VITELEC +

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VITELEC +
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.823.417

Publication

19/11/2014
ÿþd. mod 11.1



ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN. afdeling HASSELT

07 00V, 1014

Griffie

*14209443*

Ondernemingsnr : 0840.823.417 - RPR Hasselt

Benaming (voluit) : VITE LEC +

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Lorkstraat 7

3920 Lommel

Onderwerp akte :ONTSLAG ZAAKVOERDER  STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor Meester Barbara VAN HEK, geassocieerd notaris te Lommelii op 4 november 2014, geregistreerd, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VITELEC +", met ze-i tel te 3920 Lommel, Lorkstraat 7, de volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste beslissing

De vergadering beslist een einde te stellen aan het mandaat van de hierna vermelde statutaire zaakvoerders:

1) de heer STANS Ken, geboren te Lommel op 26 mei 1981, wonende te 3920 Lommel, Toekomststraat 8, met ingang van 8 november 2013.

2) besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  VITELEC  in vereffening': met zetel te 3920 Lommel, Lorkstraat 7, met ondernemingsnummer 0459.147.520  RPR Hasselt, met ingang van 4 november 2014.

Tweede beslissing

De vergadering beslist vanaf 4 november 2014 te benoemen als nieuwe statutaire zaakvoerder:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `JOVILEC', met zetel te 3920 Lommel, Lorkstraat 7, met ondernemingsnummer 0861.501.936  RPR Hasselt,; die hiertoe in toepassing van artikel 61§ 2 Wetboek van Vennootschappen heeftt aangeduid als vaste vertegenwoordiger: mevrouw JANSEN Sonja Marleen Huberta, geboren te Lommel op 8 augustus 1974, wonende te 3920 Lonunel, Lorkstraat hiertoe aangesteld bij beslissing van het bestuursorgaan de dato 31 oktober 2014, dieii verklaart te aanvaarden en bevestigt niet getroffen te zijn door een besluit dat zich daartegen verzet.

Haar mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Derde beslissing

-De vergadering beslist om artikel 9 van de statuten aan te passen aan de genomen besluiten.

Artikel 9 van de statuten luidt voortaan als volgt:

"Artikel neeen: bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor»

Sbehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

~.

mod 11.1

vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. De'

vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechterlijk aansprakelijk en strafrechterlijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in

eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt, Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan sonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Zijn statutair zaakvoerder, voor onbepaalde duur:

1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `JOVILEC, met zetel te 3920 Lommel, Lorkstraat 7, met ondernemingsnummer 0861.501.936  RPR Hasselt, met als vaste vertegenwoordiger, mevrouw JANSEN Sonja Manleen Huberta, geboren te Lommel op 8 augustus 1974, wonende te 3920 Lommel, Lorkstraat 7.

2. De heer STANS Ton:, geboren te Lommel op 5 oktober 1974, wonend te 3920 Lommel, Smisstraat 9."

- De vergadering beslist bovendien het artikel 18 van de statuten aan te passen aan de opeenvolgende wetswijzigingen inhoudend het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 18 van de statuten luidt voortaan als volgt:

"Artikel achttien: ontbinding

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten.

Voor zover de statuten niet anders bepalen, wordt de wijze van vereffening bepaald en worden de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd.

De voorzitter van de rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar(s) eventueel gesteld heeft tussen zin benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Hij kan die handelingen nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden.

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden, zoals bepaald in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaar(s), een advocaat een notaris dan wel een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap bij verzoekschrift het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van de laatste een aanvullende oproeping van kapitaal"

Vierde beslissing

Volmacht werd verleend aan Accountantskantoor VANWIJN te 3920 Lommel, Norbert Neeckxlaan 118 met de mogelijkheid tot im de plaats stelling, om aile formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het Ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank .van.. Koophandel, _en_tevens. alle_ formaliteiten _te vervullen_(metname.-ondertekeningv+an

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

»or-ehoureen aan het Belgisch Staatsblad

formulieren) met betrekking tot de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel

voor de vennootschap als de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek om

vrijstelling.

Vijfde beslissing Coördinatie van de statuten

De vergadering machtigt de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen beslissingen en

geeft opdracht aan ondergetekende notaris tot coördinatie van de statuten.

Voor ontledend uittreksel.

Notaris Barbara van Hek.

Werden neergelegd 1) afschrift van de akte; 2) uittreksel van de akte en 3) coördinatie der statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/06/2012
ÿþ mod 11.1

Te-ifirl In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 840.823.417 - RPR Hasselt Benaming (voluit) : VITELEC

Voor- 111111111111[111111 II

behouden *12100448*

aan het

Belgisch

Staatsblad



RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

.7 4 -05- 2012

Menti

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJK-HEID

Zetel : Lorkstraat 7

3920 Lommel

Onderwerp akte STATUTENWIJZIGING

Vit een akte verleden voor Meester Philippe CROLLA, geassocieerd notaris te Lommel, Kerkplein 20-21-22 op 4 mei 2012, geregistreerd te Beringen, eerste kantoor, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VITELEC +", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3920 Lommel, Lorkstraat 7, de volgende beslissingen heeft genomen:

door de tekst als bepaald in punt 1 van de agenda.

Artikel 7 van de statuten luidt voortaan als volgt:

Artikel zeven: overdracht van aandelen

Eerste beslissing !;

De vergadering beslist de tekst van artikel 7 van de statuten te schrappen en te vervangen!i

§ 1. De aandelen mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden noch overgaan wegens overlijden dan met de goedkeuring van de andere vennoten.

Deze toestemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen worden overgedragen ofi overgaan:

1) aan de echtgenoot van de overdrager of erflater;

2) aan de bloedverwanten in de rechte neerdalende lijn van de overdrager, of erflater, voor zover laatstgenoemde personen de nodige beroepsbekwaamheid bezitten.

§2. Indien de overdracht onder levenden of de overgang ingevolge overlijden van aandelenii onderworpen is aan de goedkeuring van de vennoten overeenkomstig § 1 van dit artikel, dani zal de zaakvoerder, op verzoek van de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen of, in! geval van overgang ingevolge overlijden, op verzoek van de erfgena(a)m(en) of rechtverkrijgende(n), de vennoten in algemene vergadering samenroepen om zich over de': voorgedragen overdracht te beraden. Het voorstel tot overdracht onder levenden zal dei voorwaarden en de prijs waartegen deze zal gebeuren dienen te omvatten.

In geval van weigering van de goedkeuring dienen de vennoten die zich verzet hebben binnen de drie maanden de aandelen waarvan de overdracht of overgang is geweigerd zelf in teij kopen in verhouding tot het aantal aandelen dat zij reeds bezitten behoudens onderling akkoord over een andere verdeling. De afkoopprijs wordt vastgesteld op basis van het eigen vermogen van de vennootschap zoals dit blijkt uit de laatste balans door de vennoten! goedgekeurd, behoudens andere overeenkomst tussen de partijen. Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen over de afkoopprijs, dan zal deze vastgesteld worden doori de bevoegde rechtbank op verzoek van de meest gerede partij.

De aandelen die binnen de drie maanden van de weigering tot goedkeuring niet door de bedoelde vennoten zouden zijn afgekocht overeenkomstig de alinea die voorafgaat wordenlj geldig overgedragen aan de door de overdragende vennoot voorgestelde overnemer tegen de voorwaarden en de prijs die in het voorstel tot overdracht waren opgenomen of gaan geldig! over op de erfgenamen of rechthebbenden van de overleden vennoot.

Op de laatste blx. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Tweede beslissing

a) De vergadering stelt aan als bijkomende statutaire zaakvoerders:

1. De Heer Stans, Tom, geboren te Lommel op vijf oktober negentienhonderd vierenzeventig, wonend te 3920 Lommel, Smisstraat 9, die aanvaardt.

2. De Heer Stans, Ken, geboren te Lommel op zesentwintig mei negentienhonderd eenentachtig, wonend te 3920 Lommel, Toekomststraat 8, die aanvaardt.

Hun mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

b) Om de statuten in overeenstemming te brengen met deze beslissing, beslist de vergadering het artikel 9 van de statuten aan te passen. Dit artikel luidt voortaan als volgt: Artikel nepen: BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. De vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechterlijk aansprakelijk en strafrechterlijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Zijn statutair zaakvoerder, voor onbepaalde duur:

1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VITELEC'; met maatschappelijke zetel te 3920 rommel, Lorkstraat 7, ondernemingsnummer 0459.147.520 - RPR Hasselt,

vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Pauwels Vital Alfons Albert, geboren te Lommel op 26 april 1970 (NN 70.04.26-059.77), wonende te 3920 Lommel, Lorkstraat 7, die aanvaardt.

2. De Heer Stans, Tom, geboren te Lommel op vijf oktober negentienhonderd vierenzeventig, wonend te 3920 Lommel, Smisstraat 9, die aanvaardt.

3. De Heer Stans Ken geboren te Lommel op zesentwintig mei negentienhonderd eenentachtig, wonend te 3920 Lommel, Toekomststraat 8, die aanvaardt.

Derde beslissing

De vergadering beslist artikel 10 van de statuten aan te passen als bepaald in punt 3 van de agenda.

Artikel 10 van de statuten luidt voortaan als volgt:

Artikel tien: MACHTEN VAN DE ZAAKVOERDER(S)

De zaakvoerders kunnen alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, behoudens deze die door de wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden, onder voorbehoud van wat hierna bepaald is.

In geval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De toestemming van alle zaakvoerders is vereist, op straffe van een schadevergoeding van 250.000,00 EUR te betalen aan de benadeelde zaakvoerder door de zaakvoerder-overtreder, voor:

a) het verkrijgen en verstrekken van geldleningen, daaronder begrepen het openen en verhogen van kredieten bij bankinstellingen;

b) het aannemen of - anders dan in geval van dringende redenen - ontslaan van personeel, alsmede het wijzigen van de arbeidsvoorwaarde van bedoeld personeel;

c) het voeren van procedures, zowel eisend als werend, het opdragen van geschillen aan de beslissing van scheidslieden, één en ander met uitzondering van het nemen van conservatoir maatregelen en het aangaan van dadingen;

d) het huren, verhuren, verkrijgen of vervreemden van onroerende zaken;

e) het bezwaren, daaronder begrepen het overdragen tot zekerheid van roerende en onroerende zaken;

fj het verhuren of vervreemden van het bedrijf der zaakvoerders of van wezenlijke onderdelen daarvan;

g) het aangaan van borgtochten en andere garantieovereenkomsten;

h) en in het algemeen voor die handelingen waarvan het bedrag voor de zaak een bedrag van tienduizend euro (10.000,00 EUR) te boven gaan.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

r

behouden aan hot Belgisch Staatsblad

mod 11.1

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden.

Vierde beslissing

De vergadering beslist alinea 1 van artikel 11 van de statuten te schrappen en te vervangen

als bepaald in punt 4 van de agenda:

Artikel 11 van de statuten luidt voortaan als volgt:

Artikel elf: VERTEGENWOORDIGING

De vennootschap wordt slechts geldig vertegenwoordigd jegens derden en in rechte als etser

of verweerder door het gezamenlijk optreden van alle zaakvoerders.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere

volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Vijfde beslissing

De vergadering beslist alinea 2 van artikel 17 van de statuten aan te passen als bepaald in punt 5 van de agenda.

Artikel 17 van de statuten luidt voortaan als volgt:

Artikel zeventien: winstuitkering.

Het zuiver overschot der jaarrekening na aftrek der lasten, algemene en uitbatingskosten, vertegenwoordigt de zuivere winst der vennootschap.

Op deze winst zal voorafgenomen worden vijf ten honderd voor de wettelijke reserve. Deze voorafneming zal ophouden verplicht te zijn wanneer de reserve één/tiende van het ; maatschappelijk kapitaal bereikt. Het overige wordt verdeeld op de wijze door de algemene vergadering bepaald, ofwel overgedragen. De winstverdeling gebeurt conform het' verhoudingsgetal van de aandelen.

Geen winstuitkering mag evenwel voorgesteld worden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het gedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 W. Venn.

Zesde beslissing

De vergadering geeft opdracht aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten

en verzoekt ondergetekende notaris de statuten te coördineren.

Alle beslissingen werden eenparig genomen.

Voor ontledend uittreksel.

Notaris Philippe Crolla.

Werden neergelegd : 1) afschrift van de akte; 2) uittreksel van de akte en 3) coördinatie der statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

-ter-

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

17/11/2011
ÿþi

i

d

1111

II

111111

mod 2.1

*11173042*

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

04-91-2011 HASSELT ¬ ariffi

Ondernemingsnr :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Benaming : Vitelec +

(voluit)

Rechtsvoren : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lorkstraat 7

3920 Lommel

Onderwerp akte : OPRICHTING-STATUTEN-BENOEMINGEN

'; Uit een akte verleden voor meester Philippe Crolla, geassocieerde notaris, te Lommel op 28, i. oktober 2011, geregistreerd te Beringen, eerste kantoor, blijkt dat er een beslotene vennootschap met beperkte aansprakelijk werd opgericht door:

1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid _"VITELEC`; met: ;i maatschappelijke zetel te 3920 !omme!, Lorkstraat 7, ondernemingsnummer 0459.147.520 RPR Hasselt.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Bruno lndekeu te Lommel op :; 30 oktober 1996, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch staatsblad op 14 november:'. daarna, nummer 961114-326.

De statuten werden voor het laatst gewijzigd bij akte verleden voor notaris Marc Topff,` geassocieerd notaris te Neerpelt, op 9 november 2007, gepubliceerd in de bijalgen tot het:` Belgisch staatsblad op 5 december daarna, nummer 07175033.

2. De Heer Stans . Tom, geboren te Lommel op vijf oktober negentienhonderd vierenzeventig,; echtgenoot van Mevrouw Branders, Nathalie Rita Germaine, geboren te Lommel op zestien;' december negentienhonderd tweeëntachtig, wonend te 3920 Lommel, Smisstraat 9.

3. De Heer Stans. Ken, geboren te Lommel op zesentwintig mei negentienhonderd i eenentachtig, echtgenoot van Mevrouw Rooyackers Kelly, geboren te Neerpelt op zeventien; september negentienhonderd drieëntachtig, wonend te 3920 Lommel, Toekomststraat 8.

'STATUTEN

Benaming: De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid wordt opgericht onder;ï de benaming "VITELEC +`.

Zetel: De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3920 Lommel, Lorkstraat 7.

Doel : De vennootschap heeft tot doel:

De vennootschap kan bestuurder of zaakvoerder zijn in andere vennootschappen.

De vennootschap kan werkzaamheden verrichten en/of goederen verkopen die kaderen in de;.

volgende sectoren: elektriciteit (aanleg/materiaal), sanitair (aanleg/materaal) en verluchting,,

(aanleg/materiaal).

Groot- en kleinhandel, aan- en verkoop in- en uitvoer, onderhoud van:

- verwarmingsapparaten zowel op elektriciteit als vaste, vloeibare en gasvormige brandstof

- warmte- en geluidswerende isolatie

; - gereedschappen, werktuigen en materialen voor de doe-het-zelver

klimatisatie-, koel- en vriestoestellen

;; - elektrische toestellen voor huis, tuin en keukenapparatuur, toebehorende en toestellen voor:'

verwarmings-, sanitaire, koeltechnische en elektrische installaties.

Onderneming voor het plaatsen en onderhoud van:

- centrale verwarming met water, stoom, lucht

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

moC 2.4

- individuele verwarming op alle vloeibare, vaste en gasvormige brandstoffen

- vloerverwarming, wandverwarming en plafondverwarming

- stookolietanks (inclusief wettelijke keuringen)

- sanitaire inrichtingen inclusief plaatsen van waterverzachters

- allerhande branders voor gasvormige en vloeibare brandstof voor allerhande doeleinden - elektrische installaties van gebouwen

- industriële pijpleidingen.

De aankoop, verkoop, invoer, plaatsing, alsook de productie van elektrisch en elektronisch materiaal, alsook alle mogelijke verrichtingen en handelingen van commerciële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. Werkzaamheden in de sector van binnen- en buitenschrijnwerkerij. Lood- en zinkwerken, dakbedekkingen in allerhande materialen. Werkzaamheden in de sector van vloeren, metsen en tegelen. Cementeren van ondervloeren.

Werkzaamheden in onroerende sector.

Verkoop en plaatsing van zonnepanelen, plaatsen van zonnepanelen voor derden en eigen rekening.

Idem voor zonnecollectoren, zonneboilers, ventilatiesystemen, luchtconditionering en warmterecuperatiesystemen.

De restauratie en het reinigen van gevels, schilderwerken, gevelbepleistering, voegwerken en dakwerken.

De vennootschap kan tevens adviezen verlenen in de hoger vermelde sectoren.

Zij mag alle middelen aanwenden die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap kan tevens leningen verstrekken aan haar zaakvoerders en/of vennoten. De vennootschap mag beleggen in onroerende of andere beleggingswaarden.

De vennootschap kan onroerende goederen bezitten, hetzij in eigendom, in vruchtgebruik of erfpacht.

De vennootschap mag haar doel zowel in België als in het buitenland uitoefenen en nastreven, zowel rechtstreeks als door vertegenwoordiging, deelneming, associatie, samensmelting, concessie of mandaat, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden. Zij zal zich mogen interesseren door middel van inbreng, deelname, fusie of op andere wijze, in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen. Zij mag de functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen. De vennootschap mag in alle plaatsen van binnen- en buitenland exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, verkoopburelen, bijhuizen, opslag- en bewaarplaatsen, agentschappen of hoe ook genaamd oprichten. Zij mag kopen en verkopen, huren en verhuren van al haar onroerende goederen, zelf uitbaten, hetzij voor eigen rekening hetzij voor rekening der huurders. Alle opsomming is verklarend en geenszins beperkend.

Duur: De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), verdeeld in duizend achthonderd zestig (1.860) aandelen.

Bestuur - Machten van de Zaakvoerders) - Vertegenwoordiging:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. De vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechterlijk aansprakelijk en strafrechterlijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Wordt aangesteld als statutair zaakvoerder, voor onbepaalde duur:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'VITELEC", met maatschappelijke zetel te 3920 lommel, Lorkstraat 7, ondernemingsnummer 0459.147.520 - RPR Hasselt, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Pauwels Vital Alfons Albert," geboren te Lommel op 26 april 1970, wonende te 3920 Lommel, Lorkstraat 7, die aanvaardt; De zaakvoerders kunnen alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, behoudens deze die door de wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

.inden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

moo 2.1

,ouden aan het Belgisch Staatsblad

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zijgezamenlijk het bestuur voeren. Indien er drie o

f;

meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden.

ledere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Boekjaar Het maatschappelijk jaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar begint op achtentwintig oktober tweeduizend en elf en eindigt op eenendertig december tweeduizend en twaalf.

Gewone algemene vergadering : Elk jaar op de eerste werkdag van de maand juni om 18.00 uur in de maatschappelijke zetel. De eerste gewone algemene vergadering zal plaatshebben in tweeduizend en dertien in de maatschappelijke zetel van de vennootschap.

Statutair Zaakvoerder : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'VITELEC': met maatschappelijke zetel te 3920 lammel, Lorkstraat 7, ondernemingsnummer 0459.147.520 - RPR Hasselt, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Pauwels Vital Alfons Albert, geboren te Lommel op 26 april 1970, wonende te 3920 Lommel, Lorkstraat 7.

Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Voor ontledend uittreksel.

Notaris Philippe Crolla.

Werden neergelegd : 1) uittreksel van de akte en 2) afschrift van de akte.

Op de laatste blz. van Luik 8 vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VITELEC +

Adresse
LORKSTRAAT 7 3920 LOMMEL

Code postal : 3920
Localité : LOMMEL
Commune : LOMMEL
Province : Limbourg
Région : Région flamande