WELKENHUYZEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WELKENHUYZEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.444.685

Publication

25/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 15.06.2014, NGL 24.06.2014 14200-0336-011
15/02/2011
ÿþ Abd 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- II

behoude

aan hel

Belgiscl

Staatsbh

1111,1.1011111e 111



r-

Neergelegd ter griltie der rechtbank v. koophandel te TONGEREN

o3 -02a2011

De Hooídalrflg1e

Ondernemingsnr: 0 8 3 3. 4 4 4. 6 8 6

Benaming :

(voluit): WELKENHUYZEN

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijhkeid Zetel : 3620 Lanaken, Smeetsstraat 2

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor Peter Joossens, geassocieerd notaris te Lanaken, op zesentwintig januari tweeduizend en elf, dat:

1. De heer WELKENHUYZEN, Pierre Guillaume, geboren te Lanaken op negentien mei negentienhonderd vijftig, wonende te 3620 Lanaken, Smeetsstraat 2

2. De heer WELKENHUYZEN, Enzo, geboren te Genk op drieëntwintig juli negentienhonderd vierentachtig, wonende te 3620 Lanaken, Smeetsstraat 2

verzocht hebben de statuten authentiek vast te stellen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die zij verklaren op te richten onder de naam: WELKENHUYZEN.

KAPITAAL - ONDERSCHRIJVING - VOLSTORTING

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door honderd

zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderd

zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op alle aandelen wordt door de oprichters ingeschreven a pari in speciën. Als volgt:

1. de heer WELKENHUYZEN Pierre, schrijft in op zes (6) aandelen tegen een bedrag van tweehonderd euro (¬ 200,00)

2. de heer WELKENHUYZEN Enzo, schrijft in op honderd tachtig (180) aandelen tegen zesduizend euro (¬ 6.000,00)

ÎTotaal onderschreven: honderd zesentachtig (186) aandelen tegen zesduizend tweehonderd euro (¬ ; 6.200,00)

De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen volgestort zijn ten belope van een derde. De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00). Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend namens de vennootschap.

l Ondergetekende notaris bevestigt dat het gestorte kapitaal werd gedeponeerd overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Il. STATUTEN (UITTREKSEL)

Artikel één - NAAM

I De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

I aansprakelijkheid. Haar naam luidt WELKENHUYZEN.

Artikel twee - ZETEL

De zetel is gevestigd te 3620 Lanaken, Smeetsstraat 2.

Artikel drie - DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

- Onderneming voor het aanbrengen van aile buiten- en binnenvoegwerken;

- Onderneming voor het invoegen en reinigen van gevels;

- Onderneming voor gevelreiniging door middel van zandstralen, met behulp van stoom, enzovoort;

L- Onderneming voor het optrekken en afbreken van stekers en werkplatforms; __

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~

Luik B - vervolg

-Onderneming voor het leggen en aanbrengen van chapes en betonvloeren;

- Chapewerken.

- Onderneming voor grondwerken;

- Grondverzet: graven, ophogen, egaliseren en nivelleren van bouwterreinen, graven van sleuven en geulen, verwijderen van rotsen, grondverzet met behulp van explosieven.

- Onderneming voor drainagewerken en drainage van bouwterreinen. - Ruimen van bouwterreinen;

- Onderneming voor het bouwen, herstellen en onderhouden van wegen; Bouw van autowegen, I straten en andere wegen en paden voor voertuigen en voetgangers (inclusief het plaatsen van i I vangrails);

- Het leggen van opritten, terrassen, parkings en andere bouwwerken in klinkers, kasseien, hout, I enzovoort. - Aannemingswerken van metsel- en betonwerken zowel op vlak van nieuwbouw als renovatiewerken; I - Onderneming voor het leggen van alle soorten vloeren en voor het plaatsen van alle andere wandi en vloerbekledingen. - Plaatsen van afsluitingen in hout, beton en draad;

1- Het schilderen van binnen- en buitenwerk van gebouwen;

1- Het schilderen van metalen constructies;

- Het behandelen van muren met vochtwerende en waterafstotende producten; Î - Het beheer, onder meer koop en verkoop, huur en verhuur, onroerende leasing, zonder dat dit I beperkend kan worden aanzien, van eigen onroerend goed.

I Deze opsomming moet in de breedste zin opgevat worden; zij is gegeven ter verduidelijking, niet ter beperking. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten I en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap mag alle bewerkingen doen van industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende of onroerende aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband hebben met dat doel.

De vennootschap zal op alle wijzen belangen kunnen nemen in alle zaken, ondernemingen en vennootschappen, met eenzelfde, gelijklopend of aanverwant doel en dat van aard is de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, haar grondstoffen aan te brengen, de verkoop van haar producten te vergemakkelijken of haar klantenbestand uit te breiden.

Artikel vier - DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid. Artikel vijf - KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

i Artikel negen - BESTUUR

!Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke I personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, I I zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de I I uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Artikel tien  BEVOEGDHEDEN

Bestuursbevoegdheden

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van I het doel, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

ÎIndien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en I verder handelt zoals een raadsvergadering.

I De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

I De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

ledere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap I jegens derden en in recht als eiser of als verweerder.

= De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht I aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel twaalf - ALGEMENE VERGADERING

Voorbehouden aan het

Bslgisch

Staatsblad

"

Luik B - vervolg

r- j

1De aarvergadering wordt gehouden op de vijftiende juni van elk jaar om twintig uur. Indien deze dag

I een wettelijke feestdag is, zat de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag. I Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping. Artikel dertien - AANTAL STEMMEN 'Indien er meerdere vennoten zijn, kan ieder vennoot zelf of bij volmachtdrager, die al dan niet vennoot lis, stemmen.

Een stem kan tevens schriftelijk uitgebracht worden. Elk aandeel geeft recht op één stem. De l aandeelhouder die meerdere aandelen heeft, beschikt over hetzelfde aantal stemmen als zijn aantal j aandelen.

Artikel zestien - BOEKJAAR

Het boekjaar begint op een januari van elk jaar en eindigt op éénendertig december van het zelfde jaar.

Artikel zeventien - VERDELING

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds I één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij I meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

Artikel achttien - ONTBINDING

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeiser voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreest aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van de I I aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

b

;Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij

re

voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de 3 aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van de laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid

N verkrijgt, en eindigt het op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

ce 2. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend dertien, overeenkomstig de statuten.

SLOTBEPALINGEN

I - De verschijners hebben bovendien besloten:

la. het aantal zaakvoerders vast te stellen op twee.

b. te benoemen tot deze functie:

' - de heer WELKENHUYZEN Pierre Guillaume, wonende te 3620 Lanaken, Smeetsstraat 2, en,

141 - de heer WELKENHUYZEN Enzo, wonende te 3620 Lanaken, Smeetsstraat 2,

die beiden verklaren te aanvaarden en bevestigen dat zij niet getroffen zijn door een besluit dat zich

o daartegen verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

~., d. het mandaat van de zaakvoerder niet te vergoeden, behoudens andersluidende beslissing van de

algemene vergadering.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(get. Notaris Peter Joossens)

Samen hiermee neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte

Voor-

behouden

aan het

-- BélgiscTç

Staatsblad

~

Coordonnées
WELKENHUYZEN

Adresse
SMEETSSTRAAT 2 3620 LANAKEN

Code postal : 3620
Localité : LANAKEN
Commune : LANAKEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande