VIKING NYNORSK

Divers


Dénomination : VIKING NYNORSK
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 847.115.549

Publication

20/05/2014
ÿþ Mod Wond 11.1

DU ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN

0 8 MEI 20%

~º%uififfiÉ

IVIIEILIIII~I~~II

*14102556*

is

Ondernem ingsnr : 0847.115.549

Benaming

(voluit) : VIKING NYNORSK

(verkort)

Rechtsvorm : Private Stichting

Zetel : Kempische Steenweg 293/12, 3500 Hasselt

(volledig adres)

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing

De Raad van Bestuur gehouden op 27 augustus 2013 heeft beslist de zetel van de private stichting VIKING; NYNORSK te verplaatsen naar Kempische Steenweg 309 bus 1, 3500 Hasselt.

Getekend

Raf Degens

Bestuurder

Getekend

Liesbeth Gelders

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

13/07/2012
ÿþ MOD 2.2

~IruM1311 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



I II I~'I l'I 11'111' III INII

+12124350*

II

be a Bi st~

HECHTBANK VAN KOOPHANDEL.

0 if `0f- 2012

GrifidASSELT

Ondernemingsnr : <c? -£34 .~1 À s .

Benaming

(voluit) : Viking Nynorsk

(verkort) :

Rechtsvorm : private stichting

Zetel : Kempische Steenweg 293 bus 12 - 3500 Hasselt

Onderwerp akte : OPRICHTING

Het blijkt uit een akte, verleden voor notaris Gilissen op 26 juni 2012 dat de private stichting "Viking Nynorsk" met zetel te 3500 Hasselt, Kempische Steenweg 293 bus 12 is opgericht:

de naamloze vennootschap (NV) CITY LIVE, met zetel te 3500 Hasselt, Kempische steenweg 293 112, opgericht bij akte verleden voor notaris Eric GILISSEN te Hasselt op 31 januari 2007, gepubliceerd in de bijlage tot het belgisch staatsblad op 12 februari 2007 onder nummer 025031, waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd werden bij akte verleden voor notaris Eric GILISSEN te Hasselt te op 6 oktober 2011 onder nummer 11150791, ondememingsnummer 0886946917, hier vertegenwoordigd door de heer DESMEDT Koen Leo Maria, geboren te Leuven op 23 mei 1961, nationaal nummer 61.05.23-253.82, wonende te Oude Ophoverbaan 162, ingevolge onderhandse volmacht welke aan onderhavige akte gehecht zal blijven.

De oprichter verklaart overeenkomstig titel II, van de Wet van 27 juni 1921 gewijzigd bij Wet van 2 mei 2002

betreffende de Verenigingen zonder winstoogmerk, de internationale Verenigingen zonder winstoogmerk en de

Stichtingen, een private stichting op te richten waarvan de statuten luiden als volgt.

TITEL 1: BENAMING- ZETEL -DUUR

Artikel 1. Naam

De naam van de private stichting luidt "Viking Nynorsk".

Alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen en andere stukken die uitgaan van een private

stichting, vermelden de naam van de stichting, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden « private

stichting » en het adres van de zetel van de private stichting.

Artikel 2, : Zetel

De zetel is gevestigd te 3500 Hasselt, Kempische Steenweg 293, bus 12.

De zetel van de private stichting mag, bij besluit van de raad van bestuur, overgebracht worden naar elke

andere plaats in België, rekening houdende met de taalwetgeving.

Iedere verandering van de zetel van de private stichting wordt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad

bekendgemaakt door toedoen van de bestuurders,

Artikel 3. : Duur

De private stichting is opgericht voor onbepaalde duur.

TITEL 2: DOEL - ACTIVITEITEN

Artikel 4, ; Doel  Activiteiten

De private stichting wordt opgericht ter verwezenlijking van het volgend belangeloos doel

Het nastreven van een stabiel en geconcentreerd aandeelhouderschap met het oog op een efficiënte en

eenvoudige besluitvorming binnen de NV City Live,

Tot de concrete activiteiten waarmee de doelstelling van de private stichting wordt verwezenlijkt, behoren

onder meer

a. Het uitgeven van beperkt royeerbare certificaten op naam tegen aandelen en warranten van de NV City Live, die voor rekening van de houders van de certificaten aan de Stichting worden overgedragen;

b. het beheren en administreren van aandelen en warranten van de NV City Live evenals het innen van alle uitkeringen verbonden aan deze aandelen en warranten en het administreren ervan, alsmede het rechtstreeks uitkeren van die voordelen aan de certificaathouders, met inachtname van het belang van de stichting maar met eerbiediging van de belangen van de certificaathouders (in het bijzonder met het oog op een goed rendement);

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2012 - Annexes du Moniteur belge M0D 2.2

c. het uitoefenen van alle aan aandelen en warranten van de NV City Live verbonden rechten, waaronder het stemrecht, op zodanige wijze dat de belangen van City Live en alle daarbij betrokkenen zo goed mogelijk worden gewaarborgd.

Zij kan voorts alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel. Zij kan inzonderheid haar medewerking verlenen en deelnemen aan iedere activiteit die met haar doel overeenstemt.

De private stichting mag geen stoffelijk voordeel verschaffen aan de stichter(s), de bestuurders, of enig

ander persoon, behalve, in dit laatste geval, indien dit kadert in de verwezenlijking van het belangeloos doel.

De stichting kan, anders dan bij wijze van royering, de door haar gehouden aandelen en warranten niet vervreemden, behoudens in geval van toepassing van het volgrecht, de volgplicht en de vrije overdrachten omschreven in de statuten van de NV City Live.

De administratie van de aandelen en warranten van City Live NV, zoals hierboven omschreven, alsmede de uitoefening van de daaraan verbonden rechten, geschiedt met inachtneming van de terzake toepasselijke voorwaarden die bij de oprichting van de stichting worden vastgesteld ("administratievoorwaarden") en die nadien slechts kunnen worden gewijzigd met inachtneming van het bepaalde in artikel 20 van deze statuten.

De certificaten worden uitgegeven in klassen, naargelang zij worden uitgegeven in ruil voor aandelen respectievelijk warranten van de NV City Live. De certificaten uitgegeven in ruil voer aandelen van de NV City Live zullen certificaten zijn van dezelfde klasse als de klasse waartoe de aandelen van de NV City Live in ruil waarvoor ze zijn uitgegeven, behoren. De certificaten uitgegeven in ruil voor warranten van de NV City Live zullen W-certificaten zijn van dezelfde klasse als de klasse waartoe de warranten van de NV City Live in ruil waarvoor ze zijn uitgegeven, behoren.

TITEL 3 ; STICHTERS  BESTUUR  VERGADERING VAN CERTIFICAATHOUDERS

Artikel 5.: Aanwijzing van de stichter(s)

De stichter van de private stichting is NV City Live, met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Kempische Steenweg 293, bus 12.

Artikel 6. : Samenstelling van de raad van bestuur

De private stichting wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit drie leden, natuurlijke of rechtspersonen.

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter.

Artikel 7. ; Benoeming, beëindiging en afzetting van de bestuurders

Met uitzondering van de bestuurders die bij de oprichting van de private stichting door de stichter worden benoemd, worden de bestuurders benoemd door de stichter uit de kandidaten voorgedragen door de vergadering van certificaathouders. De vergadering van certificaathouders zal er steeds zorg voor dragen om voor elk vacant bestuursmandaat minstens twee kandidaten voor te dragen. De bestuurders worden benoemd voor een termijn die de zes jaar niet mag overschrijden. De bestuurders zijn herbenoembaar.

Het bestuursmandaat eindigt:

-door vrijwillig aftreden;

-door het verstrijken van de termijn van het bestuursmandaat;

-door overlijden, ontbinding of vereffening, faillissement, staking van betaling, onbekwaamverklaring, onderbewindstelling, afwezigverklaring, of enige andere reden of omstandigheid waardoor de bestuurder zijn mandaat niet langer kan uitoefenen;

-door ontslag door de stichter op verzoek van de vergadering van certificaathouders;

-door besluit tot afzetting vanwege de rechtbank van eerste aanleg van het arrondissement waar de private stichting haar zetel heeft, in de gevallen bij de Verenigingen en Stichtingenwet bepaald;

Indien ingevolge het einde van een bestuursmandaat, het aantal bestuurders minder dan drie bedraagt, voorzien de overblijvende bestuurders in vervanging in afwachting van de beslissing van de stichter (op voordracht van de vergadering van certificaathouders) tot benoeming van een nieuwe bestuurder.

Artikel 8.: Aansprakelijkheid

De private stichting is aansprakelijk voor fouten die kunnen worden toegerekend aan haar aangestelden of aan de organen waardoor zij optreedt.

De bestuurders en de personen belast met het dagelijks bestuur gaan in die hoedanigheid geen enkele persoonlijke verplichting aan inzake de verbintenissen van de private stichting. Zij zijn alleen verantwoordelijk voor de vervulling van hun opgedragen taak en voor de fouten in hun bestuur.

Artikel 9. : Vergadering van de raad van bestuur

De raad van bestuur vergadert na uitnodiging docr de voorzitter. De voorzitter is verplicht de raad van bestuur bijeen te roepen (i) wanneer twee bestuurders erom verzoeken en (ii) onmiddellijk na het ontvangen van een oproeping voor een algemene vergadering van NV City Live en vóór deze algemene vergadering.

De oproepingen worden minstens acht dagen voor de vergadering aan de bestuurders verstuurd, behalve in geval van hoogdringendheid, waarvan verantwoording moet worden gegeven in de notulen van de vergadering. Deze oproepingen bevatten de agenda, de datum, de plaats en het uur van de vergadering, en worden gedaan per brief, luchtpost, telegram, telex, telefax, e-mail of op een andere schriftelijke wijze.

De oproepingen worden geacht gedaan te zijn bij hun verzending.

Wanneer alle leden van de raad aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn, moet geen bewijs worden geleverd van een voorafgaandelijke oproeping.

De vergaderingen worden gehouden in de zetel van de private stichting of op de plaats aangeduid in de oproepingen, in België of - uitzonderlijk - in het buitenland.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2012 - Annexes du Moniteur belge MOD 2.2

Bijeenkomsten van de raad van bestuur kunnen geldig gehouden worden bij wijze van tele- en videoconferentie,

Zij worden voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of, indien deze laatste verhinderd is of indien er geen bestuurslid tot voorzitter is benoemd, door de oudste aanwezige bestuurder.

Artikel 10. : Besluitvorming - Verte'genwoordiging van afwezige leden

a) Behalve in geval van overmacht, kan de raad slechts beraadslagen en besluiten nemen indien tenminste de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

indien deze voorwaarde niet is vervuld, kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de agenda van de vorige vergadering voorkwamen, doch enkel indien ten minste twee bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Iedere bestuurder kan, per brief, telex, telegram, telefax of op een andere schriftelijke wijze, een ander lid van de raad van bestuur volmacht geven om hem op één vergadering van de raad te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen.

Eén bestuurder kan meerdere collega's vertegenwoordigen en naast zijn stem, evenveel stemmen uitbrengen als het aantal volmachten waarover hij beschikt. Er moeten evenwel steeds minstens twee bestuurders in persoon aanwezig zijn.

b) De besluiten van de raad van bestuur worden bij gewone meerderheid van stemmen genomen. Ieder bestuurslid heeft één stem.

Indien in een raadszitting, geldig samengesteld, één of meerdere bestuurders of hun gevolmachtigden zich van stemming onthouden, worden de besluiten op geldige wijze getroffen bij meerderheid van de stemmen van de overige, aanwezige of vertegenwoordigde leden van de raad.

Bij staking van stemmen heeft de voorzitter van de vergadering een doorslaggevende stem.

c) In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de private stichting het vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders, Zij worden gedateerd op de dag dat de laatste bestuurder het betreffende document ondertekent.

Artikel 11.: Bela ngenconflicten

Indien een bestuurder, rechtstreeks of onrechtstreeks, een persoonlijk belang heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid behoort van de raad van bestuur, moet hij dit mededelen aan de andere bestuurders véér de raad van bestuur een besluit neemt. Zijn verklaring, alsook de rechtvaardigingsgronden betreffende voornoemd strijdig belang moeten worden opgenomen in de notulen van de raad van bestuur die de beslissing moet nemen. De betrokken bestuurder moet, desgevallend, tevens de commissaris van het strijdig belang op de hoogte brengen. De betrokken bestuurder kan deelnemen aan de beraadslaging en besluitvorming over de betrokken beslissing of verrichting.

Artikel 12.: Intern bestuur

a) algemeen

De raad van bestuur is bevoegd om, binnen de grenzen van de wet, het stichtingsdoel en de statuten, aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van de doeleinden van de private stichting.

De bestuurders kunnen overeenkomen de bestuurstaken onder elkaar te verdelen. Deze verdeling kan niet aan derden worden tegengeworpen, zelfs niet indien zij is bekendgemaakt.

b) dagelijks bestuur

De raad van bestuur kan aan één of meer personen, al dan niet lid van de raad, het dagelijks bestuur van de

private stichting opdragen; zij treden afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college op, zoals bepaald door de

raad van bestuur.

De raad van bestuur beperkt desgevallend hun vertegenwoordigingsbevoegdheid.

Zodanige beperkingen kunnen aan derden niet worden tegengeworpen, zelfs indien ze openbaar zijn

gemaakt.

De persoon aan wie deze bevoegdheden opgedragen zijn, zal de titel van "algemeen directeur" voeren, of

indien hij bestuurder is, de titel van "gedelegeerd-bestuurder.

c) bevoegdheidsdelegatie

De raad van bestuur, net als de-'genen aan wie het dagelijks bestuur wordt opgedragen, kunnen eveneens

in het kader van dit bestuur bijzondere en bepaalde machten delegeren aan één of meerdere personen, naar

hun keuze.

De gevolmachtigden verbinden de private stichting binnen de perken van de hen verleende volmacht,

onverminderd de verantwoordelijkheid van de lastgever ingeval van overdreven volmacht.

Artikel 13, : Externe vertegenwoordiging

De raad van bestuur vertegenwoordigt, als college, de private stichting in alle handelingen in en buiten

rechte.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college wordt de

private stichting in rechte en ten aanzien van derden, hieronder begrepen een openbaar ambtenaar,

rechtsgeldig vertegenwoordigd

hetzij door twee bestuurders samen optredend, hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd-

be-istuur-ader, aangewezen door de raad van bestuur.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de private stichting tevens geldig vertegenwoordigd door een

geval-machtigde tot dit bestuur.

Zij dienen geen bewijs van een voorafgaandelijk besluit van de raad van bestuur voor te leggen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2012 - Annexes du Moniteur belge MOD 2,2

Bovendien is de private stichting op geldige wijze vertegenwoordigd door speciale lasthebbers binnen de

grenzen van hun opdracht,

Artikel 14.: Notulen

De besluiten van de raad van be-stuur worden in notulen opgenomen, ondertekend door de meerderheid

van de aanwezige leden. Deze notulen worden in een speciaal register opgetekend of ingebonden.

De volmachten, net als andere schriftelijke berichtgevingen, worden daaraan gehecht.

De afschriften van of de uittreksels uit deze notulen, die in rechte of eiders dienen te worden voorgelegd,

worden ondertekend door één bestuurder.

Artikel 15. Vergaderingen van certificaathouders

a) De vergadering van certificaathouders wordt door de raad van bestuur bijeengeroepen (I) wanneer een besluit van die vergadering volgens de administratievoorwaarden of de statuten vereist is, (ii) wanneer de raad van bestuur dit in het belang van de stichting nuttig acht of (iii) wanneer tien certificaathouders hierom verzoeken.

b) Alle certificaathouders worden ten minste acht dagen véér de vergadering opgeroepen. De agenda wordt bij de oproepingsbrief gevoegd.

Alle oproepingen voor Vergaderingen van Certificaathouders gebeuren gelijktijdig via gewone post én via email op de adressen vermeld in het register van de Certificaathouders, tenzij de betrokken Certificaathouder uitdrukkelijk, individueel en schriftelijk ermee heeft ingestemd dat deze oproepingen enkel per e-mail aan hem worden verstuurd.

De certificaathouders kunnen zich op de vergadering laten vertegenwoordigen door een ander certificaathouder.

c) Op de vergadering van certificaathouders geeft ieder certificaat dat is uitgegeven in ruil voor een aandeel van de NV City Live recht op twee stemmen en ieder certificaat dat is uitgegeven in ruil voor een warrant van de NV City Live recht op één stem. Behoudens andersluidende bepaling, worden de besluiten van de vergadering van certificaathouders rechtsgeldig genomen met een gewone meerderheid, zonder dat een aanwezigheidsquorum van toepassing is.

Onthoudingen worden niet meegerekend om na te gaan of de vereiste meerderheid werd bereikt.

d) Bij gebreke aan andersluidende bepalingen in de statuten of in de administratievoorwaarden, zijn de gewone regels van de beraadslagende vergaderingen van toepassing op de vergadering van certificaathouders.

e) De vergadering van certificaathouders is enkel bevoegd voor.

-de wijziging van de statuten van de stichting en de administratievoorwaarden overeenkomstig de artikelen

19 en 20 van de statuten;

-de voordracht van kandidaten voor bestuursfuncties of vacante mandaten binnen de stichting;

-het indienen van een verzoek tot ontbinding van de stichting bij de Rechtbank van Eerste Aanleg.

-Het bepalen van het ideëel doel waartoe het vermogen van de private stichting bij ontbinding moet worden

aangewend.

TITEL 4.  CONTROLE VAN DE PRIVATE STICHTING

Artikel 16.: Commissaris - Wijze van benoeming

Indien de private stichting hiertoe wettelijk verplicht is, wordt de controle op de financiële toestand van de

private stichting, op de jaarrekening en op de regelmatigheid ten aanzien van de Verenigingen en

Stichtingenwet en de statuten van de verrichtingen, weer te geven in de jaarrekening, aan één of meer

commissarissen opgedragen. Zij worden benoemd door de raad van bestuur onder de leden, natuurlijke

personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

De commissarissen worden benoemd voor een hemieuwbare termijn van drie jaar.

Op straffe van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige redenen worden

ontslagen door de raad van bestuur.

Artikel 17. Vergoeding

De bezoldiging van de eventuele commissarissen bestaat in een vast bedrag, dat bij de aanvang van hun

opdracht door de raad van bestuur wordt vastgesteld. Zij kan niet worden gewijzigd dan met instemming van de

partijen.

TITEL 5. - BOEKJAAR - JAARREKENING

Artikel 18. : Boekjaar - jaarrekening

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar.

Ieder jaar en ten laatste binnen zes maanden na de afsluitingsdatum van het boekjaar maakt de raad van

bestuur de jaarrekening van het voorbije boekjaar op, overeenkomstig de wettelijk bepalingen, alsook de

begroting van het volgende boekjaar,

De boekhouding wordt gevoerd overeenkomstig de wettelijk bepalingen ter zake.

De certificaathouders hebben ten allen tijde het recht om inzage te vragen in de jaarrekeningen en

boekhouding van de stichting.

TITEL 6. STATUTENWIJZIGING  Wijziging van de administratievoorwaarden

Artikel 19, : Statutenwijziging

De statuten kunnen op voorstel van de raad van bestuur worden gewijzigd door een beslissing van de

vergadering van certificaathouders genomen met twee derde van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen

én mits goedkeuring ervan door de NV City Live,

De wijziging van de gegevens vermeld onder artikel 28, 3° en 5° tot en met 8° van de Verenigingén en

Stichtingenwet dienen bij authentieke akte te worden vastgelegd,

Artikel 20.: Wijziging van de administratievoorwaarden

Vdor-

èibehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Luik B - Vervolg

MOD 2.2

De administratievoorwaarden kunnen op voorstel van de raad van bestuur worden gewijzigd door een beslissing van de vergadering van certificaathouders genomen met twee derden van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen én mits goedkeuring ervan door de NV City Live.

TITEL 7. - ONTBINDING  VEREFFENING

Artikel 21.: Algemeen

De rechtbank van eerste aanleg van het arrondissement waar de private stichting haar zetel heeft, kan op verzoek van de in de Verenigingen en Stichtingenwet aangeduide personen, op verzoek van de NV City Live of op verzoek van de vergadering van certificaathouders (na een voorafgaande beslissing hiertoe genomen met twee derden van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen én mits goedkeuring van de NV City Live) de ontbinding van de private stichting uitspreken in de gevallen door de Verenigingen en Stichtingenwet bepaald, De rechtbank die de ontbinding uitspreekt, kan hetzij tot de onmiddellijke afsluiting van de vereffening beslissen, hetzij de vereffeningswijze bepalen en één of meer vereffenaars aanstellen,

Artikel 22. : Verdeling

Het vermogen van de private stichting bij ontbinding moet tot het ideëel doel worden aangewend waartoe de vergadering van certificaathouders overeenkomstig de bepalingen van artikel 15 heeft besloten.

Wanneer het belangeloze doel van de private stichting is verwezenlijkt neemt de stichter of nemen zijn rechthebbenden een bedrag gelijk aan de waarde van de goederen zelf terug die de stichter aan de verwezenlijking van dat doe! heeft besteed.

INBRENGEN  WERKINGSMIDDELEN

Opdat de private stichting haar werkzaamheden onmiddellijk kan aanvatten, brengt de stichter volgende werkingsmiddelen in : een bedrag van duizend euro (1.000 EUR) dat is gestort op de rekening met nummer BE02 7370 3647 1740 geopend bij de KBC Bank.

Pro fisco

De stichter verklaart zijn fiscale woonplaats in het Vlaams Gewest te hebben, aangezien hij steeds zijn maatschappelijke zetel heeft gehad in het Vlaams Gewest.

OVERGANGSBEPALINGEN

De stichter benoemt als bestuurders voor een termijn van zes jaar:

1/de heer Davy Loots, wonende te dr. Nolenslaan 10, 3500 Hasselt, geboren te Hasselt op 12 december 1977;

2/mevrouw Liesbeth Gelders, wonende te Eivalstraat 21, 3830 Wellen, geboren te Hasselt op 12 februari 1981;

3/de heer Raf Degens, wonende te Kiezelstraat 108, 3500 Hasselt, geboren te Hasselt op 20 maart 1974. Zij hebben hun opdracht aanvaard.

Hun opdracht wordt niet vergoed.

Gezien er uit ter goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat de private stichting voor het eerste boekjaar zal voldoen van de wettelijke criteria, besluit de stichter om geen commissaris te benoemen.

De benoeming van bovenvermelde bestuurders zal slechts uitwerking hebben vanaf het ogenblik dat de private stichting rechtspersoonlijkheid verkregen zal hebben.

Aansluitend aan de oprichting zijn voormelde bestuurders, hier allen mee verschenen, in raad van bestuur bijeengekomen en hebben met eenparigheid van stemmen beslist dat het eerste boekjaar ingaat op heden en zal eindigen op eenendertig december tweeduizend dertien.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VIKING NYNORSK

Adresse
KEMPISCHE STEENWEG 293, BUS 12 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande