VIMAUVI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VIMAUVI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 542.769.141

Publication

16/05/2014
ÿþOndernemingsnr : 0542.769.141

Benaming (voluit) : VIMAUVI

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Boomgaardstraat 7 bus 1

3680 Maaseik

Ond " rwerp akte :Ontbinding en vereffening

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering verleden op 15 april 2014 voor Meester Silvie Lopez-Hernandez, geassocieerd notaris, met zetel te Neerpelt, Boseind 23, opgesteld; voor registratie naar analogie van artikel 173 van het wetboek der registratierechten, met als enig doel neergelegd te worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, blijkt :

Dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid "VIMAUVI", met maatschappelijke zetel te 3680 Maaseik, Boomgaardstraat 7 bus' 1, volgende beslissingen genomen heeft

Eerste besluit - Voorafgaande verslagen

De vergadering neemt kennis van de in de agenda aangekondigde verslagen alsook van de; tussentijdse staat van actief en passief van 31 maart 2014.

De conclusies van het verslag van B.V. orrv BVBA Roels, Criel & Co Bedrijfsrevisoren, met zetel te 9270 Kalken, Vaartstraat 105, vertegenwoordigd door Roels, Criel & C°, BV ovv BVBA, bedrijfsrevisoren, te; 9270 Kalken, Vaartstraat 105, vertegenwoordigd door Luc Criel, bedrijfsrevisor, worden hierna letterlijk; overgenomen

"BESWIT

In overeenstemming met de bepalingen van artikel 181 paragraaf 1 van het Wetboek van; Vennootschapen, hebben wij de staat van activa en passiva, afgesloten per 31 maart 2014 van de. besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VIMAUVI aan een nazicht onderworpen en dit; 'r met het oog op de ontbinding,

De staat van activa en passiva per 31 maart 2014 als bedoeld in artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen bevat géén passiva andere dan eigen-vermogensbestanddelen, en voldoet derhalve aan de voorwaarden voor vereffening en verdeling in één akte, overeenkomstig artikel 184 § 5 van het; Wetboek van Vennootschappen.

De staat van activa en passiva van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VIMAUVI, waarvan de maatschappelijke zetel gelegen is te 3680 Maaseik, Boomgaardstraat 7 bus 1 en' dewelke werd opgesteld- in het kader van de procedure van ontbinding en vereffening- door de', zaakvoerder van de vennootschap, afgesloten per 31 maart 2014, zijnde minder dan drie maanden' voordien, op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, rekening houdend met de vooruitzichten', van de vereffening van de vennootschap geeft een balanstotaal van 836.738,28 EUR en een resultaat, van de periode 01 januari 2014 ten bedrag van 12.228,23 EUR.

Onder voorbehoud van enige navordering vanwege de fiscale administraties mocht daartoe aanleiding il ontstaan kunnen wij besluiten dat, in het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht en in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes gerealiseerd zullen worden, de boekhoudkundige staat opgesteld door de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VIMAUVI afgesloten op 31 maart 2014, met een balanstotaal van il 836.738,28 EUR en een netto actief van 836.738,28 EUR blijkens de uitgevoerde controlewerkzaamheden, overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, een volledige, getrouwe en juiste weergave betreft van de toestand van de vennootschap.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1D-Y`~~ le

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

mod 11.1

Neergelegd ter griffie der rechtbank v. koophandel Antwerpen, afd. Tongeren

0 6 -05- 2014

Do grlffler,Griffie

911

i ioosz

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Kalken, 8 april 2014

Roels, Crie! & C°, BV ow BVBA

Bednjfsrevisoren

Vertegenwoordigd door

Luc CRIEL

(handtekening)

Bedrijfsrevisor"

Tweede besluit  Ontbindingen sluiting van de vereffening in één akte

Na de uiteenzetting van de voorzitter juist te hebben bevonden beslist de vergadering de vennootschap

vervroegd te ontbinden met ingang van heden.

Deze beslissing wordt met eenparigheid van stemmen genomen. Overeenkomstig de artikel 184 §5 van

het Wetboek van Vennootschappen wordt de vennootschap ontbonden en vereffend in één akte. De

enige vennoot verklaart uitdrukkelijk:

dat de vennootschap geen schulden heeft aan derden zoals blijkt uit de staat van activa en

passiva van 31 maart 2014

dat er geen vereffenaar is benoemd.

- dat de enige vennoot aanwezig is en unaniem akkoord gaat

dat de terugname van het resterende actief gebeurt door de enige vennoot zelf, zoals blijkt uit het derde besluit hierna.

Derde besluit  Goedkeuring rekeningen van de vereffening  Overname resterend actief De vergadering beslist de rekeningen van de vereffening goed te keuren.

De enige vennoot verklaart, alle activa en rechten van de vennootschap op basis van voormelde staat van actief en passief de dato 31 maart 2014, na afhouding van de liquidatiebelasting over te nemen. Alle activa, die de vennootschap in vereffening in de toekomst nog zou blijken te bezitten na de sluiting van haar vereffening (op heden niet bekend), worden naar aanleiding van de sluiting van de vereffening toebedeeld aan de heer Parren Peter, in zijn hoedanigheid van enige vennoot, waarbij de algemene vergadering hem de bevoegdheid verleent deze activa, indien gewenst, hetzij in te vorderen of ten gelde te maken voor zijn rekening als enige vennoot van de alsdan vereffende vennootschap.

ln het bijzonder verleent de vergadering aan de heer Parren Peter, in zijn hoedanigheid van vennoot van de alsdan vereffende vennootschap, machtiging om namens de alsdan vereffende vennootschap betreffende de zelfs niet-vernoemde belastingen op de voormelde de staat van activa en passiva (directe en indirecte belastingen, van welke aard dan ook, alsmede andere heffingen of taksen in de meest ruime zin van het woord  zowel verschuldigd als terug te vorderen door de alsdan vereffende vennootschap) alle administratieve en/of gerechtelijke procedures te voeren en de terug te vorderen bedragen te innen. Daartoe zal de heer Parren Peter alle nodige handelingen kunnen verrichtén, de nodige verklaringen afleggen, de nodige vorderingen instellen en indien nodig de nodige betwistingen voeren, en alle documenten ontvangen en ondertekenen namens de alsdan vereffende vennootschap. De opbrengst ervan zal toekomen aan de enige vennoot,

Alle passiva, inclusief de kosten van de vereffening zelf, werden voor heden voldaan, zoals blijkt uit de voormelde staat van activa en passiva,

Er dienen voor het overige geen maatregelen genomen te worden betreffende de consignatie van gelden en/of waarborgen die aan schuldeisers of vennoten toekomen en die aan hen niet konden worden afgedragen.

Vierde besluit  Vaststelling beëindiging mandaat zaakvoerder

Ten gevolge van de ontbinding, neemt de algemene vergadering tenslotte kennis van de beëindiging van het mandaat van de enige zaakvoerder, de heer PARREN Peter.

De vergadering verleent kwijting aan de voornoemde zaakvoerder voor het door hem gevoerde beleid. Vijfde besluit  Sluiting van de vereffening

Gelet op het voorgaande, beslist de vergadering dan ook tot toepassing van artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen en verklaart zich uitdrukkelijk akkoord om de ontbinding en vereffening onmiddellijk af te sluiten.

De vereffening wordt als beëindigd beschouwd en wordt hierbij afgesloten. De vennootschap houdt op te bestaan vanaf heden.

De boeken en bescheiden van gemelde BVBA zullen gedurende vijf jaar bewaard worden door de heer PARREN Peter, wonende te 3680 Maaseik, Boomgaardstraat 7 bus 1.

Zesde besluit  Volmachten

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan NV Van Havermaet Groenweghe BV, met zetel te 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65, vertegenwoordigd door mevrouw Marie-Jeanne Vrijsen (wonende te 3941 Hechtel-Eksel, Gerard Jehoelstraat 42) en/of mevrouw Stephanie Casado (wonende te 3665 As, Zander Leënstraat 48), met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het Ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

de bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel, en tevens aile formaliteiten te vervullen (met' name ondertekening van formulieren) met betrekking tot de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek om vrijstelling.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Silvie LOPEZ-HERNANDEZ,

geassocieerd notaris te Neerpelt.

Tegelijk hiermee neergelegd

- volledige uitgifte.

verslag van de zaakvoerder,

- verslag van de bedrijfsrevisor.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/04/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 07.03.2014, NGL 25.03.2014 14075-0274-011
18/12/2013
ÿþmot' 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

biaga IEOII t r tlle der

rechtbank v . koophandel te TONGEREN

0 6 -12- 2013

De Hoofdgriffi%riffie

;x

Voor behou(

aan h

Belgis

Staalsi

Ondememingsnr : o 3 4 2. 7 B g" 1 4 1 Benaming (voluit) : VI MAUVI

131 167+

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Boomgaardstraat 7 bus 1

3680 Maaseik

Onderwerp akte :Statutenwijziging

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering verleden op 6 november 2013 voor Meester Silvie Lopez-Hernandez, geassocieerd notaris, met zetel te Neerpelt, Boseind 23, met volgende registratievermelding : "Geregistreerd zeven bladen geen verzendingen te Neerpelt, op 15 november 2013, boek 550 blad 79 vak 7; ontvangen : vijftig euro (¬ 50,00). De E.a. Inspecteur a.i. getekend L.Hoogstijns." blijkt:

Dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap naar Nederlands recht, Vimauvi BV, met maatschappelijke zetel te 3680 Maaseik, Boomgaardstraat 7 bus 1, volgende beslissingen genomen heeft :

EERSTE BESLUIT

De vergadering bekrachtigt de op 5 november 2013 in Nederland genomen beslissing bij besluit van de buitengewone vergadering van aandeelhouders om de zetel van de werkelijke leiding der vennootschap per 6 november 2013 over te brengen naar België en de feitelijke vestiging te België, 3680 Maaseik, Boomgaardstraat 7 bus 1, derwijze dat de vennootschap gelijkgesteld moet worden met de vennootschapsvorm naar Belgisch Recht, welke het nauwst aansluit met de huidige rechtsvorm naar Nederlands Recht.

TWEEDE BESLUIT

Met het oog op de omzetting in een handelsvennootschap naar Belgisch Recht neemt de vergadering overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen de volgende besluiten tot wijziging aan de statuten:

A, De vennootschap wordt gelijkgesteld met een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch Recht ;

B, Uit de maatschappelijke naam van de vennootschap worden de initialen "B.V." geschrapt

C. Teneinde het doel van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de Belgische

wetgeving, wordt het doel als volgt omschreven:

"Het doel van de vennootschap is:

1. Het beheren en beleggen van gelden, effecten en onroerende zaken, het oprichten en verwerven van, het deelnemen in, het samenwerken met en-

het voeren van de directie over andere ondernemingen, alsmede het (doen) financieren, ook door middel van het stellen van zekerheden, van andere ondernemingen, met name van die waarmee de vennootschap in

een groep is verbonden. Dit alles voor zover het gaat om beleggingen van eigen vermogensbestanddelen.

2. Binnen haar doel kan de vennootschap al datgene verrichten wat met dit doel in de ruimste zin verband houdt zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden."

D. De vergadering besluit de nominale waarde der aandelen af te schaffen,

E, De bepalingen met betrekking tot de overdracht van aandelen onder de levenden en overgang

ingevolge overlijden worden gewijzigd in de zin zoals hierna wordt bepaald.

F. De bestuursorganisatie van de vennootschap wordt gewijzigd in de zin zoals hierna wordt bepaald.

G. De bepalingen omtrent de werking van de algemene vergadering worden gewijzigd zoals hierna wordt bepaald - datum en uur van de jaarlijkse algemene vergadering worden bepaald op 15 juni om 14.00uur.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

H. De bepalingen met betrekking tot de winstverdeling en de verdeling van het vermogen van de

vennootschap bij liquidatie worden gewijzigd in de zin zoals hierna bepaald.

DERDE BESLUIT

De vergadering besluit in functie van de voorgaande besluiten navolgende aan het Belgisch Recht en

gebruiken aangepaste tekst van de statuten goed te keuren

A. Rechtsvorm - Naam - Duur - Zetel - Doel

Artikel 1 - Rech svorm - Naam

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam

"Vimauvi".

Artikel 2 - Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur,

Artikel 3 - Zetel

De vennootschap heeft haar statutaire zetel te Thom (Nederland).

Ingevolge beslissing van de enige aandeelhouder de dato 5 november 2013 werd de zetel van de

werkelijke leiding van de vennootschap per 6 november 2013 verplaatst naar 3680 Maaseik (België),

Boomgaardtraat 7 bus 1.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België bij besluit van de zaakvoerder(s).

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s), in België of in het buitenland

bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren

oprichten.

Artikel 4 - Doel

"}iet doel van de vennootschap is:

1, Het beheren en beleggen van gelden, effecten en onroerende zaken, het oprichten en verwerven

van, het deelnemen in, het samenwerken met en-

het voeren van de directie over andere ondernemingen, alsmede het (doen) financieren, ook door

middel van het stellen van zekerheden, van andere ondernemingen, met name van die waarmee de

vennootschap in

een groep ie verbonden. Dit alles voor zover het gaat om beleggingen van eigen

vermogensbestanddelen.

2. Binnen haar doel kan de vennootschap al datgene verrichten wat met dit doel in de ruimste zin

verband houdt zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden."

B. Kapitaal- aandelen.

Artikel 5 - Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderdeenenzestig euro vijftig cent (E

18.661,50).

Het is verdeeld in 1131 aandelen, zonder aanduiding van een nominale waarde; elk aandeel

vertegenwoordigt één/één duizend honderd één en dertigste (1/1.131) deel van het maatschappelijk

kapitaal.

C. Bestuur en vertegenwoordiging

Artikel 11. Best

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering,

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben,

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Artikel 12. Bev.e" dheden

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden. ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of ais verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Artikel 13. Veraoedinq

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vemnelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De algemene vergadering beslist of het mandaat van de zaakvoerder al dan niet ten kosteloze titel wordt uitgeoefend.

Indien het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd is, dan bepaalt de algemene vergadering, beslissend met relatieve meerderheid van stemmen, of de enige vennoot, het bedrag van deze vaste of evenredige vergoeding.

Deze wordt geboekt op de algemene kosten, los van alle eventuele representatie-, reis- en verplaatsingskosten.

D. Toezicht

Artikel 14. Controle van de vennootschap

Wanneer het door de wet vereist is en binnen de wettelijke grenzen, wordt het toezicht op de

vennootschap toevertrouwd aan één of meerdere commissarissen, benoemd voor een hernieuwbare

termijn van drie jaar.

E. Algemene vergadering

Artikel 15 - Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden

bijeengeroepen op de 15eBvan de maand juni om 14.00 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Artik:I 16 - Plaats van de vergadering.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel

van de vennootschap of in een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

Artikel 20 - Stemrecht.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

F. Boeklaar- Jaarrekening - Winstverdeling

Artik-1 26 - Boeklaar.

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op eenendertig december

< van hetzelfde jaar.

Artik-I 27 - Winstverdeling.

' Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van tenminste één/twintigste voorafgenomen om de '

wettelijke reserve te vormen totdat deze éénitiende van het kapitaal bedraagt.

Het saldo van de winst wordt aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering.

G. Ontbinding - Vereffening.

Artik-I 30 - Ontbinding.

De vennootschap kan op elk moment worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering (of : van de enige vennoot) beslissende in de vormen vereist voor de statutenwijziging.

De vennootschap blijft na ontbinding, ongeacht of deze door een uitspraak van de rechter, dan wel bij een besluit van de algemene vergadering plaats heeft, als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

Artik " l 31 -Vereffenaars.

ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening verzorgd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meerdere vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen.

De aangeduide vereffenaar(s) kunnen pas in functie treden nadat hun benoeming door de bevoegde Rechtbank van Koophandel is bevestigd.

Artikel 32 - Wiize van vereffening.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoende volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

LDE BESLUIT

Benoeming niet-statutaire zaakvoerder

De vergadering bevestigt de benoeming als zaakvoerder van de heer PARREN Peter, wonende te 3680 Maaseik (België), Boomgaardstraat 7 bus 1. De opdracht die niet bezoldigd is, geldt voor onbepaalde duur, zonder evenwel statutair te zijn.

Krachtens artikel 11 der statuten is aan hem volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte. Hij oefent die bevoegdheid individueel uit. VIJFDE BESLUIT

Volmacht werd verleend aan NV Van Havermaet Groenweghe BV, met zetel te 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65, vertegenwoordigd door mevrouw Marie-Jeanne Vrijsen, wonende te 3941 Hechtel-

; Eksel, Gerard Jehoelstraat 42 of mevrouw Stephanie Casado, wonende te 3665 As, Vennekeslaan 29,

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

$taatsbiad

mod 11.1

met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het Ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de , Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel, en tevens alle formaliteiten te vervullen (met name ondertekening van formulieren) met betrekking tot de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek om vrijstelling,

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Silvie LOPEZ-HERNANDEZ,

geassocieerd notaris te Neerpelt

Tegelijk hiermee neergelegd

- volledige uitgifte,

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Link B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
VIMAUVI

Adresse
BOOMGAARDSTRAAT 7, BUS 1 3680 MAASEIK

Code postal : 3680
Localité : MAASEIK
Commune : MAASEIK
Province : Limbourg
Région : Région flamande