WAREHOUSE SYSTEMS INTEGRATORS

CVBA


Dénomination : WAREHOUSE SYSTEMS INTEGRATORS
Forme juridique : CVBA
N° entreprise : 441.728.397

Publication

05/05/2014 : HA089725
11/03/2014 : HA089725
07/11/2014
ÿþu

7

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iim11111,11111111110

RECHTBANK van KOOPHANDEL te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

2 9 OKT. 201ii

Griffie

Ondernemingsnr : 0441.728.397

Benaming

(voluit) : WAREHOUSE SYSTEMS INTEGRATORS

(verkort) :

Rechtsvorm : Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3511 Hasselt/Kuringen, Schabbestraat 7

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAP1TAALVERHOGING

TUit een verslagschrift van de buitengewone algemene vergadering, opgemaakt door notaris Marc Jansen te Hasselt ter standplaats Kermt op 29 september 2014, geregistreerd op het lste Kant. Reg. Hasselt 1 op 9 oktober 2014. Bladen: vier Verzendingen: geen. Register 5 Boek BOB Blad 94 Vak 09. Ontvangen registratierechten: vijftig euro (50 EUR). De ontvanger (get.) K. BLONDEEL, adviseur.

Blijken de volgende beslissingen:

1/ De vergadering beslist de tweehonderd vijfentachtig (285) bestaande aandelen met een nominale waarde van zeventig euro achttien cent (70,18 EUR) om te zetten in tweehonderd vijfentachtig (285) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Alle aandelen zullen een gelijke fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle macht wordt verleend aan de raad van bestuur om de nodige aanpassingen te doen in het register van de aandelen op naam.

2/Lezing wordt gegeven van het bijzonder verslag van de zaakvoerders en van

de bedrijfsrevisor inzake de inbreng in natura.

De conclusies van het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO BEDRIJFSREVISOREN", vertegenwoordigd door de heer Stefan Molenaers, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 3500 Hasselt, Prins-Bisschopssingel 36-3, dd. 24 september 2014 luiden als volgt:

"De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de CVBA WAREHOUSE SYSTEMS INTEGRATORS, bestaat uit de inbreng van de dividendvordering die de vennoten van de CVBA WAREHOUSE SYSTEMS INTEGRATORS verkregen hebben, naar aanleiding van de beslissing van de algemene vergadering tot uitkering van een tussentijds dividend van netto 88.000,00 EUR, voor een inbrengwaarde van 88.000,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder de opschortende voorwaarde van de opneming van het netto bedrag in het credit van een schuldrekening op naam van iedere vennoot, van oordeel

a)dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is, voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b)dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c)dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 1.253 aandelen van de CVBA WAREHOUSE SYSTEMS INTEGRATORS, zonder vermelding van nominale waarde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 423 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de CVBA WAREHOUSE SYSTEMS INTEGRATORS en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt."

De vennoten verklaren allen inbreng te doen door opname als kapitaal van hun schuldvordering, die zeker, vaststaand en opeisbaar is, tot beloop van achtentachtigduizend euro (88.000,00 EUR), en dit naar evenredigheid van de aandelen die zij respectievelijk bezitten.

Deze schuldvordering blijkt uit de rekeningen-courant die voldoende gekend is door aile leden van de vergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennoten verklaren dat deze kapitaalverhoging gebeurt naar aanleiding van de beslissing van de bijzondere algemene vergadering de dato 5 september 2014 om dividenden uit te keren op de beschikbare reserves, en/of de overgedragen winst, en daarna integraal het netto dividend terug in te brengen in de vennootschap bij wijze van kapitaalverhoging, in toepassing van artikel 537 WIB92.

Ingevolge deze inbreng beslist de algemene vergadering het kapitaal te verhogen met een bedrag van achtentachtigduizend euro (88.000,00 EUR) om het te brengen van twintigduizend euro (20.000,00 EUR) op honderd en achtduizend euro (108.000,00 EUR), met uitgifte van duizend tweehonderd drieënvijftig (1.253) aandelen, zonder nominale waardeaanduiding.

Deze aandelen genieten dezelfde rechten en voordelen als de reeds bestaande aandelen en nemen deel in het resultaat vanaf de kapitaalverhoging.

3/ Het kapitaal zal voortaan enkel uitgedrukt worden in euro en bedraagt honderd en achtduizend euro (108.000,00 EUR).

4/ De vergadering beslist de statuten van de vennootschap aan te passen aan het nieuwe Wetboek van Vennootschappen van 7 mei 1999.

5/ De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de wetten van 2 juni 2006 en 19 maart 2012 tot wijziging van het Wetboek van Vennootschappen inzake de procedure van vereffening van vennootschappen.

6/ De vergadering beslist de volgende artikels der statuten te wijzigen:

- artikel twee: de woorden "...het tweetalige gebied Brussel hoofdstad." worden vervangen door de woorden "...het tweetalige Brussels hoofdstedelijk gebied.";

-artikel vijf: om het in overeenstemming te brengen met de eerste en tweede beslissing, wordt vervangen als volgt:

"a)Het kapitaal van de vennootschap omvat een vast gedeelte en een veranderlijk gedeelte. Het is vertegenwoordigd door een veranderlijk aantal aandelen zonder nominale waarde.

b) Het vaste gedeelte van het maatschappelijk kapitaal mag nooit minder bedragen dan HONDERD EN ACHTDUIZEND (108.000 EUR)

Het is vertegenwoordigd door duizend vijfhonderd achtendertig (1.538) aandelen.

Dit aantal moet ten allen tijde gehandhaafd blijven.

Het vaste gedeelte van het kapitaal kan enkel worden verhoogd of verminderd bij besluit van de algemene vergadering dat genomen wordt met inachtneming van de voorschriften voor een statutenwijziging en met naleving van de wettelijke vormvereisten in verband met de vaststelling van een kapitaalverhoging en het wettelijk minimum kapitaal.

c) Het veranderlijk gedeelte wordt verhoogd of vermin-'derd door toetreding, respectievelijk uittreding of uitsluiting van vennoten, bij storting of terugneming van inbrengen. Deze verrichtingen geschieden zonder dat de statuten dienen te worden gewijzigd.

d) Buiten de aandelen die aan een inbreng in geld of in natura toegekend worden, mag de vennootschap geen enkele soort effecten uitgeven, onder welke benaming ook.

-artikel zes: de woorden "... artikel 147 van de vennootschappenwet" worden vervangen door "artikel 357 en 358 van het Wetboek van Vennootschappen".

-artikel elf: de woorden "... artikel 152 van de vennootschappenwet" worden vervangen door "artikel 370 van het Wetboek van Vennootschappen".

- artikel vijfendertig: de woorden "... artikel 158 van de vennootschappenwet" worden vervangen door "artikel 92 en 98 van het Wetboek van Vennootschappen".

- artikel zesendertig: de woorden "... artikel 158 van de vennootschappenwet" worden vervangen door "artikel 429 van het Wetboek van Vennootschappen".

-artikels zevenendertig en achtendertig: worden vervangen door twee nieuwe artikels in verband met de ontbinding van de vennootschap als volgt:

"ARTIKEL ZEVENENDERTIG: BENOEMING VAN VEREFFENAARS

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de zorgen van de bestuurders in functie, tenzij de algemene vergadering van de aandeelhouders één of meer vereffenaars benoemt, met gewone meerderheid van stemmen.

De algemene vergadering bepaalt de bevoegdheden en de bezoldiging van de vereffenaars.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaars eventueel gesteld hebben tussen hun benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De vereffenaars vormen een college.

ARTIKEL ACHTENDERTIG: BESTEMMING VEREFFENINGSSALDO

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan van de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Het batig saldo van de vereffening zal onder de aandeelhouders verdeeld worden volgens het aantal van hun respectieve aandelen, zodanig dat ieder aandeel over dezelfde rechten beschikt.

In voorkomend geval, zullen eerst alle aandelen op gelijke voet worden geplaatst aangaande hun volstorting en zullen bewijzen van deelgerechtigdheid niet in aanmerking komen voor terugbetaling van hun inbreng." artikel veertig: de woorden "... zijn de vennootschappenwet" worden vervangen door "is het Wetboek van Vennootschappen".

7/ De vergadering machtigt de zaakvoerder en de notaris om de statuten te coördineren en de volledige tekst ter griffie neer te leggen binnen de drie maanden vanaf 29 september 2014.

Voor-bohouflen aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor beknopt ontledend uittreksel.

De Notaris,

Marc JANSEN.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-eensluidend afschrift;

-verslag bedrijfsrevisor;

-verslag bestuursorgaan;

tekst der gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz van Lurk B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

06/05/2013 : HA089725
30/03/2012 : HA089725
01/04/2011 : HA089725
24/01/2011 : HA089725
07/04/2010 : HA089725
06/04/2009 : HA089725
28/03/2008 : HA089725
16/03/2007 : HA089725
21/03/2006 : HA089725
15/03/2005 : HA089725
18/01/2005 : HA089725
10/03/2004 : HA089725
31/03/2003 : HA089725
22/04/2002 : HA089725
11/02/1999 : HA089725
01/01/1993 : TG68712
13/11/1990 : TG68712

Coordonnées
WAREHOUSE SYSTEMS INTEGRATORS

Adresse
SCHABBESTRAAT 7 3511 KURINGEN

Code postal : 3511
Localité : Kuringen
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande