VITECON

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VITECON
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.840.531

Publication

22/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 26.06.2014, NGL 16.07.2014 14312-0071-011
26/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 27.06.2013, NGL 24.07.2013 13340-0564-011
19/12/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11307477*

Neergelegd

15-12-2011



Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bij akte verleden voor ondergetekende notaris Philip VERTESSEN te Tessenderlo, Markt 12, op 14 december 2011, nog te onderwerpen aan de formaliteit van registratie, werd een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht, onder de benaming  VITECON .

1) Vennoten-oprichters:

a) De heer VANDERHEYDEN Nils, geboren te Diest op 19 juli 1982 (NN. 82.07.19 055-79), ongehuwd en verklarende geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 3290 Diest (Schaffen), Kerkstraat 64.

b) Mejuffrouw VANDERHEIDEN Tine, geboren te Diest op 9 maart 1986 (NN. 86.03.09 100-02), ongehuwd en verklarende geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 3290 Diest (Schaffen), Kerkstraat 64.

2) Naam:

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, opgericht

onder de naam:  VITECON .

3) Zetel:

De vennootschap is gevestigd te 3560 Lummen, Dr. Vanderhoeydonckstraat 24.

4) Doel:

De vennootschap heeft als doel, zowel in binnen- en buitenland, zowel voor eigen rekening

als voor rekening van derden, zowel rechtstreeks als onrechtstreeks:

- ICT-consultancy.

- Organisatie, verkoop en verhuur van toegang tot het internet, andere netwerken en ICT-

diensten.

- Aankoop, verkoop, verhuur, beheer, reparatie en onderhoud van hardware.

- Ontwikkeling, aankoop, verkoop, beheer en onderhoud van software.

- Studie, ontwikkeling, onderhoud, design, beheer en hosting van algemene, ecommerce

en gespecialiseerde websites.

- Voorbereiding, begeleiding en organisatie van allerhande evenementen.

- Aankoop, verkoop en verhuur van bij evenementen benodigde materialen en

evenementonderdelen.

- Studie, ontwerp en implementatie van geluids- en belichtingstechnieken.

- Geven van opleidingen met betrekking tot informatica, licht en geluid. Dit in de

ruimste zin van het woord.

- Adviesbureaus op het gebied van public relations en communicatie.

- Verlenen van advies aan de gebruikers over soorten computers (hardware) en hun

configuratie en de toepassing van bijbehorende programmatuur (software).

- Computerconsultancy  activiteiten.

- Activiteiten van systeemintegrators.

- Diverse ondersteunende activiteiten ten behoeve van voorzieningen.

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : VITECON

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel: 3560 Lummen, Dr. Vanderhoeydonckstraat 24 Onderwerp akte: Oprichting

0841840531

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

- De ontwikkeling, de productie, het aanleggen, het installeren, het uitbaten en het commercialiseren van alle bestaande of nog te ontwikkelen systemen, faciliteiten, ondersteunende diensten, opleidingen en adviserende dienstverleningen inzake

telecommunicatie, datacommunicatie, informatietechnologie, moderne

communicatietechnieken en netwerken in het algemeen, huisvesting voor communicatieapparatuur zowel toebehorend aan de vennootschap als aan derden, en communicatiecentra in de meest brede zin op te zetten, evenals het selecteren, aanwerven, opleiden en trainen van personeel van de vennootschap en van derden.

- De aan- en verkoop van goederen, diensten, rechten, licenties, het uitvoeren van administratieve taken, de ontwikkeling van producten en technologieën, het uitvoeren van consultancywerkzaamheden, het organiseren van opleidingen en cursussen,

projectbeheersing en opvolging, softwareontwikkeling, netwerking en

consultancywerkzaamheden, dit alles hoofdzakelijk doch niet uitsluitend in de technologiesector in het algemeen en in de informatiesector in het bijzonder.

- Het ontwerp en uitvoeren van marketingsgewijze reclamevormen, ondermeer rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, opdrachten te verwerven en uit te voeren op het gebied van reclame, marketing, logo ontwerp, sticker ontwerp, produceren van stickers en belettering; bandencontrole, autoreclame, evenals het uitvoeren van elke activiteit en verrichtingen die hiermee verband houden.

- De aan- en verkoop zowel in groot  als in kleinhandel, de import en export van alle informaticamaterieel (soft- en hardware) en aanverwante producten; consulting.

- Het systeembeheer van hard- en software.

- Beveiliging van computers, de softwareontwikkeling op maat, het verlenen van internetdiensten.

- Zij mag alle commerciële, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verhandelingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of deze activiteiten die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling.

- Het uitoefenen van alle activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de ontwikkeling van informatica, zowel hardware als software.

- Het verrichten van alle handelingen in verband met het verstrekken van logopedie.

- Het uitoefenen van het beroep als logopedist, hetzij alleen of in groepsverband, en alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het beroep van logopedist, met uitsluiting van alle handelsactiviteit.

Dit doel dient zo ruim mogelijk geïnterpreteerd te worden.

5) Maatschappelijk kapitaal:

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND

ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR).

Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen op naam, zonder vermelding van

nominale waarde.

6) Inschrijving op het kapitaal: - inbreng in geld

Op voormeld kapitaal werd door de genoemde oprichters als volgt ingetekend:

- door de heer VANDERHEYDEN Nils, voornoemd, negenennegentig (99) aandelen, hetzij voor achttienduizend vierhonderd veertien euro (18.414,00 EUR);

- door mejuffrouw VANDERHEIDEN Tine, voornoemd, één (1) aandeel, hetzij voor honderd zesentachtig euro (186,00 EUR).

De comparanten stellen vast en erkennen dat deze aandelen volgestort werden tot beloop van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR).

Zodat een totaal bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR) onmiddellijk ter beschikking gesteld wordt van de vennootschap.

Dit bedrag werd gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE28 0016 5939 0720 geopend bij de FORTIS Bank te Brussel, op naam van de vennootschap in oprichting. Het bewijs van deponering werd door voornoemde instelling afgeleverd op dertien december laatst.

7) Tijdstip werking en duur:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap begint te werken vanaf haar neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte bij de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel en is opgericht voor onbeperkte duur.

8) Bestuur en vertegenwoordiging:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, van wie de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks rechtshandelingen.

De vennootschap wordt jegens derden én in rechte als eiser en als verweerder geldig vertegenwoordigd door de enige zaakvoerder alleen optredend, of, indien er twee of meer zaakvoerders zijn, door deze zaakvoerders elk afzonderlijk optredend.

Tot niet-statutaire zaakvoerder wordt benoemd voor een onbepaalde duur, de heer Vanderheyden Nils, voornoemd, die verklaart te aanvaarden.

Het mandaat van niet-statutaire zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing genomen door de algemene vergadering.

9) Boekjaar:

Het boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde

jaar.

10) Datum en uur van de jaarvergadering:

De gewone algemene vergadering zal jaarlijks gehouden worden op de laatste donderdag

van de maand juni om twintig uur.

11) Eerste jaarvergadering en boekjaar:

Het eerste boekjaar begint op de datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel en eindigt op éénendertig december tweeduizend en twaalf. De eerste jaarvergadering heeft plaats in tweeduizend dertien.

De vennootschap neemt alle handelingen en verbintenissen over vanaf heden tot aan de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van koophandel, onder de opschortende voorwaarde van voormelde neerlegging, bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen.

12) Bestemming van de winst  Reserve  ontbinding:

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één twintigste afgenomen voor het oprichten van een reservefonds; deze voorafneming houdt op verplicht te zijn wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De aanwending van het saldo wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering, mits inachtneming van de beperkingen voorzien in artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Ingeval van ontbinding, zijn de zaakvoerders in functie van rechtswege vereffenaars, tenzij de algemene vergadering van de vennoten één of meer vereffenaars benoemt, met gewone meerderheid van stemmen.

De vereffenaars beschikken over de wettelijk voorziene machten, tenzij de algemene vergadering die hen benoemt anders beslist met gewone meerderheid van stemmen. De algemene vergadering bepaalt de bezoldiging van de vereffenaars.

Het batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden volgens het aantal van hun respectieve aandelen, zodanig dat ieder aandeel over dezelfde rechten beschikt. In voorkomend geval, zullen eerst alle aandelen op gelijke voet worden geplaatst aangaande hun volstorting.

Tot bijzondere lasthebber wordt benoemd, gelast om onmiddellijk na de registratie van deze akte alle formaliteiten te vervullen die nodig of dienstig zijn met betrekking tot het bekomen van de inschrijving in de Kruispuntbank voor Ondernemingen, alsook eventuele latere wijzigingen, met de macht van indeplaatsstelling: de naamloze vennootschap  Stimaa .

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte.

Notaris Philip VERTESSEN te Tessenderlo.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VITECON

Adresse
DR. VANDERHOEYDONCKSTRAAT 24 3560 LUMMEN

Code postal : 3560
Localité : LUMMEN
Commune : LUMMEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande