WH-SERVICE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WH-SERVICE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 811.057.184

Publication

03/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 26.09.2014, NGL 29.09.2014 14617-0020-016
07/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 27.09.2013, NGL 27.09.2013 13610-0534-017
10/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 31.08.2012 12546-0554-017
03/04/2012
ÿþ, ~ .--- --- Mac' Word 11.1

yr r ik In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~iLi

----~----~

111j1.1j11°1161.1111h!

4 bel- 11

aa

Be Stai

ll

hEC:hT9.ANK VAN KOOPHANDEL

2 2 -03- 2012

HASSELT

Griffie

0811.057.184

WH-Service

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

3500 Hasselt, Hendrik van Veldekesingel 148

Verplaatsing zetel - Doelswijziging - Wijziging boekjaar - Omzetting in coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid - Benoemingen

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :



Annexes dü Moniteur beIgë "

Bijlagen bij hëtliëTgisch-gt átsbIad-- U37ü412dT2





Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'WH-Service", met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Hendrik van Veldekesingel 148, 0811.057.184 RPR Hasselt, opgemaakt door Notaris Ernst van Soest te Hasselt op vierentwintig februari tweeduizend en twaalf, met volgende registratievermelding: "Geregistreerd zestien bladen zonder verzendingen te Hasselt 1, de één maart tweeduizend en twaalf, boek 787, blad 70, vak 04. Ontvangen: vijfentwintig euro (25 EUR). De e.a. Inspecteur, (getekend) K. BLONDEEL."

Blijkt dat de vergadering volgende beslissingen genomen heeft met eenparigheid van stemmen:

- Eerste beslissing: Verplaatsing van de maatschappelijke zetel:

De vergadering heeft beslist de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 3500 Hasselt, Kuringersteenweg 275A en als gevolg daarvan de eerste alinea van artikel 2 van de statuten van de vennootschap te vervangen door volgende tekst: "De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3500 Hasselt, Kuringersteenweg 275A."

- Tweede beslissing: Wijziging doel.

a) De vergadering heeft verklaard kennis te hebben genomen van het bijzonder verslag van de zaakvoerder van 12 januari 2012 met omstandige verantwoording van de voorgestelde wijziging van het maatschappelijk doel en van de bij het verslag gevoegde staat van activa en passiva van 31 december 2011.

b) Vervolgens heeft de vergadering beslist het doel van de vennootschap te wijzigen en artikel 3 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"Artikel 3.: Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening als voor rekening van derden, of door deelname:

- Uitbating van horecazaken en aile horecaactiviteiten in het algemeen.

- Bureau voor advies en organisatie, gedeeltelijk of volledig, van publieke en private evenementen, recepties, bedrijfsevenementen en -feesten, modeshows, party's, special events, sportmanifestaties, gala's, open-deur dagen, beurzen, projectvoorstellingen, airshows, festivals, markten, vedettenparades, culturele manifestaties, kroegentochten, fanbals, en dit in de meest ruime zin van het woord.

- Advies aan en ondersteuning van horeca- en andere ondernemingen, en dit in de meest ruime zin van het woord, zoals onder meer: administratieve ondersteuning, aankoopbeleid, management ondersteuning, personeelsbeleid.

- Depothouder van alcoholische dranken en gegiste dranken met inbegrip van geestrijke dranken.

- Alle handel en activiteiten in de horecasector: onder andere met betrekking tot bieren, limonades, drinkwaters met inbegrip van fruit- en groentensappen, soep, ijs voor afkoeling, alsmede koffie, thee, cacao, voedingswaren in rechtstreeks en onrechtstreeks verband met de horeca.

Het uitbaten of laten uitbaten door derden van feestzalen, drankgelegenheden, frituren, verbruiksalons en private clubs.

- Interimbureau.

- Transport- en colliservice.

- Groot- en kleinhandel in horecagerelateerde producten.

- Schoonmaak en onderhoud.

- Security, waaronder onder meer portiers en stewards.

- Onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het

beheer, de borgstelling, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en verhuur, het doen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " : Naam_ handtekening- - - - - - - - - - -

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

bouwen en verbouwen, evenals alle welkdanige onroerende verhandelingen in de meest brede zin, met inbegrip van de onroerende leasing.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken. Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

Deze doelomschrijving is niet beperkend."

- Derde beslissing: Wijziging boekjaar.

De vergadering heeft beslist het begin en het einde van het maatschappelijk boekjaar te wijzigen zodat dit zal aanvangen op één april van elk kalenderjaar en eindigt op éénendertig maart van het daaropvolgende kalenderjaar.

Als gevolg hiervan werd beslist de eerste alinea van artikel 27 van de statuten van de vennootschap te vervangen door volgende tekst: "Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één april van eik kalenderjaar en eindigt op éénendertig maart van het daaropvolgende kalenderjaar."

- Vierde beslissing: Wijziging datum jaarlijkse algemene vergadering.

De vergadering heeft beslist de datum van de jaarlijkse algemene vergadering te wijzigen naar de laatste vrijdag van de maand september om achttien uur. Als gevolg hiervan werd beslist artikel 17 van de statuten van de vennootschap te vervangen door volgende tekst: "Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op de laatste vrijdag van de maand september om achttien uur."

- Vijfde beslissing: Verlenging boekjaar.

De vergadering heeft beslist de looptijd van het huidig boekjaar te verlengen tot éénendertig maart tweeduizend dertien.

- Zesde beslissing: Verslagen - Omzetting van de vennootschap.

a) De vergadering heeft verklaard kennis te hebben genomen van:

1) Het bijzonder verslag van de zaakvoerder van de vennootschap van 12 januari 2012 dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap toelicht en van de daarbijgevoegde staat van actief en passief van de vennootschap per 31 december 2011.

2) Het verslag van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "IRA NICOLAIJ BEDRIJFSREVISOR", met zetel te Sint-Truiden, Kortenbosstraat 156 en vertegenwoordigd door NICOLAIJ Ira, bedrijfsrevisor, aangeduid door de zaakvoerder, van 23 februari 2012, over voormelde staat van actief en passief van de vennootschap. De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor in datum van 23 februari 2012 luiden letterlijk als volgt:

"Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 december 2011, die het bestuursorgaan van de BVBA WH-SERVICE met zetel te Hasselt, Hendrik Van Veldekesingel 148, heeft opgesteld.

Onder voorbehoud van de voorraadpositie ten bedrage van 21.481,27 EUR (éénentwintigduizend vierhonderdéénentachtig euro en zevenentwintig cent) en de fysische aanwezigheid van het geld in kas ten bedrage van 18.495,95 EUR (achttienduizend vierhonderdvijfennegentig euro en vijfennegentig cent), is uit onze controles, uitgevoerd overeenkomstig de geldende controlenormen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, géén overwaardering van het netto-actief vastgesteld.

De staat werd gecontroleerd onder de vorm van een beperkt nazicht.

Het netto-actief volgens deze staat bedraagt 11.260,97 EUR (elfduizend tweehonderdzestig euro en zevenenengentig cent) en is kleiner dan het in de balans opgenomen maatschappelijk kapitaal van 18.600,00 EUR (achttienduizend zeshonderd euro). Het verschil bedraagt 7.339,03 EUR (zevenduizend driehonderdnegenendertig euro en drie cent).

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de vennoten of derden onontbeerlijk acht."

b) De vergadering heeft beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen, zonder wijziging van de rechtspersoonlijkheid, en de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen.

1) De bedrijvigheid en het maatschappelijk doel blijven onveranderd, rekening houdend met de doelswijziging zojuist doorgevoerd.

2) Het kapitaal en de reserves blijven onaangeroerd, evenals alle actieve en passieve bestanddelen, de afschrijvingen, de minwaarden en de meerwaarden, behoudens hetgeen hierna gezegd wordt.

3) Het huidig maatschappelijk kapitaal van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WH-Service", bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), waarvan zestienduizend zevenhonderdveertig euro (16.740,00 EUR) aangewend wordt voor de vorming van het vast gedeelte van het kapitaal van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'WH-Service" en duizend achthonderdzestig euro (1.860,00 EUR) wordt aangewend voor de vorming van het variabel gedeelte van het kapitaal.

4) Aan de Heer Roger WEYNS, wonende te 3500 Hasselt, Hendrik van Veldekesingei 148, eigenaar van vijftig aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WH-Service", worden vijftig (50)

, aandelen categorie A van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WH-Service", toegekend, vertegenwoordigend negenduizend driehonderd euro (9.300,00 EUR) van het vast kapitaal.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2012 - Annexes du Moniteur belge Aan de Heer Willy WEYNS, wonende te 3500 Hasselt, Hendrik van Veldekesingel 148, eigenaar van veertig aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WH-Service", worden veertig (40) aandelen categorie A van de cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WH-Service", toegekend, vertegenwoordigend zevenduizend vierhonderd veertig euro (7.440,00 EUR) van het vast kapitaal.

Aan de Heer Kelly VANDEVENNE, wonende te 3500 Hasselt, Guido Gezellestraat 29 bus 1, eigenaar van tien aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WH-Service", worden tien (10) aandelen categorie B van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WH-Service", toegekend, vertegenwoordigend duizend achthonderdzestig euro (1.860,00 EUR) van het variabel kapitaal.

5) Kapitaalverhoging:

De vergadering heeft vervolgens beslist om, om het vast kapitaal van de cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WH-Service" te brengen op hef bedrag van het kapitaal van de vroegere besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WH-Service", het vast kapitaal van de cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WH-Service" te verhogen met duizend achthonderdzestig euro (1.860,00 EUR) om het aldus te brengen van zestienduizend zevenhonderdveertig euro (16.740,00 EUR) op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), door het creëren van tien (10) nieuwe aandelen categorie A, zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen zullen bieden als de bestaande aandelen categorie A, en die in de winsten zullen delen vanaf hun inschrijving.

Op deze nieuwe aandelen categorie A zal onmiddellijk worden ingeschreven in geld ten bedrage van honderdzesentachtig euro (186,00 EUR) per stuk en zij zullen volgestort worden bij de inschrijving ten belope van één/derde.

Voorkeurrecht  inschrijving en volstorting:

De Heer Roger WEYNS, de Heer Willy WEYNS en de Heer Kelly VANDEVENNE, voornoemde aandeelhouders, hebben met betrekking toi de kapitaalverhoging door inbreng in geld, verklaard individueel afstand te doen van de uitoefening van het voorkeurrecht dat hen is toegekend ingevolge de wet en de statuten.

Is vervolgens tussengekomen: de Heer Roger WEYNS, voornoemd, die, na voorlezing te hebben aanhoord van al het voorgaande, verklaard heeft volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap en die verklaard heeft dat hij inschrijft op alle tien (10) nieuwe aandelen tegen de prijs van honderdzesentachtig euro (186,00 EUR) per aandeel, hetzij voor duizend achthonderdzestig euro (1.860,00 EUR).

De inschrijver heeft verklaard en al de leden van de vergadering hebben erkend dat de nieuwe aandelen, waarop aldus werd ingeschreven, volgestort zijn ten belope van één/derde.

De instrumenterende Notaris heeft bevestigd dat het bedrag, ten belope van de volstorting, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening, geopend overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen op naam van de vennootschap bij BNP Paribas Fortis.

Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging:

De leden van de vergadering hebben de Notaris verzocht te akteren dat de kapitaalverhoging integraal is onderschreven, dat elk nieuw aandeel categorie A volstort is ten belope van één/derde en dat het vast gedeelte van het kapitaal effectief werd gebracht op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) en vertegenwoordigd wordt door honderd (100) aandelen categorie A, zonder vermelding van nominale waarde, en die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Verzaking aan waardeverschillen:

De aanwezige aandeelhouders hebben verklaard uitdrukkelijk te verzaken aan waardeverschillen die mochten blijken in het kader van deze kapitaalverhoging.

6) De coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zet de geschriften en de boekhouding

voort zoals gehouden door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid bewaart het ondernemingsnummer van de

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, te weten het nummer 0811.057.184.

De omzetting gebeurt op basis van de actieve en passieve toestand van de vennootschap, afgesloten op 31

december 2011 en waarvan een exemplaar werd aangehecht aan het verslag van de zaakvoerder.

Al de bewerkingen gedaan sinds deze datum door de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid worden geacht te zijn vervuld voor rekening van de cooperatieve vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid.

- Zevende beslissing: Aanneming van de statuten van cooperatieve vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid.

De vergadering heeft vervolgens de statuten van de cooperatieve vennootschap niet beperkte

aansprakelijkheid vastgesteld en goedgekeurd.

De gegevens van de vennootschap zijn bijgevolg als volgt:

RECHTSVORM - BENAMING:

De vennootschap heeft de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder

de naam "WH-Service".

ZETEL:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3500 Hasselt, Kuringersteenweg 275A.

DOEL:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening als voor rekening

van derden, of door deelname:

- Uitbating van horecazaken en alle horeca-activiteiten in het algemeen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2012 - Annexes du Moniteur belge u - Bureau voor advies en organisatie, gedeeltelijk of volledig, van publieke en private evenementen, recepties, bedrijfsevenementen en -feesten, modeshows, party's, special events, sportmanifestaties, gala's, open-deur dagen, beurzen, projectvoorstellingen, airshows, festivals, markten, vedettenparades, culturele manifestaties, kroegentochten, fanbals, en dit in de meest ruime zin van het woord.

- Advies aan en ondersteuning van horeca- en andere ondernemingen, en dit in de meest ruime zin van het woord, zoals onder meer: administratieve ondersteuning, aankoopbeleid, management ondersteuning, personeelsbeleid.

- Depothouder van alcoholische dranken en gegiste dranken met inbegrip van geestrijke dranken.

- Alle handel en activiteiten in de horecasector: onder andere met betrekking tot bieren, limonades,

drinkwaters met inbegrip van fruit- en groentensappen, soep, ijs voor afkoeling, alsmede koffie, thee, cacao,

voedingswaren in rechtstreeks en onrechtstreeks verband met de horeca.

Het uitbaten of laten uitbaten door derden van feestzalen, drankgelegenheden, frituren, verbruiksalons en

private clubs.

- Interimbureau.

- Transport- en colliservice.

- Groot- en kleinhandel in horecagerelateerde producten.

- Schoonmaak en onderhoud.

- Security, waaronder onder meer portiers en stewards.

- Onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de borgstelling, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en verhuur, het doen bouwen en verbouwen, evenals alle welkdanige onroerende verhandelingen in de meest brede zin, met inbegrip van de onroerende leasing.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken. Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

in het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

Deze doelomschrijving is niet beperkend.

DUUR:

De vennootschap heeft een onbepaalde duur.

KAPITAAL - AANDELEN:

Het kapitaal van de vennootschap is deels vast en deels veranderlijk.

Het vaste gedeelte van het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR). Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het vaste gedeelte van het kapitaal is volledig geplaatst. Het is volstort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR).

Het vaste gedeelte van het kapitaal kan enkel verhoogd of verminderd worden krachtens een besluit van de algemene vergadering op de wijze als vereist voor een statutenwijziging.

Boven het vaste gedeelte wordt het veranderlijke gedeelte van het kapitaal verhoogd, respectievelijk verminderd, door toetreding, respectievelijk uittreding of uitsluiting van vennoten, bij storting of terugneming van inbrengen. Deze verrichtingen geschieden zonder dat de statuten gewijzigd hoeven te worden.

Naast de aandelen in het vast kapitaal, die behoren tot de aandelen categorie A, beslist de algemene vergadering tot uitgifte van bijkomende aandelen die het variabel kapitaal van de vennootschap zullen uitmaken. Deze zullen naargelang het geval aandelen van categorie A, B of categorie C zijn.

Naast de aandelen die behoren tot bovenvermelde categorieën, kan de algemene vergadering beslissen tot uitgifte van aandelen van categorie D of categorie E, of tot omzetting van aandelen die thans tot een bepaalde categorie behoren.

De aandelen zijn op naam.

BESTUUR:

Benoeming/ontslag:

a) De vennootschap wordt bestuurd door een Raad van Bestuur samengesteld uit tenminste drie leden. Zij worden benoemd en ontslagen door de algemene vergadering. Zowel vertegenwoordigers van A-, B- als Ovennoten kunnen deel uitmaken van de Raad van Bestuur, met dien verstande dat de meerderheid van de Raad van Bestuur steeds zal bestaan uit vertegenwoordigers van de A-vennoten.

b) De bestuurders van categorie B hebben het recht om een lijst van kandidaten voor te stellen, dewelke noodzakelijkerwijs aandeelhouder van categorie B dienen te zijn, waaruit de algemene vergadering één kandidaat dient te kiezen.

c) Onverminderd het voorgaande, staat het de raad van bestuur vrij alle of enkele van de andere vennoten uit te nodigen op de raden van bestuur dewelke zij kunnen bijwonen met raadgevende stem en dit om strategisch overleg, doorstroming en voorbereiding van bepaalde aandeelhouders naar het bestuursniveau mogelijk te maken. Tevens zal de raad van bestuur op geregelde basis informeel overleg organiseren met alle vennoten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

d) Ieder lid van de Raad van Bestuur kan ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de Raad. Een bestuurder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen, totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien. Een bestuurder kan te allen tijde worden ontslagen bij besluit van de algemene vergadering, zonder hiervoor een motivering te moeten opgeven, en zonder dat hiervoor een vergoeding verschuldigd is. Een bestuurder is van rechtswege ontslagnemend wanneer hij niet langer voldoet aan de vereisten gesteld voor het lidmaatschap in de vennootschap.

e) Wanneer een plaats van bestuurder openvalt, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de vaste benoeming doen van een nieuwe bestuurder. De nieuw benoemde bestuurder doet de tijd uit van zijn voorganger.

f) Binnen acht dagen na hun benoeming moeten de bestuurders een door hen ondertekend uittreksel uit de akte die hun bevoegdheid vaststelt neerleggen op de griffie van de rechtbank van koophandel. In dit uittreksel moet in ieder geval vermeld worden of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, de vennootschap ieder afzonderlijk, dan wel als college of via een andere samenstelling verbinden.

Vergadering van de Raad van Bestuur:

a) De Raad van Bestuur benoemt bij gewone meerderheid van stemmen een van zijn leden tot voorzitter. Bij ontstentenis van een voorzitter of bij diens afwezigheid worden de vergaderingen van de raad voorgezeten door de oudste in jaren van de bestuurders.

b) De bestuurders vormen een college dat beraadslaagt en besluit volgens de bepalingen van deze statuten en, bij ontstentenis van bepalingen, volgens de gewone regels van de beraadslagende vergaderingen.

c) De Raad van Bestuur vergadert na oproeping door de voorzitter zo dikwijls als het belang van de vennootschap het vereist, alsook binnen veertien dagen na een daartoe strekkend verzoek van twee bestuurders.

d) De vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in enige andere plaats in België, aangewezen in de oproepingsbrief.

e) De oproepingsbrief tot de vergadering van de Raad van Bestuur wordt, behoudens in geval van dringende noodzakelijkheid, ten minste vijf volle dagen voor de vergadering verzonden. De oproepingsbrief bevat de agenda. Over de punten die daarin niet vermeld zijn, kan slechts dan rechtsgeldig worden beraadslaagd en besloten, wanneer alle bestuurders aanwezig zijn en ermee instemmen. Deze instemming wordt geacht te zijn gegeven, wanneer blijkens de notulen geen bezwaar is gemaakt.

f) De Raad van Bestuur kan slechts beraadslagen en besluiten, wanneer ten minste de meerderheid van de bestuurders die de A-vennoten vertegenwoordigen, aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

De besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Bevoegdheden:

De raad van bestuur is bevoegd tot het stellen van alle handelingen van beheer en beschikking die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Onverminderd de verplichtingen voortvloeiend uit collegiaal bestuur, met name overleg, leiding en toezicht, kunnen de bestuurders bestuurstaken onder elkaar verdelen.

Delegatie van bevoegdheden aan het dagelijks bestuur:

Met het oog op het vervullen van de taken van het dagelijks bestuur kan de Raad van Bestuur bijzondere lasthebbers aanstellen.

Elk van deze bijzondere lasthebbers kan afzonderlijk handelend:

. de vennootschap vertegenwoordigen in al haar contacten met administratie, regies, douane en ander openbare diensten;

. alle registers ondertekenen, alle kwijtingen en ontlastingen verlenen en ontvangen, alle rechten betalen, alle premies innen en in dit kader alle aanvragen en klachten indienen;

. het geheel van de diensten van de vennootschap organiseren en leiden;

. alle arbeiders en bedienden aanwerven en ontslaan, met uitzondering van de kaderleden, de voorwaarden van hun aanwerving en van hun vertrek en hun vergoeding bepalen;

. de algemene uitgaven voor het bestuur van de vennootschap vaststellen en betalen en het gebruik van de beschikbare fondsen bepalen (ten belope van maximum tienduizend euro (10.000,00 EUR));

. in het kader van het dagelijks bestuur, kwijting ontvangen of verlenen in naam van de vennootschap, voor alle sommen welke aan de vennootschap verschuldigd zijn of kunnen zijn en alle sommen betalen welke door de vennootschap verschuldigd kunnen zijn (voor een maximum van tienduizend euro (10.000,00 EUR));

. alle abonnementen (water, elektriciteit, telefoon, enzovoort) sluiten en opzeggen, tussenkomen in al wat de uitvoering van deze abonnementscontracten betreft;

. namens de vennootschap ontvangen, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, van alle brieven, telegrammen, mandaten, pakketten, al dan niet met aangegeven waarde, aangeboden door de posterijen, besteldiensten, of vervoermaatschappijen (vervoer per zee, lucht, spoorweg, weg, rivier, enzovoort), en daarvoor ontlastingen geven;

. alle handelstransacties verrichten, alle goederen kopen en verkopen, alle opdrachten en leveringen op zich nemen;

alle overeenkomsten, contracten en dergelijke met particulieren of met openbare administraties ondertekenen, hetzij onderhands, hetzij bij aanbesteding;

deelnemen aan alle aanbestedingen, alle inschrijvingen ondertekenen, alle borgstellingen storten en terugnemen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

. het bedrag van alle betalingsorders, die tot de vennootschap gericht kunnen worden, ontvangen en innen; alle goederen in bewaring brengen, in gelijk welke magazijnen plaatsen, die terugnemen, alle warranten en ontvangstbewijzen van goederen verhandelen en overdragen, alle cognossementen en vrachtbrieven ondertekenen;

. alle aankopen, verkopen of overdrachten van roerende rechten en goederen tot stand brengen, en alle werken, bouwwerken en herstellingen doen uitvoeren, alle bestekken en overeenkomsten vaststellen, alle rekeningen van arbeiders en aannemers betalen, het bedrag ervan vereffenen ten belope van een bedrag van tienduizend euro (10.000,00 EUR) per verrichting;

. het faillissement van elke debiteur opvolgen of aanvragen, deelnemen aan alle vergaderingen van schuldeisers, vorderingen indienen die voor oprecht en werkelijk verklaren, die van andere schuldeisers betwisten, zich tegen elk concordaat verzetten of erin toestemmen, alle dividenden ontvangen;

. alle gerechtelijke verzegelingen aanvragen of zich ertegen verzetten, tot alle inventarissen of verkopen van roerende goederen doen overgaan;

. in geval van moeilijkheden, of bij gebrek aan betaling, alle nodige vervolgingen en dwangbevelen instellen, alle bevelen en aanmaningen maken;

. als eiser en als verweerder, dagvaarden en verschijnen, voor alle bevoegde rechters, rechtbanken en hoven;

. in voorkomend geval, onderhandelen, tot een vergelijk komen, aan arbitrage onderwerpen, zo niet voor de bovenvermelde rechtbanken en hoven dagvaarden en verdedigen, alle advocaten en deurwaarders aanstellen, die ontslaan of vervangen, alle vonnissen en arresten bekomen, die laten uitvoeren door alle middelen van recht of eraan verzaken, in hoger beroep gaan of eraan verzaken, elk verzet aantekenen, alle beslagen tot aan hun volledige tenuitvoerlegging voortzetten, te dien einde alle bijzondere bevoegdheden verlenen;

. alle inschrijvingen vorderen, alle schuldvorderingen bevestigen, tot alle consignaties doen overgaan, elk mandaat tot rangregeling van de schuldeisers intrekken, en het bedrag ervan innen;

. alle nuttige maatregelen treffen opdat de te koop gestelde goederen of goederen in voorraad alle waarborgen bieden welke door de van kracht zijnde wet worden voorzien, met name vanuit het standpunt van de beteugeling van de fraude, van de controle en reglementering van de prijzen;

. overgaan tot alle verificaties en expertises van deze goederen, zodat alle verrichtingen in overeenstemming met de van kracht zijnde reglementeringen gebeuren;

. alle nodige maatregelen treffen teneinde de strikte eerbiediging van de wettelijke voorschriften te verzekeren;

zorgen voor de naleving van de wetgeving op het gebied van douane en fiscaliteit, en de reglementering tot voorkoming van arbeidsongevallen, alsmede inzake veiligheidsregels en milieu bescherming; alle nodige maatregelen voorschrijven en toezicht houden op de eerbiediging ervan;

. zich vergewissen van de juistheid van boekhoudkundige, fiscale, financiële en douaneverrichtingen,

alsmede van de conformiteit van verrichtingen die betrekking hebben op de controle van de prijzen, zoals de

beteugeling van de fraude en toezien dat alle nodige maatregelen ter zake werden getroffen; indien nodig, tot alle nuttige aanpassingen en wijzigingen overgaan;

. op algemene wijze en met de gevolgen zoals hierboven vermeld, lasthebbers aanstellen met of zonder mogelijkheid van indeplaatsstelling en in het algemeen, het nodige doen.

. De vennootschap kan enkel door een (1) A bestuurder of een (2) A bestuurder en B aandeelhouder (gezamenlijk optredend)  die tot dagelijks bestuurder werd benoemd  verbonden en vertegenwoordigd worden voor de resterende rechtshandelingen die kaderen binnen het dagelijks bestuur, zoals ondermeer:

. alle rekeningen openen en afsluiten, en de overschotten van activa en passiva bepalen, ontvangen of betalen;

. alle schikkingen treffen, overeenkomsten of dadingen aangaan, alle toestemmingen, intrekkingen, subrogaties en voorrechten met of zonder waarborg toestaan; alle schuldvorderingen of retributies kopen en overdragen tegen behoorlijk geachte prijzen en voorwaarden, dit alles tot een maximum bedrag van 10.000,00 EUR per verrichting;

. verzekeringscontracten sluiten, voorschotten betalen, experten benoemen, alle schadevergoedingen vorderen en innen, voornoemde contracten opzeggen;

. alle financiële verrichtingen binnen het doel van de vennootschap uitvoeren ten belope van een bedrag van tienduizend euro (10.000,00 EUR) per verrichting;

. in naam van de vennootschap alle rekeningen-courant of andere rekeningen doen openen, in alle banken of financiële instellingen;

. alle kaskredieten aanvragen en gebruiken, leningen aangaan welke hij geschikt zal achten tot een

bedrag van tienduizend euro (10.000,00 EUR);

alle cheques, betalingsorders, wisselbrieven, handelspapieren en effecten uitgeven, aanvaarden, endosseren of betalen tot een bedrag van tienduizend euro (10.000,00 EUR) per effect;

. alle borderellen, cheques en wissels ter disconto of ter inning aanbieden of ondertekenen, alle facturen betalen ten beloop van een bedrag van tienduizend euro (10.000,00 EUR) per wissel of factuur;

. alle voorschotten op goederen vragen, die voor onderpand bestemmen, alle bevelen tot terugbetaling of verkoop van vermelde goederen ondertekenen ten belope van een bedrag van tienduizend euro (10.000,00 EUR) per verrichting;

. alle al dan niet documentaire kredieten doen openen ten belope van een bedrag van tienduizend euro (10.000,00 EUR) per verrichting;

alle wisselverrichtingen uitvoeren ten belope van een bedrag van tienduizend euro (10.000,00 EUR) per verrichting.

, ~V BOEKJAAR:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2012 - Annexes du Moniteur belge Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één april van elk kalenderjaar en eindigt op eenendertig maart

van het daaropvolgende kalenderjaar.

JAARVERGADERING:

a) De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar door of namens de voorzitter van de Raad van Bestuur worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand september om achttien uur.

Indien die dag een feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

b) De algemene vergaderingen warden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in België, aangewezen in de oproeping.

Om tot de vergadering te worden toegelaten, moeten de vennoten of hun gevolmachtigde kennis geven van hun voornemen deel te nemen aan de vergadering bij gewone brief te richten aan de vennootschap of via email met ontvangstbevestiging gericht aan een van de bestuurders.

Elke vennoot kan op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde die zelf vennoot moet zijn. Sterkmaking voor een afwezige vennoot en handelen bij wijze van zaakwaarneming zijn niet geoorloofd.

Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, is de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst totdat een enkel persoon schriftelijk is aangewezen als eigenaar van het aandeel ten aanzien van de vennootschap.

Wanneer een of meer aandelen tot het gemeenschappelijk vermogen van echtgenoten behoren en tussen de echtgenoten geen overeenstemming bereikt wordt met betrekking tot de vraag wie van hen de aan de aandelen verbonden recht zal uitoefenen, kan de vrederechter volgens artikel 1421 van het Burgerlijk Wetboek één van beide echtgenoten op diens verzoek machtigen om de bedoelde rechten alleen uit te oefenen.

De algemene vergadering kan niet rechtsgeldig beraadslagen of besluiten over punten die niet in de aangekondigde agenda zijn opgenomen of daarin niet impliciet zijn vervat. De raad van bestuur en elke vennoot hebben het recht amendementen voor te stellen alle punten van de aangekondigde agenda. Over niet in de agenda begrepen punten kan slechts worden beraadslaagd in een vergadering waarin alle vennoten aanwezig zijn en mits daartoe met eenparigheid van stemmen besloten wordt. De vereiste instemming staat vast, indien geen verzet is aangetekend in de notulen van de vergadering.

Alle vennoten zijn stemgerechtigd in de algemene vergadering en dit volgens de verhouding zoals bepaald in de statuten.

Ingeval van opsplitsing van de rechten op een aandeel tussen, enerzijds, een vruchtgebruiker, en, anderzijds, blote eigenaars, komt het recht om deel te nemen aan de vergaderingen en om er het stemrecht uit te oefenen, toe aan de vruchtgebruiker.

Conform de statuten en artikel 382bis van het Wetboek van Vennootschappen kunnen de vennoten die behoren tot de vennoten categorie A op afstand deelnemen aan de jaarlijkse, de buitengewone en de bijzondere algemene vergadering.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergadering beraadslagen en besluiten op geldige wijze wanneer 50% van alle aandeelhouders aanwezig of vertegenwoordigd is, en wanneer 100% van de A-aandeelhouders aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Wordt dit quorum niet bereikt, dan zat bij een volgende algemene vergadering met identieke agenda rechtsgeldig kunnen beraadslaagd en besloten worden indien 50% van aile aandeelhouders aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

In de gewone en in de bijzondere en de buitengewone algemene vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde vennoten.

De onthoudingen of blanco stemmen en de nietige stemmen worden in de gewone en , de buitengewone en in de bijzondere algemene vergadering bij de berekening van de meerderheid verwaarloosd. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

Bij de berekening van de vereiste meerderheid bij een buitengewone algemene vergadering, worden de stemmen van degenen die zich onthouden, de blanco stemmen en de nietige stemmen als stemmen tegen beschouwd.

BESTEMMING VAN DE WINST:

a) Jaarlijks wordt van de nettowinst, dat is de te bestemmen winst van het boekjaar, in voorkomend geval verminderd met het overgedragen verlies van de vorige boekjaren, een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een wettelijke reserve; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het wettelijke reserve een tiende van het maatschappelijk minimumkapitaal bereikt heeft.

b) Jaarlijks beslist de algemene vergadering binnen de wettelijke beperkingen omtrent de uit te keren winst en de wijze waarop deze over de aandelen zal verdeeld worden en dit op basis van de verdeelsleutel overeen te komen tussen partijen. Bij een verliessituatie zal het verlies warden overgedragen naar een volgend boekjaar.

c) Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het minimumkapitaal vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

BESTEMMING VAN DE VEREFFENING:

Voor-betïouden 4 aan het Belgisch Staatsblad

Na vereffening van gans het passief zal het batig saldo tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen in hun bezit, nadat deze gebeurlijk op dezelfde vereffeningsvoet zullen gebracht zijn, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

- Achtste beslissing: Ontslag van de zaakvoerder.

De vergadering heeft kennis genomen van het ontslag van zaakvoerder van de voormalige besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WH-Service", te weten de Heer Roger WEYNS, voornoemd en heeft besloten het ontslag van deze zaakvoerder, ingediend op 24 februari 2012, te aanvaarden.

- Negende beslissing: Benoeming van bestuurders.

De vergadering heeft beslist te benoemen tot bestuurders van de codperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WH-Service", voor een duur van zes jaar:

1) De Heer Roger WEYNS, voornoemd;

2) De Heer Willy WEYNS, voornoemd;

3) De Heer Kelly VANDEVENNE, voornoemd.

Zij verklaarden hun opdracht te aanvaarden.

Het mandaat van de aldus benoemde bestuurders is onbezoldigd.

Er werd beslist geen commissaris te benoemen.

RAAD VAN BESTUUR:

De hiervoor benoemde bestuurders van de codperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

, "WH-Service", onmiddellijk na hun benoeming in raad verenigd, hebben verklaard te benoemen tot voorzitter

van de Raad van Bestuur: de Heer Roger WEYNS, voornoemd. Hij verklaarde zijn opdracht te aanvaarden.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ernst van Soest,

Notaris te Hasselt

Tegelijk hiermee neergelegd:

- de expeditie van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van 24 februari 2012.

- de gecoördineerde tekst der statuten met de lijst der publicatiedata.

- verslag van de zaakvoerder betreffende de doelswijziging met de staat van activa en passiva.

- het verslag van de zaakvoerder betreffende de omzetting van de vennootschap met de staat van activa en ,

passiva.

- het verslag van de bedrijfsrevisor betreffende de omzetting van de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 29.07.2011 11365-0579-016
07/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.06.2010, NGL 27.08.2010 10484-0267-013
07/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 25.09.2015, NGL 30.09.2015 15633-0332-015
10/10/2016 : ME. - JAARREKENING 31.03.2016, GGK 30.09.2016, NGL 04.10.2016 16643-0530-014

Coordonnées
WH-SERVICE

Adresse
KURINGERSTEENWEG 275A 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande