WALL SYSTEMS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WALL SYSTEMS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 548.942.596

Publication

31/03/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

- Installeren van ventilatie in allerhande gebouwen;

- allerhande administratie en kantoorwerkzaamheden;

- Zij kan, binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland, alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerlijke verrichtingen doen. Zij kan ook functies van bestuurders of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

- Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

- De deelneming kan geschieden door inschrijvingen op of overname van de aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

- Deze opsomming is indicatief en niet beperkend.

- Zij mag overgaan tot alle nijverheidsverrichtingen, handelszaken en verhandelingen van financiële, roerende of onroerende aard die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij dit doel aansluiten of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken of nastreven.

De vennootschap mag borgstellingen aangaan, haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen, zowel voor haarzelf als voor alle derden. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten. De vennootschap zal zich mogen interesseren door middel van inbreng, versmelting, deelname of anderszins, in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innig verband staat met het hare.

5) Maatschappelijk kapitaal: Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro. Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Op deze aandelen werd door de oprichters in geld ingeschreven en ze werden ten belope van 6.200,00 euro volgestort. Iedere vennoot moet nog een bedrag van 6.200,00 euro volstorten.

6) Duur van de vennootschap: De vennootschap bestaat vanaf het bekomen van rechtspersoonlijkheid voor een onbeperkte duur.

7) Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. De zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. In geval er meerdere zaakvoerders zijn, beschikken zij ieder afzonderlijk over de bevoegdheden vervat in de wet.

8) Maatschappelijk boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op een juli en eindigt op

dertig juni.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de vennootschapsakte tot en met 30 juni 2015.

9) Aanlegging reserves: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

10) Algemene vergadering: De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde vrijdag van de maand december om negentien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

De gewone algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap.

11) Benoemingen: Tot niet-statutaire zaakvoerder is benoemd voor onbeperkte duur, de heer

Gazzola Daniël, wonende te 3530 Houthalen-Helchteren, Sint-Leonardusstraat 27A.

De zaakvoerder oefent zijn ambt onbezoldigd uit.

12) Deponering van het gestorte kapitaal: Notaris Natalie Cabes te Houthalen-Helchteren bevestigt dat er een bedrag van 6.200,00 werd gedeponeerd op een bijzondere rekening, nummer BE32 7350 3551 3102, geopend bij de naamloze vennootschap KBC Bank te Heusden Limburg op naam van de vennootschap.

13) Volmacht: Volmacht werd verleend, met mogelijkheid van subrogatie, aan de heer Wijnen Jan, wonende te 3550 Heusden-Zolder, Kruiswegstraat 13, om in naam en voor rekening van de vennootschap naar aanleiding van haar oprichting alle wettelijke en administratieve formaliteiten te doen uitvoeren bij de fiscale administraties en de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Luik B - Vervolg

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, OPGEMAAKT VOOR REGISTRATIE, UITSLUITEND MET HET OOG OP NEERLEGGING IN HET VENNOOTSCHAPSDOSSIER

Notaris Natalie Cabes

Houthalen-Helchteren

Een eensluidende uitgifte van de oprichtingsakte wordt samen met dit document neergelegd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
WALL SYSTEMS

Adresse
BERGSTRAAT 8 3550 HEUSDEN-ZOLDER

Code postal : 3550
Localité : HEUSDEN-ZOLDER
Commune : HEUSDEN-ZOLDER
Province : Limbourg
Région : Région flamande