VLAAMSE ACADEMIE VOOR HAPTONOMIE

Association sans but lucratif


Dénomination : VLAAMSE ACADEMIE VOOR HAPTONOMIE
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 860.857.182

Publication

11/07/2011
ÿþ MOD 2.2



B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie





Ill

IIII*1111.11111011j11

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

g 9 -CF- znt~

HASg4{~ip

Ondernemingsnr : 0860.857.182

Benaming

(voluit) : Vlaamse Academie voor Haptonomie

(verkort) :

Rechtsvorm : V7

Zetel : DALAfQER.STRAAT 16 39C0 OVE RPELT

Onderwerp akte : ontbinding en vereffening - SUIITmG VAN DE VEREFF118011G

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering de dato 28 januari 2011 :

Er wordt vastgesteld dat volgende leden aanwezig, vertegenwoordigd dan wel afwezig zijn :

1/ De heer PAUWELS Jan Alfons Blondine, geboren te Bornem op 25 mei 1955, wonende te 3900 Overpelt, Dalakkerstraat 16.

2/ De heer DEBEN Johan Renier Jean Pierre, geboren te Koersel op 02 augustus 1959, wonende te 3582 Beringen, Koersel, Koolmijnlaan 186.

3/ Mevrouw MONDELAERS Godelieve Maria Sophia, geboren te Lommel op 09 december 1956, wonende te 3900 Overpelt, Dalakkerstraat 16.

4/ De heer BERTELS Alfons Albert Jozef Gerebem, geboren te Geel op 30 november 1949, wonende te 2520 Ranst, Steenweg op 't Fort 7.

De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de vereniging, de heer PAUWELS Jan, die de leden voorafgaandelijk uiteenzet dat de vereniging werd opgericht bij akte verleden voor notaris Dirk Seresia te Overpelt op 11 september 2003, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 10 oktober volgend, nummer 03105342.

1. De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om als bestuurder van de vereniging te ontslaan :

de heer PAUWELS Jan, de heer DEBEN Johan, mevrouw MONDELAERS Godelieve en de heer BERTELS Alfons, allen voormeld. De vergadering beslist, met,eenparigheid van stemmen, algehele kwijting aan voormelde bestuurders te verlenen voor het door hen gevoerde beleid tot op heden.

2. De vergadering beslist met eenparigheid van de stemmen om de vereniging te ontbinden met ingang vanaf heden.

3. De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om het actief van de vereniging, na aanzuivering van gebeurlijke schulden en in uitvoering van artikel 29 van de statuten over te maken aan de Academie voor Haptonomie te 3941 BG Doom (Nederland), Jan Ligthartlaan 1.

4. De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen, de heer PAUWELS Jan, voormeld, als vereffenaar aan te stellen, hier aanwezig en verklarende het mandaat te aanvaarden.

5. De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen, dat voormelde vereffenaar de meest uitgebreide macht zal hebben voor de uitvoering van zijn opdracht. Hij moet eerst het passief van de vereniging aanzuiveren en het actief van de ontbonden vereniging te gelde maken. Met het oog op het te gelde maken van het actief, kan de vereffenaar schuldvorderingen innen, roerende en onroerende goederen vervreemden, en voor de aanzuivering van het passief schuldeisers uitbetalen.

6. En onmiddellijk hierna neemt de vergadering kennis van het verslag van voormelde vereffenaar waarin deze verklaart dat het passief aangezuiverd werd en er geen netto-actief ter beschikking is. Met eenparigheid van stemmen keurt de vergadering diens verslag goed.

7. Met eenparigheid van stemmen beslist de vergadering tot het ontslag van de vereffenaar uit zijn functie en verleent hem kwijting voor de uitoefening van zijn mandaat.

8. Gelet op het voorgaande, besluit de vergadering tot afsluiting van de vereffening.

Ondertekend overeenkomstig artikel 16 van haar statuten door :

PAUWELS Jan, MONDELAERS Godelieve

voorzitter en vereffenaar bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
VLAAMSE ACADEMIE VOOR HAPTONOMIE

Adresse
DALAKKERSTRAAT 16 3900 OVERPELT

Code postal : 3900
Localité : OVERPELT
Commune : OVERPELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande