W. TIMMERMANS

NV


Dénomination : W. TIMMERMANS
Forme juridique : NV
N° entreprise : 401.354.326

Publication

06/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 29.11.2013, NGL 28.02.2014 14055-0458-011
05/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 30.11.2012, NGL 28.02.2013 13053-0036-013
13/03/2012
ÿþMM 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter giifflo dor rechtbank V. koophandel te TONGEREN

2 9 -02- 2012

De HoofdgriffieGriffie

lIl I IIIVININMI~VI~NI~IN

*2aosa~oa*

V bah

aa

Bel Stag

Ondernemingsnr : 0401354326

Benaming

(voluit) : W. TIMMERMANS

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 3960 Bree, Brugstraat 79

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING -- AANDELEN OP NAAM  AANPASSING WETGEVING  NIEUWE STATUTEN

Uit een akte verleden voor notaris Myriam Fransman-Daelemans te Bree op 15 februari 2012, geregistreerd te Bree op 23 februari 2012, boek 340, blad 33, vak 8, 10 bladen geen verzendingen, Ontvangen vijfentwintig euro (¬ 25,00) de ea Inspecteur Johan Engels, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten eenparig de volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLUIT-AANDELEN OP NAAM

De vergadering verwijst naar de bijzondere algemene vergadering van de vennootschap van 28 december 2011, waarbij beslist werd om tegemoet te komen aan de eis van elk der aandeelhouders om met onmiddellijke ingang al de aandelen aan toonder van elke individuele aandeelhouder om te zetten in aandelen op naam.. Daarbij aansluitend werden de desbetreffende omgezette aandelen aan toonder vernietigd en werd een aandelenregister aangelegd, Tot slot werd beslist om ten gepaste tijde de statuten van de vennootschap bij' authentieke akte aan te laten passen aan de realiteit van de opheffing en vernietiging van alle aandelen aan toonder, zoals vereist door het Wetboek van Vennootschappen.

De notulen van gezegde bijzondere algemene vergadering werden geregistreerd te Bree op 29 december 2011, boek 6/79 blad 34 vak 7, twee bladen geen verzendingen, Ontvangen vijfentwintig euro (¬ 25,00) de ea. Inspecteur io Bart Leyssen.

De vergadering beslist dientengevolge dat zowel de bestaande als de toekomstige nog uit te geven aandelen, voortaan op naam zullen zijn of gedematerialiseerd, en bijgehouden zullen worden in het aandelenregister overeenkomstig het wetboek van vennootschappen, zodat de statuten hieraan zullen worden aangepast, zoals bepaald in het vijfde besluit,

TWEEDE BESLUIT AANPASSING VAN DE STATUTEN AAN DE TAALWETGEVING

De vergadering beslist de bepalingen der statuten inzake de verplaatsing van de zetel aan te passen aan de taalwetgeving, zodat de betreffende bepalingen voortaan zullen luiden als hierna bepaald in het vijfde besluit. DERDE BESLUIT OMZETTINGKAPITAAL IN EURO

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap, thans nog steeds aangeduid in oude Belgische franken, om te zetten in euro, naar de wettelijk vastgelegde wisselkoers, zodat het kapitaal van 6.000.000 frank, wordt omgezet in 148.736,11 euro, zoals hierna bepaald in het vijfde besluit.

VIERDE BESLUIT  AANPASSING VAN DE STATUTEN AAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN EN AAN DE WET CORPORATE GOVERNANCE

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de bepalingen van het Wetboek van', vennootschappen en aan de Wet Corporate Govemance van 2 augustus 2002, onder andere door:

schrapping van alle verwijzingen naar individuele artikelen uit de "ouden vennootschappenwet en naar; artikelen 1865 en volgende van het Burgerlijk Wetboek, of door vervanging van de correspcnderende artikelen van het Wetboek van Vennootschappen van 7 mei 1999;

- aanpassing van de statuten inzake het minimum aantal bestuurders;

opname van de regeling inzake de aanstelling van een vaste vertegenwoordiger bij bestuurders-, rechtspersonen;

opname van de regeling inzake tegenstrijdigheid van belangen, conform artikel 523 van het Wetboek van Vennootschappen;

- Instelling van de individuele onderzoeks- en controlebevoegdheid van vennoten.

opname van de mogelijkheid tot creatie van een directiecomité overeenkomstig artikel 524bis van het wetboek van vennootschappen;

aanpassing inzake de externe vertegenwoordigingsbevoegdheid van de vennootschap;

opname van de procedure van schriftelijke besluitvorming, overeenkomstig artikel 536, vierde lid van het wetboek van vennootschappen.

Op de laatste bfz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

r -s VIJFDE BESLUIT  AANNEMING VAN VOLLEDIG NIEUWE STATUTEN IN OVEREENSTEMMING MET DE GENOMEN BESLUITEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2012 - Annexes du Moniteur belge De vergadering besluit, na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, een nieuwe tekst der statuten aan te nemen, waarvan ter publicatie:

Rechtsvorm en naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. De naam van de vennootschap luidt "W. TIMMERMANS".

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3960 Bree, Brugstraat 79.

Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland :

- De uïtbaimg van een metaalgieterij, productie van edele en zeldzame materialen, bewerking van onedele non-ferrometalen, edele en zeldzame metalen;

- Fabricatie van kunstvoorwerpen in allerhande materialen;

Productie, groothandel, kleinhandel, in- en uitvoer in gietwerk in alle metalen en kunststoffen;

- Fabricatie, aankoop, verkoop, in- en uitvoer en verhuur van allerhande machines, gereedschappen en materialen voor de metaalbewerking en de metaalnijverheid;

- Het beheer in de ruiste zin van het woord, van onroerende goederen, daaronder begrepen, de huur, verhuur, onderverhuur, de uitbating, de herstelling, de verbetering, het onderhoud, de verbouwing, de aankoop, de oprichting en iedere verwerving van onroerende goederen.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschapen en particulieren, onder om het even welke vorm;

- Het in de ruimste zin van het woord verlenen van bijstand en diensten, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

- het ontwikkelen, kopen, verkopen, het in licentie geven van octrooien en know-how en andere verwante immaterieel vaste activa en dit alles voor eigen rekening als voor rekening van derden.

Zij mag alle verrichtingen doen van onroerende, roerende, commerciële, productieve, financiële, industriële en burgerlijke aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen Bovenstaande opsomming is niet limitatief, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan ook de functie van bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap uitoefenen.

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen, die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

Duur

De venncotschap bestaat voor onbepaalde duur vanaf haar oprichting,

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt HONDERD ACHTENVEERTIGDUIZEND ZEVENHONDERD ZESENDERTIG EURO ELF CENT (¬ 148.736,11), vertegenwoordigd door drieduizend (3.000) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die ieder 1/3.000 van het kapitaal vertegenwoordigen,

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, ten minste bestaande uit het minimum aantal leden door de wet voorzien. De bestuurders zijn al dan niet aandeelhouders,

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Behalve bij herverkiezing mogen de opdrachten van bestuurders de termijn van zes jaar niet overschrijden.

Ieder lid van de raad van bestuur kan ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de raad van bestuur,

Een bestuurder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Bevoegdheden

1. De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van de handelingen waarvoor, volgens de wet, de algemene vergadering bevoegd is.

2. De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités oprichten. Zij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

3. De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur toevertrouwen

a) aan één of meer bestuurders, alsdan gedelegeerd-bestuurder genoemd, gekozen binnen de raad;

b) aan één of meer directeurs, gekozen buiten de raad;

4, De raad van bestuur en de afgevaardigden tot het dagelijks bestuur, in de raad van dat bestuur, mogen volmachten, beperkt tot één of meer rechtshandelingen of tot een bepaalde reeks rechtshandelingen, toekennen aan bijzondere gevolmachtigden.

" Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2012 - Annexes du Moniteur belge Taakverdeling kan aan of door derden niet tegengeworpen worden evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve

bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij benoemingen zou opleggen, alhoewel zij statutair

deze macht voorbehouden krijgt.

Directiecomité

Overeenkomstig artikel.524bis van het Wetboek van Ven-nootschappen kan de raad van bestuur zijn

bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan

hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere

bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de

duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

Dagelijks bestuur

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat

bestuur aangaat, opdragen aan één of meer van zijn leden, die dan de titel dragen van gedelegeerd bestuurder,

of aan één of meer directeurs, al dan niet lid van de raad van bestuur.

De raad van bestuur bepaalt of zij alleen, dan wel gezamenlijk optreden.

De gedelegeerden voor het dagelijks bestuur kunnen in het kader van dat bestuur bijzondere volmachten

verlenen aan iedere lasthebber.

De raad van bestuur stelt de eventuele toekenningen en verloning vast voor de gedelegeerden tot het

dagelijks bestuur. Hij kan hen op elk ogenblik ontslaan.

Externe vertegenwoordigingsmacht

De vennootschap wordt in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd :

- hetzij door twee bestuurders die samen optreden,

- hetzij door de gedelegeerd bestuurder,

- hetzij, binnen hun bevoegdheidssfeer, door de personen gelast met het dagelijks bestuur,

- hetzij, binnen de perken van hun mandaat, door de bijzondere gevolmachtigden.

Algemene vergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de dertigste november van ieder jaar om tien uur, of, indien die dag

een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag.

Stemrecht  vertegenwoordiging op de vergadering

a) Elk aandeel geeft recht op één stem. Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden. De vergadering stelt vast dat zij regelmatig is bijeengeroepen.

Vervulling van de formaliteiten voer de bijeenroeping van de vergadering en voor de toelating tot de vergadering is evenwel niet vereist, wanneer de houders van alle aandelen aanwezig zijn en met eenparigheid van stemmen de agenda vaststellen waarover zij ter vergadering zullen beraadslagen en besluiten.

De algemene vergadering besluit op geldige wijze ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde deel van het maatschappelijk kapitaal, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een aanwezigheidsquorum voorziet.

In de algemene vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen, tenzij de wet een bijzondere meerderheid voorziet.

b) de aandeelhouder die niet persoonlijk op een algemene vergadering zal kunnen aanwezig zijn, mag zich

door een lasthebber laten vertegenwoordigen.

De lasthebber moet zelf geen stemgerechtigde aandeelhouder zijn.

Boekjaar

Het maatschappelijk boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar,

Winstverdeling

Jaarlijks wordt de netto winst een bedrag van tenminste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een

reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het

maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Het saldo van de winst wordt aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering, mits

inachtneming van de beperkingen voorzien in artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen,

Wijze van vereffening

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden

om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de aandeelhouders

naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

De goederen die nog in natura aanwezig zijn worden op dezelfde wijze verdeeld,

Indien niet op alle aandelen in dezelfde mate is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot

de verdeling, het evenwicht herstellen door aile aandelen op volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door

bijkomende stortingen te vragen ten laste van de aandelen waarop niet voldoende werd gestort, hetzij door

voorafgaande terugbetalingen, in geld of effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte

aandelen.

ZESDE BESLUIT  COORDINATIE STATUTEN

De vergadering beslist dat de nieuw aangenomen tekst der statuten, zoals bepaald in het vijfde besluit,

tevens zal gelden als de gecoördineerde tekst der statuten.

ZEVENDE BESLUIT ONTSLAG - HERBENOEMINGEN

Vopr-behouden aan het Belgisch Staatsblad

1. De vergadering verleent eervol ontslag aan mevrouw KERCKHAERT Marie Thérèse, voornoemd, met ingang van heden, Mevrouw KERCKHAERT heeft bij schrijven van 14 februari 2012 om dit eervol ontslag verzocht en heeft daarbij tevens verklaard dit ontslag te aanvaarden.

De vergadering dankt haar voor het gevoerde bestuur en verleent haar volledige kwijting.

2. Na vaststelling op onderhavige vergadering dat de vennootschap niet meer dan 2 aandeelhouders heeft,

beslist de vergadering slechts 2 bestuurders te benoemen, voor een periode van zes jaar, vanaf heden.

Worden aldus als bestuurders benoemd:

- de heer TIMMERMANS Theo, wonende te 3960 Bree, Brugstraat 79;

- mevrouw BONGAERTS Anna, wonende te 3960 Bree, Brugstraat 79;

Beiden hier aanwezig zoals voormeld en die verklaren te aanvaarden,

De mandaten van de bestuurders zijn onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

De vergadering bevestigt dat ondergetekende notaris gewezen heeft op artikel 518 van het Wetboek van

Vennootschappen, welk artikel bepaalt dat de raad van bestuur uit slechts 2 leden mag bestaan tot de dag van

de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer den 2

aandeelhouders zijn.

STEMMING

11 De voorzitter stelt vast dat alle punten van de agenda besproken zijn en dat hierover telkens een

beslissing genomen werd met eenparigheid van stemmen.

2/ De agenda afgehandeld zijnde wordt de vergadering gesloten om veertien uur (14.00u).

RAAD VAN BESTUUR

Aile leden van de raad van bestuur zijn aanwezig en verklaren bij deze te verzaken aan de naleving van de

oproepingsformaliteiten. Bijgevolg is de raad geldig samengesteld en bevoegd over de agendapunten te

beraadslagen.

Vervolgens neemt de raad met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen:

a) tot voorzitter wordt benoemd: - mevrouw BONGAERTS Anna, voornoemd;

b) tot gedelegeerd-bestuurder belast met het dagelijks bestuur en de vertegenwoordiging met betrekking tot

het dagelijks bestuur alsmede met de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid, wordt benoemd

- mevrouw BONGAERTS Anna, voornoemd.

Dewelke, hier aanwezig, verklaart te aanvaarden.

De heer BONGAERTS Theo, voornoemd, wordt eervol ontslag verleend van zijn functie als gedelegeerd-

bestuurder, hetgeen deze laatste uitdrukkelijk verklaart te aanvaarden.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

DE NOTARIS

(get.) Myriam Fransman-Daelemans

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 30.11.2011, NGL 31.01.2012 12022-0393-012
18/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 30.11.2010, NGL 15.02.2011 11035-0134-008
09/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 30.11.2009, NGL 28.01.2010 10029-0141-008
05/02/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 26.11.2008, NGL 30.01.2009 09030-0133-009
27/12/2007 : TG000157
07/02/2007 : TG000157
03/02/2006 : TG000157
08/02/2005 : TG000157
06/02/2004 : TG000157
08/07/2003 : TG000157
17/02/2003 : TG000157
08/02/2001 : TG000157
24/02/2000 : TG000157
12/02/2000 : TG000157
29/09/1999 : TG000157
17/03/1999 : TG000157
01/01/1997 : TG157
15/12/1993 : TG157
01/01/1993 : TG157
20/08/1992 : TG157
01/01/1992 : TG157
01/01/1989 : TG157
01/01/1988 : TG157
09/04/1986 : TG157
04/01/1985 : TG157

Coordonnées
W. TIMMERMANS

Adresse
BRUGSTRAAT 79 3960 BREE

Code postal : 3960
Localité : BREE
Commune : BREE
Province : Limbourg
Région : Région flamande