WANDELCLUB PASCALE FOR EVER

Association sans but lucratif


Dénomination : WANDELCLUB PASCALE FOR EVER
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 536.726.437

Publication

18/07/2013
ÿþMOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 1. DE VERENIGING

ARTIKEL 2. DOELSTELLINGEN EN ACTIVITEITEN

Wandelclub Pascale for ever Vereniging zonder winstoogmerk

§2.1. Het doel van de vereniging is tweeërlei. Een eerste doel is om de wandelsport en aanverwante recreatiesporten te beoefenen, te bevorderen en te promoten op een georganiseerde, maar niet-prestatie- of wedstrijdgerichte wijze. De hiermee gepaard gaande activiteiten dienen in de meest ruime zin te worden opgevat waarmee bedoeld wordt dat de vereniging onder meer ook aan- en verkoop kan doen van alle voorwerpen die van dichtbij, dan wel van veraf, wat dan ook te maken hebben met de wandel- of aanverwante recreatiesporten.

§2.2. De vereniging mag alle (types) rechtshandelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor het verwezenlijken van het maatschappelijk doel van de vereniging en dit onbeperkt en zonder tijds- of frequentielimiet. Zij mag tevens hiertoe alle roerende goederen of onroerende goederen verwerven, behouden, van de hand doen in welke vorm dan ook (eigendom, naakte eigendom, vruchtgebruik, gebruik ter bede, bruikleen, bezit). De vereniging kan tevens economische activiteiten uitoefenen voor zover deze bijkomstig blijven en de opbrengst van deze activiteiten integraal naar de realisatie van het statutair doel gaat.

§1.1. De VZW, hierna  vereniging genoemd draagt de naam  Wandelclub Pascale for ever .

§1.2. De zetel van de vereniging is gevestigd op Molenhoeven 9, 3980 Tessenderlo gelegen in het gerechtelijk arrondissement Hasselt.

§1.3. De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur.

Het tweede doel is om op financiële wijze wetenschappelijk onderzoek naar de bestrijding van elke vorm van kanker te ondersteunen. Hiervoor zal de vereniging de opbrengsten van de activiteiten vernoemt als eerste doel schenken aan verenigingen en projecten die dit soort onderzoeken uitvoeren en/of ondersteunen.

§2.3. Hiernaast kan de vereniging eveneens intellectuele eigendommen verwerven. Deze kunnen onder andere

De zetel van de vereniging kan worden verplaatst bij beslissing van de Algemene Vergadering.

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : Wandelclub Pascale for ever

België

Onderwerp akte : Oprichting

*13304132*

(afgekort) : PfE

Rechtsvorm: : Vereniging zonder winstoogmerk

Luik B

Zetel : Molenhoeven (B) 9

0536726437

3980

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Tessenderlo

Griffie

Neergelegd

16-07-2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

MOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

(maar zijn zeker niet beperkt tot) volgende zaken bevatten: website(s), logo s, foto s, filmmateriaal, afkortingen die voortvloeien uit de naam van de vereniging zoals bv. PfE, P4E, ...

Deze intellectuele eigendommen kunnen ontworpen worden door en/of verworven worden via derden of leden van de vereniging. Eens deze intellectuele eigendommen verworven zijn door de vereniging kan er door niemand (zoals derden, steunende leden, werkende leden, leden van de raad van bestuur, e.d.) een claim, onder welke vorm dan ook, op ingediend worden.

ARTIKEL 3. LIDMAATSCHAP

ART. 3. Sectie 1. Werkende Leden (Algemene Vergadering)

§3.1.1. De vereniging telt minimum 3 werkende leden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

§3.1.3. Daarnaast kan iedere natuurlijke persoon zich kandidaat stellen als Werkend Lid op voorwaarde dat de kandidaat:

· meerderjarig is

· zijn of haar lidmaatschap betaalt zoals vastgesteld door de Algemene Vergadering, tenzij de Algemene Vergadering er anders over beslist

· de doelstelling van de vereniging ondersteunt

· de statuten en het huishoudelijk reglement (indien bestaande) naleeft

§3.1.5. De Algemene Vergadering zal, op voordracht van de Raad van Bestuur, beslissen over het al dan niet aanvaarden van de kandidaat als Werkend Lid op haar eerstvolgende vergadering. Op deze vergadering dienen minstens de helft van de leden van de Algemene Vergadering aanwezig of vertegenwoordigd te zijn. De beslissing wordt genomen met een meerderheid van de stemmen van de aanwezige en vertegenwoordigde Werkende Leden.

§3.1.6. De Algemene Vergadering kan discreet en zonder verdere motivatie beslissen dat een kandidaat niet wordt aanvaard als Werkend Lid.

§3.1.8. Werkende Leden kunnen zich op elk ogenblik uit de vereniging terugtrekken door een formeel schrijven te richten aan de Voorzitter van het Bestuur. Het ontslag zal één maand na dit schrijven ingaan. De Raad van Bestuur brengt de Algemene Vergadering op de hoogte bij de eerstvolgende vergadering.

§3.1.9 Als een Werkend Lid in strijd handelt met de doelstellingen van de vereniging, kan diens lidmaatschap, op voorstel van de Raad van Bestuur of op verzoek van minstens 1/5 van alle Werkende Leden, worden beëindigd door een bijzonder besluit van de Algemene Vergadering, waarop minstens de helft van alle Werkende Leden aanwezig of vertegenwoordigd is, en waarbij voor de beslissing een 2/3 meerderheid van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde Werkende Leden vereist is. Het Werkend Lid waarvan de beëindiging van het lidmaatschap wordt voorgesteld, heeft echter het recht gehoord te worden.

§3.1.2. De volgende oprichters zijn de eerste Werkende Leden:

· Brendy Vande Reyd, Diesterstraat 99, 3980 Tessenderlo

· Rudi Mertens, Diesterstraat 99, 3980 Tessenderlo

· Annika van Kampen, Molenhoeven 9, 3980 Tessenderlo

· Serge Goelen, Molenhoeven 9, 3980 Tessenderlo

· Johan Deferm, Infanteriestraat 10, 3560 Lummen

· Danny Vandeweyer, Vlietstraat 2, 3980 Tessenderlo

§3.1.4. De kandidaat-Werkende leden richten hun kandidaatstelling aan de voorzitter van de Raad van Bestuur.

§3.1.7. Werkende Leden hebben alle rechten en verplichtingen die in deze statuten worden beschreven.

§3.1.10. Geen enkel Lid kan enige aanspraak laten gelden of uitoefenen op de activa van de vereniging op grond van de enkele hoedanigheid van Lid. Deze uitsluiting van rechten op de activa geldt te allen tijde: tijdens het lidmaatschap, bij beëindiging van het lidmaatschap om wat voor reden dan ook, bij ontbinding van de vereniging, enz.

ART. 3. Sectie 2. Steunende Leden

§3.2.1. Iedere natuurlijke persoon die een jaarlijkse lidmaatschapsbijdrage aan de vereniging betaalt en niet verzoekt om Werkend Lid te worden, wordt beschouwd als Steunend Lid van de vereniging. De lidmaatschapbijdrage wordt jaarlijks vastgelegd door de Algemene Vergadering.

§3.2.3. Het lidmaatschap van Steunende Leden eindigt:

· bij het overlijden van het Steunend Lid - natuurlijk persoon.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

MOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

· indien een Steunend Lid opzegt of zijn/haar jaarlijks lidgeld niet betaalt.

· wanneer het lidmaatschap in de loop van een verenigingsjaar eindigt, blijft desalniettemin de contributie

voor het gehele verenigingsjaar verschuldigd, tenzij anders wordt bepaald.

· door opzegging namens de vereniging: Deze kan te allen tijde geschieden wanneer een Steunende Lid heeft opgehouden aan de vereisten, door de statuten of reglementen voor elke categorie gesteld, te voldoen. De opzegging gebeurt door de Raad van Bestuur.

· door ontzetting: Dit kan alleen worden uitgesproken wanneer een lid in strijd met de statuten, reglementen of besluiten van de vereniging handelt of de vereniging op onredelijke wijze benadeelt of zijn geldelijke verplichtingen niet nakomt. Ontzetting gebeurt door de Raad van Bestuur. De betrokkene wordt schriftelijk van het besluit, met opgave van de redenen, in kennis gesteld. Na ontvangst van het bericht van het ontzettings besluit, kan binnen veertien dagen, door middel van een aangetekend schrijven, beroep worden aangetekend bij de Algemene Vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 4. DE ALGEMENE VERGADERING

ART. 4. Sectie 1. De Algemene Vergadering

§4.1.1. De Algemene Vergadering bestaat uit de Werkende Leden.

§4.1.2. Alle Werkende Leden hebben gelijk stemrecht. Elk Werkend Lid heeft één stem.

ART. 4. Sectie 2. Bevoegdheden

ART. 4. Sectie 3. Vergaderingen

§4.2.1. De volgende exclusieve bevoegdheden kunnen uitsluitend door de Algemene Vergadering uitgeoefend worden:

· wijzigen en goedkeuren van de statuten

· benoeming en de afzetting van de bestuurders

· kwijting aan de bestuurders

· goedkeuring van de begroting en van de rekening

· ontbinding van de vereniging

· uitsluiting van een lid

· omzetting van de vereniging in een vennootschap

· aanvaarding van nieuwe Werkende Leden

· vaststelling van de jaarlijkse lidmaatschapsbijdrage

· verwerven van eigendommen (zoals beschreven onder §2.2. en §2.3).

§4.3.1. De bijeenkomsten van de Gewone Algemene Vergadering zullen gehouden worden op de datum en de plaats die vermeld wordt in de uitnodiging. De uitnodiging wordt minstens 8 dagen voorafgaand aan de datum van de Algemene Vergadering naar alle Werkende Leden verstuurd per e-mail of per gewone post op het adres dat het Werkend Lid daartoe laatst heeft opgegeven aan de vereniging.

§4.3.2. Een Werkend Lid dat niet aanwezig kan zijn op de Algemene Vergadering kan zich laten vertegenwoordigen door een ander Werkend Lid van de vereniging. Elk Werkend Lid kan ten hoogste één volmacht dragen.

§4.3.3. De vergaderingen worden door de Raad van Bestuur samengeroepen. Aan de uitnodiging wordt een ontwerp van agenda toegevoegd, waarbij elk punt dat door minstens 2 bestuurders wordt aangebracht of dat door minstens 1/3 van de Werkende Leden minstens 14 dagen voor de vergadering aangebracht werd, op de agenda wordt geplaatst.

§4.3.4. Bijzondere bijeenkomsten in een Buitengewone Algemene Vergadering kunnen worden samengeroepen door de Voorzitter of op verzoek van minstens 2 bestuurders alsook op verzoek van minstens 1/5 van de Werkende Leden. De uitnodiging wordt minstens 21 dagen voorafgaand aan de datum van de Algemene Vergadering naar alle Werkende Leden verstuurd per e-mail of per gewone post op het adres dat het Werkend Lid daartoe laatst heeft opgegeven aan de vereniging.

§4.3.5. Aan het begin van een Algemene Vergadering kunnen punten aan de agenda toegevoegd worden indien

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

MOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

een meerderheid van de Werkende Leden die aanwezig of vertegenwoordigd is daarmee instemt, behalve wanneer de statuten dit anders voorzien.

ART. 4. Sectie 4. Quorum en stemming

§4.4.1. Om op een geldige manier te beraadslagen moet minstens de helft van de Werkende Leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, behalve wanneer de statuten dit anders voorzien.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 5. BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

ART. 5. Sectie 1. Samenstelling Raad van Bestuur

§4.4.2. De wijziging van de statuten of de ontbinding van de vereniging vereist een beraadslaging in een vergadering die voldoet aan een quorum van 2/3 van de Werkende Leden die aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Zijn op deze vergadering minder dan 2/3 van de Werkende Leden aanwezig of vertegenwoordigd, dan zal een tweede vergadering bijeengeroepen worden. Tijdens de tweede vergadering kunnen de aanwezige of vertegenwoordigde Werkende Leden de besluiten, net zoals de wijzigingen, aannemen met een 2/3 meerderheid, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde Werkende Leden. Enkel wanneer de statutenwijziging betrekking heeft op het doel of de doeleinden waarvoor de vereniging is opgericht, vereist ze een meerderheid van 4/5 van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde Werkende Leden.

§4.4.3. De stemming kan gebeuren door afroeping, door handopsteking of, indien gevraagd door minstens 1/3 van de Werkende Leden die aanwezig of vertegenwoordigd zijn, door geheime stemming.

§4.4.4. Bij staking van stemmen wordt het voorstel geacht verworpen te zijn.

§4.4.5. De Algemene vergadering kan een Huishoudelijk Reglement aannemen om de werking van de vereniging verder te regelen. Hierin kan ook bepaald worden hoe dit Huishoudelijk Reglement gewijzigd kan worden.

§5.1.1. De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur, samengesteld uit tenminste drie personen. Het aantal bestuurders moet in elk geval steeds lager zijn dan het aantal personen dat Werkend Lid is van de vereniging. Wanneer de vereniging slechts het wettelijk bepaald minimum van drie Werkende Leden heeft, mag de Raad van Bestuur slechts uit twee bestuurders bestaan, tot de dag van de gewone Algemene Vergadering die volgt op de vaststelling dat er opnieuw meer dan drie leden zijn.

§5.1.3. De Raad van Bestuur duidt een voorzitter, secretaris, penningmeester en sportcoördinator, aan die de taken zullen vervullen die horen bij deze functie zoals omschreven in ART. 5, Sectie 2 van deze statuten. Eventueel kunnen ook andere mandaten bepaalt en toegewezen worden.

§4.4.6. Er worden notulen opgesteld en bewaard in een notulenregister dat ter inzage zal zijn van de Werkende Leden die hun inzagerecht zullen uitoefenen in overeenstemming met de bij K.B. vastgelegde modaliteiten.

§5.1.2. De bestuurders worden benoemd door een Algemene Vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde Werkende Leden voor een termijn van 3 jaar. Hun opdracht eindigt bij de sluiting van de jaarvergadering.

§5.1.4. De bestuurders kunnen te allen tijde worden ontslagen door de Algemene Vergadering die daarover beslist bij gewone meerderheid van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde Werkende Leden. Ieder lid van de Raad van Bestuur kan zelf ook ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de raad. Een bestuurder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

§5.1.5. De bestuurders oefenen in beginsel hun mandaat kosteloos uit. De kosten die zij maken in het kader van de uitoefening van hun bestuursmandaat worden vergoed volgens de regels van het huishoudelijk reglement.

ART. 5. Sectie 2. Raad van Bestuur: functie omschrijvingen

§5.2.1. De Voorzitter neemt de algemene leiding van de vereniging waar en vervult volgende taken:

· opstellen van de agenda, leiden en voorzitten van de vergaderingen

· bijeenroepen van een bijzondere vergadering bij hoogdringendheid

· zorgen dat de regels binnen de vereniging worden nageleefd

· link tussen de vereniging en de buitenwereld verzorgen

· delegeren van de verschillende taken binnen het bestuur. Dit echter met behoud van de eindverantwoordelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

MOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

·

Luik B - vervolg

De Voorzitter kan zich hiervoor laten vervangen door de secretaris of een ander lid van het bestuur.

afhandelen van de correspondentie in samenwerking met de secretaris

§5.2.2. De Secretaris staat in voor de algemene administratie van de vereniging. Dit houdt onder andere volgende taken in:

· maken en bijhouden van de verslagen en de notulen van de vergaderingen in het archief van de vereniging

· opvolgen van de in te vullen formulieren

· brieven, mails en andere vormen van correspondentie verwerken in samenwerking met Voorzitter

· uitvoeren van dagelijkse zaken, zoals aanvraag van formulieren en beslissingen die de goede werking van de vereniging niet in het gedrang brengen, mits rapportering aan de voorzitter of bij afwezigheid aan een lid van het dagelijks bestuur.

· vervangt de Voorzitter bij afwezigheid en neemt de gedelegeerde taken waar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

ART. 5. Sectie 3. Raad van Bestuur: vergaderingen, beraadslaging en beslissing

ART. 5. Sectie 4. Tegenstrijdig belang

ART. 5. Sectie 5. Intern bestuur  Beperkingen

§5.3.1. De Raad van Bestuur vergadert na oproeping door de voorzitter zo dikwijls als het belang van de vereniging het vereist. Alsook binnen 14 dagen na een daartoe strekkend verzoek van twee bestuurders.

§5.3.3. De Raad van Bestuur kan slechts beraadslagen en besluiten, wanneer ten minste de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering. De besluiten worden genomen bij eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders. Bij staking van stemmen, wordt het voorstel geacht verworpen te zijn.

§5.3.4. Er worden notulen, opgesteld en ondertekend door de Voorzitter en een ander lid van de Raad van Bestuur, bewaard in een notulenregister dat ter inzage zal zijn van de Werkende Leden die hun inzagerecht zullen uitoefenen in overeenstemming met de door bij K.B. vastgelegde modaliteiten.

§5.2.3. De Penningmeester voert volgende taken uit:

· afhandelen van lidmaatschapsaanvragen

· bijhouden van de kastoestand en de lopende rekening van de vereniging

· rapporteren van de stand van zaken bij elke vergadering

§5.2.4. De sportcoördinator voert volgende taken uit:

· coördineren van de sportieve activiteiten.

§5.3.2. De Raad van Bestuur wordt voorgezeten door de voorzitter of, bij diens afwezigheid door de secretaris. De vergadering wordt gehouden op de zetel van de vereniging of in elke andere plaats in België, aangewezen in de oproepingsbrief.

§5.4.1. Indien een bestuurder, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid behoort van de Raad van Bestuur, moet hij dit meedelen aan de andere bestuurders voor de Raad van Bestuur een besluit neemt.

§5.4.2. De bestuurder met het tegenstrijdig belang, verwijdert zich uit de vergadering en onthoudt zich van de beraadslaging en de stemming over de aangelegenheid waarop het betrekking heeft.

§5.5.1. De Raad van Bestuur is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vereniging.

§5.5.2. Onverminderd de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, in het bijzonder overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan door derden niet worden tegengeworpen, zelfs niet nadat ze zijn openbaar gemaakt. Niet-naleving ervan brengt wel de interne aansprakelijkheid van de betrokken bestuurder(s) in het gedrang.

§5.5.3. De Raad van Bestuur kan een deel van zijn bestuursbevoegdheden delegeren aan een of meerdere derden al dan niet bestuurders, zonder dat deze overdracht echter betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vereniging of de algemene bestuursbevoegdheid van de Raad van Bestuur

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

MOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

ART. 5. Sectie 6. Externe vertegenwoordigingsmacht

§5.6.1. De Raad van Bestuur vertegenwoordigt als college de vereniging in alle handelingen in en buiten rechte. Hij vertegenwoordigt de vereniging door de meerderheid van zijn leden. Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de Raad van Bestuur als college, wordt de vereniging in en buiten rechte eveneens vertegenwoordigd door de voorzitter en een bestuurder die gezamenlijk handelen.

ART. 5. Sectie 7. Bekendmakingvereisten

§5.7.1. De vereniging is verplicht de akten betreffende de benoeming of de ambtsbeëindiging van de personen aan wie het dagelijks bestuur is opgedragen neer te leggen ter griffe van de rechtbank van koophandel van de plaats waar de zetel van de vereniging is gevestigd en bekend te maken in de bijlagen bij Belgisch Staatsblad.

In deze akten moeten hun naam, hun voornamen, hun woonplaats, hun geboortedatum en -plaats als het rechtspersonen betreft, hun naam, hun rechtsvorm, hun ondernemingsnummer en hun zetel zijn vermeld.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 6. FINANCIERING EN BOEKHOUDING

ART. 6. Sectie 1. Financiering

ART. 6. Sectie 2. Boekhouding

ARTIKEL 7. ONTBINDING

§7.4. Ingeval van ontbinding en vereffening, beslist de buitengewone Algemene vergadering over de bestemming van het vermogen van de vereniging. Dat moet worden toegekend aan verenigingen en/of projecten die wetenschappelijk onderzoek voeren naar de bestrijding van welke vorm van kanker ook, zoals beschreven onder ART. 2 § 2.1

§7.1. De Algemene Vergadering zal worden samengeroepen ter bespreking van voorstellen m.b.t. de ontbinding voorgelegd door de Raad van Bestuur of door minimum 1/5 van alle Werkende Leden. De samenroeping en agendering vinden plaats in overeenstemming met de bepalingen in deze statuten.

§7.3. Ingeval het voorstel tot ontbinding wordt goedgekeurd, benoemd de Algemene Vergadering een vereffenaar waarvan zij de opdracht zullen omschrijven.

§6.1.1. De vereniging zal onder meer worden gefinancierd door lidmaatschapsbijdragen subsidies, toelagen, giften, schenkingen, legaten en andere.

§6.1.2. Daarnaast kan de vereniging fondsen verwerven op elke andere wijze die niet in strijd is met de wet.

§6.2.1. Het boekjaar begint op 1 april en eindigt op 31 maart van het daaropvolgend jaar.

§6.2.2. De jaarrekening wordt neergelegd in het dossier gehouden op de griffie van de rechtbank van

koophandel.

§6.2.3. De Raad van Bestuur legt de jaarrekening van het voorafgaande boekjaar alsook een voorstel van begroting ter goedkeuring voor aan de jaarlijkse Algemene Vergadering.

§7.2. De beraadslaging en beslissing over de ontbinding respecteert het quorum en de meerderheid gesteld in deze statuten.

§7.5. Alle beslissingen betreffende de ontbinding, de vereffeningsvoorwaarden, de benoeming en de ambtsbeëindiging van de vereffenaars, de afsluiting van de vereffening en de bestemming van het actief worden neergelegd ter griffie en bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

ARTIKEL 8. SLOTBEMERKINGEN

Deze statuten vervangen alle tot op heden gepubliceerde statuten van de vereniging.

Akte opgesteld door de stichtende leden op 22/6/2013

Danny Vandeweyer Johan Deferm

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Serge goelen Annika van Kampen Brendy Vande Reyd Rudi Mertens

Coordonnées
WANDELCLUB PASCALE FOR EVER

Adresse
MOLENHOEVEN 9 3980 TESSENDERLO

Code postal : 3980
Localité : TESSENDERLO
Commune : TESSENDERLO
Province : Limbourg
Région : Région flamande