WEBSTACK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WEBSTACK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 500.947.590

Publication

03/03/2014
ÿþ1

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



(1(tIU((1(fing1uu

Rechtbank van koophandel

20 FEB. 20%

te HAGS~~. Griffie

Ondernemingsnr : 0500.947.590

Benaming

(voluit) : Webstack

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Struikenstraat 15 te 3550 Neusden-Zolder

(volledig adres)

Onderwerp akte : DOELSWIJZIGING - KAPITAALVERHOGING - OMVORMING IN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID - ONTSLAG -BENOEMING.

Uit een akte, verleden voor meester Leen Van Breedam, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Marij Hendrickx & Leen Van Breedam, geassocieerde notarissen", met zetel te Heusden-Zolder (Zolder), Koeltorenlaan 11, op 27 december 2013, houdende het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de gewone commanditaire vennootschap "Webstack", blijkt onder meer:

1) Het maatschappelijk doel van de vennootschap werd gewijzigd en dienovereenkomstig werd artikel 3 der

statuten vervangen ais volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

- Klein- en groothandel in IT- en ICT-gerelateerde apparatuur en programmatuur.

- Verlenen van advies aan de gebruikers over soorten computers en hun configuratie en de toepassing van bijbehorende programmatuur.

- Activiteiten van systeemintegrators.

- Overige diensten op het gebied van informatietechnologie en computer.

Gegevensverwerking, services via het internet (cloud services) en aanverwante activiteiten.

- permanent beheren van en werken met de gegevensverwerkende apparatuur van derden.

- Verhuur en operationele leasing van kantoormachines, inclusief computers, zonder bedieningspersoneel,

computerapparatuur, duplicators, fotokopieermachines, schrijfmachines, tekstverwerkers, enzovoort.

- Overige vormen van onderwijs.

- Onderhoud en reparatie van computers en randapparatuur.

- Managementactiviteiten.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in of belangen nemen in andere

ondernemingen, rechtstreeks of onrechtstreeks op gelijk welke wijze.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van

derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen

handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende

handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van

aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.".

2) Net maatschappelijk kapitaal van de vennootschap werd verhoogd met een bedrag van zeventienduizend zeshonderd euro (¬ 17.600,00), om het te brengen van duizend euro (¬ 1.000,00) op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), door uitgifte van duizend zevenhonderd zestig (1.760) nieuwe aandelen, waarop werd ingetekend door inbreng van geldspeciën tegen tien euro (¬ 10,00) per aandeel, zonder verhoging voor uitgiftepremie, voorafgaandelijk afbetaald tot beloop van elfduizend vierhonderd euro (¬ 11.400,00) door de heer MINI Antonio, geboren te Udine (Italië) op 27 maart 1963, uit de echt gescheiden, wonende te 3550 Heusden-Zolder, Struikenstraat 15.

3) Ingevolge voormelde kapitaalverhoging bedraagt het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap voortaan achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), voortaan vertegenwoordigd door duizend achthonderd zestig aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met elk een fractiewaarde van één/duizend achthonderd zestigste van het maatschappelijk kapitaal.

4) Het lopende boekjaar, eindigend op 31 december 2013, werd verlengd tot 30 juni 2014; de daaropvolgende boekjaren zullen lopen van 1 juli van elk jaar tot en met 30 juni van het daaropvolgende Jaar.

Op de laatste blz. van tt.ik B vermelden : recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolq

5) De datum der jaarvergadering werd verlegd naar de laatste vrijdag van de maand november om 18 uur, zodat de eerstvolgende jaarvergadering der vennoten zal plaatsvinden op vrijdag 28 november 2014 om 18 uur.

6) De rechtsvorm van de gewone commanditaire vennootschap 'Webstack", werd zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid gewijzigd in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, waarvan de maatschappelijke zetel en het hierboven gewijzigd doel behouden blijven.

Haar maatschappelijk kapitaal zal ingevolge de in het voorgaande agendapunt voorgestelde kapitaalverhoging, achttienduizend zeshonderd euro bedragen; haar reserves en alle overige activa en passiva blijven dezelfde, zo ook de voorzieningen, de waardeverminderingen en de afschrijvingen.

De honderd bestaande aandelen die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen worden verdeeld onder de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, overeenkomstig hun aandeel in het kapitaal.

De duizend zevenhonderd zestig nieuw uitgegeven aandelen werden, zoals hoger uiteengezet, toegekend aan de heer Mini Antonio voornoemd.

De omzetting geschiedt op basis van de staat van actieve en passieve toestand van de vennootschap, afgesloten per 30 september 2013; alle verrichtingen sedertdien gesteld door de gewone commanditaire vennootschap "Webstack", worden geacht te zijn gedaan ten bate van en voor risico van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Webstack", inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Webstack" zal de bedrijfsactivi-teiten van de omgezette vennootschap voortzetten. Zij behoudt haar huidig ondernemingsnummer, maar zal bij deze administraties om wijziging van de inschrijving verzoeken om melding te maken van haar omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De boeken en de boekhouding van de omgezette vennootschap worden overgenomen en verdergezet door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Webstack".

7) Het verslag, opgemaakt door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Ira Nicolaij & Partners", bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te Sint-Truiden, Kortenbosstraat 156, vertegenwoordigd door mevrouw Nicolaij Ira, bedrijfsrevisor, gedateerd: 23 december 2013, over voormelde staat van actieve en passieve toestand van de vennootschap, afgesloten per 30 september 2013, besluit als volgt:

"Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 september 2013, die het bestuursorgaan van de COMM.V WEISTACK met zetel te Heusden-Zolder, Struikenstraat 15, heeft opgesteld.

Uit onze controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

De staat van actief en passief werd gecontroleerd onder de vorm van een beperkt nazicht.

Het netto-actief volgens deze tussentijdse staat bedraagt 46,546,40 EUR en is niet kleiner dan het in de staat opgenomen maatschappelijk kapitaal van 1.000,00 EUR.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt echter minder dan het wettelijk vereiste minimumkapitaal van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Op straffe van aansprakelijkheid van de beherend vennoot kan de verrichting slechts plaatsvinden mits doorvoering van de voorgestelde kapitaalverhoging.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de vennoten of derden onontbeerlijk acht. ".

8) De statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid bepalen onder meer:

a) De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt als naam "Webstack".

b) De vennootschap heeft tot doel:

- Klein- en groothandel in IT- en ICT-gerelateerde apparatuur en programmatuur.

- Verlenen van advies aan de gebruikers over soorten computers en hun configuratie en de toepassing van bijbehorende programmatuur.

- Activiteiten van systeemintegrators.

- Overige diensten op het gebied van informatietechnologie en computer.

- Gegevensverwerking, services via het internet (cloud services) en aanverwante activiteiten.

- Permanent beheren van en werken met de gegevensverwerkende apparatuur van derden.

- Verhuur en operationele leasing van kantoormachines, inclusief computers, zonder bedieningspersoneel,

computerapparatuur, duplicators, fotokopieermachines, schrijfmachines, tekstverwerkers, enzovoort.

- Overige vormen van onderwijs.

Onderhoud en reparatie van computers en randapparatuur.

- Managementactiviteiten.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in of belangen nemen in andere ondernemingen, rechtstreeks of onrechtstreeks op gelijk welke wijze.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

c) De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

vn

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

d) Het geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro.

Het is vertegenwoordigd door duizend achthonderd zestig aandelen zonder vermelding van waarde, met elk een fractiewaarde van één/duizend achthonderd zestigste van het geplaatst kapitaal.

e) De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al of niet vennoten, zij worden benoemd door de algemene vergadering, die hun aantal en de duur van hun mandaat bepaalt.

De zaakvoerder(s) is/zijn bevoegd om alle handelingen van beheer en beschikking te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Is er slechts één zaakvoerder benoemd, dan verkrijgt hij de algehele bevoegdheid zoals toegekend aan de zaakvoerders.

Zijn er meerdere zaakvoerders benoemd, dan vormen zij een college dat geldig besluit wanneer de meerderheid van haar leden tegenwoordig is. De besluiten worden dan genomen met een meerderheid van stemmen.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door de zaakvoerder(s); indien er meer dan één zaakvoerder benoemd is, wordt de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigd door twee zaakvoerders die gezamenlijk optreden.

f) Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 9 juli van elk jaar en eindigt op 30 juni van het daaropvolgende jaar.

g) Het batig overschot der resultatenrekening na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekeningen, maakt de nettowinst uit.

Van deze winst wordt tenminste éénftwintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt ais dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten, dat de winst of een deel ervan, zal worden gereserveerd.

h) De jaarvergadering heeft plaats op de laatste vrijdag van de maand november om 18.00 uur in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het Vlaams of Brussels gewest waar de vennootschap gevestigd is, aangeduid in de oproeping.

9) De zaakvoerder van de vennootschap, te weten: de heer Mini Antonio voornoemd, werd, ingevolge de besloten omzetting ontslagen als zaakvoerder.

10) Er werd één zaakvoerder aangesteld voor onbepaalde duur, te weten: de heer Mini Antonio voornoemd; die aanvaard heeft.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, afgeleverd om in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- fotografisch afschrift van het proces-verbaal;

- bijzonder verslag van de zaakvoerder inzake de omzetting en de doelswijziging;

- verslag van de bedrijfsrevisor;

- tekst der gecoördineerde statuten.

Getekend door geassocieerd notaris Leen Van Breedam te Zolder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

a

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

13/01/2014
ÿþ Mod worzl 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

1111111MMIN1111101

Ondernemingsnr : 0500.947.590 Benaming

(voluit) : Webstack (verkort)

Rechtbank van koophandel

0 2 JAN. 201k

ta

rit-Cmtiffipr

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Struikenstraat 15, 3550 Heusden - Zolder

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming stille vennoot

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders d.d. 30106/2013 blijkt

de kennisname van de benoeming als stille vennoot met ingang vanaf 30106/2013 van:

- de heer Giorgio Migliaccio, wonende te 2030 Antwerpen, Eugeen Van Mieghemstraat 9 NN 76.05.23-139-

26

Getekend, de heer Mini Antonio, zaakvoerder.

Stjlagen-Ifi'rj-iret-BeIgisch-Staatsblad- -13ftfi1/2tt14 = Anntxésrtlü Nlbniteuri'iëlgè

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/08/2013
ÿþVoor-behoude

aan het Belgiscl Staatsbh

Mod Word 11.1

tl In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

FlEt;Hi'BANK VAN KVUWrir,'irGGl.

2 4 -07- el

RiMgLT

; Ondernemingsnr: 0500.947.590

Benaming

(voluit) : WEBSTACK

(verkort)

Rechtsvorm : .(---(==" eciLm"- " V.

Zetel : STRUIKENSTRAAT 15 - 3550 NEUSDEN-ZOLDER

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG STILLE VENNOOT

!IlI! 111111111 IiI 1111111111 lI I II I lI I1l

*1312194+

De buitengewone algemene vergadering d,d, 30 juni 2013 besliste dat dhr. LODEWIJCKX Stany

(N.N. 66.04.13-291-54) vanaf heden wordt ontslagen van zijn functie als stille vennoot.

Tevens besliste de buitengewone algemene vergadering dat alle aandelen van dhr. LODEWIJCKX Stany

worden overgedragen aan dhr. MINI Antonio (N.N. 63.0327-275-65).

Dhr. LODEWIJCKX Stany

Ontslagnemend vennoot

Dhr. MINI Antonio

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Haam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

30/11/2012
ÿþMM 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernerningsnr:: 5-

Benamin

iyoite WEBSTACK

Reehts.vorm ; d-Gy

Zetel r-  atruikenstreat Heusden-Zolder

OnderWetp- akte OPRICHTING

yAttpfierfriNe

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

21 -11- 2012

Fmgur

e

----- ------- " ---------------- 1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op 0.51,1,20,12 zijn verschenen

1) Min 'Aotofilo 63:0,27r27,5eewpnende te Strulkénstraat 15 -3550 17" 1ètisdenrZoldet ,eLodewijclOeditany(NN465.04,134291.04).wOnendete Hoogstraat.25/2:- 358il Beringen. Comparant e4ininionio fleemtdeei 4an-deopiichting als gecommanditeerde vennoot voor "de duur ,Van de verinpotsdhap.Oomparant IndeeniCio:Slanny treedt op als.stille vennoot

De comparantencftten bij deze een, g.i.à,WOeekJqoreler4it.siire" Yeflin99teçhPP 014 De vennootschap "1.

erl'f,taillét.s.v..ent39.0ts.cPaRrry daVoirnitén-eérlsjewone, do,enmandfiefre-vennoolschep, ,'W I--*c4:tqYr,41P

Pevergipp*9hi iweenhandelsvennoptschap, ledevorm,van een« gewone commanditairevennootschap.

De snaarn var de "vennootschap luidt WebSec-:

Artikel 2 -Zétél

De.zetelvert de Vadeotschap,ls_geiiestigd taStrdikertstiaat 15 -3550.HeUsaen-Zolder..

Dezetel kan" SIebhts OVergebrachbeiordenear een amie% plaats'in België bij eenvoudie be:sliSeing

-vdrt defaakioarderof bat oollegalian-aaeikVoerdere.

Artikel à,-rt

De vennootschap h gfeft.:iet, doel:

, Kreiptende ktioniputëmgn:statictepdbrpdrammptutir.

- Verlenen van advies aan cie: gebruikeçs over ,soorten computers en hun configuratie en de

toepassing vn programmatuur

- Activiteiten van

-0yerige,diensten op, be-gebled vaq.i*rmalietechnoldie en Qomputer,

uPeOvPtSy917«..4,,.riiifg, Y,i,eP48,èilg,IFIT!gfiV9rYvPsiie 4.41E

eit,trli

- e'eljTeeilf:410rel, Vanti.Werken Metde-geeie9SverwerkendeaPperatuur van ,derden,

- Verhuur 'e' >.6P-e,-relfq-;41e.leaaing.Vah,4niPonnacifiinee, fnci."édinPteérs,zèfidar

bedieningspersoneel: comPLiterapparatuur',4iplicatdrà,lotokopieermachines,

schriernechInesLiéketverwarkersi.enz.,

- Overige vormen Van- oridèrwijs,, '

- Onderhoud en reparatie Van comptitais en- randapparatuurr

- ManageMaMactiviteiteh.

Daartoe kan de vennOotschap samenwerken filet, deelnemen in, of belangen nemen in

andere.ondernerningen,reestreakeot onreOhtstreeks Op gelijkweike wijze.

De vennootschap ken ioWel,totwaarboffi,.Van,eigen verbintenissen als tot waarborg van verbihtenissen

van derden pergsfeiren,-ander moer door haar goederen in hypotheek of in pandle geven; inclusief

de eigenhandelszaak.

bevennootschap kan in het algemeen aile commerciële. Industriële, financiële, roerende of

onroerengatandelingenVnichteniriechtstzeeks of enr,echtsteeeksverbandinef haar

-- ------ .- -- -- " 1 i e , , e .

.. ------- .. " .. " ....... .. " .. " ... ......... « " . . de -. " ....... .. ,." M  " " '.. .... . . " ......... ....a ... .. " e . ..... .....e , " e. , ....... " ....... ...... , .

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) 'bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

.maets:ïtaappel#jk dcel of wéüse van aanflàecfen gh :~everwezanlieing e,tfante: vpseernakkeleen. .ArtíiCartwá , Puur

i~e:ver~rrs~±~#ss?¬ sap vnnr orabepaeee tirít,fr:

4-1<ara alr+ctlte.doot:de:4vil:varr ~.arenrloten c~rt;;bnradert_worden ~zj ~sitttt=van:de.alc~err3erae

,íº%er~sd~ring genomen. vs3lnéns.d$:rs~géls.dia voor, d`e.vi3jzigttsg'~ran statrta~;4ir3 9e444

Artlitel Kápi#aal

kàpitaal van d.evdríisQotschap, dat-geheei nePláae is bedraagt.1000,00 euro  p" is Vérdèeld ~

100 eancielen, tneteerivijractiewaarde ttart.èeftdtlsiè: 6-etl<ap¬ taal.

Artikel 6  Aarsdeleri

"1:1. £ivergarrg:ván èandélerí onde> lavèrrrlen

Een ilérûltmt kan 'zijn earrtlélen in de'ventroótss;ha doverdràgeii orider4vënderr:-ádr3 ~ert meevennoot

tit;aart ende de ôöhotidVager*5 veneÎd;

.2 vortir vat. onderdracht

Eikè áverdraclrt-of ávergarsn van. aándeten ge,sctiletttt¬ j tcepassing ;van artiket" 18g15 vart het

Sergèriijk t1lielbpak:

~3. .pobfieite¬ tvars cverd,raetst"

De overdracht vanâarílelaia; ttteehoer "aan d~;geèorr;rnenene.erríe venue. z~;rltéra Y" erVt3tlMtrrp

uitmaken Van eeri in .8étgisaâh:eteitstrEerrVereérskirrstig netlNethoeyasi

:ennaatsctfappert.

*4, vpri'2sarli~:i~rl +f# f3eVat lren oyel" lijc~en.,

~Sat aan~el;cfde áaptlele~" vara':eera fl~e4~~e[kvena~~gasè'a~~s~p,x¬ jh:e~jena~~'df

:rëc~iívë~tsr's~gry¬ tí~s3r., ra~sc~r voorbe~at~f t+an', Igetgeg.n prl~¬ er ~5. staat vesnteld..

x;ciriÉKètre4it:: siart:Ï;ie vennoten

~~ earficfe#en.;tu3~~~ $t8C}t~S ~V67r~i~~í'O~~F~e{¬ iát~Érrl.ifa~á~.?#J'~~ voorkeur voor nvnrPlarlwx.ljn

aangeboden aáa alla'venr3ater#,

Daartoe Irroe~envi~en'ae.reets wordezyrragëldifd::

t3e:vsrírsootd'ieeen cit:rrieeraartdèlaía overlaten àeeen ef:e8rá

-de iaakvaerder-df" lZet.ëb¬ legi'víir} -zaakvdérctëren>'é;evèi s~rrYt~ 1~Ei" Irrliclatárr.

Ar#i%ét 7" w Venrràt,eri

¬ )é,redate-en Veffilie.litErtgetràr3.várirrsdtèn'erret'fgr:nà'rs#en.

ay.Geèdmrr3ar;diféerde ~r{nzstér~.

De..gersrà#síerrditeer',áe'iiërínntsri=.zijes:ltnofdeliik en:txntietisdct'àanspiàkelijk voarallevèrb¬ rztertissera

varr<qe " ueririootsciiagt

' P} ;e#1(Î è. ve n rtra,te.t

De'.stille " v.allrtdtan"sÉaanr¬ v0r' de" 4cYtulderr-era..verllezen van 'ciQ ver~tacao,tsc~a~ap sie~ts: irr tot t~la~-van

ttun Irtb~~9,.~p vos~x~v~ar~`tiat~~ij;-g.v~,n epkèie.áaad~V~-bes'ttrr zelfs ira.onitens.v,alnrelit

t)-q. &til!$ " ~ít3rlri01L~F3'' ni~3.g~Xt.~iL`~ ~7Éf~~~f#3er~~.~ES' ir3 .t3e~. l3~átütllC ~te~r: ît~ vLïli{a~3t,s~c~r3,'rr1~i~F zÍ~~ar? ¬ ~t

re~tlleP'<zet3 op kEnnis;te riemen van:àl4e reesters "en rnaateappei¬ jke.

;g$AMers en.cià.ntrs~le: e¬ tie-aefenen ap.:aite verrlreFrrgefr van detrennrtotscttap..

" Arc,ltçet 8 6estutrr

De telding Van vennootschap l?érust ,htj'éénoi:Tiáe£.zae iAerrdér~, :al dan g¬ éí ~r~~~tr~tan Is er slechte 0nzaalrváorc3er, daWtre#á;.. ta.j besluiten rraaréineri. inzicht<

,7`.airs,etvveèïaakv`némgrs;,ïfara Wean gaidie.té,,besiirïtei3:

~ajri ër'draà" oftàetxrïéálcàtd.èrs'aángeste#d+.daii irèKégèrhivoirdtgdhe#:çoj¬ egé. Vákr:z~k~rr~~3eis, àls cbllrr~ der'drittt~otss~gln ~Ila har~efëlin~r~:.i~.:eií"~.iitei~'rachie'; l~làt'Frandëlt:aborifa'rneard+ei`íieft¬ van zijn leden,

Pelsel g .Contl'ate

Iedere veinent, zowat t>e geporr7rTtanttfteerde aia.de" .stl¬ laNennuot, n8ie.tnelde3errt-tte oiderzóeks-

erl 'Çantrolebevoegeett,.Hi' kan op de zetel yen de.verrrpotscllala Inzage nemen van de boeken

de breven, nàtnten,.err_ .4n het algemeen van alle'g.escirMert vara. tle vennootschap, ledere" :vatarioot-

Içan zicbtlaten.b 4~n .utvertegertwgordlgen dpor.eell;extign IAtaceoreant;.in,gesràhreerr.ap" tiattableau

van net;lraetuutvèn:4-Accpur,gerlie. en d;e"Baiatingrmnsuieriten.

,.Artilcet 1E3--Atgoiné.ne.aier.gadrwj4t,ïterr'tie,verlricrtèrl

" 33s jáarveiedersrrn.tivOi:r.it_gShtrudail de 3de-tº%ari't#e;!#.#ndSerSi_arn Svur;.a¬ inrtier#d4er3ag een

*ettelijk fee.sttiag.is.,oP'ite.erst5rotger#dg werkdàg,

De bïjzondereot iátritéïi:geiron8 algemene vérr,ai#t~rieen wanten nahouden otZ de" dàg'ért=truraangrwwer.en.

i¬ t de'uttratsdigtíngezi.

~e

zaakvoerder ¬ s v>rrglieht een" algërtrene vergadering bt,jeers,te roepen binherr'de'dtre:vt0en rra'

,

.4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

r" Yj` _~

* ~ ...

:lret.rlaartce:itrekcede vrzok wanneer één r3ftrtaer vennoten diéir,ideteM de;ile¬ ft'" v.ari:bet'

4egister;van..aandelarl',is.ga3loteercl.

" tefflinste"#ohi.dagen Voor ste;ve,rgeáeriregangei~~esrzd ~:#~

.E4tç" a4rileet-.geeft" recM:op ~ért sien}.

vr#vermin4rd de bfjzttnrlere regals.vvrvit:lr;-da statpt.err met btrlrektdrtglot sp8C¬ lï~lCe beslissingen

~pitaai" ue~a.genv+fabrdlgeri ~~~~ggan: '.

i3~.v~ilnratetl.wa~¬ e#1 opgernep©n tot ~n,dlg~arie ve`ged~ring~ùàor'mldel t~ari.ee¬ z i~itnod¬ glngsbrfe#"

~ pesitriten van4e'a1get,rene vargadefi,ng rprderr in de" regel genrrznerr bEij_.gev,rorfe rn:serderlteià},

.4n-airea, zaals~~di~'ïn..~et"

v~rzandea~lt

zoals liierna bepaald',

Mikei

tivt.bdèkjatar begint op err, sinb¬ f np- ai december daarna;

" Aati¬ cr3l 12 Ontbinding  vereffening

Iri`gèira il "ven ontbinding vawdg;renribdtsenàp, Offi Welke.redétt' of op. welk tijdstip ooie,,gesehledt"

'" ddtt" ereffenlredozit' de. Vér`éfferisers-benieri3d dtadr dealgérnérse Bedebreké.Vara .

dergel¬ jke.beribsrning gesottiedt delrere¬ feii¬ ng:doór de ,zaaicváerdars#, haildeiénd lr{ 1:¬ ehdadariigheid van' ,eàri.váreferiingder,rxitè.`BetYouder.3a" :andar" sluliértd te" s¬ iiifs" txesien't14` veteeriaarseteinentijlc eg:. irEgetrat;dé.vetë¬ ïerràar" aen rebhtsis$i-Sdo3iis, Moèl" dé.ná#.tlitiljke'pzirSibáediehera:vertejeriviiddedlge

" voorer~ aaltoeferiirre u;xri'de. vereifehing irÉ het,bMtáérfiirigsbesfuit.vrcrrderr,àerevkëze;t..

ver;eifenàEers trdtteil pas ire :rtàdat,deréehttiar9kvàn kdoeand:~i is`:oirergé.gagà" tót dé

bevestiging van l,tao'4e?oeitiiig ¬ rtgetiolge"de.#es¬ fseir,ig-afan:de sigemepe'efegadedng.

De veriff:naaee bèscltikkeri'over tiitgebraids rrrâotttert overeehkcsmstigdeaitikiwlen-tS&" en volgende van ilet" Wetlaoek van Venticsotschappenrtehae.tdeis kieparkiiigmto;jzgelégd" .doorif.e algemene vergad.erir;g.

aarEzp#xrerfng vars ai}e:soht,1i0en,;iasterr" ers" Isostarrvar#;devere¬ iei'iim:vVrfrdt,.hene:ftpaotieï

" vooreerst'a,angewend..orrai lepld' ef'in. het oÏgeatoft en nógniet-ter4k`taalcie be4rag van

de, te iietalbn. "

avE~ai~r~eft3veis~r~f" ~ü~ardt:lri g~ijic~.çte~~ á~e:r~3~l~ oncier,al çt~ ~à~i~ëTëra.

:.. " ltidieii" if~.petto"ripbréra~st" inl?gt:xp¬ 5taáf.PW2¬ i4:4hda1:4gi :~-sr'drrà.r4 .0ábsdelüt,i" ifit`4ié:iri rradérdirrë,tn40`i/X,velo':Okprt;tdoái'z~,dp c~dli~léé" .vá.~~ sl~dn ~ir~t

dé aandelen rriirndere maté-Werden Y1 dben ven.ád~-" l~ats¬ e" é~ra

~n.v~f$aï~~óerQePirïg.vârí'~lEaa3k ~

" tNAARVANAKTE

" t3pgèrríaàkl: t«" Loaarn+ál op " claturri ais'verFïiëtd.

:Nà:ïbteggae.ubcideztwentoelichting`endsrEek:rriden cbrepari3raten onerfiavigé alde:

i3ti;Ri.Ani©nisa, Lt3D-ïÀVV1,iClUC Stanriy.

egeg#k. hierbij neergelegd, de volledige ápriciaiingsaltte.

" y . . . . . . . , .. .. . . . . .

~i~a Z :? ?::i~ ,`.';~~ r317 i'il~k; ~f=sa iS'~r.:%r` ;s ~s' $r ' .~~ ÛiCf : ~ff 3 f ~ F} ~i3Ei:Fd é;~~ .t~ i~ii G~ ir:: ~3 ;:: i23:E:" .^i~~ 'C,^.:",L:ir~.-~StZi~

í?t(tKtç`^~ ~.`.w. £d::::;,u7 ró r^ ; ?" r: ~~ ~:aw xn?'. .~ g ~ 4~

; ~$. . \. .v~ Vi:t~ " >k i .; ~ #3;t;~È=  xi

k4d;~~#Fx " ~~n~~x~wY ser:. .

11/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 27.11.2015, NGL 31.12.2015 15712-0255-013

Coordonnées
WEBSTACK

Adresse
STRUIKENSTRAAT 15 3550 HEUSDEN-ZOLDER

Code postal : 3550
Localité : HEUSDEN-ZOLDER
Commune : HEUSDEN-ZOLDER
Province : Limbourg
Région : Région flamande