beheer van een roerend en onroerend goed vermogen. Dit omvat alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks hiermede in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van haar onroerende en roerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de verstandhouding, de verfraaiing, de verbouwing, de bebouwing, de ontwikkeling en de uitbating van deze goederen.

De vennootschap mag onroerende goederen huren en verhuren, zich borg stellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van haar onroerende goederen, of voor verbintenissen van ondernemingen of vennootschappen waarin ze belangen bezit.

De vennootschap mag alle bewerkingen doen van industriële, commerciële, financiële , burgerlijke, roerende of onroerende aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband hebben met haar doel.

De vennootschap zal op alle wijzen belangen kunnen nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen, met een zelfde gelijklopend of aanverwant doel en dat van aard is de ontwikkeling van haar onderneming, haar grondstoffen aan te brengen, de verkoop van haar producten te vergemakkelijken of haar klantenbestand uit te breiden.

De zaakvoerders zijn bevoegd om de aard en de reikwijdte van het maatschappelijk doel te interpreteren.

5. DUUR : onbepaalde duur.

6. GEPLAATST KAPITAAL  VOLLEDIGE VOLSTORTING : ZEVENTIGDUIZEND EURO (¬ 70.000,00), vertegenwoordigd door zeventig (70) aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Het kapitaal is bij de oprichting volledig volstort door inbreng in geld.

7. BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING : één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, door de vennoten benoemd en gekozen uit hun midden of daarbuiten.

De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide macht om te handelen in naam der vennootschap, in alle omstandigheden en om al de daden te stellen of toe te laten, die betrekking hebben op het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door een zaakvoerder, die individueel optreedt. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

8. NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER:

Tot niet-statutaire zaakvoerders werden benoemd voor de duur van de vennootschap: de heer Martijn

MOORS en de heer Robin THIJS, beiden voornoemd, die hun mandaat hebben aanvaard.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd.

9. JAARVERGADERING: jaarlijks op de eerste vrijdag van de maand juni om twintig uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is wordt de jaarvergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering. De algemene vergaderingen zullen gehouden worden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats, vermeld in de oproepingsberichten.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen. Zij worden vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders. Deze oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. Elk aandeel geeft recht op één stem.

Wanneer één of meer aandelen aan verscheidene personen toebehoren, dan kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door één enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden. Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst. Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopige bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden. Wanneer één of meer aandelen tot het gemeenschappelijk vermogen van de echtgenoten behoren en tussen de echtgenoten geen overeenstemming bereikt wordt, dan kan de vrederechter, overeenkomstig artikel 1421 van het Burgerlijk Wetboek één der echtgenoten op diens verzoek machtigen om de bedoelde rechten alleen uit te oefenen. Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dat aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens verzet van de blote eigenaar. In dit laatste geval kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de bedoelde rechten uit te oefenen in het gezamenlijk belang van vruchtgebruiker en blote eigenaar.

10. BOEKJAAR: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

11. RESERVES - VERDELING VAN DE WINST EN VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVEND SALDO : het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten en de afschrijvingen, maakt de netto-winst van de vennootschap uit; op deze netto-winst wordt vijf procent voorafgenomen ten bate van het wettelijke reservefonds. De overblijvende winst zal verdeeld worden volgens de beslissingen van de algemene vergadering. Het batig saldo der vereffening zal tussen al de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen dat zij onderscheidelijk zullen bezitten, met dien verstande dat ieder aandeel hetzelfde recht geniet. Nochtans zo alle aandelen niet in gelijke verhouding afbetaald zijn, zullen de vereffenaars, alvorens tot hoger voorziene verdeling over te gaan, met de verscheidenheid van deze toestand moeten rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door geldoproepingen ten laste van de in minder mate afbetaalde aandelen, hetzij door voorafgaande terugbetalingen van de in grotere mate afbetaalde aandelen.

12. OVERGANGSBEPALINGEN : Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van onderhavig uittreksel van de oprichtingsakte en eindigt op éénendertig december tweeduizend en twaalf, met dien verstande dat elke verrichting vanaf één februari tweeduizend en elf geacht wordt voor rekening van de vennootschap in oprichting te zijn gebeurd. De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de eerste vrijdag van de maand juni van het jaar tweeduizend dertien om twintig uur. Er werd geen commissaris benoemd.

13. VOLMACHT:

Er wordt volmacht gegeven aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Brepoels Accountants , met maatschappelijke zetel te 3740 Bilzen, Zeepstraat 4, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Ludo BREPOELS wonende te 3800 Sint-Truiden, Jan van Xantenlaan 18, met macht van indeplaatsstelling, om de nodige formaliteiten en inschrijvingen te vervullen in de Kruispuntbank der Ondernemingen (KBO), met inbegrip van eventuele verbeteringen, wijzigingen en/of schrappingen van die inschrijving alsmede alle formaliteiten te vervullen die zouden nuttig zijn of noodzakelijk zijn bij alle privatieve of publiekrechtelijke instellingen, onder meer met betrekking tot de B.T.W., de sociale kas, de formaliteiten inzake douane en accijnzen, de aanvraag van vergunningen, de aanvraag registraties en erkenningen als aannemer enzovoort, met inbegrip van alle latere mogelijke wijzigingen dienaangaande.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL, afgeleverd vóór registratie met als enig doel te worden neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Tegelijk hiermede neergelegd : uitgifte van de akte van éénentwintig maart tweeduizend en elf.

Notaris Xavier Voets te Bilzen.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VESTIUM

Adresse
TOEKOMSTSTRAAT 68 3740 BILZEN

Code postal : 3740
Localité : BILZEN
Commune : BILZEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande