WAFELBAKKERIJ NORA

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : WAFELBAKKERIJ NORA
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 473.494.711

Publication

24/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 19.07.2013 13328-0122-011
01/03/2013
ÿþ Mod Word ii.i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I I il

il I I

*130363





Neergelegd ter griffie der

rechtbank y, koophandel te TONGEREN

2 0 -02- 2013

De Hoofdgriffier Griffie

Ondernemingsnr : ;)3 , 07f. 1

Benaming

(voluit) : WAFELBAKKERIJ NORA

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 3798 'S GRAVENVOEREN, Berneauweg 9,

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Maria Neven te Riemst/Kanne op elf december tweeduizend en twaalf, geregistreerd drie bladen geen verzending te Bilzen op negentien december tweeduizend en twaalf, boek 5/676 blad 11 vak 4, ontvangen de som van vijfentwintig euro (¬ 25), de ontvanger, ADJ -- fiscaal Descundige A. Pilips (volgt de handtekening) dat volgende beslissingen genomen werden.

EERSTE BESLUIT BEVESTIGING ZETELVERPLAATSING

De vergadering besluit de statuten aan te passen aan de beslissing van de raad van bestuur van achttien november tweeduizend en tien (bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van zesentwintig januari daarna onder nummer 11013879) om met ingang van vier november tweeduizend en tien de zetel van de vennootschap te verplaatsen van 3621 Lanaken (Rekem), Eekhoomlaan 8 naar 3798 's Gravenvoeren, Bemeauweg 9.

TWEEDE BESLUIT -- KAPITAALVERMINDERING

De vergadering besluit het kapitaal te verminderen met vierhonderdduizend komma nul nul euro (¬ 400.000,00) om het kapitaal te brengen van vijfhonderdduizend komma nul nul euro (¬ 500.000,00) op, honderdduizend komma nul nul euro (¬ 100.000,00) door terugbetaling aan de aandeelhouders pro rata hun' aandelenbezit, van een gelijk bedrag per aandeel, bij voorrang aan te rekenen op het werkelijk gestort kapitaal, en wel ais volgt:

-Aan de besloten vennootschap naar Nederlands recht R. Raeven Management B.V., voornoemd en; vertegenwoordigd zoals voormeld, wordt een bedrag van driehonderdnegenennegentigduizend achthonderdveertig komma nul nul euro (¬ 399.840,00) terugbetaald.

-Aan de heer Rudy E.G. Raeven, voornoemd, wordt een bedrag van honderdzestig komma nul nul euro (¬ 160,00) terugbetaald.

Toelichting van de instrumenterende notaris

De aandeelhouders verklaren door ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de inhoud van het artikel, 613 van het Wetboek van Vennootschappen, dat inzake reële kapitaalvermindering voorziet dat de schuldeisers, wier vordering ontstaan is voor de bekendmaking in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van de bij dit proces-verbaal besliste kapitaalvermindering, het recht hebben om binnen de twee maanden na gezegde bekendmaking een zekerheid te eisen voor de vorderingen die op het tijdstip van die bekendmaking nog niet vervallen zijn. De vennootschap kan deze vordering afweren door de schuldvordering te betalen tegen haar. waarde, na aftrek van het disconto. Aan de aandeelhouders mag bijgevolg geen terugbetaling in het kader van de hierboven besliste kapitaalvermindering gebeuren zolang de schuldeisers die binnen de hierboven bedoelde' termijn van twee maanden hun recht hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen.

De kapitaalvermindering zal plaatshebben zonder vernietiging van aandelen, doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde van de aandelen.

De vergadering verleent vervolgens machtiging aan de raad van bestuur om dit besluit te concretiseren. DERDE BESLUIT  (HER)FORMULERING MODALITEITEN

De vergadering besluit de modaliteiten van: ondeelbaarheid van effecten, samenstelling van de raad van; bestuur, samenstelling en bevoegdheid directiecomité, vertegenwoordiging inzake dagelijks bestuur,; volmachten, controle, winstverdeling; ontbinding en vereffeningte (her)formuleren en dit zoals bepaald in het; vierde besluit hierna.

VIERDE BESLUIT AANPASSING STATUTEN

Als gevolg van voorgaande besluiten besluit de vergadering, de statuten aan te passen als_volgt: . ..

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

r

.Y , Voor-

d behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel twee, eerste zin wordt vervangen door het volgende:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3798 's Gravenvoeren, Berneauweg 9."

In artikel vijf wordt "vijfhonderdduizend euro komma nul nul (¬ 500.000,00)" vervangen door "honderdduizend euro (¬ 100.000,00)".

1n artikel negen wordt na de tweede paragraaf de volgende tekst ingevoegd:

'Wanneer een effect in pand gegeven is, zal, tenzij de betrokkenen anders zouden zijn overeengekomen, bij stemming in de algemene vergadering de eigenaar en niet de pandhebbende schuldeiser tegenover de vennootschap optreden.

Wanneer de eigendom van een effect is opgesplitst in blote eigendom en vruchtgebruik komen de Iidmaatschapsrechtén, zoals het stemrecht toe aan de vruchtgebruiker, behoudens andersluidende overeenkomst tussen betrokkenen. Het dividendrecht komt eveneens toe aan de vruchtgebruiker."

In artikel tien wordt na' de eerste paragraaf de volgende tekst ingevoegd:

"De bestuurders kunnen zowel natuurlijke personen als rechtspersonen zijn. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen."

Artikel vijftien, subtitel "Directiecomité" wordt na de tweede paragraaf aangevuld ais volgt:

"Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot lid van het directiecomité, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te bencemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van ; openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen."

Artikel vijftien, subtitel "Directiecomite" in fine wordt aangevuld als volgt:

"De overdraagbare bestuursbevoegdheid kan door een beslissing van de raad van bestuur worden beperkt. Deze beperkingen en eventuele taakverdeling die de leden van het directiecomité zijn overeengekomen, kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet indien zij worden bekendgemaakt."

Artikel zestien, in fine, wordt aangevuld als volgt:

"Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelde(n), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling.

De organen die in overeenstemming met het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen E gevolmachtigden aanstellen,

Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. , De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd', de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht."

Artikel zeventien, in fine, wordt aangevuld als volgt:

"Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere aandeelhouder individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant."

ln artikel vierentwintig wordt vóór de subtitel "Interimdividend" de volgende tekst ingevoegd:

"Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2, behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling."

In artikel vijfentwintig, vijfde zin, wordt het zinsdeel "met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel" geschrapt.

VIJFDE BESLUIT -- VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten

VOOR BEKNOPT ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Maria Neven

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de akte

- gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

31/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 25.07.2012 12347-0061-013
18/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 12.07.2011 11294-0199-012
26/01/2011
ÿþMod

Ondernemingsnr : 0473.494.711

Benaming

(voluit) : WAFELBAKKERIJ NORA

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Eekhoornlaan 8, 3621 Lanaken-Rekem

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming - kennisname aanduiding vaste vertegenwoordiger

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING VAN 6 SEPTEMBER 2010

_,- In de. bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

" 11130,8"

De vergadering neemt kennis van het ontslag van

- Etienne Raeven, Boyeweg nummer 3 te 6255 AD Noorbeek;

- Maurice Reaven, Boyeweg 2A, 6255 AD Noorbeek.

als bestuurder van de vennootschap en bedankt hen voor de bewezen diensten.

Met eenparigheid van stemmen benoemt de vergadering

- Rudy E.G. Raeven, wonende te wonende te Wesch nummer 11 te 6255 NH., Noorbeek (Nederland).

- R. Raeven Management BV, met maatschappelijke zetel te Gronsveld en kantoor houdende te, 6255 NH Noorbeek, (Nederland), ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel Limburg, onder het nummer 14049103., met BTW-nummer NL. 8146.75.645.B01, vertegenwoordigd door Dhr. R.E.G. RAEVEN, in= zijn hoedanigheid van bestuurder én aandeelhouder van R. RAEVEN MANAGEMENT BV, die zal optreden als; vaste vertegenwoordiger

tot bestuurders voor een periode van zes jaar. Zijn/haar opdracht zal een einde nemen onmiddellijk na de' gewone algemene vergadering van 2016.

De vergadering belast R. Raeven met de vervulling van de nodige formaliteiten inzake de neerlegging en de bekendmaking van het ontslag en de benoeming van de bestuurders.

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR VAN 6 SEPTEMBER 2010, GEHOUDEN OP DE ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAP ONMIDDELLIJK NA DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING VOORAFGAANDELIJK DEZER

De raad van bestuur neemt kennis van de beslissing van het bestuursorgaan van de bestuurder-vennootschap, de besloten vennootschap naar Nederlands recht "R. RAEVEN MANAGEMENT B.V.", met zetel te 6255 NH Noorbeek (Nederland), Wesch 11, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel Limburg onder het nummer 14049103, vaststellende dat, in overeenstemming met artikel 61 § 2 Wetboek van vennootschappen, haar bestuurdersmandaat in onze vennootschap met ingang vanaf 6 september 2010 uitgevoerd wordt door haar vaste vertegenwoordiger de heer Rudy E.G. RAEVEN, wonende te 6255 NH Noorbeek (Nederland), Wesch 11.

De raad van bestuur neemt kennis van de beëindiging, met ingang van 6 september 2010, van het mandaat van bestuurder van de heer Etienne RASVEN, wonende te 6255 AD Noorbeek (Nederland), Boyeweg 3, zoals : vastgesteld op de algemene vergadering van heden voorafgaandelijk dezer.

De raad stelt vast dat ingevolge de beëindiging van het mandaat als bestuurder, zijn mandaat van gedelegeerd bestuurder en voorzitter van de raad van bestuur tevens beëindigd is met ingang van 6 september 2010. De vergadering bedankt hem voor de bewezen diensten.

De raad van bestuur besluit, met eenparigheid van stemmen, over te gaan tot de benoeming tot gedelegeerd bestuurder en voorzitter van de raad van bestuur, voor een periode ingaande op 6 september 2010 en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2016, van:

" de heer Rudy E.G. RAEVEN, voornoemd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

In deze hoedanigheid zal de gedelegeerd bestuurder, overeenkomstig art. 16 van de statuten, afzonderlijk optredend, de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigen.

De gedelegeerd bestuurder zal in deze hoedanigheid, afzonderlijk optredend, beschikken over de maatschappelijke handtekening voor alle bewerkingen van het dagelijks bestuur, zonder beperking van bedrag.

De gedelegeerd bestuurder kan namelijk, afzonderlijk optredend, alle rekeningen openen bij de banken of bij het bestuur der postcheques, op de geopende of de te openen rekeningen alle zodanige verrichtingen doen, aile rekeninguittreksels tot goedkeuring ondertekenen, en dit ongeacht het bedrag.

De gedelegeerd bestuurder kan, afzonderlijk optredend, in deze hoedanigheid de vennootschap vertegenwoordigen voor alle verrichtingen bij de bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden, zoals spoorwegen, post, telefoon, elektriciteit, water en andere, en dit ongeacht het bedrag.

De heer Rudy E.G. RAEVEN, voornoemd, verklaart de hem toegekende mandaten te aanvaarden.

Voor eensluidend uittreksel

Rudy E.G. Raeven

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/01/2011
ÿþIs"

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i

1H

io

1

III

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

rechtbank v. koophandel te TONGEREN

*11013879*

Ondernerningsnr : 0473.494.711

Benaming

(voluit) : WAFELBAKKERIJ NORA

Rechtsvorm ; Naamloze vennootschap

Zetel : Eekhoornlaan 8, 3621 Lanaken-Rekem

Onderwerp akte : Benoeming - Zetelverplaatsing - volmacht

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING VAN 18 NOVEMBER 2010, GEHOUDEN OP DE ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAP OM 09.00 UUR

De vergadering besluit de benoeming tot bestuurder te bekrachtigen met ingang van 6 september 2010 van: - De heer Robert M.J. Raeven, wonende te 6255 NH Noorbeek (Nederland), Wesch 13 A.

Teneinde het voornoemde mandaat te laten samenlopen met dit van de overige bestuurders, zal zijn mandaat eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van 2016.

De eventuele bezoldiging van de bestuurder zal vastgelegd worden bij afzonderlijk besluit van de algemene vergadering.

Voor zover als nodig bekrachtigt de vergadering uitdrukkelijk alle handelingen gesteld door de raad van bestuur sedert 6 september 2010 tot op heden en dit met instemming van de heer Robert M.J. Raeven.

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR VAN 18 NOVEMBER 2010, GEHOUDEN OP DE ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAP ONMIDDELLIJK NA DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING VOORAFGAANDELIJK DEZER

De raad van bestuur bevestigt de verplaatsing van de zetel van de vennootschap van 3621 Lanaken-Rekem, Eekhoomlaan 8, naar 3798 's Gravenvoeren, Berneauweg 9 en dit met ingang van 4 november 2010,

Vervolgens stelt de raad van bestuur de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, . die eik afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om in het kader van de voornoemde beslissing voor onze vennootschap alle formaliteiten van wijziging bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte Fiduciaire, Tax & Legal Services die woonstkeuze doen op het kantoor te 3500 Hasselt, Gouverneur Roppesingel 13:

Mejuffrouw Marion Dreesen;

De heer Zeno Thoelen;

" Mejuffrouw Josien Van Aerschot.

Voor eensluidend uittreksel

Rudy E.G. Raeven Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad _ 26/01/2011 Annexes du Moniteur-belge

ilu 1H

Nc-argolegd ter griffie der

~s

06/05/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.04.2010, NGL 03.05.2010 10108-0523-011
07/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 01.07.2009 09345-0027-012
20/01/2009 : LG209440
08/08/2008 : LG209440
31/07/2007 : LG209440
01/08/2006 : LG209440
07/03/2006 : LG209440
10/10/2005 : LG209440
29/07/2004 : LG209440
21/05/2004 : LG209440
11/08/2003 : LG209440
10/10/2002 : LG209440

Coordonnées
WAFELBAKKERIJ NORA

Adresse
BERNEAUWEG 9 3798 'S GRAVENVOEREN

Code postal : 3798
Localité : Fouron-Le-Comte
Commune : FOURONS
Province : Limbourg
Région : Région flamande