VIGILANCE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VIGILANCE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 628.593.355

Publication

16/04/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

14-04-2015

Griffie

*15306548*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0628593355

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

VIGILANCE

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Ivo VRANCKEN te Genk op 14 april 2015, dewelke binnen de wettelijk termijn ter registratie zal worden neergelegd, dat er een vennootschap werd opgericht als volgt:

OPRICHTER: De heer VANGENEUGDEN Sven, geboren te Genk op 1 juli 1980, (NN 80.07.01 14797), echtgenoot van mevrouw CLAES Tine, wonende te 3600 Genk, Meeënheide 116.

ARTIKEL 1: RECHTSVORM  NAAM: De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als benaming VIGILANCE.

ARTIKEL 2: ZETEL: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3600 Genk, Meeënheide 116. ARTIKEL 3: DOEL: De vennootschap heeft tot doel:

- Onderneming voor de installatie van bewakingssystemen en alarminstallaties tegen diefstal. - Het beheer van alarmcentrales bestemd voor alarminstallaties.

- Het verlenen van advies op het gebied van beveiliging aan het bedrijfsleven en aan de overheid. - De groot- en kleinhandel, in- en uitvoer van elektronische apparatuur en beveiligingsmaterialen. - Het afsluiten van verhuur- en onderhoudscontracten, het verhuren van apparatuur, permanentie en het verlenen van ondersteuning met betrekking tot bewaking.

- Het bewaken van goederen, eigendommen en personen, alsmede het beveiligen ervan.

- De kleinhandel en groothandel in computers, randapparatuur en (standaard) programmatuur. - Het verlenen van advies over soorten computers (hardware) en hun configuratie en toepassing van bijbehorende programmatuur (software): analyseren van behoeften en problemen van gebruiker en het aanbieden van de beste oplossing; het analyseren, ontwerpen. programmeren en eventueel uitgeven van gebruiksklare: systemen, inclusief systemen van automatische data identificatie: ontwikkeling, productie, levering/samenstelling van documentatie over standaard- of speciale programmatuur; het verlenen van advies met betrekking tot informaticaprogramma's en het verlenen van bijstand bij de toepassing van programma's.

- De verhuur en operationele leasing van kantoormachines, inclusief computers, zonder bedieningspersoneel: computerapparatuur; de verhuur van standaard-programmatuur.

- Het onderhoud en de reparatie van computers en randapparatuur; het onderhoud en de reparatie van rekenmachines en overige kantoormachines.

- De overige activiteiten in verband met computers.

- De klein - en groothandel in andere kantoormachines en -materieel zoals schrijfmachines, telmachines, enzovoort; in kantoormeubelen; in elektrische toestellen in de ruime zin van het woord (wit - en bruingoed); in elektrisch en elektronisch materiaal, inclusief installatiemateriaal; in kabels, draad, schakelaars en ander installatiemateriaal voor industrieel gebruik; in ander elektrisch en elektronisch materiaal zoals elektromotoren, transformators, schakelborden, elektronische componenten, enzovoort.

- Het verlenen van advies en praktische hulp aan de bedrijven, consulting (onder meer in verband met de keuze en het gebruik van soft- en hardware en communicatie); het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en

Onderwerp akte :

Meeënheide 116 3600 Genk

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

toezicht, het verschaffen van. informatie aan de bedrijfsleiding, enzovoort; het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie, enzovoort.; het verlenen van advies op het gebied van beveiliging aan het bedrijfsleven en aan de overheid, dit meer bepaald voor de beveiliging van computers en computernetwerken. - Het geven van lessen en vorming, onder meer in verband met de hoger vernoemde activiteiten zoals bijvoorbeeld het geven van computerlessen.

De groot - en kleinhandel en handelsbemiddeling in telefonie en aanverwante artikelen in de ruimste zin van het woord (gsm's en toebehoren, abonnementen, enzovoort).

- De groot - en kleinhandel en handelsbemiddeling in audio, video en multimedia (geluid - en beelddragers) in de ruimste zin van het woord (en de handel in abonnementen verwant met deze activiteiten).

- Plaatsen van veiligheidssloten, brandbeveiliging, toegangscontrole , video.

- De aankoop en verkoop, de invoer en uitvoer en herstelling van geluids- en lichtapparatuur; telecommunicatiesystemen; automatisatiesystemen; elektrische toestellen en radio-elektrisch materieel.

- Een onderneming voor het leveren en plaatsen van alarm-, brand- en diefstalbeveiligings-systemen; camerabewaking, computerbeveiliging.

- Het leveren en plaatsen van telefooninstallaties, professionele geluidsapparatuur.

- lnternettoepassingen.

- Plaatsen van veiligheidssloten, brandbeveiliging, toegangscontrole, video.

- Elektriciteitswerken.

- Verhuur van licht- en geluidsapparatuur.

- De handel in eigen onroerende goederen, te weten de aankoop, de verkoop, de huur en verhuur van een eigen patrimonium.

- De verkoop van eigen handelszaken.

- De verhuring van eigen woningen, garageboxen en staanplaatsen voor auto's, van eigen handelszaken, van eigen terreinen en het innen van huurgelden.

De verhandeling van, het verlenen van of het aangaan van een recht van vruchtgebruik, van een recht van opstal en het verwerven van eigendom van onroerende goederen.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheids-verrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België ais in het buitenland.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken. Deze deelneming kan geschieden door inschrijving op of overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

De vennootschap mag zich borg stellen voor en waarborgen verlenen ten gunste van derden. De vennootschap mag bestuursmandaten waarnemen.

Algemene bepalingen:

De vennootschap zal zowel in binnen als in het buitenland, alle commerciële en financiële, industriële, roerende en onroerende verrichtingen stellen die van aard zijn om haar maatschappelijk doel te verwezenlijken, uit te breiden of te vergemakkelijken, en dit op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die éénzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken. Deze deelneming kan geschieden door overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap mag zich eveneens borg stellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derden aangegaan. Zij mag eveneens al haar andere goederen met inbegrip van het handelsfonds in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

ARTIKEL 4: DUUR: De vennootschap wordt opgericht vanaf heden voor een onbepaalde duur. ARTIKEL 5: KAPITAAL  AANDELEN: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde. INSCHRIJVING  INBRENG IN SPECIEN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op het maatschappelijk kapitaal werd in speciën ingeschreven voor honderd (100) aandelen à rato van honderd zesentachtig euro (186,00 EUR) per aandeel, hetzij in totaal achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

AFBETALING :

Elk van deze aandelen werd volledig onderschreven, doch slechts volstort voor minimum twee/derde, zodat een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR) vanaf heden ter beschikking van de vennootschap is op een bijzondere rekening nummer BE36 0017 5365 1781 op naam van de vennootschap.

De instrumenterende notaris bevestigt dat het voormelde gestort kapitaal voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening bij de BNP PARIBAS FORTIS BANK te Genk-centrum zoals blijkt uit een attest van voormelde instelling, afgeleverd op 31 maart 2015, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

ARTIKEL 10: BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

D e algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, eventueel hun bevoegdheden. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

Een niet-statutair zaakvoerder kan te allen tijde worden ontslagen bij besluit van de algemene vergadering, met eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige vennoten.

Het ongevraagde ontslag van een niet-statutair zaakvoerder heeft gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering.

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, waarvan de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks rechtshandelingen. Indien een rechtspersoon wordt benoemd als zaakvoerder, dient deze conform het Wetboek van Vennootschappen onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een natuurlijke persoon als  vaste vertegenwoordiger te benoemen, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

ARTIKEL 11: ZAAKVOERDER: Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

ARTIKEL 15: TOEZICHT: Het toezicht van de vennootschap wordt uitgeoefend door de vennoten. Iedere vennoot bezit het recht van onderzoek en toezicht op de maatschappelijke verrichtingen. Hij mag zonder verplaatsing inzage nemen van al de boeken, briefwisseling, de processen-verbaal en over het algemeen van al de geschriften van de vennootschap; eventueel mag hij zich laten bijstaan door een accountant, zoals wettelijk voorzien.

Indien de wet daartoe verplicht of bij gebreke aan wettelijke verplichting, indien de algemene vergadering ertoe beslist, wordt de controle over de verrichtingen der vennootschap opgedragen aan één of meer commissarissen, benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaren en wordt hun vergoeding vastgesteld door de algemene vergadering.

ARTIKEL 17: ALGEMENE VERGADERING: Een gewone algemene vergadering zal jaarlijks gehouden worden op de zetel van de vennootschap of een andere plaats aangeduid in de oproepingsberichten op de derde woensdag van de maand juni om 17u00.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden worden.

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in 2017.

ARTIKEL 19: STEMUITOEFENING:

a) Elk aandeel geeft recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen betreffende de aandelen zonder stemrecht.

b) De vennoot die niet persoonlijk op de algemene vergadering zal kunnen aanwezig zijn, mag zijn

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

stem vooraf schriftelijk uitbrengen of zich door een lasthebber laten vertegenwoordigen.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging, kan elke aandeelhouder op de algemene vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, en drager van een schriftelijke volmacht, die ook kan worden gegeven bij wettelijk toegestaan elektronisch bericht, telefax of elk ander fototelegrafisch communicatiemiddel.

ARTIKEL 21: BOEKJAAR: Het maatschappelijke boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde kalenderjaar.

Het eerste boekjaar gaat in op de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte, doch omvat de verrichtingen gesteld voor rekening van de vennootschap in oprichting sedert 1 april 2015 en wordt afgesloten op 31 december 2016.

ARTIKEL 23: RESERVES  WINSTVERDELING: Jaarlijks wordt op de zuivere winsten een bedrag van tenminste één/twintigste voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds; deze voorafneming houdt op verplicht te zijn wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De aanwending van het saldo wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

ARTIKEL 24: ONTBINDING: Ingeval van ontbinding van de vennootschap zal het liquidatiesaldo in gelijke delen worden verdeeld onder al de aandelen.

BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT:

ARTIKEL 31: CONTROLE: Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde zaakvoerder is, oefent de enige vennoot alle bevoegdheden van de commissaris uit zoals bepaald in artikel 15 van deze statuten.

ARTIKEL 32: ALGEMENE VERGADERING: De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

De formaliteiten van bijeenroeping en bekendmaking dienen door de algemene vergadering niet te worden nageleefd, onverminderd de verplichting een bijzonder verslag op te maken en in voorkomend geval openbaar te maken volgens de voorschriften van de wet.

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - ZAAKVOERDER:

En na de vennootschap aldus te hebben opgericht, heeft de oprichter hier aanwezig, in zijn hoedanigheid van algemene vergadering besloten het aantal zaakvoerders voor de eerste maal vast te stellen op één, en vooralsnog geen commissaris aan te stellen.

Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van rechtspersoonlijkheid door de thans opgerichte vennootschap, wordt tot niet-statutaire zaakvoerder benoemd:

- de heer VANGENEUGDEN Sven, voornoemd.

Het mandaat wordt onbezoldigd uitgeoefend totdat de algemene vergadering hierover een andere beslissing zal nemen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte

Coordonnées
VIGILANCE

Adresse
MEEENHEIDE 116 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande