VMC-SELECT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VMC-SELECT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 541.442.815

Publication

06/11/2013
ÿþ, » Mod 21

4

'111`

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Ondernemingsnr : 5-ÿ/f. 5 gr,

Benaming

(voluit) : VMC-SELECT

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3600 Genk, Jaarbeurslaan 17 bus 11

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Ive Vrancken te Genk op 23 oktober 2013, dewelke binnen de

wettelijke termijn ter registratie zal worden neergelegd, dat er een vennootschap werd opgericht als volgt: OPRICHTERS:

1. Mevrouw STAELENS Helena Hildegard Jacqueline, roepnaam Eline, geboren te Hasselt op 7 april 1965, (NN 65.04.07 324-83), echtgenote van de heer DIERICK Patrick, wonende te 3600 Genk, Eerdlaan 9.

2. De heer VLEESCHOUWERS Peter Jozef Leon, geboren te Bree op 9 augustus 1964, (NN 64.08.09 01746), echtgenoot van mevrouw LANTMEETERS Maria, wonende te 3600 Genk, Turfstraat 107.

ARTIKEL ÉÉN  RECHTSVORM  NAAM: De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam : "VMC-SELECT", afgekort "VMC-S

n.

ARTIKEL TWEE  ZETEL De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3600 Genk, Jaarbeurslaan 17 bus 11.

ARTIKEL DRIE  DOEL: De vennootschap heeft als doel:

A/ De bemiddeling inzake arbeids- en sociale conflicten, rekrutering, selectie, aanwerving en opleiding van, personeel voor derden en human resource management;

BI De private arbeidsbemiddeling in de ruime zin, zoals bedoeld in de wetgeving op de private arbeidsbemiddeling, met inbegrip van outplacement;

CI Het voeren van een bureau voor studies, organisaties en raadgevingen inzake financiële, handels, fiscale en sociale aangelegenheden;

DI Het organiseren en uitbouwen van buurtdiensten, onder andere in het kader van de wetgeving op de dienstencheques.

EI Het verlenen van bedrijfsadviezen, reclameadviezen, marketing, bedrijfsvoering en productinnovaties, plaatsen en verkopen van advertenties.

F/ Je klein- en groothandel, in- en uitvoer, aan- en verkoop van machines, uitrusting en allerhande toebehoren voor kantoren en bedrijven.

G/ Het promoten van bouwprojecten.

H/ Het verwerven van participaties in eender welke vorm, alsmede het betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

li Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

J! Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

K/ Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

L/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

MI Het verlenen van administratieve prestaties en computerservioes.

N/ IDe aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

Op de laatste blz. van Lviik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso , Naam en handtekening.

I111111!11.1,15.11,1j! 111

1-1

`' .Ir, ~~eà t~rr9riltie. i~i I

~~ l~t~a,~~v,t~c~r~ar~qel té ï'.



12.% -JO = 2013;



pelFlóófre% Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

0/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

P/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

Q/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen ais bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake,

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

ARTIKEL VIER  DUUR: De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting.

ARTIKEL VIJF  KAPITAAL:Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijftigduizend euro (50.000,00 EUR) en is verdeeld in vijfhonderd (500) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

INSCHRIJVING  INBRENG IN SPECIEN: Op het maatschappelijk kapitaal werd in speciën ingeschreven vijfhonderd (500) aandelen à rato van honderd euro (100,00 EUR) per aandeel, hetzij in totaal vijftigduizend euro (50.000,00 EUR).

AFBETALING

De inschrijvers verklaren dat elk van deze aandelen volledig werd onderschreven en volstort, zodat een bedrag van vijftigduizend euro (50.000,00 EUR) vanaf heden ter beschikking van de vennootschap is op een bijzondere rekening nummer BE06 0017 0722 1622 op naam van de vennootschap.

De instrumenterende notaris bevestigt dat het voormelde gestort kapitaal voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening bij de BNP Paribas Fortis BANK te Genk zoals blijkt uit een attest van voormelde instelling, afgeleverd op 17 september 2013 dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

ARTIKEL TWAALF  BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Niet statutaire zaakvoerder

De benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder geschiedt met een gewone meerderheid der uitgebrachte stemmen.

Behoudens andersluidende overeenkomst is een niet statutaire zaakvoerder ad nutum afzetbaar en wordt over zijn ontslag beslist met een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

Statutaire zaakvoerder

De duur van het mandaat van een statutaire zaakvoerder is onbeperkt, en zijn afzetting kan slechts plaatshebben om gewichtige redenen. Tengevolge van het ontslag van een statutaire zaakvoerder is een statutenwijziging vereist.

ARTIKEL DERTIEN  BEVOEGDHEDEN ZAAKVOERDER(S)

Bestuursbevoegdheid

De enige zaakvoerder of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerderen zijn, heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beheer en bestuur die de vennootschap aanbelangen, te stellen en in het algemeen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn in het kader van het doel van de vennootschap.

De zaakvoerders dienen echter gezamenlijk op te treden om handelingen te stellen die verband houden met transacties met betrekking tot onroerende goederen of rechten, het aangaan en afsluiten van leningen en/of hypotheken die een bedrag van vijfduizend euro (5.000,00 EUR) overschrijden, investeringen voor een bedrag van meer dan vijfduizend euro (5.000,00 EUR), waarbij deelverrichtingen voor zelfde handeling samengeteld worden.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

ledere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, ook wanneer er meerderen zijn, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

'Voor-

zbehouden

aan het

Belgisch

Staatsbiad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van

de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd

door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

ARTIKEL VEERTIEN  VOLMACHTEN

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, van wie de

volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks van rechtshandelingen,

ARTIKEL ZEVENTIEN  CONTROLE

De controle op de vennootschap wordt uitgeoefend door ten minste één commissaris, zo de wettelijke

bepalingen de benoeming van een commissaris vereisen of wanneer de algemene vergadering tot deze

benoeming besluit.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en

controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een

accountant.

ARTIKEL ACHTTIEN  ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de laatste vrijdag

van de maand april om achttien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de

eerstvolgende werkdag, exclusief zaterdag, op hetzelfde uur gehouden,

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2015.

ARTIKEL NEGENTIEN  STEMRECHT  VERTEGENWOORDIGING OP DE VERGADERING

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van

stem recht.

De vennoten kunnen zich doen vertegenwoordigen door een lasthebber die zei' geen vennoot dient te zijn,

of schriftelijk hun stem uitbrengen. De onbekwamen en de rechtspersonen worden geldig vertegenwoordigd

door hun wettelijke lasthebber of door hun vertegenwoordiger.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene

vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen,

ARTIKEL TWEEENTWINTIG -- BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Het eerste boekjaar gaat in op de dag van de neerlegging ter griffie, en wordt afgesloten op 31 december

2014.

ARTIKEL VIERENTWINTIG  WINSTBESTEDING

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met

inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de

vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

ARTIKEL VIJFENTWINTIG  ONTBINDING  VEREFFENING  VERDELING LIQUIDATIESALDO

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de

vereffening te dekken.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om

die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar

verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - ZAAKVOERDERS:

En na de vennootschap aldus te hebben opgericht, hebben de oprichters, hier aanwezig of

vertegenwoordigd zoals voormeld, in hun hoedanigheid van algemene vergadering besloten het aantal

zaakvoerders voor de eerste maal vast te stellen op twee, en vooralsnog geen commissaris aan te stellen.

Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van rechtspersoonlijkheid door de thans opgerichte

vennootschap, worden tot niet-statutaire zaakvoerders benoemd:

- de heer VLEESCHOUWERS Peter, wonende te 3600 Genk, Turfstraat 107;

- de gewone commanditaire vennootschap ELINE STAELENS, met zetel te 3600 Genk, Eerdlaan 9,

ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0830.674.940, gekend bij de BTW-administratie

onder nummer BE 0830.674.940, gerechtelijk arrondissement Tongeren, vertegenwoordigd door haar vaste

vertegenwoordiger, mevrouw STAELENS Helena, wonende te 360D Genk, Eerdlaan 9.

De bezoldiging van de zaakvoerders zal vastgelegd worden bij afzonderlijk besluit.

VOOR ONTLEDEND AFSCHRIFT

ENKEL UITGEREIKT MET HET OOG OP NEERLEGGING TER GRIFFIE VAN DE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte

Notaris ivo Vrancken.

Op de laatste blz van Luik B vernielden : Recto ; Naam en hoedanighecd van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/12/2014
ÿþ Mod Word 11.1

1b In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte





Ondernemingsnr : 0541.442.815

Benaming

(voluit) : VNIC-SELECT

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Jaarbeurslaan, 17 bus 11, 3600 Genk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoemingen

Krachtens besluit van de bijzondere algemene vergadering d.d, 30 september 2014, wordt beslist om met onmiddellijke ingang de BVBA V.M.C., ON 0472.415.734, met vaste vertegenwoordiger De Heer Vleeschouwers Peter, te benoemen als zaakvoerder

Vleeschouwers Peter

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

I- 2011 ;TAATS1~A~p 1R BELQEkoaphéritlei

tveeru,le0 Px grirrle Co recel/11'k

4nberel ald. TInven

20 w11- 2014

e grlHle;r~riffie

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

' ONITE

26 -1

iISCH

in

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 29.04.2016, NGL 31.08.2016 16561-0199-016

Coordonnées
VMC-SELECT

Adresse
JAARBEURSLAAN 17, BUS 11 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande