VIA FERRATA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VIA FERRATA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 473.795.015

Publication

08/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 17.05.2014, NGL 28.06.2014 14263-0134-015
19/03/2014
ÿþ Mod Word 14.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111110,11R1111111

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

b s -03- 2014

LT



Ondernemingsnr : 0473.795.015

Benaming

(voluit) : VIA FERRATA

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3500 Hasselt, Kempische Kaai 71 bus 0.02

(volledig adres)

Onderwerp akte KAPITAALVERHOGING » STATUTENWIJZIGING

Uit een verslagschrift van de buitengewone algemene vergadering, opgemaakt door notaris Marc Jansen te Hasselt ter standplaats Kermt op 27 december 2013, geregistreerd 4 bladen geen verzendingen te Hasselt 1 kantoor op 31 december 2013, boek 804 blad 23 vak 17. Ontvangen:vijftig euro (50 EUR). De ontvanger (get.) K. Blondeel, adviseur.

Blijken de volgende beslissingen:

1/Lezing wordt gegeven van het bijzonder verslag van de zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor inzake de inbreng in natura.

De conclusies van het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkeheid "BECKERS, LOENDERS & C°, bedrijfsrevisoren", met zetel te 3510 Hasselt/Kermt, Diestersteenweg 146, vertegenwoordigd door de heer BECKERS Luc, bedrijfsrevisor, dd. 12 december 2013 luiden als volgt°

"De inbreng in natura voor de kapitaalverhoging van de BVBA VIA FERRATA betreft de schuldvordering van de aandeelhouders-inbrengers, mevrouw Ingrid THIJS en de heer Guibert SCHROYEN, voor een totaalbedrag van 360.000,00 Euro. Deze vordering is ontstaan naar aanleiding van een uitkering van een tussentijds dividend ten bedrage van 400.000,00 Euro op de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders dd. 02 december 2013, na inhouding van een roerende voorheffing van 10%.

De inbreng kadert in de procedure van uitkering van belaste reserves met een roerende voorheffing van 10% overeenkomstig de bepalingen van art. 537 WIB92.

De vordering wordt door de inbrengers gewaardeerd aan 360.000,00 Euro, hetgeen door het bestuursorgaan wordt aanvaard, zoals blijkt uit het ontwerp van het bijzonder verslag.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, en onder de opschortende voorwaarden van goedkeuring van voormelde tussentijdse dividenduitkering én van de betaalbaarstelling van het nettobedrag aan de aandeelhouders-inbrengers in de vorm van de onmiddellijk in kapitaal in te brengen schuldvordering, zijn wij van oordeel dat:

-de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van belaste reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%;

-de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

-de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch" verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt tenminste overeenkomt met het aantal (407) en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen (884,42 Euro), zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura zal bestaan uit vierhonderdenzeven (407) nieuwe aandelen van de BVBA VIA FERRATA, zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er ten slctte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting."

De vennoten verklaren inbreng te doen door opname als kapitaal van hun respectievelijke schuldvorderingen, die zeker, vaststaand esa opeisbaar zijn, tot beloop van globaal driehonderd zestigduizend, euro (360.000,00 EUR), ten laste van de vennootschap.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2014 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

4,. ... Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2014 - Annexes du Moniteur belge Deze schuldvordering blijkt uit de rekeningen-courant die voldoende gekend zijn door alle leden van de vergadering.

Als vergelding voor deze inbreng worden vierhonderd en zeven (407) aandelen toegekend.

De vennoten verklaren dat deze kapitaalverhoging gebeurt naar aanleiding van de beslissing van een bijzondere algemene vergadering de dato 2 december 2013 om dividenden uit te keren betaalbaar op 10 december 2013 en daarna integraal het netto dividend terug in te brengen in de vennootschap bij wijze van kapitaalverhoging, in toepassing van artikel 537 WIB92.

Ingevolge deze inbreng beslist de algemene vergadering het kapitaal te verhogen met een bedrag van driehonderd zestigduizend euro (360.000,00 EUR), om het te brengen van twintigduizend euro (20.000,00 EUR) op driehonderd tachtigduizend euro (380.000,00 EUR), met uitgifte van vierhonderd en zeven (407) aandelen, zonder nominale waardeaanduiding.

Deze aandelen genieten dezelfde rechten en voordelen als de reeds bestaande aandelen en nemen deel in het resultaat vanaf de kapitaalverhoging.

Alle huidige vennoten beslissen voor zoveel als nodig te verzaken aan de uitoefening van het recht van voorkeur dat in artikel 309 van het Wetboek van Vennootschappen en in artikel negen der statuten is voorzien.

Alle aanwezige vennoten verklaren uitdrukkelijk dat zij de geplande kapitaalverhoging wensen door te voeren met uitgifte van vierhonderd en zeven (407) nieuwe aandelen en af te zien van alle waardeverschillen die hiermee gepaard gaan.

De vergadering stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te acteren dat de kapitaalverhoging werd verwezenlijkt, dat alle nieuwe aandelen werden onderschreven en volledig volgestort zijn en dat het kapitaal van de vennootschap aldus werd gebracht op driehonderd tachtigduizend euro (380.000,00 EUR), vertegenwoordigd door zeshonderd en zeven (607) aandelen, zonder nominale waardeaanduiding.

2f De vergadering beslist de statuten van de vennootschap aan te passen aan:

yhet nieuwe Wetboek van Vennootschappen van 7 mei 1999;

_ de wetten van 23 januari 2001 en 2 augustus 2002 tot wijziging van het Wetboek van Vennootschappen; de wet van 2 juni 2006 en 19 maart 2012 tot wijziging van het Wetboek van Vennootschappen inzake de procedure van vereffening van vennootschappen.

3/ De vergadering beslist de volgende artikels der statuten te wijzigen;

-artikel twee: om het aan te passen aan de huidige zetel van de vennootschap, zodat het eerste lid voortaan luidt als volgt:

"Dezetel van de vennootschap is gevestigd te 3500 Hasselt, Kempische Kaai 71 bus 0.02,"

-artikel vijf; om het in overeenstemming te brengen met de eerste beslissing, wordt het eerste en het tweede lid vervangen door de volgende tekst:

"Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt DRIEHONDERD TACHTIGDUIZEND EURO (380.000,00 EUR).

Het is verdeeld in zeshonderd en zeven (607) gelijke aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde.";

-artikel zes: om het in overeenstemming te brengen met de derde beslissing wordt dit artikel vervangen door de volgende tekst;

"In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen."

-artikel acht: om het in overeenstemming te brengen met de derde beslissing worden de woorden "de vennootschappenwet" vervangen door "het Wetboek van Vennootschappen";

-artikel achttien: om het in overeenstemming te brengen met de derde beslissing worden de woorden "de vennootschappenwet" vervangen door "het Wetboek van Vennootschappen";

-artikel zevenentwintig: om het in overeenstemming te brengen met de vijfde beslissing wordt dit artikel vervangen door twee nieuwe artikels in verband met de ontbinding van de vennootschap, die luiden als volgt: "ARTIKEL ZEVENENTWINTIG

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de zorgen van de zaakvoerders in functie, tenzij de algemene vergadering van de vennoten één of meer vereffenaars benoemt, met gewone meerderheid van stemmen.

De algemene vergadering bepaalt de bevoegdheden en de bezoldiging van de vereffenaars.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaars eventueel gesteld hebben tussen hun benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan, Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De vereffenaars vormen een college.

ARTIKEL ACHTENTWINTIG

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan van de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

' "a

G ~



Voor-beh.ouden aan het r Belgisch Staatsblad

Het batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden volgens het aantal van hun respectieve aandelen, zodanig dat ieder aandeel over dezelfde rechten beschikt. In voorkomend geval, zullen eerst alle aandelen op gelijke voet worden geplaatst aangaande hun volstorting."

4f De vergadering machtigt de zaakvoerder en de notaris om de statuten te coördineren, zo nodig de nummering der artikels te herzien en de volledige tekst ter griffie neer te leggen binnen de drie maanden vanaf 27 december 2013.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2014 - Annexes du Moniteur belge Voor beknopt ontledend uittreksel.

De Notaris,

Marc JANSEN.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-eensluidend afschrift;

-verslag bedrijfsrevisor;

-verslag zaakvoerder;

-tekst der gecoördineerde statuten.















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 18.05.2013, NGL 30.09.2013 13620-0118-015
16/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 19.05.2012, NGL 10.08.2012 12402-0400-014
12/12/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 21.05.2011, NGL 30.11.2011 11628-0046-014
19/10/2010 : HA105721
05/08/2010 : HA105721
07/10/2009 : HA105721
05/09/2008 : HA105721
04/10/2007 : HA105721
31/01/2007 : HA105721
18/08/2006 : HA105721
14/06/2005 : HA105721
04/11/2004 : HA105721
25/09/2003 : HA105721
17/12/2002 : HA105721
09/12/2002 : HA105721
07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 16.05.2015, NGL 31.08.2015 15568-0334-015
23/01/2001 : HAA018427

Coordonnées
VIA FERRATA

Adresse
KEMPISCHE KAAI 71, BUS 2 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande