WIDIX

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : WIDIX
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 546.780.882

Publication

03/03/2014
ÿþ Mad 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vc III i

behc

a ar

Bek

Staal

IN



iiiçorw>1r:~i1r,1 cior

,rechtbank v, koopitrut+Joi tu iûNtxiÁREN

20 -02- 2011g

De Hoofdgriffier, Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 516. 7y®, Q

Benaming

(voluit) : EVENT FOR ALL

Rechtsvorm : Vennootschap ónder firma

Zetel : Petronellahof 1, 3621 Rekem

Onderwerp akte : Oprichtingsakte VOF EVENT FOR ALL

In het jaar 2014 op 18 februari zijn verschenen:

- de heer Dirickx Wim, geboren op 22 februari 1983, wonende te 3621 Rekem, Petronellahof 1

- de heer Dirickx Jean, geboren op 20 december 1947, wonende te 3621 Rekem, Petroneltahof 1

Comparanten die de akte opstellen van de statuten van een vennootschap onder firma die zij als volgt verklaren op te richten:

Artikel 1

Bij deze wordt tussen de verschijners een vennootschap onder firma (VOF) opgericht onder de benaming EVENT FOR ALL,

Artikel 2

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3621 Rekem, Petronellahof 1.

De zaakvoerders zijn gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, zowel in België als in het buitenland op te richten.

Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel:

- verhuur van licht- en geluidsinstallaties

- standenbouw voor beurzen, feesten, etc

- verhuur van DJ's

- klusjesdienst

- kleinhandel en groothandel in feestmateriaal

- organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties, enz

- klein- & groothandel in licht- en geluidsinstallaties en alle toebehoren

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~+ T

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

- kleinhandel in auto-onderdelen in de ruimste zin van het woord

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en dadens stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteitsattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, op gelijk welke wijze - rechtstreeks of zijdelings  deelnemen

" aan of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard. Zij kan alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan, en ze kan zich voor derden borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Artikel 4

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur. De vennootschap wordt ontbonden na het verstrijken van 3 maanden na de opzegging door één van de vennoten aan de anderen gedaan per aangetekend schrijven.

Artikel 5

Er wordt niets ingebracht in de vennootschap.

Artikel 6

Voor iedere vennoot mag een rekening-courant geopend worden waarin alle sommen die ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn, gebracht worden. Zij zullen recht geven op een interest berekend tegen het wettelijk tarief, jaarlijks gepubliceerd in het Belgisch staatsblad. Wanneer de behoeften van de vennootschap een storting op deze rekening-courant nodig maken, zal deze storting door iedere vennoot bij gelijke delen gedaan worden, tenzij er anders over beslist wordt. De terugtrekking van de gedeponeerde fondsen kan enkel in gemeen overleg gebeuren.

Artikel 7

Buiten de toestemming van alle medewerkers mogen de vennoten hun rechten in de vennootschap niet overdragen, noch opdracht geven aan een derde om hen in de vennootschap te vertegenwoordigen.

Artikel 8

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een zaakvoerder die in naam van de vennootschap alle handelingen mag stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel. Wordt tot zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap de heer Wim Dirickx

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 9

De vennoten zullen al hun tijd en al hun zorgen aan de maatschappelijke zaken besteden. Zolang de vennootschap duurt, zullen zij zich onthouden van elk rechtstreekse of onrechtstreekse deelneming aan enige handels- of nijverheidsonderneming van dezelfde aard of ander aard, tenzij in gemeen overleg met al de vennoten en mits schriftelijke toelating.

Artikel 10

Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar begint op heden en zal eindigen op 31 december 2015. leder jaar op 31 december zullen een inventaris en een jaarrekening worden opgemaakt. De stukken dienaangaande zullen voor goedkeuring getekend worden door iedere vennoot.

Artikel 11

De zuivere winst blijkt uit de balans na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen, waarover de vennoten bij eenvoudige meerderheid kunnen beslissen,

Zij wordt verdeeld als volgt

-aan de heer Wim Dirickx 50/100

- aan de heer Jean Dirickx 501100

De vennoten mogen bij eenvoudige meerderheid van stemmen beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten. Zij zullen eveneens, bij eenvoudige meerderheid van de stemmen, mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij bovenop de winst van het afgelopen jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Artikel 12

Bij beslissing van de vennoten met twee derden meerderheid kan aan iedere vennoot, bovenop zijn aandeel in de winst, een vergoeding worden toegekend die voor elkeen zal bepaald worden volgens de aard van zijn werkzaamheden in de vennootschap. Deze vergoedingen zullen als wedden of vertegenwoordigingskosten bij de algemene onkosten gerekend worden. De eenmaal toegekende vergoeding kan later niet meer gewijzigd worden door de vergadering van vennoten buiten de toestemming van de betrokken vennoot om.

Artikel 13

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden in dezelfde verhouding als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten.

Artikel 14

Iedere vennoot heeft het recht de vergadering van vennoten bijeen te roepen, Daartoe moet hij ai zijn medevennoten uitnodigen per aangetekende brief die hij ten laatste acht dagen voor de vergadering in de post afgegeven moet hebben.

Deze brief moet de dagorde vermelden,

De vergadering zal worden voorgezeten door de heer Wim Dirickx of, in haar afwezigheid, door de oudste van de aanwezige vennoten. Zij zal gehouden worden op de maatschappelijke zetel.

s

a, e

s

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Iedere vennoot heeft recht op een stem, maar in geval van staking van stemmen, is die van de voorzitter beslissend.

Om geldig te beraadslagen en te besluiten, moet de meerderheid van de vennoten op de vergadering aanwezig zijn of geldig vertegenwoordigd zijn. Behoudens afwijkende bepalingen in huidige statuten, worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid van de stemmen.

Wanneer op de eerste vergadering de meerderheid van de vennoten niet aanwezig is, zal de tweede vergadering over dezelfde agenda regelmatig mogen beraadslagen en besluiten welk ook het aantal aanwezige vennoten is,

De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een medevennoot, geen enkele vennoot mag echter drager zij van meer dan één mandaat.

Artikel 15

De ontbinding van de vennootschap zal door elke vennoot aangevraagd kunnen worden, indien de verliezen 50% van het kapitaal belopen. In dat geval kunnen de andere vennoten de vereffening vermijden door een deel van het uitvoerende lid over te nemen, zoals bepaald in artikel 16 hierna.

Artikel 16

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot voor de tijd waarop de vennootschap moet eindigen overeenkomstig artikel 4,

Artikel 17

In geen geval, op geen enkel tijdstip en om geen enkele reden, zullen de weduwe of erfgenaam van een vennoot de zegels mogen laten leggen, een inventaris laten opmaken of de werkzaamheden van de vennootschap mogen verhinderen op welke wijze ook.

Artikel 18

Wanneer een vennoot wettelijk onbekwaam is of om welke redenen ook langdurig verhinderd is, kan de algemene vergadering beslissen dat hij zal ophouden deel uit te maken van de vennootschap. Zij voorziet in zijn vervanging voor de bijzonder functies die hem waren toevertrouwd.De rechten van de aldus uitgesloten vennoot worden bepaald overeenkomstig artikel 16.

Artikel 19

In geval van ontbinding van de vennootschap zal de vereffening toevertrouwd worden aan Wim Dirickx, vereffenaar aangesteld overeenkomstig artikelen 183 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. De bevoegdheid van de vereffenaars wordt door deze voornoemde wetsbepalingen geregeld,

Bovendien zullen zij het maatschappelijk vermogen in andere vennootschappen mogen inbrengen, zonder dat zij daartoe de instemming van de algemene vergadering hoeven te vragen.

Voor- Artikel

behouden ' Bij de ontbinding van de vennootschap zal het maatschappelijk vermogen verdeeld worden onder de vennoten volgens de verhoudingen bepaald in de artikelen 11 en 12.

aan het Waarvan akte, verleden te Lanaken op 18 februari 2014. Nadat de akte integraal werd voorgelezen en werd toegelicht, ondertekenden comparanten.

Belgisch

Staatsblad



Wim Dirickx & Jean Dirickx

Op de laatste blz. van t.ulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

07/11/2014
ÿþMod 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NeorgoCogd ter grItllo If r toemaan " MONITEUR BE_eeephandel Antwerpen, o{d, Tongeren

03 -n-

BELGISCH S

(~. º%

(nr)

~ -!

1.1111111e

20?4 'RO -10- 1O14

AT$IUAC grillier, Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

EVENT FOR ALL

Rechtsvorm " Vennootschap onder firma

Zetel " Petroneflahof 1, 3621 Rekem

Onderwerp akte : Wijziging benaming en doel

In het jaar 2014 op 10 oktober 2014 is bijeengekomen

De bijzondere Algemene Vergadering van de vennoten van de VOF Event for All, opgericht bij onderhandse akte op 18/02/2014.

Zijn aanwezig de heer Dirickx Wim en de heer Dirickx Jean die verklaren eigenaar te zijn van alle aandelen.

De vergadering wordt geopend onder het voorzitterschap van de heer Wim Dirickx.

De voorzitter verklaart dat de vergadering bijeengeroepen werd met de volgende agenda :

1. Naamswijziging

2. Doelsuitbreiding

Nadat deze verklaring door de Algemene Vergadering werd nagegaan en waar bevonden gaat de Algemene Vergadering over tot de behandeling van de agenda en neemt zij telkens met

éénparigheid van stemmen, volgend beslissingen.

1. Naamswijziging

De Algemene Vergadering beslist op de naam te wijzigen naar WIDIX VOF.

2. Doelsuitbreiding

De Algemene Vergadering beslist om het doel uit te breiden met de volgende activiteiten :

a) Het organiseren van voordrachten met bepaalde beroepsverenigingen, het leggen van contacten met voorzitters en alle andere activiteiten die hiermee verband houden.

b) het geven van management, adviezen op gebied van marketing, productie, financiën en administratief en commercieel beheer, het uitwerken van organisatieprojecten in alle soorten ondernemingen, het nemen van minderheids - en / of meerderheidsparticipaties in bestaande en / of op te richten ondernemingen, het verstrekken van financiële middelen, het uitwerken van rendementsstudies en technische studies, het creëren van prototypes en nieuwe producten en markten. Zij mag voorzien in de supervisie, beheren, raad geven en filialen controleren en vennootschappen beheren in de breedste zin van het woord.

c) Het verstrekken van diensten en adviezen aan personen en bedrijven inzake fiscaliteit. Het afsluiten en beheren van verzekeringen van alle aard in hoedanigheid van makelaar, vertegenwoordiger van verzekeringsmaatschappijen of bemiddelaar ten welke titel ook, met uitsluiting van alle verleningen van waarborg in hoedanigheid van verzekeraar in de eigenlijke zin van het woord.

Op de laatste blz van Luik 8 vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o=n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

o (5'y ~ srSD , eire_

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

"

4

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

d) Het optreden als tussenpersoon inzake leningen, kredietopeningen en financieringen, met of zonder hypothecaire of andere waarborgen.

e) Het optreden als makelaar of tussenpersoon voor het aangaan van alle soorten spaarverrichtingen en beleggingen zowel in roerende ais in onroerende goederen of waarden bij banken, spaarinstellingen of andere financiële instellingen, onverschillig hun statuut.

f) Activiteiten van commissionair

g) Intemetverkopen en webhosting

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Luik B vermelden . Recto Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de persofo)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

20/08/2015
ÿþOndernemingsnr : 0546.760.882

Benaming

(voluit) : Widix

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Petronellahof 1 - 3621 Rekem

Onderwerp akte : wijziging maatschappelijke zetel

Uittreksel uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering d.d, 20 juli 2015 waar met éénparigheid van stemmen de volgende beslissing werd genomen:

- de maatschappelijke zetel wordt vanaf 01/07/2015 verplaatst van 3621 Rekem, Petronellahof 1 naar 3620 Lanaken, Roelerdreef 7

Zaakvoerder

Wint Dirickx

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van " - - e

y. koophandel Anlworpen, afd, Tongeren

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
WIDIX

Adresse
PETRONELLAHOF 1 3621 REKEM

Code postal : 3621
Localité : Rekem
Commune : LANAKEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande