VHNC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VHNC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 505.791.652

Publication

09/12/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111

*14219796*

' r gr'itt'se der re=aLnk

'f ..el 41w±F0.+ afd torígelan

 ~~

2 8 -11- 2oi~l

~__~

.......,....116.R_..

l;n grifticiariffie

Ondernemingsnr : 5c,. 7 f4',

Benaming

(voluit) : VHNC

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3770 Riemst, Industriezone op 't Reeck Reeckervelt 4

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor ANITA INDEKEU, notaris met standplaats Neeroeteren (Maaseik), op 26 november 2014, blijkt dat

De heer van 't Net Gijsbert, geboren te Amersfoort (NI) op zesentwintig april negentienhonderd zevenenzestig, wonende te 3640 Kinrooi, Scheymanshof 28, en echtgenoot van mevrouw CREMERS Esther Louisa, geboren te Sittard (Ni) op dertig december negentienhonderd zevenenzestig, met wie hij gehuwd is naar nederlands recht waarbij uitsluiting van iedere vorm van gemeenschappelijk vermogen ingevolge huwelijkse voorwaarden afgesloten blijkens akte verleden voor notaris Versteeg te Maastricht (NI) op zestien augustus negentienhonderd drieënnegentig, aangevuld blijkens akte verleden voor notaris Huzink te Amersfoort (NI) op zestien maart tweeduizend en twaalf,

De oprichter verklaarde op de dag van oprichting niet reeds enige vennoot te zijn van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft OPGERICHT onder de NAAM "VHNC", met maatschappelijke ZETEL te 3770 Riemst, Industriezone op 't Reeck, Reeckervelt 4.

De vennootschap heeft tot DOEL, zowel in België als in het buitenland:

- Verhuurcentrum van alle hydraulische en motorische hef-, hijs- en graafmachines, compacte kranen, kettinggravers met alle mogelijke verwisselbare aanbouwonderdelen zowel dienstig voor grondwerken, graafwerken, afbraakwerken, boorwerken, opruimings-en opkuiswerken, renovatiewerken, restauratiewerken, enz..., zonder dat deze opsomming limitatief weze.

- Algemene verhuring, montage en verkoop van stalen steigers, aluminium rotsteigers, gevelsteigers, bouwliften, enz..., in de ruimste zin van het woord.

- Groot- en kleinhandel van alle hierboven vermelde producten en aanverwante producten, in de ruimste zin van het woord.

- Algemene verhuring van divers materiaal.

Verhuring ais tussenpersoon, verhuring met bediener of bestuurder, leveren van demonstrateurs en machinebedieners aan bestaande klanten, demonstraties, promoties, onderaanneming.

- Werkplaats tot algemeen onderhoud en herstelling van alle machines en aanbouwonderdelen en alle algemeen in de verhuur gebrachte roerende goederen.

- De vennootschap mag zowel in binnen- als buitenland, aile daden van industriële, financiële, roerende en onroerende aard stellen, alle handelsverrichtingen en over het algemeen alle ondernemingen tot stand brengen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel en de verwezenlijking ervan bevorderen.

Ze zal mogen deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen, zowel in België als in het buitenland. Ze kan ook deelnemen in het bestuur van andere vennootschappen.

Voor eigen rekening:

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en het beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruiten, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, evenals alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en het beheren van een roerend patrimonium; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke aard ook , van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alfa handels-financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen. - Het opnemen van bestuursmandaten in, en het optreden als adviseur bij alle mogelijke ondernemingen en vennootschappen en verder alle verrichtingen die behoren tot de activiteit van een zogenaamde houdstermaatschappij en dit alles in binnen- en buitenland.

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

- De vennootschap mag daarbij in België of in het buitenland alle onroerende en roerende, commerciële, industriële en financiële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechistreeks in verband staan met haar doel of die de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Algemene bepaling: In de mate dat voor de voormelde activiteiten bijzondere erkenningen, machtigingen en/of vergunningen vereist zijn of opgelegd werden door de bevoegde overheid, kunnen deze door de vennootschap slechts uitgeoefend worden van zodra deze erkenningen, machtigingen en/of vergunningen werden bekomen.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (E 18.600,00). Het is verdeeld in honderd (100) gelijke ondeelbare aandelen op naam zonder vermelding van waarde en die elk één honderdste (1/100e) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Aile aandelen hebben stemrecht.

De oprichter schreef in op dit kapitaal voor het volledige bedrag en dit tegen pari in geld. De inschrijver verklaarde dat elk aandeel waarop door hem werd ingeschreven werd volstort ten belope van twee derde (2/3).

TOEKENNING VAN AANDELEN: Als vergoeding voor zijn inbreng in speciën werden er honderd (100) aandelen, elk volstort ten belope van twee derde (2/3), toegekend aan voornoemde heer van 't Net Gijsbert, die verklaarde te aanvaarden.

De vennootschap wordt BESTUURD door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Tot niet-statutaire zaakvoerder werd voor onbepaalde duur benoemd: voornoemde heer van `t Net Gijsbert. Zijn mandaat is onbezoldigd tenzij een algemene vergadering er anders over beslist.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen van intern bestuur verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens het wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurszaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle rechtshandelingen te verrichten, behoudens die handelingen waarvoor volgens het wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. De onbevoegdheid van de zaakvoer(d)(st)er(s) die uit deze bepaling voortvloeit kan door de vennootschap aan derden worden tegengeworpen.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoer(d)(st)er(s), zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoer(d)(st)er(s) kan (kunnen) gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoer(d)(st)er(s) in geval van overdreven volmacht.

Het BOEKJAAR begint op één juli van een welbepaald jaar en eindigt op dertig juni van het jaar erna. Het eerste boekjaar zal ingaan op de dag van neerlegging van een afschrift van deze oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. Het zal eindigen op dertig juni tweeduizend zestien.

De GEWONE ALGEMENE VERGADERING van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde vrijdag van de maand november om tien uur. Indien dit een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend zestien.

AANLEG RESERVES - VERDELING WINST - VERDELING VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVENDE SALDO

De netto-winst wordt als volgt verdeeld, respectievelijk gereserveerd:

1) tenminste vijf ten honderd wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve, totdat die één tiende (1/10) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

2) over de bestemming van het saldo wordt door de jaarvergadering op voorstel van de zaakvoer(d)(st)er(s) beslist met inachtneming van artikel 320 van het wetboek van vennootschappen.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leg(t)(gen) de vereffenaar(s) het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de bevoegde rechtbank van koophandel.

Voor ontledend uittreksel:

(Get.) Anita lndekeu, notaris.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

4-behoutden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift der oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

T

Coordonnées
VHNC

Adresse
IZ OP T'REECK REECKERVELD 4 3770 RIEMST

Code postal : 3770
Localité : RIEMST
Commune : RIEMST
Province : Limbourg
Région : Région flamande