VINCI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VINCI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.253.419

Publication

16/06/2014
ÿþ Motl Wwti 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

0 4 JUNI 2014

Griffie

HhI

Ondernemingsnr : 0848.253.419

Benaming

(voluit) : VINCI

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : SINT-TRUIDERSTEENWEG 484, 3500 HASSELT

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG - BENOEMING ZAAKVOERDERS, VASTSTELLING VERGOEDINGEN EN BEVOEGDHEDEN

Uittreksel uit het Verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering der Aandeelhouder van 30 april 2014:

"1.De bijzondere algemene vergadering neemt kennis van het ontslag van de heer Philippe Spooren, Bergstraat 55 bus 2, 3500 Hasselt met nationaal nummer 87.06.14-277-08 en aanvaardt dit ontslag met ingang van heden.

2.De bijzondere algemene vergadering benoemt tot gewoon zaakvoerder met ingang van heden: de gewone commanditaire vennootschap PhS Advice, vennootschap in oprichting, met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Bergstraat 55 bus 2 en waarvan het ondernemingsnummer in aanvraag is.

Er blijkt uit het verslag van het bestuursorgaan van PhS Advice daterend van heden, dat als vaste vertegenwoordiger met betrekking tot het mandaat dal PhS Advice opneemt bij Vinci, werd aangeduid: de heer Philippe Spooren, Bergstraat 55 bus 2, 3500 Hasselt met nationaal nummer 87.06.14-277-08.

3.De bijzondere algemene vergadering benoemt tot gewoon zaakvoerder met ingang van heden: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CB Holding met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Alverbergstraat 67 bus 9 en met ondernemingsnummer 0823.353.321.

Er blijkt uit het verslag van het bestuursorgaan van CB Holding daterend van heden, dat als vaste vertegenwoordiger met betrekking tot het mandaat dat CB Holding opneemt in Vinci, werd aangeduid: de heer Charlie Baus, Alverbergstraat 67 bus 9, 3500 Hasselt met nationaal nummer 84.05.03-047-13.

4.Met unanimiteit van stemmen stelt de bijzondere algemene vergadering de maandelijkse vergoeding van de zaakvoerders als volgt vast:

a, PhS Advice: 7.500,00 euro

b, CB Holding: 7.500,00 euro

c, SK Holding: 1,000,00 euro

5.Elke zaakvoerder is gehouden de belangen van de vennootschap in de meest ruime zin te behartigen. Onverminderd dat principe zal elke zaakvoerder zich in het bijzonder bezigen met:

a. PhS Advice: commercieel management in de breedste zin van het woord

b. CB Holding: realisatie van de strategische en budgettaire doelstellingen door de operationele implementatie van zowel de korte- als lange termijn planning

c. SK Holding: financieel, administratief en HR beleid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

t

y

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bylagen b hët"Bélgisch Stàáfsbl d -1670-672014 - Annexes du Moniteur belge

6. Er wordt volmacht gegeven aan de bvba Accounting & Tax Partners, vertegenwoordigd door één van haar zaakvoerders, evenals aan haar bedienden, teneinde voor de eventuele noodzakelijke wijzigingen en formaliteiten (Belgisch staatsblad, KBO, belastingen, btw, enz.) te zorgen."

S.K. HOLDING bvba

Zaakvoerder

Vertegenwoordigd door Theo SPOOREN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 02.09.2013, NGL 10.10.2013 13628-0070-013
30/08/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*12304432*

Neergelegd

28-08-2012



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0848253419

Benaming (voluit): Vinci

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3500 Hasselt, Sint-Truidersteenweg 484

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte, verleden voor notaris Samuël Van der Linden, te Diepenbeek, op achtentwintig augustus tweeduizend twaalf, eerstdaags te registreren te Hasselt, eerste kantoor, dat door de heer SPOOREN, Philippe François Maria, geboren te Wilrijk op 14 juni 1987, wonende te 3500 Hasselt, Winterstraat 25, een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, genaamd "Vinci", met zetel te 3500 Hasselt, Sint-Truidersteenweg 484, en dit voor een onbeperkte duur.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijftigduizend euro (¬ 50.000,00), is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst, en is vertegenwoordigd door vijfhonderd (500) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één vijfhonderdste (1/500) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De oprichter heeft een bedrag van vijftigduizend euro (¬ 50.000,00) in geld ingebracht, volledig volgestort.

Het volgestorte gedeelte van de inbrengen in geld werd voorafgaandelijk aan de oprichting gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE11 0688 9563 2248 bij de Belfius Bank, naamloze vennootschap met zetel te Brussel.

Het boekjaar begint op één april en eindigt op eenendertig maart van het daaropvolgend kalenderjaar.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de verdeling van het saldo van de nettowinst.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan worden de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn als vereffenaars beschouwd, rekening houdend dat hun effectieve benoeming als vereffenaars afhankelijk is van de homologatie door de bevoegde rechtbank van koophandel.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle vereffeningsverrichtingen vermeld in het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door hen vast te stellen.

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder elkaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door een bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Indien de vennootschap slechts één vennoot zou tellen, kunnen zowel de enige vennoot als een derde tot zaakvoerder worden benoemd. Indien evenwel geen zaakvoerder is benoemd, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

De vennootschap heeft tot doel:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

- het nemen van participaties in vennootschappen, zowel in binnen- als buitenland, zowel bestaande als nieuwe met het oog op de valorisatie van deze deelnemingen;

- het aanleggen, het uitbouwen en beheren van een roerend en onroerend vermogen;

- aankoop, verkoop, bouw en verbouwing, renovatie, decoratie, inrichting, huur en verhuur, ruil, verkaveling en in het algemeen de verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer en /of productief maken onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten in de meest ruime zin;

- het patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen te behouden, in de ruimste zin van het woord, te beheren en oordeelkundig uit te breiden, alsmede alle verhandelingen die van aard zijn de opbrengst van haar patrimonium te bevorderen, zonder dat dit een handel in onroerende goederen zou uitmaken;

- de vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen kopen, verkopen, huren, verhuren, bouwen, verbouwen, herstellen, ruilen, of andere handelingen in de meest ruime zin;

- het uitbaten van concessies, licenties en andere immateriële rechten en activa;

- verstrekken van managementadviezen;

- het verlenen van adviezen en hulp, het verschaffen van informatie aan publiekrechterlijke en

privaatrechterlijke bedrijven instanties, vennootschappen, verenigingen, particulieren en de overheid op

het gebied van planning, organisatie, efficiëntie, toezicht, beheer, marketing en publiciteit;

- het geven van opleidingen en trainingen in de meest ruime zin;

- de vennootschap kan zich ten gunste van derden borgstellen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

- uitoefenen van mandaat van zaakvoerder, bestuurder en vereffenaar in andere vennootschappen.

In het algemeen mag de vennootschap alle handels-, financiële, industriële, roerende, en onroerende handelingen verrichten, die geheel of gedeeltelijk het doel van de vennootschap aanbelangen of die de verwezenlijking ervan zouden vergemakkelijken of uitbreiden.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland uitoefenen en nastreven, zowel rechtstreeks als onrechtstreeks.

Zij kan ten gunste van derden zich borgstellen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kan bijdragen en van aard is de opbrengst van haar goederen te bevorderen en dit zowel in België als in het buitenland;

Zij mag deelnemen door inbreng, fusie, inschrijving of anderszins in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen met een gelijkaardig of aanverwant doel.

Voorgaande opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

De jaarvergadering zal gehouden worden ieder jaar op de eerste september om twintig uur. Indien deze dag een zaterdag, zondag of wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag plaats.

De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per fax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Om als vennoot (of diens gevolmachtigde) tot de vergadering te worden toegelaten en om stemrecht te kunnen uitoefenen, dient men (of de lastgever in kwestie) vennoot te zijn op datum van de vergadering/besluitvorming. Deze hoedanigheid wordt bewezen aan de hand van de inschrijving in het register van aandelen.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Indien de oproeping dit voorziet kunnen de vennoten, mits eenparigheid, ook schriftelijk besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die besluiten die bij authentieke akte moeten worden genomen.

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de vergadering alle aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten.

De algemene vergadering van vennoten kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt oefent deze alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard. Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering te worden nageleefd overeenkomstig artikel 268 van het Wetboek van vennootschappen doch dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft.

Werd door de oprichter tot statutaire Zaakvoerder benoemd, voor onbepaalde duur:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

De Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid S.K. HOLDING, met zetel te 3500 Hasselt,

Winterstraat 25, en met ondernemingsnummer 0472.854.016, hebbende als vaste vertegenwoordiger, de heer

Theo SPOOREN, wonende te 3500 Hasselt, Winterstraat 25.

Werd door de oprichter tot niet-statutaire Zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur:

de heer Philippe SPOOREN, wonende te 3500 Hasselt, Winterstraat 25.

Onder voorbehoud van retro-activiteit ingevolge de overname van de verbintenissen aangegaan namens de

vennootschap in oprichting, neemt het eerste boekjaar een aanvang op datum van achtentwintig augustus

tweeduizend en twaalf en zal het worden afgesloten op eenendertig maart tweeduizend dertien.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Samuël Van der Linden

Notaris

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD.

Expeditie van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/03/2015
ÿþ s Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

b1 111 i

E

St



RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

0 5 MAART 2015

Griffie

Ondernemingsnr : 0848.253.499

Benaming

(voluit) : VINCI

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : SINT-TRUIDERSTEENWEG 484, 3500 HASSELT

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG - BENOEMING VASTE VERTEGENWOORDIGER

Uittreksel uit het Verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering der Aandeelhouder van 22 december 2014:

1.De Bijzondere Algemene Vergadering der Aandeelhouders gaat over tot het ontslag van de vaste vertegenwoordiger van Vinci bvba als gedelegeerd bestuurder van Cuijpers nv en dit vanaf 22 december 2014:

-de heer Philippe SPOOREN, wonende te 3500 Hasselt, Bergstraat 34, met rijksregisternummer 87.06.14277.08;

2.De Bijzondere Algemene Vergadering der Aandeelhouders gaat over tot de benoeming van de vaste vertegenwoordiger van Vinci bvba als gedelegeerd bestuurder van Cuijpers nv en dit vanaf 22 december 2014:

-de heer Theo SPOOREN, wonende te 3500 Hasselt, Winterstraat 25, met rijksregisternummer 58.09.29193.24;

De vaste vertegenwoordiger aanvaardt zijn benoeming.

S.K. HOLDING bvba

Zaakvoerder

Vertegenwoordigd door Theo SPOOREN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 01.09.2015, NGL 30.09.2015 15633-0480-014

Coordonnées
VINCI

Adresse
SINT-TRUIDERSTEENWEG 484 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande