WHITEBOX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WHITEBOX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.588.491

Publication

14/05/2012
ÿþmod 11.1

Ondernerningsnr : 0 8 4 5" 5 8 8. 4 9 1

Benaming (voluit) : WHITEBOX

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Mouwstraat 10

3600 Genk

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Guido VAN AENRODE te Genk op 24 april 2012, neergelegd ter registratie, blijkt dat door de heer GIJBELS Jo Jaak, geboren te Hasselt op 4 januari 1980, echtgenoot van mevrouw MOLENBRUCK Gythe, geboren te Maaseik op 6 december 1980, wonende te 3600 Genk, Mouwstraat 10, een vennootschap werd,, opgericht als volgt :

1. Rechtsvorm en naam:

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid en draagt de benaming WHITEBOX.

2. Zetel:

De vennootschap is gevestigd te 3600 Genk, Mouwstraat 10.

3. Kapitaal

Het geplaatste kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam zonder nominale waarde.

Het gehele kapitaal is geplaatst in geld en dat het ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) is volgestort als volgt: Inbreng in geld.

De comparant verklaart en erkent dat het kapitaal voor een bedrag van' twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) volgestort wordt door inbreng in geld door de heer GIJBELS Jo, dewelke honderd (100)', aandelen onderschrijft tegen de prijs van honderd zesentachtig euro (¬ ' 186,00) per aandeel, dewelke hij gedeeltelijk volstort door inbreng van' een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00), hetzij honderd vierentwintig euro (¬ 124,00) per aandeel.

4. Duur:

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur, vanaf het verkrijgen

van de rechtspersoonlijkheid.

5. Doel:

De vennootschap heeft tot doel :

ontwikkeling, aan- en verkoop, van software pakketten;_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

V beh aa Bel Stag

V1bNITEUR B

0 4 -05- 2 :G1SCN STAA

I IU1 I1Il II flhl1Il I Uh1i

*12088987*

-- ~ " - In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

; ~ ~ ~ ~

~,~ ~.~, ~





ELGE )12 Noergelega ter griffie der rechtbank V. koophandel te TONGEfe

2 7 -04- 2012

TSBLA~.e Hoofdgriffier,Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

mad 11.1

Voor-

b . udhet'~tr

aan

&e[gison Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

- advies bij selectie en implementatie van software pakketten;

- cloudcomputing en  storage;

- hardware verkopen/herstellen;

- training van software/hardware;

- ontwikkeling van webportalen;

- verhuur en exploitatie van standaard software;

- overige dienstverlening in verband met informatica;

het geven van training en onderwijs in officiële en/of private instellingen al dan niet in onderaanneming van erkende of vergunde instellingen; - het waarnemen, in opdracht van derden, in functie van manager en in het bijzonder het verlenen van management advies aan bedrijven, het uitvoeren van projecten voor business development, het uitzetten van bedrijfsstrategieën, het organiseren van sales en marketing, het realiseren van communicatieprojecten;

- het verlenen van diverse ondersteunende diensten in de bouw zoals het uitvoeren van stabiliteitsstudies, het waarnemen van de functie van energieconsulent voor de berekening van EPB en EPC waarden, de opvolging van diverse bouwprojecten, het waarnemen van de functie van veiligheidscoördinator en de begeleiding bij de aankoop en/of verkoop van diverse bouwprojecten;

Zij zal tussenpersoon in handel zijn en de taak van agentuur mogen vervullen.

- De vennootschap mag participeren, onder welke vorm dan ook, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van alle ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriëlen of andere; zij mag eender welke titels of rechten verwerven door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop, aankoopoptie, verhandeling of op ieder andere wijze.

- De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen, die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

Zij kan binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland, alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerlijke verrichtingen doen. Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. 6. Bestuur en vertegenwoordiging:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide macht om te handelen in naam der vennootschap, in alle omstandigheden en om al de daden te stellen of toe te laten, die betrekking hebben op het doel der vennootschap, zoals dit bepaald werd in artikel drie van deze statuten. Zij hebben allen de maatschappelijke handtekeningen en mogen samen of afzonderlijk optreden.

De zaakvoerders hebben het recht, onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid, zich te doen helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden, hiertoe bestuurders te benoemen, hun

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(ojn(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

bevoegdheid vast te stellen, alsmede hun wedde en voorwaarden van hun indiensttreding en hun ontslag.

7. Controlerecht:

Indien de wet het vereist of, bij gebreke aan een wettelijke verplichting, indien de Algemene Vergadering hiertoe beslist, wordt het toezicht op de vennootschap opgedragen aan één of meer commissarissen, benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaren.

8. Algemene vergadering:

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste donderdag van de maand juni om achttien (18) uur.

De Algemene Vergaderingen zullen gehouden worden in de maatschappelijke zetel of in een andere plaats, vermeld in de oproepingsberichten. De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij middel van een aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen vóór de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering en vermelding van de verslagen.

De oproeping kan evenwel met een ander communicatiemiddel gebeuren indien de bestemmeling er individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk mee instemt.

De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen die erom verzoeken.

De vennoten mogen zich doen vertegenwoordigen . door een volmachtdrager, die zelf stemrecht heeft.

Elk maatschappelijk aandeel geeft recht op één stem, binnen de door de wet bepaalde perken.

Welke ook de op de Algemene Vergadering vertegenwoordigde aandelen wezen, de besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen behoudens toepassing der wetbepalingen inzake wijziging van de statuten.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

9. Boekjaar:

Het maatschappelijk jaar begint op één januari en eindigt op éénendertig

december.

10. Bestemminçtvan de winst:

Het batig saldo van de resultatenrekening maakt de nettowinst van de vennootschap uit; op deze nettowinst wordt vijf procent voorafgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds.

Deze voorafname is niet meer vereist wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.

De overblijvende winst zal verdeeld worden volgens de beslissingen van de Algemene Vergadering.

11. Vereffeningssaldo:

In geval van ontbinding zal de vereffening der maatschappij plaats

hebben op de wijze door de Algemene Vergadering aangeduid.

Deze zal de vereffenaar of vereffenaars aanstellen, alsmede hun

vergoedingen zo nodig. De vereffenaars treden pas in functie nadat de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

brilrqudt3

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot bevestiging of homologatie van de benoeming door de algemene vergadering

Het batig saldo der vereffening zal tussen al de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen dat zij onderscheidelijk zullen bezitten, met dien verstande dat ieder aandeel hetzelfde recht geniet, Nochtans zo alle aandelen niet in gelijke verhouding afbetaald zijn, zullen de vereffenaars, alvorens tot hoger voorziene verdeling over te gaan, met de verscheidenheid van deze toestand moeten rekening houden en het evenwicht herstellen door aile aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door geldoproepingen ten laste van de in mindere mate afbetaalde aandelen, hetzij door voorafgaande terugbetalingen van de in grotere mate afbetaalde aandelen.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van kophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft,

12. Benoemingen

De heer GIJBELS Jo, voornoemd, wordt als niet-statutaire zaakvoerder benoemd voor onbepaalde tijd, die verklaart dit mandaat te aanvaarden onder de bevestiging dat hij niet getroffen is door énige maatregel die zich daar tegen verzet.

13. Overgangsbepalingen:

Het eerste boekjaar begint vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op 31 december 2013.

De vennootschap neemt bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen alle verrichtingen en verbintenissen over die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert 1 april 2012. Deze overneming zal maar effect sorteren zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2014.

Er wordt geen commissaris benoemd.

Door voornoemde oprichter wordt hierbij volmacht gegeven aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid EURO SERVICE BROEDERS, met zetel te 3600 Genk, Winterslagstraat 56, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Tongeren onder het nummer 0425.586.312, alsmede aan haar vertegenwoordigers om de nodige inschrijvingen te verrichten in de Kruispuntbank der Ondernemingen (KBO) met inbegrip van eventuele verbeteringen, wijzigingen en/of schrapping van deze inschrijving alsmede alle formaliteiten te vervullen

die nuttig of noodzakelijk zouden zijn bij alle private of publiekrechtelijke instellingen onder meer met betrekking tot de BTW, de sociale kas, de

formaliteiten inzake de douane en accijnzen, de aanvraag van de erkenning en registratie als aannemer enzovoort met inbegrip van alle latere eventuele wijzigingen dienaangaande.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

VOor- behclu;dor

aan het

Belgisch Staatsblad

Voor-bEhpdep aan filet teelgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

VOOR EENSLUIDEND VERKLAARD UITTREKSEL Notaris Guido Van Aenrode

Tegelijk hiermee neergelegd :

- expeditie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 25.06.2015, NGL 31.08.2015 15575-0190-010

Coordonnées
WHITEBOX

Adresse
MOUWSTRAAT 10 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande